• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • metallgaller

Resultat för

Metallgaller - Import och export

 1. DEUTENBERG DRAHTTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Deutenberg Drahttechnik GmbH ingår i Deutenbergkoncernen och är ett medelstort företag i Nordrhein-Westfalen. Vi är stolta över vår mångåriga erfarenhet inom områdena trådteknik och trådbearbetning. Med vår stab av kunniga och skickliga medarbetare har vi nu i mer än 60 års tid tillverkat trådprodukter av alla de slag. Våra kunder är verksamma inom de mest skilda områden, som industrin, arkitektur, handel eller butiksinredning. Vi tillverkar galler för industrin, svetsade galler, rostfria galler, trådbackar och kompletta utdragssystem, individuella trådprodukter och bockade tråddetaljer. Beroende på hur och var produkten ska användas använder vi olika material och materialtjocklek vid tillverkningen av våra trådprodukter. Vi tillverkar tråddetaljer av metalltråd med såväl rå som blank yta liksom av förzinkad eller aluförzinkad tråd. Hos Deutenberg bearbetar vi även rostfri tråd. Diametern på den tråd vi bearbetar ligger mellan 1, 6 och 10 millimeter

 2. WEISSE & ESCHRICH GMBH & CO KG

  Tyskland

  Vi hör sedan över 100 år till de ledande tillverkarna av tekniska trådnät för industriellt bruk, bl.a. inom bilindustri, flyg- och rymdindustri, maskin- och anläggningskonstruktion, elektroteknik, kemiindustri, läkemedels- och medicinteknik samt många andra områden inom industri och hantverk. I vårt lager finns över 6 000 nättyper med olika maskvidd, mått och material, vilket gör att vi kan erbjuda våra kunder över hela världen kortast möjliga leveranstider med bästa möjliga kvalitet. Alla våra produktionsorter är certifierade enligt DIN ISO EN ISO 14001 och DIN EN ISO 9001: 2015. Tillsammans med våra kunder och leverantörer utvecklar vi skräddarsydda lösningar för specialtillämpningar – från idé till färdig produkt. Vi förbereder gärna en detaljerad offert för dig.

 3. DFG DRAHTWARENFABRIK GMBH

  Tyskland

  Tillverkning av tekniska moduler av metall, särskilt tråd och plåt. Vi bearbetar trådar med en diameter på 0, 5–14 mm, även i små serier av stål, fjäderstål och rostfritt stål. Nätvaror har tillverkats i Vulkaneifel ända sedan år 1830. Sedan 1997 följer våra erfarna medarbetare denna nästan 200-åriga tradition, då de med hjälp av moderna maskiner tillverkar korgar och galler av tråd och plåt vid anläggningen i Hillesheim. Utveckling, tillverkning och distribution av tråd- och metallvaror för industri, storkök och laboratorier samt för medicinteknik och läkemedelsindustri, i synnerhet nätkorgar, galler och underreden.

 4. DRAHT-BINDER OHG

  Tyskland

  Mer än 60 år av koncentrerad vidareutveckling av vår kärnverksamhet gör oss idag till din specialist. Vi tillverkar galler och trådnät av alla slag, både för handeln och för slutkunder. Företaget grundades 1945, som en låssmedsfirma med underavdelningarna staket- och grindkonstruktion. Redan under de första åren uppstod en liten avdelning för maskinteknik, där man konstruerade trådbearbetningsmaskiner för eget behov. På 70-talet utvecklades trådväveriet så att det kom att bära upp en lika stor del av verksamheten. 1978 byggdes den första helautomatiska produktionsanläggningen för nät av korrugerad tråd och stansade galler, samtidigt som företaget flyttade till Erkrath och genom att fokusera på tillverkningen av metallnät tog sig in på nya marknader. 1995 utvidgades sortimentet med produkterna punktsvetsade galler och metallister. Idag sker tillverkningen i fyra stycken helautomatiska produktionslinjer.

 5. TRIBUNAS & FIGUEIREDO, LDA

  Portugal

  TRIBUNAS & FIGUEIREDO, LDA är ett metallbearbetningsföretag. TRIBUNAS & FIGUEIREDO LDA grundades 1997 i kommunen Águeda. Vi tillverkar metallstrukturer, metallkonstruktioner, räcken, staket, dörrar och portar. Vi kan göra industriella paviljonger. Vi kan även utföra smidesprojekt för små och stora portar, räcken och små tak. Företaget har haft erfarenhet av inhemska och utländska marknader i många år: Spanien, Frankrike, Angola, Moçambique med flera. Vi utför alla sorters bearbetningar av järn, smidat aluminium och rostfritt stål. Vi har en teknisk avdelning med flera designers och tekniker, och vi utför 3D-modellering. Vi satsar på perfektion och använder de bästa materialen, den bästa utrustningen och de bästa metoderna och processerna. Vi har ett kompetent och engagerat team som utför dina projekt. Vi har maskiner för laserskärning, bockning, skärning, borrning och svetsning. Vi är certifierade enligt EN1090 och ISO9001.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. O.M.A.F. SRL

  Italien

  Företaget O.M.A.F. är specialiserat på tillverkning av rostfria galler "INOXLINE", förzinkade stängsel, metallstaket och galler för industrin och byggbranschen. Alla våra staket är tillverkade med automatiserade system. O.M.A.F. har en komplett katalog med produkter och tillbehör för byggsektorn: platta brunnslock, förseglingar, galler och brunnar i rostfritt stål.

 2. WDM DEUTENBERG GMBH

  Tyskland

  WDM Wolfshagener Draht- & Metallverarbeitung tillverkar punktsvetsade trådgaller enligt individuella önskemål i storlekar från 300x250 mm till 8 000x2 400 mm beroende på antal maskor och diameter. I tillverkningen används blank, förzinkad och aluminiumförzinkad tråd samt tråd av rostfritt stål med en diameter på mellan 2, 0 och 18, 0 mm. Användningsområdena omfattar bl. a. landskapsarkitektur, jordbruk, maskinindustri & butiksinredning samt metallbearbetnings-, livsmedels-, el- & byggindustri.

 3. J.A.MATOS-SERRALHARIA CIVIL, LDA

  Portugal

 4. NERI MAKINA MÜHENDISLIK SANAYI VE TICARET LTD. ŞTI.

  Turkiet

 5. COMFER SRL

  Italien

 1. AXELENT GMBH

  Tyskland

 2. KAUFMANN & LINDGENS GMBH

  Tyskland

 1. EUROTRAMEX

  Spanien

 2. DRAHT-MÜLLER GITTERHERSTELLUNGS GMBH & CO KG

  Tyskland

 3. TECHNOTRON METAL S.R.O.

  Tjeckiska republiken

 4. AKS ASTRID K. SCHULZ GMBH & CO. KG

  Tyskland

 5. ROTHFUSS BEST GABION GMBH & CO. KG

  Tyskland

 6. MALINGUE

  Frankrike

 7. WOLFSGRUBER SRL

  Italien

 8. DEWEKON ENGINEERING

  Belgien

 1. TARONI S.R.L.

  Italien

 2. FRATELLI GOLIN S.R.L.

  Italien

 3. SPECIÁLNÍ PLECHY S.R.O.

  Tjeckiska republiken

 4. MOSTOSTAL-MET SP. Z O.O.

  Polen

 5. GAUSH DECORATIVE METAL PRODUCTS CO., LTD

  Förenta Staterna

 6. PRODUTIVA - FÁBRICA DE REDES, LDA

  Portugal

 7. MEGADIS

  Frankrike

 8. RETAX SNC

  Italien

 9. ZAKŁAD PRODUKCJI SIATKI OGRODZENIOWEJ P.P.H.U. CODA

  Polen

 10. FAPROL - FÁBRICA DE PRODUTOS DE LOGÍSTICA

  Portugal