• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • metallborstar

Resultat för

Metallborstar - Import och export

 1. KULLEN-KOTI GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Ta en titt på vårt borstsortiment som är snudd på störst i världen. Det nästan oändliga utbudet av borsttyper från Kullen-Koti plus de otaliga möjligheterna som företaget erbjuder talar för sig själva. Och naturligtvis för oss. Våra borstar exporteras till fler än 74 länder. Kreativitet och erfarenhet går hand i hand med tekniskt Know-how. Det finns praktiskt taget inget användningsområde som vi inte kan hitta den rätta lösningen för. Upplev våra moderna produktionsanläggningar som utvecklats av våra egna ingenjörer. Läs också mer om de höga kraven vi ställer på tekniska borstar, och då framförallt på våra egna produkter. Kvalitet och tillförlitlighet är standard hos oss och garanterar att våra kunder blir nöjda. Du kan alltså förvänta dig något alldeles extra från oss. Våra strikta direktiv för kvalitetssäkring är certifierade enligt DIN EN ISO 9001: 2008 & 14001: 2004. Dessa garanterar att du endast får produkter av högsta kvalitet.

 2. INDUSTRIAL BRUSHWARE LIMITED T/A IBEX INDUSTRIAL BRUSHES

  Förenade kungariket

  Verified by europages badge

  IBEX Industrial Brushes är beläget i Halesowen i Storbritannien. Vi erbjuder globala tjänster inom industriella borstar och tätningar. IBEX har 75 års erfarenhet av borstteknik och -tillverkning, och har växt kontinuerligt under tiden genom att omfamna all ny teknik inom vårt högspecialiserade område. Industriella borstar och tätningar, bland annat borstlister, rullborstar, IBEX grillborstar och borsttätningar, finns tillgängliga i vår omfattande lagerlokal i Storbritannien. Kortast möjliga ledtider på tillverkade artiklar, och snabb leverans för akutbehov. Våra industriella borstar passar för industrier inom byggnation, tillverkning och underhåll av olje- och gasplattformar, skeppsbygge, väg- och vattenbyggnation, rörledningsrengöring, luftfart, kärnkraft, vatten och avloppsvatten, avfall, gruvdrift, medicin, hygien, livsmedel, tunnelborrning, teknik, transportbandssystem, ståltillverkning med flera. IBEX borstar och tätningar utvecklas inom företaget, med kontinuerlig kommunikation mellan klienten och vårt tekniska team. Det innebär en snabb, nyckelfärdig tjänst för alla prototypprodukter och utvecklingsprocesser. Våra tjänster innefattar rådgivning och guidning inom borstfibrer, mönster, tillverkning och finish, samt många andra frågeställningar när man ska ta fram den optimala borsten eller tätningen i en kompetativ marknadsmiljö.

 3. SPAZZOLIFICIO BUSTESE SAS

  Italien

  Verified by europages badge

  Borstfabriken Bustese har specialiserat sig på konstruktion av industriborstar i över 50 år; tillverkar ett brett sortiment som tillverkas helt i sin egen fabrik: från montering av råvaror i egen verkstad, till utförande och slutförande i hårdlödningsavdelningarna. Denna metod, kombinerat med all erfarenhet, gör det möjligt att på ett exakt sätt känna till tillämpningen av reglerna och förfarandena som ska följas, även i skapandet av nya borstmodeller.

 4. METALLBEARBEITUNG BRETTSCHNEIDER F. BRETTSCHNEIDER

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget METALLBEARBEITUNG BRETTSCHNEIDER F. BRETTSCHNEIDER, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Oljekannor. Företaget är även verksamt inom Metallborstar, Smörjanordningar, oljebehållare, smörjare, och Metallborstar. Företagets huvudkontor finns i Bad Schwartau, Tyskland.

 5. SEWA-WERKZEUGE E.U.

  Österrike

  Verified by europages badge

  Företaget SEWA-WERKZEUGE E.U., är ett Agent/ Representant, som är verksamt inom sektorn för Metallborstar. Företagets huvudkontor finns i Weiz, Österrike.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. SIMONI SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget SIMONI SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Metallborstar. Företaget är även verksamt inom Maskiner och utrustning för kosmetikaindustri, Maskiner och utrustning för skörd, Penslar och borstar, slipborstar, Maskiner och utrustning för kosmetikaindustri, borstar efter ritning, Maskiner och utrustning för skörd, stålborstar, och Penslar och borstar. Företagets huvudkontor finns i Zola Predosa, Italien.

 2. FRIEDRICH MERKLE INH. MICHAEL HIRT

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget FRIEDRICH MERKLE INH. MICHAEL HIRT, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Penslar och borstar. Företaget är även verksamt inom specialborstar, borstar efter ritning, borstar för tekniska tillämpningar, metallborstar, industriborstar, Tekniska borstar, borstar för industrin, borstar för industribruk, och borstar för metall. Företagets huvudkontor finns i Triberg, Tyskland.

 3. JOBO BORSTELFABRIEK BV

  Nederländerna

  Verified by europages badge

  Företaget JOBO BORSTELFABRIEK BV, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Metallborstar. Företaget är även verksamt inom borstar, Tekniska borstar, borsttillverkare, Borsttillverkning, industriborstar, borstar efter ritning, specialborstar, cylindriska borstar, och Borstar till livsmedel. Företagets huvudkontor finns i Hoogeveen, Nederländerna.

 4. DEVIRIEUX

  Frankrike

  Maskinborstföretaget DEVIRIEUX grundades 1933 av farfar till nuvarande VD. År 1960 gav uppfinningen av stålborstar för jordning och rengöring av traversskenor företaget en viss ryktbarhet. Vi tillverkar specialborstar för industribruk: borstviskor - flaskborstar, cylindriska borstar, runda, raka, tallriksformade, roterande på stav, stripborstar, penselborstar, borstar med handtag, osv.

 5. TIB TECHNISCHE INDUSTRIEBÜRSTEN INGRISCH GMBH

  Österrike

  Företaget TIB TECHNISCHE INDUSTRIEBÜRSTEN INGRISCH GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Penslar och borstar. Företaget är även verksamt inom Metallborstar, strip-borstar, och cylindriska borstar. Företagets huvudkontor finns i Klosterneuburg, Österrike.

 1. KIBROS SAS

  Frankrike

  Företaget KIBROS SAS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Metallborstar. Företaget är även verksamt inom borstar efter ritning, cylindriska borstar, roterande borstar, och specialborstar. Företagets huvudkontor finns i Plancher-Bas, Frankrike.

 2. CEPILLOS TRENZO

  Spanien

  Företaget CEPILLOS TRENZO, som är verksamt inom sektorn för Metallborstar. Företaget är även verksamt inom slipmedel, Ytförbehandling, pustning, och satinerad. Företagets huvudkontor finns i Vigo-Pontevedra, Spanien.

 1. KOTI-DAWSON TECHNICAL BRUSHES LTD

  Förenade kungariket

  Företaget KOTI-DAWSON TECHNICAL BRUSHES LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Metallborstar. Företaget är även verksamt inom borstband, borstar, penslar för livsmedel, och penslar. Företagets huvudkontor finns i Leeds, Förenade kungariket.

 2. CEPILLO TÉCNICO - ALL FUTURE XXI SLU

  Spanien

  Företaget CEPILLO TÉCNICO - ALL FUTURE XXI SLU, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Metallborstar. Företagets huvudkontor finns i El Masnou-Barcelona, Spanien.

 3. HUBER BÜRSTEN GMBH

  Tyskland

  Företaget HUBER BÜRSTEN GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Borstar för kosmetiskt bruk. Företaget är även verksamt inom Metallborstar, specialborstar, industriborstar, borstar, och Metallborstar. Företagets huvudkontor finns i Todtnau, Tyskland.

 4. KOTI-NABO INDUSTRIËLE BORSTELS, BROSSES INDUSTRIELLES

  Belgien

  Företaget KOTI-NABO INDUSTRIËLE BORSTELS, BROSSES INDUSTRIELLES, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Penslar och borstar. Företaget är även verksamt inom borstar, metallborstar, borstar för industrin, och skräddarsydda industriborstar. Företagets huvudkontor finns i Hamont-Achel, Belgien.

 5. EMILIANA SCOVOLI SRL

  Italien

  Företaget EMILIANA SCOVOLI SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriell rengöring. Företaget är även verksamt inom metallborstar. Företagets huvudkontor finns i Villarotta Di Luzzara-Reggio Emilia, Italien.

 6. BORSTELS HOCHEPIED

  Belgien

  Företaget BORSTELS HOCHEPIED, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Penslar och borstar. Företaget är även verksamt inom dammvippor för rengöring, borstar, Metallborstar, och stora borstar. Företagets huvudkontor finns i Izegem, Belgien.

 7. SZCZOTPOL A.SPYCHALA SP.J.

  Polen

  Företaget SZCZOTPOL A.SPYCHALA SP.J., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Metallborstar. Företagets huvudkontor finns i Wronki, Polen.

 8. LAMPAR S.R.L.

  Italien

  Företaget LAMPAR S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Förbränningsmotorer - Komponenter och delar. Företaget är även verksamt inom Metallborstar, borstar för elmotorer, Metallborstar, och industriborstar. Företagets huvudkontor finns i Monza, Italien.

 1. TOSCANA SPAZZOLE INDUSTRIALI S.R.L.

  Italien

  Företaget TOSCANA SPAZZOLE INDUSTRIALI S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Metallborstar. Företaget är även verksamt inom industriborstar, och cylindriska borstar. Företagets huvudkontor finns i Montemurlo, Italien.

 2. KOTI-TRIBOLLET

  Frankrike

  Företaget KOTI-TRIBOLLET, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Metallborstar. Företaget är även verksamt inom Tekniska borstar, Borstar för skäggning, och borstar för polering av metaller. Företagets huvudkontor finns i Thil, Frankrike.

 3. PDC BRUSH

  Belgien

  Företaget PDC BRUSH, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Penslar och borstar. Företaget är även verksamt inom borstar, borste, metallborstar, och stora borstar. Företagets huvudkontor finns i Roeselare, Belgien.

 4. AEB BROSSERIE

  Frankrike

  Företaget AEB BROSSERIE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Metallborstar. Företagets huvudkontor finns i Givry, Frankrike.

 5. FALCÓN INGENIERÍA,S.L.

  Spanien

  Företaget FALCÓN INGENIERÍA,S.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Metallborstar. Företaget är även verksamt inom strip-borstar, fiberborstar, och industriborstar. Företagets huvudkontor finns i Llinars Del Vallès (barcelona), Spanien.

 6. KLEENEZE - KOTI LTD

  Förenade kungariket

  Företaget KLEENEZE - KOTI LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Metallborstar. Företaget är även verksamt inom borstband, specialborstar, raka borstar, och Tekniska borstar. Företagets huvudkontor finns i Bristol, Förenade kungariket.

 7. HILAL FIRCA TEMIZLIK URUNLERI MAK. SAN. TIC. LIM.STI.

  Turkiet

  Företaget HILAL FIRCA TEMIZLIK URUNLERI MAK. SAN. TIC. LIM.STI., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Metallborstar. Företagets huvudkontor finns i Izmir, Turkiet.

 8. RICOPLAST

  Italien

  Företaget RICOPLAST, är ett Underleverantör, som är verksamt inom sektorn för Metallborstar. Företagets huvudkontor finns i Padova, Italien.

 9. CAZZOLA SPAZZOLE SRL

  Italien

  Företaget CAZZOLA SPAZZOLE SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Metallborstar. Företaget är även verksamt inom Penslar och borstar, industriborstar, och Penslar och borstar. Företagets huvudkontor finns i Altavilla Vicentina, Italien.

 10. P.G. BRUSH

  Belgien

  Företaget P.G. BRUSH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Penslar och borstar. Företaget är även verksamt inom Metallborstar, Metallborstar, och borstar. Företagets huvudkontor finns i Verviers, Belgien.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis