• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • metallgaller för gångvägar

Resultat för

Metallgaller för gångvägar - Import och export

 1. DRAHT-BINDER OHG

  Tyskland

  Mer än 60 år av koncentrerad vidareutveckling av vår kärnverksamhet gör oss idag till din specialist. Vi tillverkar galler och trådnät av alla slag, både för handeln och för slutkunder. Företaget grundades 1945, som en låssmedsfirma med underavdelningarna staket- och grindkonstruktion. Redan under de första åren uppstod en liten avdelning för maskinteknik, där man konstruerade trådbearbetningsmaskiner för eget behov. På 70-talet utvecklades trådväveriet så att det kom att bära upp en lika stor del av verksamheten. 1978 byggdes den första helautomatiska produktionsanläggningen för nät av korrugerad tråd och stansade galler, samtidigt som företaget flyttade till Erkrath och genom att fokusera på tillverkningen av metallnät tog sig in på nya marknader. 1995 utvidgades sortimentet med produkterna punktsvetsade galler och metallister. Idag sker tillverkningen i fyra stycken helautomatiska produktionslinjer.

 2. O.M.A.F. SRL

  Italien

  Företaget O.M.A.F. är specialiserat på tillverkning av rostfria galler "INOXLINE", förzinkade stängsel, metallstaket och galler för industrin och byggbranschen. Alla våra staket är tillverkade med automatiserade system. O.M.A.F. har en komplett katalog med produkter och tillbehör för byggsektorn: platta brunnslock, förseglingar, galler och brunnar i rostfritt stål.

 3. ALSEN SERVICES LDA.

  Portugal

 4. JK TECHNIC

  Frankrike

  Företaget JK TECHNIC, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Metallgaller för gångvägar. Företaget är även verksamt inom Galler i metall, Staket och portar, Metalltrappor, Galler i metall, Staket och portar, Metalltrappor, och beläggning av industrigolv. Företagets huvudkontor finns i Sarreguemines, Frankrike.

 5. GEI SA

  Luxemburg

  Företaget GEI SA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Galler i metall. Företaget är även verksamt inom Metallgaller för gångvägar, Polyester, Staket och portar, Metalltrappor, Spiraltrappor, spiraltrappor, säkerhetsgaller, industrigolv, och trall. Företagets huvudkontor finns i Luxembourg, Luxemburg.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. NIALCO

  Belgien

  Nialco är stålleverantör: platta plåtar och spolar i kolstål (varm- eller kallvalsade, beklädda, galvaniserade, elförzinkade, zink-aluminiumlegering, Galvalume, Magnelis, aluminerade, plastöverdragna och PVC-klädda). Vi erbjuder de tekniska och kommersiella lösningarna som är bäst anpassade till våra kunders behov. Nialco levererar också glas: glasrutor, aluminiumprofiler, tätningar, montagetillbehör, tillhörande produkter, verktyg m.m.

 2. LICHTGITTER GMBH

  Tyskland

  Tillverkare och leverantör av gallerdurk, plåtprofilsgaller, produkter i glasfiberarmerad plast och spiraltrappor – kvalitetsprodukter sedan 1929 – Lichtgitter: originalet

 3. AFRACOM

  Frankrike

 4. ROLROOSTERWINKEL

  Nederländerna

 5. CAILLEBOTIS EXPRESS

  Frankrike

 1. ARNO HENTSCHEL GMBH METALLERZEUGNISSE UND WERKZEUGBAU

  Tyskland

 2. CONSTRUCTION INDUSTRIELLE DU RHONE

  Frankrike

 1. CAILLEBOTIS POLYESTER FRANCAIS (CPF)

  Frankrike

 2. SC AVACO-ECOKAPA GROUP SRL

  Rumänien

 3. PBIS

  Frankrike

 4. SCHULZ PFLASTERBAU

  Tyskland

 5. GFELLEX GMBH

  Schweiz

 6. CAW ANNEALED WIRE CO., LTD

  Kina

 7. ECHO

  Belgien

 8. HEBEI DONGYAO METAL PRODUCTS CO., LTD.

  Kina

 1. FORMO EOOD

  Bulgarien

 2. MEISER FAMECO

  Belgien

 3. STACO

  Belgien

 4. M.C.FILTRE TEKNIK METAL DOKUMA

  Turkiet

 5. LOSSL & LEITNER GESELLSCHAFT M.B.H.

  Österrike

 6. NOVOKOM PLC

  Bulgarien

 7. ZINQ HAGEN GMBH & CO. KG

  Tyskland

 8. OTTO RENNER GMBH

  Tyskland

 9. ZINQ CASTROP-RAUXEL GMBH & CO. KG

  Tyskland

 10. GEBR. ZIEGERT E.K

  Tyskland

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis