• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • mekaniska slipmedel

Resultat för

Mekaniska slipmedel - Import och export

 1. FRIDOLIN MÜLLER

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Produktion av gradningsborstar, cylinderborstar, rörborstar, tekniska borstar, stålborstar, nylonborstar, runda borstar, borstar för tvättanläggningar, borstar till gatusopbilar, borstar till biltvättar. Företaget Fridolin Müller grundades 1952 under namnet Tierhaarwertung Fridolin Müller. På den tiden bearbetade man djurhår som kom delvis från tyska nötkreatur. Dock importerades den största delen av allt djurhår från Amerika. Detta hår bearbetades i fyra steg tills de blev färdiga s.k. "bagarbuntar". Arbetsstegen var följande: Separera håret i en ”hårtrumma”, häckla hårstråna, dvs. ordna hårstråna i en och samma riktning, ”dra ut” hårstråna i olika längder och därefter binda ihop de olika längderna till buntar. Dessa buntar levererades sedan till penselfabriken. Delvis användes maskiner i de olika arbetsstegen. Omkring år 1969 började man att tillverka även borstar till biltvättar. År 1972 blev det så dags att börja tillverka tekniska borstar. Samma år köpte företaget upp ett annat företag som tillverkade "pudermaskiner" åt konditorier. Det här företaget kom även det att tillverka tekniska borstar vid sidan om sina maskiner. Under de kommande åren minskade försäljningen av pudermaskiner, och man fokuserade därmed mer på tillverkningen och försäljningen av tekniska borstar, som exempelvis borstar till biltvättar och gatusopbilar. Sortimentet omfattar ett brett urval av cylinderborstar.

 2. FALKENRICH GMBH - FALCONBRITE ABRASIVES

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget FALKENRICH GMBH - FALCONBRITE ABRASIVES, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mekaniska slipmedel. Företagets huvudkontor finns i Iserlohn, Tyskland.

 3. ROBERT BERGER SÖHNE E.K.

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget ROBERT BERGER SÖHNE E.K., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mekaniska slipmedel. Företaget är även verksamt inom Naturliga slipmedel, Diamantverktyg, Naturliga slipmedel, Slipskiveavrivare, Betongfräsar, Axelväxlar, DEMANT, Slipvalsar, och Skärpningsutrustning. Företagets huvudkontor finns i Solingen, Tyskland.

 4. ADI S.R.L

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget ADI S.R.L, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mekaniska slipmedel. Företaget är även verksamt inom Slipskivor, Slipskivor, slipmedel för marmor, slipmedel, INTERNATIONAL CHIPS, slipmedel för metall, Slipskivor, slipmedel för granit, och Slipskivor. Företagets huvudkontor finns i Domodossola, Italien.

 5. JOEST ABRASIVES GMBH

  Tyskland

  Gallersmärgeldukar, slipfleecerullar, sliptallrik för vinkelslip, polersvamp för poleringsmaskiner, fleeceskivor för poleringsmaskiner, fleeceslipborstar för borrmaskiner, dammskiva, sliphylsor, slipband till bandslipmaskiner, handslipar, slipskivor med många hål

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. FLEXING LTD

  Serbien

  Flexing är ett företag som tillverkar slipverktyg och har funnits på den serbiska marknaden i 20 år. Våra produkter används främst inom metallindustrin. Den slipduk vi köper är från Klingspor och slipmaterial av fiber är från 3M och Itexa, Italien. Vi exporterar till Bosnien, Kroatien, Montenegro, Makedonien och Ungern. I produktionen fokuserar vi på - förutom andra storlekar och olika typer av produkter - 20-40 mm diameter axelmonterade stålborstar eller Roloc+ produkter.

 2. PJSC ZAPORIZHZHIA ABRASIVE PLANT

  Ukraina

  PJSC Zaporizhzhia Abrasive Plant är en ledande tillverkare av slipprodukter, och började sin bana i mars 1939. Zaporizhzhia Abrasive Plant har hög produktionskapacitet och använder de senaste tillverkningsteknikerna. Produkter: -slipmaterial: Brun smält aluminiumoxid, svart kiselkarbid i form av korn, pulver och mikrokorn -specialiserade eldfasta element av kiselkarbid -eldfasta material: borkarbid, bornitrid -Bornitrid av kosmetisk kvalitet -Borkarbid av kärnkraftskvalitet

 3. EGON EISELE GMBH SCHLEIFMITTEL

  Tyskland

  Företaget EGON EISELE GMBH SCHLEIFMITTEL, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Mekaniska slipmedel. Företaget är även verksamt inom slipmedel, slipband, Applicerade slipmedel, och Slipband för bandslipmaskiner. Företagets huvudkontor finns i Stuttgart, Tyskland.

 4. OPTIMA PRECISE

  Tjeckiska republiken

  Företaget OPTIMA PRECISE, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Mekaniska slipmedel. Företaget är även verksamt inom Industriella klingor och knivar, Hantverk, Industriella järnvaror, Handverktyg utan motor, Industriella klingor och knivar, Hantverk, Industriella järnvaror, och Handverktyg utan motor. Företagets huvudkontor finns i Pardubice, Tjeckiska republiken.

 5. KRÜCKEMEYER GMBH

  Tyskland

  Företaget KRÜCKEMEYER GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Mekaniska slipmedel. Företaget är även verksamt inom försäljning i parti, slipmedel, tejp, och Lim. Företagets huvudkontor finns i Wilnsdorf, Tyskland.

 1. HERZALLEE GMBH (HANDEL ALS FASTPLUS SCHLEIFMITTEL)

  Tyskland

  Företaget HERZALLEE GMBH (HANDEL ALS FASTPLUS SCHLEIFMITTEL), är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Mekaniska slipmedel. Företaget är även verksamt inom slippapper, slipskivor för slipmaskiner, slipmedel för gradning, och slipmedel för karosser. Företagets huvudkontor finns i Augsburg, Tyskland.

 2. AR - FLEX SRL

  Italien

  Företaget AR - FLEX SRL, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Mekaniska slipmedel. Företaget är även verksamt inom Slipskivor, slipmedel för metall, SLIPMEDEL i ark och på rulle, Slipskivor, och bindemedel för trä. Företagets huvudkontor finns i Bologna, Italien.

 1. URALGRIT

  Ryssland

  Företaget URALGRIT, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mekaniska slipmedel. Företaget är även verksamt inom Fartyg - Konstruktion, Kvarts och kvartssand, Naturliga slipmedel, Sandblästringsutrustning, Fartyg - Konstruktion, Kvarts och kvartssand, Naturliga slipmedel, och Sandblästringsutrustning. Företagets huvudkontor finns i Yekaterinburg, Ryssland.

 2. KUHLMEYER-MASCHINENBAU GMBH

  Tyskland

  Företaget KUHLMEYER-MASCHINENBAU GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mekaniska slipmedel. Företagets huvudkontor finns i Bad Oeynhausen, Tyskland.

 3. PROCOF GMBH SCHLEIF- UND POLIERWERKZEUGE

  Tyskland

  Företaget PROCOF GMBH SCHLEIF- UND POLIERWERKZEUGE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mekaniska slipmedel. Företaget är även verksamt inom Diamantverktyg, slipar för finslipning, fräsar, och Diamantverktyg. Företagets huvudkontor finns i Leverkusen, Tyskland.

 4. NORDEM ENDÜSTRIYEL

  Turkiet

  Företaget NORDEM ENDÜSTRIYEL, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Mekaniska slipmedel. Företaget är även verksamt inom rullar med slipduk eller slippapper. Företagets huvudkontor finns i Bursa/nilufer, Turkiet.

 5. INDASA - INDUSTRIA DE ABRASIVOS, S.A.

  Portugal

  Företaget INDASA - INDUSTRIA DE ABRASIVOS, S.A., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kemiska poler- och slipmedel. Företaget är även verksamt inom Mekaniska slipmedel, Mekaniska slipmedel, slipmedel, verktyg, och slipmaskiner. Företagets huvudkontor finns i Aveiro, Portugal.

 6. KAINDL SCHLEIFTECHNIK REILING GMBH

  Tyskland

  Företaget KAINDL SCHLEIFTECHNIK REILING GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mekaniska slipmedel. Företaget är även verksamt inom slipskivor. Företagets huvudkontor finns i Königsbach-Stein, Tyskland.

 7. COMET ABRASIFS RONTGEN FRANCE

  Frankrike

  Företaget COMET ABRASIFS RONTGEN FRANCE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Smärgelduk. Företaget är även verksamt inom Verktygsmaskiner - Bearbetning av metaller, Mekaniska slipmedel, Verktygsmaskiner för metallsågning, Verktygsmaskiner - Bearbetning av metaller, Mekaniska slipmedel, sågning, och Verktygsmaskiner för metallsågning. Företagets huvudkontor finns i Eschau, Frankrike.

 8. DIAMETAL FRANCE

  Frankrike

  Företaget DIAMETAL FRANCE, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Mekaniska slipmedel. Företagets huvudkontor finns i Oltingue, Frankrike.

 1. FRESATOR - INDÚSTRIA METALOMECÂNICA LDA.

  Portugal

  Företaget FRESATOR - INDÚSTRIA METALOMECÂNICA LDA., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Byggnadsmaterial, industri - Maskiner och utrustning. Företaget är även verksamt inom Mekaniska slipmedel, och Mekaniska slipmedel. Företagets huvudkontor finns i Terrugem, Portugal.

 2. DRAGAO ABRASIVOS, LDA.

  Portugal

  Företaget DRAGAO ABRASIVOS, LDA., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Diamantverktyg. Företaget är även verksamt inom Mekaniska slipmedel, Slipade diamanter, Mekaniska slipmedel, Slipade diamanter, och stone fabrication diamond tools. Företagets huvudkontor finns i Paços De Brandao, Portugal.

 3. LAM PLAN

  Frankrike

  Företaget LAM PLAN, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Slipskivor. Företaget är även verksamt inom Mekaniska slipmedel, Utskick, Mekaniska slipmedel, och Utskick. Företagets huvudkontor finns i Gaillard, Frankrike.

 4. RECCA

  Frankrike

  Företaget RECCA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Färger, lack och emalj. Företaget är även verksamt inom Metaller - Maskiner och anläggningar för ytbehandling, Mekaniska slipmedel, Stål och metall - ytbehandling och bearbetning, Metaller - Maskiner och anläggningar för ytbehandling, Mekaniska slipmedel, Stål och metall - ytbehandling och bearbetning, och Ytbehandling - Stål och metall. Företagets huvudkontor finns i La Courneuve, Frankrike.

 5. REINERT

  Luxemburg

  Företaget REINERT, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Biltillbehör. Företaget är även verksamt inom Mekaniska slipmedel, Olycksskydd - Artiklar och utrustning, Mekaniska slipmedel, Olycksskydd - Artiklar och utrustning, Industriell rengöring - Produkter, och industriell sugapparater. Företagets huvudkontor finns i Leudelange, Luxemburg.

 6. INDASA FRANCE

  Frankrike

  Företaget INDASA FRANCE, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Kemiska slipmedel. Företaget är även verksamt inom Mekaniska slipmedel, Slipmaskiner - Verktygsmaskiner, Mekaniska slipmedel, Slipmaskiner - Verktygsmaskiner, och slipband. Företagets huvudkontor finns i Rillieux-La-Pape, Frankrike.

 7. SPAP - SOUCILLE PRODUITS ABRASIFS POLISSAGE

  Frankrike

  Företaget SPAP - SOUCILLE PRODUITS ABRASIFS POLISSAGE, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Mekaniska slipmedel. Företaget är även verksamt inom Polermedel. Företagets huvudkontor finns i Thiers, Frankrike.

 8. OSBORN UNIPOL, LDA

  Portugal

  Företaget OSBORN UNIPOL, LDA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mekaniska slipmedel. Företagets huvudkontor finns i Brito, Portugal.

 9. PREMINES INDUSTRIES

  Frankrike

  Företaget PREMINES INDUSTRIES, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mekaniska slipmedel. Företaget är även verksamt inom SLIPMEDEL i ark och på rulle, och diamantskivor. Företagets huvudkontor finns i PARIS, Frankrike.

 10. POLIBRAS S.A.

  Portugal

  Företaget POLIBRAS S.A., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mekaniska slipmedel. Företaget är även verksamt inom Slipning - Material, och Slipning - Material. Företagets huvudkontor finns i Guimarães, Portugal.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis