• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • metallbehållare

Resultat för

Metallbehållare - Import och export

 1. DOHOGNE SYSTEM SA

  Belgien

  Verified by europages badge

  Modulära silor, utvecklingsbara, anpassade till industriella lagringskapaciteter för alla bulkprodukter och som medger total tömning och fyllning med en annan produkt utan föregående rengöring. Silor DOHOGNE SYSTEM, i galvaniserat eller rostfritt stål med släta väggar, byggda av bockade paneler, bultade på utsidan, självrengörande, nedmonteringsbara, utbytbara, tjocklek 2-4 mm, standarddimensioner, 940 x 1940 mm. Vattentäta och robusta silor med 50 års erfarenhet, som styrs av europeisk standard EN 1991-4 och uppfyller specifika statiska och dynamiska lagringsbehov. Prefabricerade silor, flyttbara och ekonomisk flexibilitet, varav: sammanfogning till en redan befintlig anläggning kan göras när en nedmonterad silo anländer på plats, utan infartsväg som en traditionellt ihopsvetsad silo skulle kräva. Den snabba monteringen kräver ingen stor infrastruktur på byggplatsen. Explosionsskydd enligt ATEX-direktiv och Europastandard.

 2. SELMANI - HOT DIP GALVANIZING & STEEL CONSTRUCTION

  Albanien

  Verified by europages badge

  SELMANI sh.p.k. är ett företag grundat 1994 i Tirana, Albanien. Det är verksamt inom civil byggnadsindustri och erbjuder sina kunder varmgalvaniseringstjänster och måttbeställda stålstrukturer samt standard vatten- och bränsletankar i varmgalvaniserat och rostfritt stål.Anläggningen har galvaniseringskärl med måtten 6 500 x 1 700 x 2 600 mm. Företaget specialiserar sig på produktion av HVAC-pannor, värmekärl, sanitära vattentankar och stängsel för bränsletankar, galler, golv, fackverkstorn för elektrisk kraftöverföring och digitala mobiltelesystem (GSM), polygonala master för ljusöverföring, trådlös utrustning, varmgalvaniseringstjänster för växthus, stålverk för boskapsskötsel, vägskyltning, stålverk mm. Tack vare vårt effektiva arbetsflöde kan vi erbjuda stålverk av hög kvalitet till våra europeiska partnerföretag och samtidigt sänka deras kostnader. Med kvalificerad, erfaren och serviceinriktad personal kan SELMANI shpk garantera en hög servicenivå.

 3. FRANCE FIL INTERNATIONAL

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget FRANCE FIL INTERNATIONAL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Metallbehållare. Företagets huvudkontor finns i Saint Clement Des Levees, Frankrike.

 4. ASTRA LT AB

  Litauen

  Verified by europages badge

  Företaget ASTRA LT AB, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Metallbehållare. Företaget är även verksamt inom Lagringstankar, Vägtransporter - tankbilar, Laser - Maskiner för svetsning och skärning, Industriella torkmaskiner och centrifuger, Tvätterier, strykinrättningar, kemtvätt - Maskiner och utrustning, Lagringstankar, Vägtransporter - tankbilar, Laser - Maskiner för svetsning och skärning, och Industriella torkmaskiner och centrifuger. Företagets huvudkontor finns i Alytus, Litauen.

 5. ECONOX

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget ECONOX, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Containers. Företaget är även verksamt inom Metallbehållare, och Metallbehållare. Företagets huvudkontor finns i Bierne, Frankrike.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. TANKANLAGENBAU MÜLLER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget TANKANLAGENBAU MÜLLER GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Metallbehållare. Företagets huvudkontor finns i Dresden, Tyskland.

 2. KNAUSS RAUMSYSTEME GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget KNAUSS RAUMSYSTEME GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Metallbehållare. Företagets huvudkontor finns i Bächingen, Tyskland.

 3. RAINBOW CONTAINERS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget RAINBOW CONTAINERS GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Metallbehållare. Företagets huvudkontor finns i Apensen, Tyskland.

 4. FILMEC

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget FILMEC, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Galler, grillar och väv, metall. Företaget är även verksamt inom Metallbehållare, metallcontainrar, och Metallbehållare. Företagets huvudkontor finns i Lezzeno, Italien.

 5. ALBERT CHRIST GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget ALBERT CHRIST GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Metallbehållare. Företagets huvudkontor finns i Unterschneidheim, Tyskland.

 1. UNITEC SPEZIALTRANSPORTE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget UNITEC SPEZIALTRANSPORTE GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Metallbehållare. Företagets huvudkontor finns i Bad Sassendorf, Tyskland.

 2. TILLMANN VERPACKUNGEN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget TILLMANN VERPACKUNGEN GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Metallbehållare. Företagets huvudkontor finns i Mühlheim, Tyskland.

 1. GIANESI EDILIO

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget GIANESI EDILIO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Metallbehållare. Företaget är även verksamt inom tankar av rostfritt stål, reservoarer av stål, fat, gasbehållare, godkända reservoarer, och tankar för förvaring och lagring. Företagets huvudkontor finns i Zavattarello, Italien.

 2. ZAPE' SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget ZAPE' SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Plåtar - Industriell bearbetning. Företaget är även verksamt inom Metallbehållare, Kallformning av metaller, gjutning av metall, Metallbehållare, kapning och prägling plåt, tankar av rostfritt stål, tankar för förvaring och lagring, kalandrerad plåt för reservoarer, och bockning plåt i rostfritt stål. Företagets huvudkontor finns i Verona, Italien.

 3. ITALIANA CONTENITORI SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget ITALIANA CONTENITORI SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Metallbehållare. Företaget är även verksamt inom tvättvagnar, och metallcontainrar. Företagets huvudkontor finns i Giaveno, Italien.

 4. VIOLLET INDUSTRIES

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget VIOLLET INDUSTRIES, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Förpackningar och inslagningar i metall. Företaget är även verksamt inom Metallbehållare, SMÅ DETALJER, Containers, Metallbehållare, Plåtslageri, Plåtslageri, Metallås, Mekaniserad svetsning, och Bearbetning av metall. Företagets huvudkontor finns i Alby-Sur-Cheran, Frankrike.

 5. HANDELSAGENTUR UDO WEISSENFELS

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget HANDELSAGENTUR UDO WEISSENFELS, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Metallbehållare. Företagets huvudkontor finns i Bad Hönningen, Tyskland.

 6. CONTAINEX CONTAINER- HANDELSGESELLSCHAFT M.B.H.

  Österrike

  CONTAINEX – Specialisten på containrar och mobila rumssystem – Ett företag inom WALTER GROUP – Mer än 30 års erfarenhet av containerhandel – Mer än 150 leveransdepåer i hela Europa – 310 miljoner euro i årsomsättning 16/17 – 277 medarbetare – Vi levererar kontorscontainrar, baracker, sanitetsmoduler, lagercontainrar, förpackningscontainrar samt sjöfraktscontainrar till kunder över hela Europa – Modern containerterminal i Wien/Wiener Neudorf – Containerdepå och reparationstjänster – Förstklassig kreditvärdighet genom internationella kreditupplysningstjänster: D&B (Nr 30-042-9354): 5A1 Creditreform (Nr 911.0056346): Kreditindex 153 KSV1870 (Nr 37207): ranking 175. Företagspolicy: – Finansiering uteslutande från genererat kassaflöde – Inga bankkrediter eller annan finansiering utifrån – Kooperativ ledarstil där medarbetarna får ta största möjliga ansvar – Decentraliserad Profit-Center-Organisation – Främjande av en familjär teamkänsla inom företaget

 7. MAHYTEC

  Frankrike

  MAHYTEC är ett franskt företag i DOLE i Jura som utvecklar lagringslösningar för gasformigt väte under högt tryck eller väte i fast form, hydrider, för stationära och mobila tillämpningar. Med gedigen erfarenhet inom kompositmaterial och filamentlindning kan MAHYTEC erbjuda innovativa lösningar anpassade efter dina behov. MAHYTEC grundades 2008 och har engagerat sig i många forskningsprojekt men har särskilt gjort sig känt för en gräsklippare med en vätgasdriven motor som används av kommunen i DOLE samt en vätgasdriven kaffebryggare som används av Schweiz federala järnvägsförvaltning för kontinuerlig elleverans i tågen som gör det möjligt att servera varma drycker till passagerarna från en ambulerande serveringsvagn. MAHYTEC är en av aktörerna i projektet MOBYPOST: vätgasdrivna fordon som postmyndigheterna i Franche-Comté precis har satt i trafik.

 8. BOHET FILS

  Belgien

  Företaget har utvidgat sina tjänster till uthyrning av containrar för sopor och avfall. Det ställer sin professionella utrustning till förfogande både för entreprenörer och enskilda. Företaget har fem containrar på 10 till 15 m³ som kan ta emot allt ert avfall: jord, rivningsrester, plast, trä, skrot, diverse byggavfall. De kan också hjälpa er att transportera gamla möbler eller tunga och skrymmande elapparater i all säkerhet.

 1. RAPMET SP. Z O.O.

  Polen

  Metallfabriken Rapmet grundades 1977. Idag är vi en mycket erfaren tillverkare som levererar produkter till många viktiga företag både i Polen och utomlands. Vårt produktionsprogram består av: – pressade och svetsade plattformsgaller, – plattformssteg, – segmentstaket för industrin, – justerbara staket för byggplatser, – svetsade nät, – nätcontainrar, – metallgarage, – andra metallprodukter enligt modeller levererade av köparen.

 2. BSI PM ENGINEERING

  Frankrike

  BSI PM ENGENEERING, företag inom den franska koncernen LMI, utvecklar, utformar, tillverkar, installerar och driftsätter lösningar för bearbetningen och hanteringen av pulveraktiga ämnen, pulver och granulat. Sedan mer än 30 år är koncernen en partner till de största internationella koncernerna för läkemedels-, kemi-, kosmetika- och livsmedelsföretag. Vårt sortiment omfattar ett tiotal artiklar, från containrar, blandare, doserings-, avlastnings- och fyllningssystem ...

 3. CALDERERÍA MANZANO

  Spanien

  Calderería Manzano, S.A. är ett företag med mer än 80 års erfarenhet inom metallkonstruktioner, oljepannor och maskintillverkning. Vårt företag har specialiserat sig på rostfria pannor och tillverkning av maskiner för utvinning av olivolja: lagring och dekantering, pumpar för överflyttning av olivpressmassa och olivpasta, pumpar ur PTM-serien, renings- och rensningsutrustning, kringutrustning, urkärnare.

 4. TANKKI OY

  Finland

  Tankki tillverkar tankar och kärl i rostfritt stål avsedda för olika typer av industrianläggningar, såsom mejerier, bryggerier och läkemedelsenheter, biokemiska, kemiska och andra förädlingsanläggningar. Procestankarna är konstruerade och tillverkade enligt kundens specifikationer. Tankki har utvecklat ett komplett sortiment omrörare för olika ändamål. Tankki tillverkar produkter i rostfritt stål såsom syrnings-, mognings- och blandningstankar, mjölksilor och tvättanläggningar.

 5. CIEST METAL OÜ

  Estland

  Vårt företag är inriktat på att bygga och serva bränsleterminaler. Vi konstruerar och bygger pipelines och tankar för att lagra mineralolja. Vår produktion täcker olika områden inom byggandet av pipelines och oljeterminaler, vattenbyggnadsteknik och avvikande konstruktioner. Tillverkning och montering av cisterner. Rörhållarsystem enligt SFS-standard.

 6. SONTEK MUHENDISLIK GEMI MAK.INS.SAN.VE DIS.TIC.LTD.STI.

  Turkiet

  Förvaringstankar, pannor med sandfilter, oljeavskiljare, vattenrännor, sedimenteringsbassänger, förtjockningsmedel, gallerborttagning, silar, blandare, smutsvattenbehandling, vinförvaringstankar, utrustning av rostfritt stål, filterpressar, laser, silor.

 7. CIMM SPA

  Italien

  Konstruktion av autoklaver med tryckmembran för kallt och varmt vatten, expansionskärl för varmt vatten för sanitära anläggningar och expansionskärl för värmeinstallationer.

 8. GAMADARIC - INDÚSTRIA DE PRODUTOS METÁLICOS, LDA

  Portugal

  Företaget GAMADARIC - INDÚSTRIA DE PRODUTOS METÁLICOS, LDA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Metallbehållare. Företaget är även verksamt inom laserskärning, Metallsvetsning, kallprägling av metall, och målning av metaller. Företagets huvudkontor finns i Cesar, Portugal.

 9. LLC "RIN LTD"

  Ukraina

  Företaget LLC "RIN LTD", är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Metallbehållare. Företaget är även verksamt inom Färdiga metallprodukter, byggnadsarbeten av alla slag, konstruktion av träverk, Metallförpackningar, och Färdiga metallprodukter. Företagets huvudkontor finns i Zaporozhye, Ukraina.

 10. GRUPO CODESA COMPACSA, S.L.

  Spanien

  Företaget GRUPO CODESA COMPACSA, S.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Metallbehållare. Företaget är även verksamt inom Avfallskomprimerare och -kvarnar, Dörrar, armerade och brandsäkra, industriellt bruk, avfallskompaktorer, Avfallskomprimerare och -kvarnar, och Dörrar, armerade och brandsäkra, industriellt bruk. Företagets huvudkontor finns i Castellar Del Valles, Spanien.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis