• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • metallfodring

Resultat för

Metallfodring - Import och export

 1. COLIMET SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  COLIMET har 50 års europeisk erfarenhet av icke-järnmetaller. Det är verksamt inom korrosionsskyddssektorn och är ledande inom metalliseringssystem som det erbjuder som en industriell diversifiering till metallsandblästring och industriell lackering för att tillhandahålla korrosionsskyddsbeläggningar för stålkonstruktioner som håller i mer än 70 år utan mellanliggande underhåll. -Zink- och zink-/aluminiumtrådar från Vertic Zinc Wire OY i Björneborg Finland -Metaliseringssystem med ljusbågssprutning av OSU-Hessler i Bochum Tyskland -Sug-, filtrerings- och dammuppsamlingssystem från industriella processer Marknadsför metalltrådar (tenn, aluminium, koppar, brons, mässing, corten, rostfritt stål, etc.) för korrosions- och anti-nötningsbeläggningar av finsk, italiensk, spansk och tysk produktion. Distribuerar zinkkulor, -grus och -anoder; lödtrådar och tennlegeringar; tennanoder. Tack vare internationella relationer är COLIMET verksamt i Östeuropa och Nordafrika.

 2. KRANAMAX

  Bulgarien

  Verified by europages badge

  Företaget KRANAMAX, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fartyg - Konstruktion. Företaget är även verksamt inom Metallfodring, konstruktion för sjöfart, Gjutgods för skeppsbyggnad, profiler för varvsindustrin, Stål för skeppsbyggnad, shipbuilding equipments, Metallbearbetning, formar för metall, och järnvaruartiklar av metall. Företagets huvudkontor finns i Vratsa, Bulgarien.

 3. SORBA GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget SORBA GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Metallfodring. Företagets huvudkontor finns i Schöningen, Tyskland.

 4. CYVECAR VALLAS Y CERCADOS S. L.

  Spanien

  Verified by europages badge

  Företaget CYVECAR VALLAS Y CERCADOS S. L., är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Metallfodring. Företaget är även verksamt inom Metalldörrar, metalldörrar, STOLPAR, staket, STÄNGSEL, och GALLER. Företagets huvudkontor finns i Zaragoza, Spanien.

 5. HELDT BAUELEMENTE

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget HELDT BAUELEMENTE, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Metallfodring. Företagets huvudkontor finns i Dinslaken, Tyskland.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. SUMACE S.A.

  Spanien

  SUMACE S.A. är ett företag med 40 års erfarenhet inom jalusier och insektsnät av olika slag. Företaget är störst på den inhemska marknaden inom sin bransch. Vi är specialiserade på tillverkning och försäljning av myggnät i plast, aluminium, trä och agave-trä, träpersienner, persienner från Alicante i trä och PVC, elektriska jalusier med myggnät. Officiell distributör av märket PERSIANA-BARCELONA i hela Europa.

 2. TREFILERIA ALISEDA SL

  Spanien

  Företaget tillverkar alla typer av nätstängsel och har stor erfarenhet inom sektorn. Tillverkning och montering av metallstängsel, inhägningsstängsel, boskapsstängsel, jakthägn, tråddragning, enkeltvinnat stängsel, taggtråd och metalltråd för kommersiellt bruk.

 3. DESIGNFACTORY GMBH INNOVATIVE METALLOBERFLÄCHEN AUF EDELSTAHL, ALUMINIUM UND ANDEREN METALLEN

  Tyskland

  Innovativ ytbearbetning av rör och rostfria stålplåtar. Tillverkare av spegelpolerade, blästrade och PVD-belagda ytor av rostfritt stål. Även specialslipning och beläggning som motverkar fingeravtryck.

 4. FORTEMA SL

  Spanien

  Tillverkning och uppsättning av metallstängsel, jakthägn, staket, ställningar, banor för padel, tennis.

 5. CORATEC AG

  Schweiz

  Företaget CORATEC AG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Metallfodring. Företagets huvudkontor finns i Gunzgen, Schweiz.

 1. NICOLLI S.R.L.

  Italien

  Företaget NICOLLI S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fasadbehandling. Företaget är även verksamt inom Metallfodring, Metallfodring, kontinuerliga fasader, och snickerier i aluminium. Företagets huvudkontor finns i Colceresa, Italien.

 2. AR-GEN METAL

  Turkiet

  Företaget AR-GEN METAL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Genomborrning stål och metall. Företaget är även verksamt inom Sträckmetallplåt, Galler i metall, Metallfodring, Sträckmetallplåt, Galler i metall, och Metallfodring. Företagets huvudkontor finns i Ankara, Turkiet.

 1. PROMALLAS IND ESPAÑA

  Spanien

  Företaget PROMALLAS IND ESPAÑA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Metallfodring. Företaget är även verksamt inom Staket, Staket, stålstängsel, svetsade galler, och Metallgaller för stängsel. Företagets huvudkontor finns i Madrid, Spanien.

 2. VAN-MERKSTEIJN FENCING SYSTEMS IBÉRICA

  Spanien

  Företaget VAN-MERKSTEIJN FENCING SYSTEMS IBÉRICA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Metallfodring. Företaget är även verksamt inom metallinhägnader, och stängsel. Företagets huvudkontor finns i Briviesca, Spanien.

 3. MAXCON GMBH ARCHITECTURAL PRODUCTS

  Tyskland

  Företaget MAXCON GMBH ARCHITECTURAL PRODUCTS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Metallfodring. Företagets huvudkontor finns i Dürnau, Tyskland.

 4. POHL METAL SYSTEMS GMBH

  Tyskland

  Företaget POHL METAL SYSTEMS GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Metallfodring. Företaget är även verksamt inom plåtbearbetning, Sträckmetall, och fasader i metall. Företagets huvudkontor finns i Köln, Tyskland.

 5. IBV INDUSTRIEBAUTEN-VERKLEIDUNGS GMBH

  Tyskland

  Företaget IBV INDUSTRIEBAUTEN-VERKLEIDUNGS GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Metallfodring. Företagets huvudkontor finns i Oberthal, Tyskland.

 6. MUNDAL FENSTER- U. FASSADEN-TECHNIK GMBH

  Tyskland

  Företaget MUNDAL FENSTER- U. FASSADEN-TECHNIK GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Metallfodring. Företagets huvudkontor finns i Ehingen, Tyskland.

 7. FRANCESC CARBONELL I VICÈNÇ

  Spanien

  Företaget FRANCESC CARBONELL I VICÈNÇ, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Metallfodring. Företagets huvudkontor finns i Alcoi, Spanien.

 8. MONTANA BAUSYSTEME AG

  Schweiz

  Företaget MONTANA BAUSYSTEME AG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Metallfodring. Företaget är även verksamt inom innertak för akustik, och korrugerad plåt. Företagets huvudkontor finns i Villmergen, Schweiz.

 1. BOUCHET CONSTRUCTION METALLIQUE

  Frankrike

  Företaget BOUCHET CONSTRUCTION METALLIQUE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriell byggnadskonstruktion. Företaget är även verksamt inom Metallfodring, stommar av metall, Metallfodring, och vattentätning. Företagets huvudkontor finns i Pringy, Frankrike.

 2. SARRADE CONSTRUCTION

  Frankrike

  Företaget SARRADE CONSTRUCTION, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Lätta metallkonstruktioner. Företaget är även verksamt inom Lås, hänglås och nycklar, Smitt och pressat järn - Produkter, Metallfodring, Lås, hänglås och nycklar, Smitt och pressat järn - Produkter, metallstrukturer, och Metallfodring. Företagets huvudkontor finns i Aire-Sur-L'adour, Frankrike.

 3. A.SONDERMANN METALLBAU UND BAUELEMENTE GMBH

  Tyskland

  Företaget A.SONDERMANN METALLBAU UND BAUELEMENTE GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Metallverandor. Företaget är även verksamt inom Industriella dörrar, Metallfodring, Aluminiumfönster, Industriella dörrar, Metallfodring, vinterträdgårdar, och Aluminiumfönster. Företagets huvudkontor finns i Finnentrop, Tyskland.

 4. ETS PRET

  Frankrike

  Företaget ETS PRET, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriell byggnadskonstruktion. Företaget är även verksamt inom Metallfodring, Stål och metall - bearbetning, stommar av metall, taktäckningar i metall, Metallfodring, och Stål och metall - bearbetning. Företagets huvudkontor finns i Jaunay-Clan, Frankrike.

 5. PLAFOND LAFFOND SAS

  Frankrike

  Företaget PLAFOND LAFFOND SAS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Metallfönsterkarmar, smidet och pressat järn, produktion - Maskiner och utrustning. Företaget är även verksamt inom Lås, hänglås och nycklar, Mellanväggar, Innertak, Metallfodring, Lås, hänglås och nycklar, Mellanväggar, Innertak, och Metallfodring. Företagets huvudkontor finns i Autechaux, Frankrike.

 6. SERMECA STÉPHANOISE

  Frankrike

  Företaget SERMECA STÉPHANOISE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriell byggnadskonstruktion. Företaget är även verksamt inom Lätta metallstrukturer, Metallfodring, Lätta metallstrukturer, metallstrukturer, Metallfodring, och Täcken. Företagets huvudkontor finns i LA RICAMARIE, Frankrike.

 7. METECNO

  Frankrike

  Företaget METECNO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Metallfodring. Företagets huvudkontor finns i Miranda De Ebro, Frankrike.

 8. PRODUITS MAULER

  Frankrike

  Företaget PRODUITS MAULER, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Profilstänger och stänger - järnhaltig metall. Företaget är även verksamt inom Metallfodring, Smitt och pressat järn - Produkter, Metallfodring, Snickeriarbeten, parkett, och Smitt och pressat järn - Produkter. Företagets huvudkontor finns i Soultz, Frankrike.

 9. GALVAKIT

  Frankrike

  Företaget GALVAKIT, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Lätta metallstrukturer. Företaget är även verksamt inom Lätta metallkonstruktioner, Metallfodring, Lätta metallkonstruktioner, metallstrukturer, Metallfodring, och Metallås. Företagets huvudkontor finns i Saint-Omer, Frankrike.

 10. METALINOV ALLINGES

  Frankrike

  Företaget METALINOV ALLINGES, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Baracker, järn och stål. Företaget är även verksamt inom Metallfodring, Metallfodring, tunga metallstommar, byggnation av jordbruksbyggnader, och expertutlåtanden byggnadssektorn. Företagets huvudkontor finns i Allinges, Frankrike.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis