• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • mellanväggar

Resultat för

Mellanväggar - Import och export

 1. PRO GIPS

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget PRO GIPS, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Gipsbearbetande företag. Företaget är även verksamt inom innertak, dubbning, mellanväggar, och renovering av badrum. Företagets huvudkontor finns i Oinville Saint Liphard, Frankrike.

 2. ISFORTGROUP DANIEL ISFORT

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget ISFORTGROUP DANIEL ISFORT, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mellanväggar. Företagets huvudkontor finns i Aschaffenburg, Tyskland.

 3. JANSEN SYSTEMBAU GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget JANSEN SYSTEMBAU GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mellanväggar. Företagets huvudkontor finns i Surwold, Tyskland.

 4. CLEAN-TEK REINRAUMTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget CLEAN-TEK REINRAUMTECHNIK GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mellanväggar. Företagets huvudkontor finns i Renningen, Tyskland.

 5. VKF RENZEL GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget VKF RENZEL GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Reklamprodukter och artiklar. Företaget är även verksamt inom Mellanväggar, försäljningsfrämjande åtgärder, brochure stands, Mellanväggar, luftrenare, ihoprullningsbar banderoll, stojnice za poslovne sejme, ramar för affischer, och skylthållare. Företagets huvudkontor finns i Isselburg, Tyskland.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. J.D. GECK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget J.D. GECK GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mellanväggar. Företaget är även verksamt inom Obdelava plastičnih materialov, Förkromning, ramar för affischer, kundvagnar, affischering, krokar, Trådbockningsdetaljer, Obdelava plastičnih materialov, och förzinkning. Företagets huvudkontor finns i Altena, Tyskland.

 2. PROCOM-BESTMANN GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget PROCOM-BESTMANN GMBH & CO. KG, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Mellanväggar. Företagets huvudkontor finns i Naumburg, Tyskland.

 3. ELLERMANN GMBH

  Tyskland

  När Margarete Ellermann grundade företaget 1985 började hon som exklusiv återförsäljare av Batyline®-tyg från Taraflex® i Tyskland. Hon såg möjligheterna för textilier inom arkitekturen och kunde snabbt övertyga några ledande designers och arkitekter om vilka designmöjligheter som textilkonstruktioner har att erbjuda. Med textil kunde man snabbt klä in större ytor på ett tilltalande sätt. Det var så Ellermann GmbH under årens lopp etablerades som leverantör inom mässbyggnation och tog sig an rollen mellan designer/arkitekt, slutkund och mässbyggare eller agenturer. Idag arbetar företaget med konsulttjänster och projektspecifik textilutveckling, teknik, prototypkonstruktion samt tillverkning och montering av avancerade temporära och permanenta textilkonstruktioner.

 4. ROSENKRANZ FRANZ HAIDERER

  Österrike

  Med ett omfattande produktsortiment och tjänsteutbud är vi en partner du kan lita på inom allt som har med mellanväggar och skjutdörrar att göra och lite därtill. Vi erbjuder alla våra produkter – vikväggar av glas, rörliga och mobila mellanväggar, mellanväggar av glas, staplade väggar, skjutdörrar av glas - i en avancerad design och imponerande kvalitet – det är de krav vi ställer på alla våra skjutdörrar och mellanväggar. Diverse glas- och metallkonstruktioner samt tjänster som CNC-bearbetning eller vår snabba reparationsservice avrundar utbudet. Våra kunders nöjdhet talar för sig – tack Rosenkrantz.

 5. CBG COMPOSITES GMBH

  Tyskland

  CBG Composites GmbH utvecklar, tillverkar och säljer innovativa brandsäkra, värme- och bullerdämpande laminatmaterial för olika industriella användningsområden som till exempel fartyg och offshore, husbyggnad, väg- och vattenbyggnad, industriella brandskydds- och ljuddämpningslösningar. I sortimentet från CBG Composites GmbH ingår bland annat brandsäkra-, värme- och ljuddämpande sandwichpaneler tillverkade av basaltfiber, prepreg och keramik- och glasfiberlaminat samt harts såväl som icke-organisk matris. Under 2020 firar fabriken hundraårsjubileum.

 1. MDS RAUMSYSTEME GMBH

  Tyskland

  MDS Raumsysteme är den innovativa tillverkaren av flexibla rums- och skiljeväggssystem för kommersiell användning. Vi tillverkar lager- och förmanskontor, skiljeväggssystem, kontorsmoduler och stålplattformar av högsta kvalitet. Vi är dock inte bara tillverkare utan ser oss som en professionell partner för planering, konstruktion och yrkesmässig montering. Våra konsulter kommer gärna och planerar på plats hos er för att kunna ge ett konkret erbjudande. Vi ser fram emot att samarbeta med er. Dirk Solbach och MDS-teamet Några av våra produkter: Kontor i lagerhallar, skiljeväggssystem, kontorsmoduler, stålkonstruktioner, sterilrum, renrum, skiljeväggar för industri och lager, mässplatser

 2. FABIMA

  Belgien

  Fabima är ett företag som specialiserat sig på skiljeväggar och solskydd. Vi erbjuder kundanpassade lösningar för alla dina behov av ljudisolerande mobila skiljeväggar: skiljeväggar med eller utan glas, vikbara eller skjutbara, manuella eller helautomatiska. När det gäller solskydd kan vi erbjuda både maximalt värmeskydd och estetik. Vi tillverkar specialanpassade produkter med detaljerade tekniska broschyrer, förstudier av projekt, utförande av CAD-ritningar. .

 1. FRANZ NÜSING GMBH & CO KG

  Tyskland

  Vi erbjuder avskildhet – och skapar ytor för gemenskap. Vi har tekniken och kunnandet för att skapa snygga, skräddarsydda mellanväggslösningar för så gott som alla behov. Vårt premiumutbud utmärks av exklusiv design i kombination med den senaste tekniken, den högsta säkerheten, enastående hållfasthet och konstant ljudisolering. Tillsammans med olika institutioner och högskolor fortsätter vi vårt forsknings- och utvecklingsarbete för att vidareutveckla, testa och certifiera våra produkter.

 2. POLYSPACE-HANSAUER

  Belgien

  Polyspace Hansauer är ett belgiskt företag specialiserat på rådgivning och installation av mobila ljuddämpande skiljeväggar. Med mobila väggar kan du använda hela rumsytan och dela upp den i flera delar allt efter tycke och smak: mobila träväggar, mobila glasväggar, vikväggar. Vi anpassar våra skiljeväggar efter dina behov. Hansauer är exklusiv distributör för (Belgien - Luxemburg) för Hufcor (USA), global marknadsledare inom mobila skiljeväggar.

 3. ARCADIA COMPONIBILI SRL

  Italien

  Uppmärksamheten vi lägger på design och utformning ger oss möjlighet att erbjuda unika mottagnings- och inredningslösningar, eleganta skiljeväggar och praktiska open space: projektet KWS Arcadia kan klä alla kontor, vilka de än är. KWS-systemet utgör kombinationen av Arcadia-väggar, genom att lyckas förena med perfektion den moderna sidan av Kristal med elegansen av Wall System.

 4. LANGLOIS SOBRETI

  Frankrike

  Företaget LANGLOIS SOBRETI, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Innertak. Företaget är även verksamt inom Mellanväggar, skiljeväggar kontorslandskap, akustična zasnova, och Mellanväggar. Företagets huvudkontor finns i Rennes Cedex, Frankrike.

 5. VEFA ALÜMINYUM

  Turkiet

  Företaget VEFA ALÜMINYUM, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Profilstänger och stänger - järnhaltig metall. Företaget är även verksamt inom Mellanväggar, ramp i aluminium, och Mellanväggar. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 6. GLASEREI CH. STARZACHER GMBH

  Österrike

  Företaget GLASEREI CH. STARZACHER GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Mellanväggar. Företagets huvudkontor finns i Klagenfurt, Österrike.

 7. CUTALL GMBH & CO.KG

  Tyskland

  Företaget CUTALL GMBH & CO.KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mellanväggar. Företagets huvudkontor finns i Erkrath, Tyskland.

 8. ZELLER GMBH

  Österrike

  Företaget ZELLER GMBH, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Mellanväggar. Företagets huvudkontor finns i Hohenems, Österrike.

 1. META TRENNWANDANLAGEN GMBH & CO KG

  Tyskland

  Företaget META TRENNWANDANLAGEN GMBH & CO KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mellanväggar. Företagets huvudkontor finns i Rengsdorf, Tyskland.

 2. MOBILGILI S.N.C.

  Italien

  Företaget MOBILGILI S.N.C., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kontorsmöbler och hyllsystem. Företaget är även verksamt inom Mellanväggar, Kontorsmöbler, Mellanväggar, och arkitektbyråer för skräddarsydd inredning. Företagets huvudkontor finns i Polonghera, Italien.

 3. WALLRITE SRL

  Rumänien

  Företaget WALLRITE SRL, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Flyttbara och utdragbara skiljeväggar. Företaget är även verksamt inom Mellanväggar, Glas för skiljeväggar och dörrar, Modulkonstruktioner, Mellanväggar, Glas för skiljeväggar och dörrar, och Modulkonstruktioner. Företagets huvudkontor finns i Bucuresti, Rumänien.

 4. ESCAYOLAS BEDMAR S.L.

  Spanien

  Företaget ESCAYOLAS BEDMAR S.L., är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Byggnadsmaterial. Företaget är även verksamt inom Innertak, Mellanväggar, passivt brandskydd, ljudisolering för byggnader, Innertak, och Mellanväggar. Företagets huvudkontor finns i Terrassa, Spanien.

 5. PRISMAC SRL

  Italien

  Företaget PRISMAC SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mellanväggar. Företaget är även verksamt inom ljudisolerande skärmar för rumsavdelning, skärmar för rumsavdelning i moduler, mobila ljudisolerande skiljeväggar av glas, och genomskinliga skärmar för rumsavdelning. Företagets huvudkontor finns i Cormano, Italien.

 6. MAX Q HOLZMARKETING GMBH

  Tyskland

  Företaget MAX Q HOLZMARKETING GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mellanväggar. Företagets huvudkontor finns i Lahr/schwarzwald, Tyskland.

 7. FITNESSMARKT.DE SERVICES GMBH

  Tyskland

  Företaget FITNESSMARKT.DE SERVICES GMBH, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Mellanväggar. Företagets huvudkontor finns i Nürnberg, Tyskland.

 8. PANELTIM

  Belgien

  Företaget PANELTIM, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mellanväggar. Företaget är även verksamt inom dörrar, paneler av plastmaterial, konstruktion kar, och Snickeriarbeten. Företagets huvudkontor finns i Lichtervelde, Belgien.

 9. BARESY GMBH& CO.KG

  Tyskland

  Företaget BARESY GMBH& CO.KG, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Mellanväggar. Företaget är även verksamt inom dörrar av rostfritt stål, och kärnborrning. Företagets huvudkontor finns i Kirchberg, Tyskland.

 10. IMT-HOCHWASSERSCHUTZ

  Österrike

  Företaget IMT-HOCHWASSERSCHUTZ, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Mellanväggar. Företagets huvudkontor finns i Nussdorf-Debant, Österrike.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis