• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • metallband för emballage

Resultat för

Metallband för emballage - Import och export

 1. DUTTENHÖFER T+L GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget DUTTENHÖFER T+L GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Metallband för emballage. Företagets huvudkontor finns i Haßloch, Tyskland.

 2. BRÜNINGHAUS VERPACKUNGSSYSTEME GMBH & CO KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget BRÜNINGHAUS VERPACKUNGSSYSTEME GMBH & CO KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Metallband för emballage. Företagets huvudkontor finns i Wuppertal, Tyskland.

 3. AC DECOGROUP GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget AC DECOGROUP GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Metallband för emballage. Företagets huvudkontor finns i Würselen, Tyskland.

 4. CLIPSICO PACK

  Egypten

  Clipsico Pack grundades 1986 och är en av Egyptens viktigaste tillverkare och leverantörer av industriellt emballage. Vi är dedikerade till att förste våra kunder med snabb, artig och inlyssnande service, och garanterar utmärkt kundservice till förmånliga priser. Vårt breda utbud av förpacknings- och förseglingsmaterial innefattar fästande tejp, plastfolie, PP-remmar och paketeringstillbehör som är oöverträffade på dagens marknad i Egypten i fråga om kvalitet, konformitet och prestanda.

 5. REFACOM

  Belgien

  Företaget REFACOM, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Metallband för emballage. Företaget är även verksamt inom maskiner för applicering av packband, maskiner och utrustning för emballage och förpackning, Sträckfilm, och sträckfilm. Företagets huvudkontor finns i Lot, Belgien.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. TECHNIQUES ET INNOVATIONS

  Frankrike

  Företaget TECHNIQUES ET INNOVATIONS, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Sigillering med band - Maskiner. Företaget är även verksamt inom Metallband för emballage, Emballering och packning - Maskiner och utrustning, Etikettering och märkning - Maskiner, bandningsmaskiner, Metallband för emballage, Emballering och packning - Maskiner och utrustning, och Etikettering och märkning - Maskiner. Företagets huvudkontor finns i Muttersholtz, Frankrike.

 2. GAPADOS E.K.

  Tyskland

  Företaget GAPADOS E.K., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Metallband för emballage. Företagets huvudkontor finns i Sörgenloch, Tyskland.

 3. STAALBAND - BANDSTAAL

  Nederländerna

  Företaget STAALBAND - BANDSTAAL, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Metallband för emballage. Företaget är även verksamt inom Tunnplåt. Företagets huvudkontor finns i Spijkenisse, Nederländerna.

 4. ISOPACK MACHINERY SA

  Luxemburg

  Företaget ISOPACK MACHINERY SA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Emballering och packning - Maskiner och utrustning. Företaget är även verksamt inom Metallband för emballage, och Metallband för emballage. Företagets huvudkontor finns i Luxembourg, Luxemburg.

 5. DE BO

  Belgien

  Företaget DE BO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vajrar och kablar i koppar. Företaget är även verksamt inom Metallband för emballage, avhaspling av tråd, Metallband för emballage, snören, och rosetter. Företagets huvudkontor finns i Waregem, Belgien.

 1. LA CROIX NOBLE

  Frankrike

  Företaget LA CROIX NOBLE, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Emballering och packning - Maskiner och utrustning. Företaget är även verksamt inom Metallband för emballage, automatik, luftkuddar för förpackning, Metallband för emballage, och bandningsmaskiner. Företagets huvudkontor finns i Chaingy, Frankrike.

 2. DE LAMA

  Frankrike

  Företaget DE LAMA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Metallband för emballage. Företaget är även verksamt inom Lyftremmar och lastning, Remmar, vävda för industribruk, Lyftremmar och lastning, och Remmar, vävda för industribruk. Företagets huvudkontor finns i Sarlat, Frankrike.

 1. AJ PACKAGING LTD

  Förenade kungariket

  Företaget AJ PACKAGING LTD, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Metallband för emballage. Företagets huvudkontor finns i Bolton, Förenade kungariket.

 2. FRANCE FEUILLARD

  Frankrike

  Företaget FRANCE FEUILLARD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Metallband för emballage. Företaget är även verksamt inom automatiska bandmaskiner, och bandningsmaskiner. Företagets huvudkontor finns i Elne, Frankrike.

 3. TOUTEMBAL

  Frankrike

  Företaget TOUTEMBAL, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Metallband för emballage. Företaget är även verksamt inom Förpackning på beställning, plastförpackningar, Förpackning på beställning, och plastemballagemaskin. Företagets huvudkontor finns i Octeville-Sur-Mer, Frankrike.

 4. FROMM FRANCE

  Frankrike

  Företaget FROMM FRANCE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Emballering och packning - Maskiner och utrustning. Företaget är även verksamt inom Metallband för emballage, Metallband för emballage, och luftkuddar för förpackning. Företagets huvudkontor finns i Darois, Frankrike.

 5. BAND-N-GO INC.

  Kanada

  Företaget BAND-N-GO INC., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Metallband för emballage. Företagets huvudkontor finns i Vaughan, Kanada.

 6. TEKNIKA STRAPPING SYSTEMS

  Förenta Staterna

  Företaget TEKNIKA STRAPPING SYSTEMS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Svetsning av emballage - Maskiner. Företaget är även verksamt inom Metallband för emballage, bandningsmaskiner, maskiner för applicering av packband, och Metallband för emballage. Företagets huvudkontor finns i San Jose, Förenta Staterna.

 7. FROMM PACKAGING SYSTEMS

  Belgien

  Företaget FROMM PACKAGING SYSTEMS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Emballering och packning - Maskiner och utrustning. Företaget är även verksamt inom Metallband för emballage, Metallband för emballage, och buntmaskiner. Företagets huvudkontor finns i Marquain, Belgien.

 8. SAS MIL-TEK SUD-OUEST

  Frankrike

  Företaget SAS MIL-TEK SUD-OUEST, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Metallband för emballage. Företaget är även verksamt inom Avfallskomprimerare och -kvarnar, Återvinning - Anläggningar och utrustning, Avfallskomprimerare och -kvarnar, Återvinning - Anläggningar och utrustning, Balpressar för avfallshantering, och krossar polystyren. Företagets huvudkontor finns i Gaillac, Frankrike.

 1. QUADRI GRUPI AS

  Estland

  Företaget QUADRI GRUPI AS, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Emballage i trä. Företaget är även verksamt inom Glasförpackningar, Förpackningar och inslagningar i metall, Metallband för emballage, Aluminiumkärl och -brickor, Glasförpackningar, Förpackningar och inslagningar i metall, Metallband för emballage, och Aluminiumkärl och -brickor. Företagets huvudkontor finns i Tallinn, Estland.

 2. CERCLE MAROC

  Marocko

  Företaget CERCLE MAROC, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Metallband för emballage. Företaget är även verksamt inom förpackningsartiklar i plast. Företagets huvudkontor finns i Casablanca, Marocko.

 3. ASTIC EMBALLAGE

  Frankrike

  Företaget ASTIC EMBALLAGE, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Metallband för emballage. Företaget är även verksamt inom Tunnplåt. Företagets huvudkontor finns i Andrezieux-Boutheon, Frankrike.

 4. ESYA CELIK AMBALAJ LIMITED SIRKETI

  Turkiet

  Företaget ESYA CELIK AMBALAJ LIMITED SIRKETI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Metallband för emballage. Företaget är även verksamt inom bandningsmaskiner. Företagets huvudkontor finns i Kocaeli, Turkiet.

 5. MPS METAL PLASTIK SANAYI A.S.

  Turkiet

  Företaget MPS METAL PLASTIK SANAYI A.S., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Förpackningar och inslagningar i metall. Företaget är även verksamt inom Metallband för emballage, och Metallband för emballage. Företagets huvudkontor finns i Dilovasi Kocaeli, Turkiet.

 6. OVERITE INDUSTRIAL CO.

  Sydkorea

  Företaget OVERITE INDUSTRIAL CO., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Metallband för emballage. Företagets huvudkontor finns i Siheung, Sydkorea.

 7. FORMSCHLUSS

  Tyskland

  Företaget FORMSCHLUSS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Metallband för emballage. Företagets huvudkontor finns i Dortmund, Tyskland.

 8. DAE YANG STRAPS CO., LTD

  Sydkorea

  Företaget DAE YANG STRAPS CO., LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Metallband för emballage. Företagets huvudkontor finns i Kyungbuk, Sydkorea.

 9. KEMAPACK GMBH

  Tyskland

  Företaget KEMAPACK GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Metallband för emballage. Företaget är även verksamt inom Emballage i plast, och Emballage i plast. Företagets huvudkontor finns i Landsberg am Lech, Tyskland.

 10. HUZHOU BEST STRAP CO.,LTD.

  Kina

  Företaget HUZHOU BEST STRAP CO.,LTD., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Metallband för emballage. Företagets huvudkontor finns i Huzhou City, Kina.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis