• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • mekaniska slipmedel

Resultat för

Mekaniska slipmedel - Import och export

 1. FRIDOLIN MÜLLER

  Tyskland

  Produktion av gradningsborstar, cylinderborstar, rörborstar, tekniska borstar, stålborstar, nylonborstar, runda borstar, borstar för tvättanläggningar, borstar till gatusopbilar, borstar till biltvättar. Företaget Fridolin Müller grundades 1952 under namnet Tierhaarwertung Fridolin Müller. På den tiden bearbetade man djurhår som kom delvis från tyska nötkreatur. Dock importerades den största delen av allt djurhår från Amerika. Detta hår bearbetades i fyra steg tills de blev färdiga s.k. "bagarbuntar". Arbetsstegen var följande: Separera håret i en ”hårtrumma”, häckla hårstråna, dvs. ordna hårstråna i en och samma riktning, ”dra ut” hårstråna i olika längder och därefter binda ihop de olika längderna till buntar. Dessa buntar levererades sedan till penselfabriken. Delvis användes maskiner i de olika arbetsstegen. Omkring år 1969 började man att tillverka även borstar till biltvättar. År 1972 blev det så dags att börja tillverka tekniska borstar. Samma år köpte företaget upp ett annat företag som tillverkade "pudermaskiner" åt konditorier. Det här företaget kom även det att tillverka tekniska borstar vid sidan om sina maskiner. Under de kommande åren minskade försäljningen av pudermaskiner, och man fokuserade därmed mer på tillverkningen och försäljningen av tekniska borstar, som exempelvis borstar till biltvättar och gatusopbilar. Sortimentet omfattar ett brett urval av cylinderborstar.

 2. PJSC ZAPORIZHZHIA ABRASIVE PLANT

  Ukraina

  PJSC Zaporizhzhia Abrasive Plant är en ledande tillverkare av slipprodukter, och började sin bana i mars 1939. Zaporizhzhia Abrasive Plant har hög produktionskapacitet och använder de senaste tillverkningsteknikerna. Produkter: -slipmaterial: Brun smält aluminiumoxid, svart kiselkarbid i form av korn, pulver och mikrokorn -specialiserade eldfasta element av kiselkarbid -eldfasta material: borkarbid, bornitrid -Bornitrid av kosmetisk kvalitet -Borkarbid av kärnkraftskvalitet

 3. FALKENRICH GMBH - FALCONBRITE ABRASIVES

  Tyskland

  Företaget FALKENRICH GMBH - FALCONBRITE ABRASIVES, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mekaniska slipmedel. Företagets huvudkontor finns i Iserlohn, Tyskland.

 4. ROBERT BERGER SÖHNE E.K.

  Tyskland

  Företaget ROBERT BERGER SÖHNE E.K., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mekaniska slipmedel. Företaget är även verksamt inom Naturliga slipmedel, Diamantverktyg, Naturliga slipmedel, Slipskiveavrivare, Betongfräsar, Axelväxlar, DEMANT, Slipvalsar, och Skärpningsutrustning. Företagets huvudkontor finns i Solingen, Tyskland.

 5. JOEST ABRASIVES GMBH

  Tyskland

  Gallersmärgeldukar, slipfleecerullar, sliptallrik för vinkelslip, polersvamp för poleringsmaskiner, fleeceskivor för poleringsmaskiner, fleeceslipborstar för borrmaskiner, dammskiva, sliphylsor, slipband till bandslipmaskiner, handslipar, slipskivor med många hål

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. FLEXING LTD

  Serbien

  Flexing är ett företag som tillverkar slipverktyg och har funnits på den serbiska marknaden i 20 år. Våra produkter används främst inom metallindustrin. Den slipduk vi köper är från Klingspor och slipmaterial av fiber är från 3M och Itexa, Italien. Vi exporterar till Bosnien, Kroatien, Montenegro, Makedonien och Ungern. I produktionen fokuserar vi på - förutom andra storlekar och olika typer av produkter - 20-40 mm diameter axelmonterade stålborstar eller Roloc+ produkter.

 2. HERZALLEE GMBH (HANDEL ALS FASTPLUS SCHLEIFMITTEL)

  Tyskland

 3. KRÜCKEMEYER GMBH

  Tyskland

 4. EGON EISELE GMBH SCHLEIFMITTEL

  Tyskland

 5. OPTIMA PRECISE

  Tjeckiska republiken

 1. KUHLMEYER-MASCHINENBAU GMBH

  Tyskland

 2. PROCOF GMBH SCHLEIF- UND POLIERWERKZEUGE

  Tyskland

 1. INDASA FRANCE

  Frankrike

 2. PENTAR

  Polen

 3. MARTIN ABRASIVI S.R.L.

  Italien

 4. OSBORN UNIPOL, LDA

  Portugal

 5. RECCA

  Frankrike

 6. URALGRIT

  Ryssland

 7. KARBOSAN FRANCE

  Frankrike

 8. DRAGAO ABRASIVOS, LDA.

  Portugal

 1. POLIBRAS S.A.

  Portugal

 2. SUD-OUEST MACHINES PRECISION

  Frankrike

 3. DIAMETAL FRANCE

  Frankrike

 4. OMNI SABLAGE

  Frankrike

 5. SD SCHLEIFMITTELDIREKT GMBH

  Tyskland

 6. ENNEBI SRL

  Italien

 7. STC - STACAB, SERVIÇOS PARA INDUSTRIA E ACABAMENTOS LDA

  Portugal

 8. DYNABRADE EUROPE

  Luxemburg

 9. NORDEM ENDÜSTRIYEL

  Turkiet

 10. INDASA - INDUSTRIA DE ABRASIVOS, S.A.

  Portugal

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis