• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • medicinsk utrustning

Resultat för

Medicinsk utrustning - Import och export

 1. PRIZMANET MEDICAL MASK

  Turkiet

  Medizer är en marknadsföringsagentur/ett infrastrukturellt företag från Turkiet som tillverkar och säljer medicinska produkter. "Medizer" är ett undermärke till PrizmaNet Medical och innefattar tillverkning och försäljning av munskydd för sjukvårdsbruk, N95/FFP2-ansiktsskydd och många andra hälsoprodukter. Dessutom tillverkar vi förpackningsdesigner för ansiktsskydd. Våra produkter skyddar med högsta sterilitet. Vi använder högkvalitativ ultrasonisk teknologi med en enskild maskin i vår produktion. Vår dagliga produktionskapacitet är 200 000 N95/FFP2-masker, 100 000 kirurgmasker för barn, 500 000 kirurgmasker för vuxna och mycket mer. Sortimentet finns på vår hemsida. Vi har vidgat vårt sortiment med tofflor, skor, blöjor och sjukvårdsklädsel. Våra ansiktsskydd av smältblåst material har ett virusskydd på 99 %. Våra N95/FFP2-masker är certifierade för kvalitet och pålitlighet med MNA B+C2. Våra ansiktsskydd följer typ IIR-standarder och är avsedda för hälsoinstitutioner. Vi gör dem i olika designer och färger. Vi strävar efter att du ska bli uppmuntrad av att använda dem. Vi är aktiva på inhemska och internationella marknader. Vi kommer närmare vårt mål för varje dag - att bli ett Europariktat och ledande märke inom sjukvårdsbranschen. Vi gör stora framsteg med våra produkter, utan att kompromissa på kvalitet och hälsa. Tveka inte att kontakta oss för mer information!

 2. PLUS SAFETY

  Turkiet

  PLUS SAFETY MEDICAL PRODUCTS CO., Ltd. grundades 1998 och har som uppdrag att understödja och stärka PLUS GROUP mot att bli den främsta leverantören av sjukvårdsartiklar och sjukvårdsutrustning i världen. PLUS SAFETY har över tjugo års erfarenhet av att tillverka engångsartiklar för medicinskt bruk, och har blivit en av Turkiets största och pålitligaste tillverkare av dessa. Vi täcker även OEM-tjänster. I dagsläget har över 180 av våra produkter godkänts med certifikat för CE, ISO9001 och ISO13485. De säljs i över femton länder världen över. PLUS GROUP har två andra dotterbolag: Hadımköy och Yeşilköy. Våra huvudprodukter infattar: Serier med ansiktsskydd, ansiktsvisir och skyddsglasögon, sjukvårdsrockar, serier med operationskläder och serier med andra sjukvårdsprodukter. Hittills har PLUS GROUP registrerat sex patenterade produkter, och är engagerat i att utveckla och tillverka nya produkter. PLUS GROUP vill förse kunderna med högkvalitativa, innovativa produkter.

 3. MOTEX HEALTHCARE CORP.

  Taiwan R.O.C.

  I över 50 år har Motex Healthcare Group gett vårdpersonal trygghet för bättre skydd och även engagerat sig inom medicinska leverantörer, särskilt på kirurgiska ansiktsmasker, sårförband och operationshandskar. Som en ledande tillverkare och leverantör har Motex tillhandahållit pålitlig personlig skyddsutrustning (PPE) och infektionskontrolllösningar genom många hälsokriser, inklusive epidemier och pandemier som SARS, H1N1 och COVID-19. Vårt världsomspännande distributions- och servicenätverk tillhandahåller de mest framstående tjänsterna till våra kunder. Vi strävar kontinuerligt efter framgång och kommer alltid att förbinda oss att utveckla avancerade produkter för en bättre framtid. Vi är specialiserade på: 1. Medicinsk ansiktsmask och icke-medicinsk ansiktsmask: Diamantformad ansiktsmask, FFP2-respirator, kirurgisk ansiktsmask, C-Shape ansiktsmask för barn. 2. Sårförband och operationstejper. 3. Operations- och undersökningshandskar. 4. OEM / ODM Service För mer information, tveka inte att kontakta oss.

 4. BAYMED

  Turkiet

  Vi tillverkar nonwoven-textilier, t ex 100 % PP, spunbondade, smältblåsta, laminerade produkter, absorbenter och kompositer. Vi är belägna i sydöstra Turkiet. Företaget grundades 2012, och vi strävar efter att växa till det bästa inom nonwoven-produktion och på så sätt få större påverkan i samhället med våra produkters fördelar. Med vår personalstryka på 400 anställda och en mycket hög produktionskapacitet tillhandahåller vi våra tjänster till samarbetspartners i 48 länder över hela världen. Vår strävan efter att erbjuda de bästa lösningarna för våra partners slutar inte vid våra välutrustade laboratorier eller vår avdelning för produktutveckling. Vi finns alltid tillgängliga för att förse världen med det allra bästa vi kan åstadkomma. Vi har dessutom en kollektion av operationsrockar, vårdkläder och andra uppsättningar tillsammans med vårt dotterbolag Baymed İnovative - det gör oss till den bästa matchningen för företag inom sjukvårdsindustrin. Allmänhetens behov är mycket hög kvalitet till låga kostnader - vi är stolta över våra mycket fördelaktiga priser i jämförelse med våra konkurrenters. Vår slogan är: "Vi är alltid redo att hjälpa dig", så tveka inte att kontakta oss.

 5. DEHAS MEDICAL SYSTEMS GMBH

  Tyskland

  DEHAS - 2002 – 2019, mer än 15 års kunnande och lösningar made in Germany. Våra produkter återfinns inom användningsområdena nödfallsmedicin, sjukhusteknik, privatvård och flygteknik. Vårt fokus ligger på produkter för medicinsk syrgas och användning, dosering och blandning av medicinsk syrgas samt presentation och mätning av resulterande vitalparametrar. Nyckelprodukterna utgörs av reduceringsventilen QualityReg, gasblandaren QualityMix, O2-övervakningsinstrumentet QualityMon och flytgasinstrumentet EasyMate. Till samtliga produkter erbjuder vi service, rådgivning, och specialkonstruktioner anpassade efter kundens behov – vid seriebeställningar och enstaka beställningar. Självklart är vi ISO 13485: 2016-certifierade samt BeP-certifierade för tillverkning av tryckkärl. Våra produkter tillverkas i Tyskland. Vi tillverkar originalutrustning/märkesprodukter för kända tillverkare/företag inom medicinteknik- och flygindustrin. DEHAS – VI HÅLLER TRYCKET UPPE OCH SER TILL ATT ALLT FLYTER PÅ!

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. ATLANTIQUE REPARTITION

  Frankrike

  ATLANTIQUE RÉPARTITION, er oberoende, regionala närgrossist/distributör. En partner nära er, ett team som är uppmärksamt för era dagliga behov. Ständig förbättring är vårt ledmotiv: vi omvandlar era problem till lösningar. ANSKAFFNING: alla våra order skickas varje dag till 120 av de största laboratorierna. Vi väljer ut dem efter era behov därför att ni står i centrum för våra prioriteringar. LAGERSTYRNING: lagernivåerna uppdateras och sorteras dagligen. Staplarna och raderna är ordnade så att varje lagringsutrymme kan lokaliseras och märkas. Vi är väldigt noggranna med förvaltningen av våra lager, de utgör nämligen morgondagens omsättning. ORDERBEREDNING: alla order är behandlas för hand. Produkterna är omsorgsfullt förpackade i lådor för er komfort. Thomas, den ansvarige apotekaren, kontrollerar dem personligen en och en. DISTRIBUTION: våra leveranser sker en till två gånger om dagen, av Morgane eller Ludivine. Även med masken på kan ni se deras leende. EFTERSERVICE: eftersom ni inte betraktas som endast ”kunder”, utan som ”partner”, med vilka vi tillsammans får företaget att växa, är efterservicen hörnstenen i vår filosofi. Era returer står till grund för vår förbättring, och er tillfredsställelse är vår bästa belöning. Kontakta oss gärna för ytterligare information.

 2. KARAPHARM

  Frankrike

  En fransk utvecklare och en industriföretagare i Tunisien till er tjänst! Vi är specialiserade på tillverkningen av artiklar utifrån tekniska textilier för industriföretag. Med över 25 års expertis utvecklar och tillverkar vi tekniska textilvaror för sjukvårds-, transport-, fritidssektorerna m.fl. Vi är specialister på ultraljuds- och högfrekvenssömsvetsning och screentryck. Vår fabrik är ISO-9001 sedan 2015. Vi har 2 500 m² till våra kunders tjänst där vi kan hantera alla era projekt och produkter från A till Ö. Vid vår fabrik koncentrerar vi verksamheterna utveckling, materialsourcing, prototypframställning, digitaliserad utklippning och mallritning, sömnad, sömsvetsning, förpackning, kvalitetskontroll och sändning. Vi kan ta hand om era projekt från början till slut: från design, över sammanställning av tekniska dokument, sourcing av råmaterialen, framtagningen av prototyper till tillverkning av de första exemplaren. Vår produktionsanläggning granskas av våra kunder och av byrån Veritas med jämna mellanrum.

  Alla produkter för "medicinsk utrustning"

 3. SOL-MILLENNIUM

  Polen

  SOL-MILLENIUM är ett globalt vårdföretag verksamt inom utformning, tillverkning och distribution av högkvalitativa läkemedelsartiklar och personlig skyddsutrustning för patienter och sjukvårdspersonal. Vi tillhandahåller produkter inom medicinering, blodprovtagning, diabetesvård och skydd mot infektionssjukdomar, så som nålar och sprutor. Under pågående vårdkris tillhandahåller vi även munskydd, skyddsoveraller, skyddsrockar och termometrar, för att bidra till säkerheten för vårdpersonal och patienter. Vi kompletterar vårt sortiment med produkter riktade till djurvård. Vi förser Europa, Mellanöstern, de amerikanska kontinenterna och utvalda länder i Asien-Stilla Havsregionen, från våra kontor och distributionscenter i Brasilien, Kina, Polen och USA. SOL-MILLENNIUM innebär en HELTÄCKANDE, KONKURRENSKRAFTIG och INNOVATIV medicinskteknisk lösning. Vi erbjuder en unik kombination av kvalitet som möter alla kliniska säkerhetsstandarder till överkomliga priser. Vi vill bygga en friskare framtid.

 4. AMETEK ENGINEERED MEDICAL COMPONENTS

  Förenta Staterna

  AMETEK Engineered Medical Components (EMC) är en anförtrodd partner till kända tillverkare av medicinsk apparatur, med toppmoderna teknksa lösningar för olika kliniska användningsområden. Våra kapaciteter omfattar specialtillverkade kopplingar, katetersystem, implanterade ledkomponenter, ultraljudssystem samt precisionsbearbetning med laser. Med över 40 års erfarenhet innefattar AMETEK EMC Avicenna, tekniska tjänster för elektroniksektorn samt laserskärning, och ligger i framkant inom industrin för medicinsk utrustning. Varje affärsenhet briljerar inom sin kategori, med toppmoderna tekniska lösningar i allt från produktdesign till utveckling för precisionsteknik, förproduktion till kommersialiserad tillverkning, organisering av leveranskedja samt kvalitetskontroll. Våra tre märken gör att AMETEK EMC kan erbjuda ett brett utbud av tillverkningskapaciteter för alla kliniska användningsområden, för OEM eller kunder med specialbeställningar. EMCs lösningar är optimerade för att leva upp till och överträffa kundernas förväntningar på prestanda, kvalitet, kostnad och leverans. Mer information finns på vår hemsida! Kontakta oss gärna.

 5. SAM RESEARCH

  Frankrike

  Företaget SAM RESEARCH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Medicinsk utrustning. Företaget är även verksamt inom Varnost na delovnem mestu, specialistfotvård, förebyggande av hållningsproblem, apparater för fotvård, medicinska analyser, produkter för medicinsk analys, behandlingar ryggradssmärta, Varnost na delovnem mestu, och apparater för diagnostik. Företagets huvudkontor finns i Saint-Aubin-Lès-Elbeuf, Frankrike.

 1. TEMAS GROUP EXPORT PARTNERS

  Turkiet

  På Temas Group Export Partners specialiserar vi oss på att stärka företag så att de kan blomstra på den globala marknaden, genom att hitta nya exportkunder, skapa leads och utveckla exportverksamheten. Vårt noggrant utformade utbud av tjänster säkerställer att våra höt värderade kunder får en upplevelse som är unik och betydelsefull. Med vårt originella och imponerande skapande av audiellt content, effektiva SEO-tjänster och vår insiktsfulla konsultation för sociala medier ökar vi både försäljning och märkessynlighet, för att slunga iväg ditt företag mot framgång. Vårt omfattande produktsortiment uppfyller alla möjliga behov, med textilprodukter, medicinsk utrustning, alla möjliga maskiner, mekanisk teknik & industriutrustning, jordbruksprodukter, kemikalier, plastprodukter, serveringsartiklar för engångsbruk, förpackningslösningar, frukt och grönsaker, maskinbearbetning med laser och andra utmärkta erbjudanden. Fördjupa dig själv i vår hemsida för att upptäcka vidden av möjligheter som finns tillgängliga för dig. Kundnöjdheten är kärnan i allt vi gör på Temas Group Export Partners. Vårt erfarna team är hängivet till att leverera exceptionell service, utformad efter dina specifika behov. Genom att använda vår expertis för att hitta nya kunder, skapa leads och kultivera exportutveckling bidrar vi med ovärderlig support för att lyfta och expandera din verksamhet. Vi hjäper dig att nå dina mål. Tveka inte att kontakta oss för mer information!

 2. RPWORLD

  Kina

  RPWORLD är en ledande tillverkare och leverantör av mekaniska delar för industrier inom fordon, medicinsk utrustning, vetenskapliga instrument med flera. Vi tillverkar delar i låg- till medelvolymer samt slutanvändningsdelar på så lite som tre dagar med CNC-maskinbearbetning, sprutformning, vakuumgjutning, plåttillverkning med mera. Vår beställningstillverkning understödjer en acceleration av produkter på marknaden, sänder utvecklings- och tillverkningskostnader, samt minimerar risktagande genom hela produktens livscykel. Vi tillhandahåller exceptionellt snabb prototyptillverkning och beställningstillverkning. Oavsett om du behöver snabba prototyper för testning och verifiering, lågvolymsproduktion för NPI eller en stegring i tillverkning för kommersialisering, så är vår enskilda hållplats för tillverkningslösningar något för dig. Varför välja oss? - Korta ledtider: Automatiserade och avancerade maskiner som arbetar 24/7 och ser till att ledtiderna blir så snabba som tre dagar. - Konsekvent hög kvalitet: Kombinationen av kvalitetskontroll och avancerade inspektionsinstrument säkerställer att dina delar stämmer överens med dina 3D-skisser. - Hög precision: Vår utrustning gör att vi uppnår DIN ISO 2768 M (F) och efterföljer dina exakta specifikationer. - En enskild hållplats: CNC-maskinbeaarbetning, sprutformning och mycket mer som streamlinar dina produktionskällor och förebygger produktionsrisker. - Beställningstillverkning: Vår flexibilitet möjliggör snabb och effektiv tillverkning av skräddarsydda delar, så att vi kan möta de föränderliga marknadsbehoven.

 1. STR BIOTECHNOLOGY MEDICAL LTD

  Turkiet

  STR Biotechnology grundades 2017 och är verksamt inom utformning, tillverkning, försäljning och marknadsföring av högteknologiska biomedicinska produkter. Vi har fyra olika PRP-modeller under märket S&M PRP. Dessutom innefattar vårt produktsortiment beredningskit för tillväxtfaktor under märket GrowthCell och centrifugmärket LABFUGE. Med vår PRF-låda har våra tandläkare skapat beredningskitet för blodplättrikt fibrin och lanserat det på marknaden. Vårt sortiment innefattar ett beredningskit för stamceller; SEMMEX. Vi vill tillhandahålla högkvalitativa biomedicinska produkter som är enkla att använda både på hemmaplan och utomlands, till konsumentvänliga priser. Vår produktion följer ISO 13485: 2016 för kvalitetsmanagement, samt direktiv en GMP och 93/42/ EC. Alla våra produkter har testats och godkänts enligt EU-normer och standarder. Våra principer är ständig förbättring och ständig kundnöjdhet genom kunskapsdelning. På STR Biotechnology värderar vi all feedback vi får från våra kunder och yrkeskunniga, och lärdomarna för vi över till våra produkter. Våra tekniker arbetar under vårt tak, så våra nya produkter planeras och utformas minutiöst. Vårt mål är att tillhandahålla de mest passande och kvalitativa produkterna till de mest konkurrenskraftiga priserna i förhållande till användningsbekvämlighet. Ständig kundnöjdhet börjar redan vid forskning, utveckling och utformning - de första stegen i produktionen. Tveka inte att kontakta oss för mer information!

 2. S.A.M MED BV

  Nederländerna

  SAM MED B.V. prioriterar kvaliteten högst hos våra testkitsprodukter. Vi vill tillfredsställa behoven i en värld som utvecklas. Våra testkit tillverkas i Europa och USA, och vi är en ledande distributör av läkemedelsprodukter. Vi är specialiserade på utförsäljning, överskott, slutlager och standardlager. Vi är hängivna till kundnöjdheten, och strävar efter att uppfylla just din verksamhets behov. Vi har varit verksamma i åratal, och har byggt upp ett rykte för kvalitet med bästa tänkbara service. Alla produkter som levereras är garanterat 100 % autentiska. Utöver vår högt värderade nederländska klientbas har vi en stark närvaro i många länder, eftersom vi levererar våra produkter över hela världen.Vi är dedikerade till kompromisslös service till konkurrenskraftiga priser. Vi sourcar produkterna direkt från några av världens största läkemedelsmärken, oftast från de officiella distributörerna, för att ge dig produkter av bästa kvalitet och rabatterade grosspriser.

 3. DENTAG SRL

  Italien

  Produktion och försäljning av kirurgiska verktyg för odontologi. Certifierad: UNI EN ISO 9001 - UNI CEI EN 46001. Den konstanta kvaliteten över tiden har givit och ger fortfarande DenTag möjlighet att tillverka tandvårds- och kirurgiska instrument för en mångfald företag i Italien och utomlands, utöver produktionen i eget namn. För att få en ökad större synlighet och trovärdighet inför direktkunder, har vi skapat en rad instrument med särskilt släta handtag som endast marknadsförs med namnet DenTag.

 4. BEE-N PHARMA

  Turkiet

  BEE-N grundades 2010 och tillhandahåller farmaceutiska produkter i Ankara i Turkiet. Vi tillhandahåller ett brett utbud av märkesläkemedel och generiska mediciner, sjukhusprodukter för engångsbruk, produkter för hälsa och välmående, testkit och produkter för personlig vård. Vi vill erbjuda superb service till varje enskild kund, och tillfredsställa deras behov snabbt och effektivt. Vi säljer specialiserade farmaceutiska artiklar till olika delar av världen. Vi har ett brett produktsortiment: •Generiska, receptfria läkemedel •Generiska, receptbelagda läkemedel •Receptfria märkesläkemedel •Receptbelagda märkesläkemedel •Basutrustning inom sjukvård •Produkter för hälsa och välmående •Produkter för personlig vård och mycket mer, som finns att upptäckas på vår hemsida. Vi är hängivna till skapandet, marknadsförandet och leveransen av moderna, högkvalitativa läkemedel och medicinska artiklar för läkare, kliniker och sjukhus. Tveka inte att kontakta oss för mer information!

 5. MAJOR MEDICAL SOLUTIONS KFT.

  Ungern

  MAJOR MEDICAL SOLUTIONS är en global leverantör av högkvalitativa estetiska produkter. Vårt sortiment innefattar utrustning och artiklar för estetisk sjukvård. Vår specialitet är hudfillers. Vi har varit en pålitig partiförsäljare för läkemedel relaterade till den estetiska branschen sedan 2018. Vårt uppdrag är att förse våra kunder med förstklassiga produkter till konkurrenskraftiga priser. Vi håller oss uppdaterade om innovationer inom industrin, och tillhandahåller de mest populära läkemedlen som finns tillgängliga på marknaden.

 6. SAFE POCKET

  Luxemburg

  Safe Pocket® är specialiserade på kundanpassade förpackningar till preventivmedel. Märken som Durex, Manix och Pasante. Alla våra preventivmedel är kontrollerade och CE-märkta och håller kvalitetsnormen ISO 13485. Ett stort urval (natur, med fruktsmak, självlysande osv.), ett brett sortiment av specialdesignade förpackningar samt produktion av kits med preventivmedelsprodukter. Vi kan också erbjuda en certifierad verkstad för förpackning och hantering av era produkter under trygga förhållanden.

 7. DISERA MEDICAL EQUIPEMENT

  Turkiet

  Företaget DISERA MEDICAL EQUIPEMENT, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kemikalier - basprodukter och derivat. Företaget är även verksamt inom Engångsartiklar för medicin och kirurgi, Medicinsk utrustning, Laboratorier - Redskap och instrument, Plast - Produkter för medicinalt bruk, Import-export - medicinsk och kirurgisk utrustning, rör för laboratorier, utrustning och förbrukningsartiklar till sjukhus och sjukhuslaboratorier, apparater och artiklar för diagnos, och engångsartiklar. Företagets huvudkontor finns i Izmir, Turkiet.

 8. BRUNNER ELECTRONIC GMBH

  Tyskland

  Företaget BRUNNER ELECTRONIC GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Medicinsk utrustning. Företagets huvudkontor finns i Euerbach, Tyskland.

 1. AIC-SNOWBALL

  Frankrike

  Företaget AIC-SNOWBALL, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Skyddsmasker. Företaget är även verksamt inom Medicinsk utrustning, masker, och Medicinsk utrustning. Företagets huvudkontor finns i Aubervilliers, Frankrike.

 2. CLINICCARE GMBH

  Tyskland

  Företaget CLINICCARE GMBH, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Medicinsk utrustning. Företagets huvudkontor finns i Bremen, Tyskland.

 3. CARDIO DEFI

  Frankrike

  Företaget CARDIO DEFI, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Medicinsk utrustning. Företaget är även verksamt inom brandsäkerhetsutbildning. Företagets huvudkontor finns i Annequin, Frankrike.

 4. BRUNE MEDIZINTECHNIK

  Tyskland

  Företaget BRUNE MEDIZINTECHNIK, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Medicinsk utrustning. Företagets huvudkontor finns i Aalen, Tyskland.

 5. KÖGEL GMBH

  Tyskland

  Företaget KÖGEL GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Medicinsk utrustning. Företagets huvudkontor finns i Oberderdingen, Tyskland.

 6. AXON LAB AG

  Österrike

  Företaget AXON LAB AG, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Medicinsk utrustning. Företagets huvudkontor finns i Polling, Österrike.

 7. VALITECH GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget VALITECH GMBH & CO. KG, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Medicinsk utrustning. Företagets huvudkontor finns i Falkensee, Tyskland.

 8. KLAVAMED GMBH

  Tyskland

  Företaget KLAVAMED GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Medicinsk utrustning. Företaget är även verksamt inom kardiologi, och KLAVAmed. Företagets huvudkontor finns i Erftstadt, Tyskland.

 9. DOMINIQUE DEVALLE

  Frankrike

  Företaget DOMINIQUE DEVALLE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Medicinsk utrustning. Företaget är även verksamt inom Medicin, ergonomi - Forskning och studier, uppfinnarpatent, Medicin, ergonomi - Forskning och studier, och elektromedicinska instrument. Företagets huvudkontor finns i Thouaré Sur Loire, Frankrike.

 10. LABRHA INTERNATIONAL

  Frankrike

  Företaget LABRHA INTERNATIONAL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vetenskaplig forskning - Institut och laboratorier. Företaget är även verksamt inom Farmaceutiska produkter - import och export, Medicinsk utrustning, reumatologi, laboratorier för ortopediska artiklar, ortopedisk utrustning, hyaluronsyra, forskningslaboratorium, ortopedisk kirurgi, och traumatologi. Företagets huvudkontor finns i Lyon, Frankrike.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Medicinsk utrustning - Import och export

Antal resultat

11 240 Företag