• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • metallgaller för gångvägar

Resultat för

Metallgaller för gångvägar - Import och export

 1. DRAHT-BINDER OHG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Mer än 60 år av koncentrerad vidareutveckling av vår kärnverksamhet gör oss idag till din specialist. Vi tillverkar galler och trådnät av alla slag, både för handeln och för slutkunder. Företaget grundades 1945, som en låssmedsfirma med underavdelningarna staket- och grindkonstruktion. Redan under de första åren uppstod en liten avdelning för maskinteknik, där man konstruerade trådbearbetningsmaskiner för eget behov. På 70-talet utvecklades trådväveriet så att det kom att bära upp en lika stor del av verksamheten. 1978 byggdes den första helautomatiska produktionsanläggningen för nät av korrugerad tråd och stansade galler, samtidigt som företaget flyttade till Erkrath och genom att fokusera på tillverkningen av metallnät tog sig in på nya marknader. 1995 utvidgades sortimentet med produkterna punktsvetsade galler och metallister. Idag sker tillverkningen i fyra stycken helautomatiska produktionslinjer.

 2. O.M.A.F. SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget O.M.A.F. är specialiserat på tillverkning av rostfria galler "INOXLINE", förzinkade stängsel, metallstaket och galler för industrin och byggbranschen. Alla våra staket är tillverkade med automatiserade system. O.M.A.F. har en komplett katalog med produkter och tillbehör för byggsektorn: platta brunnslock, förseglingar, galler och brunnar i rostfritt stål.

 3. ALSEN SERVICES LDA.

  Portugal

  Verified by europages badge
 4. JK TECHNIC

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget JK TECHNIC, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Metallgaller för gångvägar. Företaget är även verksamt inom Galler i metall, Staket och portar, Metalltrappor, Galler i metall, Staket och portar, Metalltrappor, och beläggning av industrigolv. Företagets huvudkontor finns i Sarreguemines, Frankrike.

 5. NIALCO

  Belgien

  Nialco är stålleverantör: platta plåtar och spolar i kolstål (varm- eller kallvalsade, beklädda, galvaniserade, elförzinkade, zink-aluminiumlegering, Galvalume, Magnelis, aluminerade, plastöverdragna och PVC-klädda). Vi erbjuder de tekniska och kommersiella lösningarna som är bäst anpassade till våra kunders behov. Nialco levererar också glas: glasrutor, aluminiumprofiler, tätningar, montagetillbehör, tillhörande produkter, verktyg m.m.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. LICHTGITTER GMBH

  Tyskland

  Tillverkare och leverantör av gallerdurk, plåtprofilsgaller, produkter i glasfiberarmerad plast och spiraltrappor – kvalitetsprodukter sedan 1929 – Lichtgitter: originalet

 2. AFRACOM

  Frankrike

  Företaget AFRACOM, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Metallgaller för gångvägar. Företaget är även verksamt inom metalldukar, rostfria staket, filter, och ljudisolering. Företagets huvudkontor finns i Quimper, Frankrike.

 3. ARNO HENTSCHEL GMBH METALLERZEUGNISSE UND WERKZEUGBAU

  Tyskland

  Företaget ARNO HENTSCHEL GMBH METALLERZEUGNISSE UND WERKZEUGBAU, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fästelement - metall. Företaget är även verksamt inom Fixering - Material, Metallgaller för gångvägar, Fixering - Material, Metallgaller för gångvägar, och fästbyglar. Företagets huvudkontor finns i Oderwitz, Tyskland.

 4. SC AVACO-ECOKAPA GROUP SRL

  Rumänien

  Företaget SC AVACO-ECOKAPA GROUP SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Metalltorn. Företaget är även verksamt inom Industriell byggnadskonstruktion, Metallgaller för gångvägar, Industriell byggnadskonstruktion, och Metallgaller för gångvägar. Företagets huvudkontor finns i Oradea, Rumänien.

 5. ROLROOSTERWINKEL

  Nederländerna

  Företaget ROLROOSTERWINKEL, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Metallgaller för gångvägar. Företaget är även verksamt inom aluminiumgaller. Företagets huvudkontor finns i Nijkerk, Nederländerna.

 1. MEYER PERFO

  Frankrike

  Företaget MEYER PERFO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Stål och metall - formning och skärning. Företaget är även verksamt inom Stål och metall - bearbetning, Metallgaller för gångvägar, Böjning av stål och metall, Stål och metall - bearbetning, Metallgaller för gångvägar, Böjning av stål och metall, och galvanisering. Företagets huvudkontor finns i Brumath, Frankrike.

 2. SICAD CONSTRUCTION METALLIQUE

  Frankrike

  Företaget SICAD CONSTRUCTION METALLIQUE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Galler, grillar och väv, metall. Företaget är även verksamt inom Metallgaller för gångvägar, Metallgaller för gångvägar, metallkonstruktion, och metallstrukturer. Företagets huvudkontor finns i Villefranche-Sur-Saone, Frankrike.

 1. CONSTRUCTION INDUSTRIELLE DU RHONE

  Frankrike

  Företaget CONSTRUCTION INDUSTRIELLE DU RHONE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Galler, grillar och väv, metall. Företaget är även verksamt inom Metallgaller för gångvägar, Metallgaller för gångvägar, ståltrappor, och dukar. Företagets huvudkontor finns i Brignais, Frankrike.

 2. ZINQ HAGEN GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget ZINQ HAGEN GMBH & CO. KG, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Stål och metall - bearbetning. Företaget är även verksamt inom Värmebehandling av stål och metall, Galvanisering av stål och metall, Lätta metallkonstruktioner, Metallgaller för gångvägar, Värmebehandling av stål och metall, Galvanisering av stål och metall, Lätta metallkonstruktioner, och Metallgaller för gångvägar. Företagets huvudkontor finns i Hagen, Tyskland.

 3. CAILLEBOTIS POLYESTER FRANCAIS (CPF)

  Frankrike

  Företaget CAILLEBOTIS POLYESTER FRANCAIS (CPF), är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Galler, grillar och väv, metall. Företaget är även verksamt inom Metallgaller för gångvägar, Metallgaller för gångvägar, och staket. Företagets huvudkontor finns i Brindas, Frankrike.

 4. ZINQ CASTROP-RAUXEL GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget ZINQ CASTROP-RAUXEL GMBH & CO. KG, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Stål och metall - bearbetning. Företaget är även verksamt inom Stål och metall - ytbehandling och bearbetning, Elektrolytisk förzinkning, Galvanisering av stål och metall, Metallgaller för gångvägar, Stål och metall - ytbehandling och bearbetning, Elektrolytisk förzinkning, Galvanisering av stål och metall, och Metallgaller för gångvägar. Företagets huvudkontor finns i Castrop-Rauxel, Tyskland.

 5. CAILLEBOTIS EXPRESS

  Frankrike

  Företaget CAILLEBOTIS EXPRESS, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Metallgaller för gångvägar. Företagets huvudkontor finns i Mornant, Frankrike.

 6. GEBR. ZIEGERT E.K

  Tyskland

  Företaget GEBR. ZIEGERT E.K, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ädelmetall och specialmetaller. Företaget är även verksamt inom Industriell byggnadskonstruktion, Metallgaller för gångvägar, Industriell byggnadskonstruktion, demontering av mekaniska verkstäder, och Metallgaller för gångvägar. Företagets huvudkontor finns i Dachau, Tyskland.

 7. ZINQ HELDRUNGEN GMBH

  Tyskland

  Företaget ZINQ HELDRUNGEN GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Stål och metall - ytbehandling och bearbetning. Företaget är även verksamt inom Elektrolytisk förzinkning, Galvanisering av stål och metall, Lätta metallkonstruktioner, Metallgaller för gångvägar, Elektrolytisk förzinkning, Galvanisering av stål och metall, Lätta metallkonstruktioner, och Metallgaller för gångvägar. Företagets huvudkontor finns i Heldrungen, Tyskland.

 8. ZINQ NEUNKIRCHEN (SAAR) GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget ZINQ NEUNKIRCHEN (SAAR) GMBH & CO. KG, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Elektrolytisk förzinkning. Företaget är även verksamt inom Galvanisering av stål och metall, Lätta metallkonstruktioner, Metallgaller för gångvägar, Metaller - Maskiner och anläggningar för ytbehandling, Galvanisering av stål och metall, Lätta metallkonstruktioner, Metallgaller för gångvägar, och Metaller - Maskiner och anläggningar för ytbehandling. Företagets huvudkontor finns i Neunkirchen, Tyskland.

 1. GFELLEX GMBH

  Schweiz

  Företaget GFELLEX GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Metallgaller för gångvägar. Företaget är även verksamt inom pressade galler, och metallgaller för vägbygge. Företagets huvudkontor finns i Bülach, Schweiz.

 2. OTTO RENNER GMBH

  Tyskland

  Företaget OTTO RENNER GMBH, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Industriell byggnadskonstruktion. Företaget är även verksamt inom Lätta metallkonstruktioner, Galler, grillar och väv, metall, Metallgaller för gångvägar, Bultar, Lätta metallkonstruktioner, Galler, grillar och väv, metall, Metallgaller för gångvägar, och Bultar. Företagets huvudkontor finns i Stuttgart, Tyskland.

 3. SALMET GMBH & CO KG

  Tyskland

  Företaget SALMET GMBH & CO KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Stål och metall - ytbehandling och bearbetning. Företaget är även verksamt inom Elektrolytisk förzinkning, Industriell byggnadskonstruktion, Lätta metallkonstruktioner, Metallgaller för gångvägar, Elektrolytisk förzinkning, Industriell byggnadskonstruktion, Lätta metallkonstruktioner, och Metallgaller för gångvägar. Företagets huvudkontor finns i Ittlingen, Tyskland.

 4. STILMAT SUISSE

  Schweiz

  Företaget STILMAT SUISSE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriell byggnadskonstruktion. Företaget är även verksamt inom Lätta metallkonstruktioner, Galler, grillar och väv, metall, Metallgaller för gångvägar, Plastgolv, Lätta metallkonstruktioner, Galler, grillar och väv, metall, Metallgaller för gångvägar, och Plastgolv. Företagets huvudkontor finns i Goldach, Schweiz.

 5. SCHULZ PFLASTERBAU

  Tyskland

  Företaget SCHULZ PFLASTERBAU, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Metallgaller för gångvägar. Företaget är även verksamt inom konstruktion av trottoarer. Företagets huvudkontor finns i Berlin, Tyskland.

 6. PBIS

  Frankrike

  Företaget PBIS, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Metallgaller för gångvägar. Företagets huvudkontor finns i Veauche, Frankrike.

 7. QUEENSBURY SHELTERS LTD

  Förenade kungariket

  Företaget QUEENSBURY SHELTERS LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Skyddstak för stadstransport. Företaget är även verksamt inom Metallgaller för gångvägar, stadsinredning, och Metallgaller för gångvägar. Företagets huvudkontor finns i Gateshead, Förenade kungariket.

 8. ALLMAT GMBH

  Tyskland

  Företaget ALLMAT GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Lätta metallkonstruktioner. Företaget är även verksamt inom Galler, grillar och väv, metall, Metallgaller för gångvägar, Foder och mattor för fordon, Plastgolv, Galler, grillar och väv, metall, Metallgaller för gångvägar, Foder och mattor för fordon, och Plastgolv. Företagets huvudkontor finns i Hamburg, Tyskland.

 9. STEEL PRODUCTS DIRECT LTD.

  Förenade kungariket

  Företaget STEEL PRODUCTS DIRECT LTD., är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Metallnät. Företaget är även verksamt inom Metallgaller för gångvägar, Stål och metall, byggnadsstål, Metallgaller för gångvägar, mjuka stål, och Stål och metall. Företagets huvudkontor finns i Bradford, Förenade kungariket.

 10. EDEL & STAHL GITTERROSTE BRUNO KADRITZKE

  Tyskland

  Företaget EDEL & STAHL GITTERROSTE BRUNO KADRITZKE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Stål och metall - ytbehandling och bearbetning. Företaget är även verksamt inom Industriell byggnadskonstruktion, Lätta metallkonstruktioner, Galler, grillar och väv, metall, Metallgaller för gångvägar, Industriell byggnadskonstruktion, Lätta metallkonstruktioner, Galler, grillar och väv, metall, och Metallgaller för gångvägar. Företagets huvudkontor finns i Gütersloh, Tyskland.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis