• Europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • medicinsk utrustning

Resultat för

Medicinsk utrustning - Import och export

 1. PHARMA EXPRESS

  Frankrike

  Verified by Europages badge

  Pharma Express är specialiserat på distribution av medicinska artiklar. Under varumärket Ajan levererar vi sterila skyddsprodukter, bland annat munskydd för att möta det ökade behovet under den pågående hälsokrisen. Vi erbjuder alla slags skyddsmasker på marknaden, som kirurgmasker FFP2 och trelagersmasker, samt rockar, handskar, handsprit och testkit för COVID-19. Dessutom erbjuder vi beröringsfria hållare för handsprit. Vi samarbetar med många olika leverantörer i Asien och Frankrike, vilket gör att vi kan hålla konkurrenskraftiga priser och optimala leveranstider med säkerhetsgaranti. Vi levererar enbart stora partier av våra produkter som är CE-certifierade och FD-certifierade. Tiotals lokala institutioner, kommuner, regioner och företag har redan förtroende för oss och förlitar sig på våra snabba reaktioner för att värna om hälsan och kunna fortsätta driva sin verksamhet.

  Webbplats Open In New icon
 2. SOL-MILLENNIUM

  Polen

  Verified by Europages badge

  SOL-MILLENIUM är ett globalt vårdföretag verksamt inom utformning, tillverkning och distribution av högkvalitativa läkemedelsartiklar och personlig skyddsutrustning för patienter och sjukvårdspersonal. Vi tillhandahåller produkter inom medicinering, blodprovtagning, diabetesvård och skydd mot infektionssjukdomar, så som nålar och sprutor. Under pågående vårdkris tillhandahåller vi även munskydd, skyddsoveraller, skyddsrockar och termometrar, för att bidra till säkerheten för vårdpersonal och patienter. Vi kompletterar vårt sortiment med produkter riktade till djurvård. Vi förser Europa, Mellanöstern, de amerikanska kontinenterna och utvalda länder i Asien-Stilla Havsregionen, från våra kontor och distributionscenter i Brasilien, Kina, Polen och USA. SOL-MILLENNIUM innebär en HELTÄCKANDE, KONKURRENSKRAFTIG och INNOVATIV medicinskteknisk lösning. Vi erbjuder en unik kombination av kvalitet som möter alla kliniska säkerhetsstandarder till överkomliga priser. Vi vill bygga en friskare framtid.

  Webbplats Open In New icon
 3. BAYMED

  Turkiet

  Verified by Europages badge

  Vi tillverkar nonwoven-textilier, t ex 100 % PP, spunbondade, smältblåsta, laminerade produkter, absorbenter och kompositer. Vi är belägna i sydöstra Turkiet. Företaget grundades 2012, och vi strävar efter att växa till det bästa inom nonwoven-produktion och på så sätt få större påverkan i samhället med våra produkters fördelar. Med vår personalstryka på 400 anställda och en mycket hög produktionskapacitet tillhandahåller vi våra tjänster till samarbetspartners i 48 länder över hela världen. Vår strävan efter att erbjuda de bästa lösningarna för våra partners slutar inte vid våra välutrustade laboratorier eller vår avdelning för produktutveckling. Vi finns alltid tillgängliga för att förse världen med det allra bästa vi kan åstadkomma. Vi har dessutom en kollektion av operationsrockar, vårdkläder och andra uppsättningar tillsammans med vårt dotterbolag Baymed İnovative - det gör oss till den bästa matchningen för företag inom sjukvårdsindustrin. Allmänhetens behov är mycket hög kvalitet till låga kostnader - vi är stolta över våra mycket fördelaktiga priser i jämförelse med våra konkurrenters. Vår slogan är: "Vi är alltid redo att hjälpa dig", så tveka inte att kontakta oss.

  Webbplats Open In New icon
 4. GEOTAR

  Ryssland

  Verified by Europages badge

  GEOTAR Manufacturing LLC är verksamt inom egen utveckling och tillverkning av utbildningssimulatorer, utveckling och modernisering av befintliga simulatorer samt utveckling och implementering av hårdvara och mjukvaruprogram för utförande av praktisk vårdexaminering (OSCE) med möjlighet till audiovisuell inspelning och automatisering av specialistauktorisering. GEOTAR Manufacturing LLC tillhandahåller garanti och eftergarantiservice för tillverkade produkter och system samt utbildning av slutanvändare, och deltar aktivt på specialiserade mässor både i Ryssland och utrikes.

  Webbplats Open In New icon
 5. PLUS SAFETY

  Turkiet

  Verified by Europages badge

  PLUS SAFETY MEDICAL PRODUCTS CO., Ltd. grundades 1998 och har som uppdrag att understödja och stärka PLUS GROUP mot att bli den främsta leverantören av sjukvårdsartiklar och sjukvårdsutrustning i världen. PLUS SAFETY har över tjugo års erfarenhet av att tillverka engångsartiklar för medicinskt bruk, och har blivit en av Turkiets största och pålitligaste tillverkare av dessa. Vi täcker även OEM-tjänster. I dagsläget har över 180 av våra produkter godkänts med certifikat för CE, ISO9001 och ISO13485. De säljs i över femton länder världen över. PLUS GROUP har två andra dotterbolag: Hadımköy och Yeşilköy. Våra huvudprodukter infattar: Serier med ansiktsskydd, ansiktsvisir och skyddsglasögon, sjukvårdsrockar, serier med operationskläder och serier med andra sjukvårdsprodukter. Hittills har PLUS GROUP registrerat sex patenterade produkter, och är engagerat i att utveckla och tillverka nya produkter. PLUS GROUP vill förse kunderna med högkvalitativa, innovativa produkter.

  Webbplats Open In New icon
Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på Europages.
 1. PHARMATURCA PHARMACEUTICAL WAREHOUSE EXPORTER LTD

  Turkiet

  Verified by Europages badge

  Pharmaturca är en autoriserad partihandlare av läkemedel som exporterar utifrån Istanbul i Turkiet. Vi är det största exportföretaget registrerat hos hälsoministeriet i Turkiet. Vi registrerade oss 2004. Vi levererar ett brett urval av medicinsk utrustning och läkemedel av högsta kvalitet till kostnadseffektiva priser. Vi har även kundtjänst. Företaget, som verkar utifrån Istabul, förmedlar läkemedelsprodukter, parallellexport och sjukvårdsprodukter till partihandlare, internationella apotek, sjukhus, hjälporganisationer, statliga sjukvårdsinrättningar och privata institutioner. Vi verkar globalt och kan erbjuda över 7 000 receptbelagda läkemedel, vacciner, receptfria läkemedelsprodukter, medicinsk apparatur och olika tjänster inom läkemedelsbranschen. Rx generiska läkemedel, Rx märkesläkemedel, injektioner, medicinska/kirurgiska tillbehör, receptfria läkemedel, sjukvårdspraktiker, brist på essentiella läkemedel, restorderartiklar för sjukhus, apotek, sjukhus, kliniker, avancerad sårbehandling, ostomi, vacciner, urologiska läkemedel. Vi hanterar både stora läkemedelsprojekt och mindre leveranser för att kunna tillfredsställa just dina behov. Vi är det enda turkiska företaget som har certifierats av Pharmacychecker. Vi har många kunder i EU-länderna, Asien, Syd- och Centralamerika, Mellanöstern, Syd- och Nordafrika med mera. Vi är verksamma i över 85 länder över hela världen.

  Webbplats Open In New icon
 2. DEHAS MEDICAL SYSTEMS GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  DEHAS - 2002 – 2019, mer än 15 års kunnande och lösningar made in Germany. Våra produkter återfinns inom användningsområdena nödfallsmedicin, sjukhusteknik, privatvård och flygteknik. Vårt fokus ligger på produkter för medicinsk syrgas och användning, dosering och blandning av medicinsk syrgas samt presentation och mätning av resulterande vitalparametrar. Nyckelprodukterna utgörs av reduceringsventilen QualityReg, gasblandaren QualityMix, O2-övervakningsinstrumentet QualityMon och flytgasinstrumentet EasyMate. Till samtliga produkter erbjuder vi service, rådgivning, och specialkonstruktioner anpassade efter kundens behov – vid seriebeställningar och enstaka beställningar. Självklart är vi ISO 13485: 2016-certifierade samt BeP-certifierade för tillverkning av tryckkärl. Våra produkter tillverkas i Tyskland. Vi tillverkar originalutrustning/märkesprodukter för kända tillverkare/företag inom medicinteknik- och flygindustrin. DEHAS – VI HÅLLER TRYCKET UPPE OCH SER TILL ATT ALLT FLYTER PÅ!

  Webbplats Open In New icon
 3. ALFA-MED LLC

  Ryssland

  Verified by Europages badge

  Alfa-Med tillverkar medicinsk utrustning för elektronisk diagnostik av människokroppen. Elektrisk diagnostik baseras på vågrörelser i biologiska objekt. Genom samarbete med världsledande insitiut för forskning och utveckling inom medicin har Alfa-Med kunnat ta fram diagnostisk utrustning med moderna forskningsmetoder: Vårt diagnostiska komplex SensitivE Audit möjliggör en fullständig medicinsk diagnosticering av kroppen, med exakthet på upp till 97 %. Sensitiv Imago är en apparatur för direkt hälsobedömning och insättningprövning. Företaget har tillverkat medicinsk elektronik, apparatur och utrustning sedan 2001. Vår forskning och utveckling görs av läkare och de främsta specialisterna med examina inom medicin, biologi och teknik. Vi kan tillhandahålla och utveckla apparatur och utrustning för hälsovårdssyften, elektrisk utrustning som kan upptäcka förkliniska stadier av organdysfunktion. Vi är ett företag i snabb utveckling med gynsamma villkor för samarbeten.

  Webbplats Open In New icon
 4. BRANDED GROUP

  Frankrike

  Verified by Europages badge

  Ertan Clinique, företag inom Branded Group, etablerat i Paris, är specialiserat på tillverkning av sjukhusutrustning och i synnerhet av handsprit. Vi erbjuder det i olika format, från 100 mL till 5 L. Utöver handsprit omfattar vårt sortiment också flytande tvål, virusdödande våtservetter, sprejer för olika ytor, luftdesinfektionsmedel, visir, men också masker samt andra skyddsutrustningar för engångsbruk som t.ex. handskar i nitril, vinyl eller latex, skyddsrockar, skoöverdrag och hårskydd.Vi söker ständigt efter lösningar för att förbättra handhygienen. Vi arbetar för att erbjuda produkter av hög kvalitet till våra kunders tillfredsställelse. Med ett lager på mer än två miljoner produkter kan vi leverera snabbt. Inför den aktuella hälsokrisen åtar vi oss att vidta alla åtgärder för att värna om er hälsa.

  Webbplats Open In New icon
 5. VEPARA LTD

  Förenade kungariket

  Verified by Europages badge

  Vepara Ltd. är etablerade i Watford, utanför London, och har ett av de största lagren av pulsoximetrar, digitala termometrar, kontaktfria termometrar, fickservetter. Antibakteriella rengöringsservetter för olika ytor, 3-skikts icke-medicinska masker av hög kvalitet och sterila sjukvårdsmasker samt vårt omfattande förråd av PSU och annan nödvändig medicinsk utrustning. Varorna är redo att skickas. Vi är stolta över våra produkters och tjänsters kvalitet, och vi garanterar ett personligt svar på eventuella problem ni kan stöta på i era professionella relationer med Vepara Ltd. Tveka inte att kontakta oss för mer information!

 1. ELIS ECZA DEPOSU (PHARMACEUTICAL WHOLESALER)

  Turkiet

  Verified by Europages badge

  VILKA VI ÄR: Läkemedelsgrossisten Elis är ett registrerat lagerhus i Ankara i Turkiet med över tio års erfaranhet av att sourca och tillhandahålla ett brett utbud av mediciner, API: er, medicinska verktyg, råvaror för farmaceutiska industrier osv. Elis är en certifierad grossist (WDL) och är certifierad god distributionssed (GDP). VÅR VERKSAMHET: På Elis hittar vi de bästa lösningarna för våra klienter genom att följa principerna pålitlighet, kvalitet och ansvar med ett ungt, dynamiskt och professionellt team. Vi tillhandahåller både generiska läkemedel och märkesmediciner (för onkologi, hjärt- och kärlmediciner, särläkemedel, injecerbara mediciner, receptfria läkemedel osv) från farmaceutiska tillverkare runtom i världen. Vi har ett effektivt leverantörnätverk med ett brett utbud av internationellt godkända produkter till alla företag, sjukhus, kliniker och andra sjukvårdsinstitutioner. Elis är dedikerade till att erbjuda högkvalitativa produkter till konkurrenskraftiga priser. Vi lever upp till det löftet.

  Webbplats Open In New icon
 2. PRIZMANET MEDICAL MASK

  Turkiet

  Verified by Europages badge

  Medizer är en marknadsföringsagentur/ett infrastrukturellt företag från Turkiet som tillverkar och säljer medicinska produkter. "Medizer" är ett undermärke till PrizmaNet Medical och innefattar tillverkning och försäljning av munskydd för sjukvårdsbruk, N95/FFP2-ansiktsskydd och många andra hälsoprodukter. Dessutom tillverkar vi förpackningsdesigner för ansiktsskydd. Våra produkter skyddar med högsta sterilitet. Vi använder högkvalitativ ultrasonisk teknologi med en enskild maskin i vår produktion. Vår dagliga produktionskapacitet är 200 000 N95/FFP2-masker, 100 000 kirurgmasker för barn, 500 000 kirurgmasker för vuxna och mycket mer. Sortimentet finns på vår hemsida. Vi har vidgat vårt sortiment med tofflor, skor, blöjor och sjukvårdsklädsel. Våra ansiktsskydd av smältblåst material har ett virusskydd på 99 %. Våra N95/FFP2-masker är certifierade för kvalitet och pålitlighet med MNA B+C2. Våra ansiktsskydd följer typ IIR-standarder och är avsedda för hälsoinstitutioner. Vi gör dem i olika designer och färger. Vi strävar efter att du ska bli uppmuntrad av att använda dem. Vi är aktiva på inhemska och internationella marknader. Vi kommer närmare vårt mål för varje dag - att bli ett Europariktat och ledande märke inom sjukvårdsbranschen. Vi gör stora framsteg med våra produkter, utan att kompromissa på kvalitet och hälsa. Tveka inte att kontakta oss för mer information!

  Webbplats Open In New icon
 3. MEDPLANT, LLC

  Ryssland

  Verified by Europages badge

  MEDPLANT, LLC grundades år 2000. Det är idag ett känt och framgångsrikt tillverkningsföretag med specialisering på sjukvårdsartiklar för akutvård. Vårt främsta mål är att skapa bärbara, pålitliga, moderna och lätthanterliga sjukvårdsartiklar för akutvård, katastrofvård, livräddare och ideella föreningar. Artiklarna kan användas i krävande miljöer, under transport, i akutsituationer osv. MEDPLANT är en licenserad tillverkare av sjukvårdsprodukter och innehar ett flertal patent och priser. Företaget har utvärderats och bekräftats följa kraven i ISO 9001, ISO 13485. MEDPLANTs produkttillverkning har bekräftats följa Europeiska rådets krav, och har erhållit CE-märkningen som garanterar produkternas säkerhet och goda kvalitet.

  Webbplats Open In New icon
 4. JSC IC SPA ANDROID TECHNICS

  Ryssland

  Verified by Europages badge

  Företagsgruppen SPA ANDROID TECHNICS har utformat och tillverkat robotar sedan 2009, med ett dynamiskt bemästrande av alla nya riktningar inom robotik - från industriella robotar till den första astronautroboten FEDOR, som utförde en komplett flygcykel till rymden. Vår största fördel är förmågan att hantera hela produktionscykeln - från de tekniska specifikationerna till automatiseringen av serieproduktionen. Ledande områden för våra innovationer innefattar: - INDUSTRIELL AUTOMATISERING OCH ROBOTTEKNIK; - MEDICINTSK UTRUSTNING; - FORSKNINGSCENTER OCH -LABORATORIER; - UTVECKLING INOM RYMDUTFORSKNING. Under 12 år har vi utvecklat över 110 robotsystem, och har registrerat över 15 patent. Bland våra kunder finns Rysslands industri- och handelsdepartement, Rysslands utbildnings- och forskningsdepartement, Rysslands hälsovårdsdepartement och det statligt ägda företaget Roskosmos, med flera.

  Webbplats Open In New icon
 5. MOTEX HEALTHCARE CORP.

  Taiwan R.O.C.

  Verified by Europages badge

  I över 50 år har Motex Healthcare Group gett vårdpersonal trygghet för bättre skydd och även engagerat sig inom medicinska leverantörer, särskilt på kirurgiska ansiktsmasker, sårförband och operationshandskar. Som en ledande tillverkare och leverantör har Motex tillhandahållit pålitlig personlig skyddsutrustning (PPE) och infektionskontrolllösningar genom många hälsokriser, inklusive epidemier och pandemier som SARS, H1N1 och COVID-19. Vårt världsomspännande distributions- och servicenätverk tillhandahåller de mest framstående tjänsterna till våra kunder. Vi strävar kontinuerligt efter framgång och kommer alltid att förbinda oss att utveckla avancerade produkter för en bättre framtid. Vi är specialiserade på: 1. Medicinsk ansiktsmask och icke-medicinsk ansiktsmask: Diamantformad ansiktsmask, FFP2-respirator, kirurgisk ansiktsmask, C-Shape ansiktsmask för barn. 2. Sårförband och operationstejper. 3. Operations- och undersökningshandskar. 4. OEM / ODM Service För mer information, tveka inte att kontakta oss.

  Webbplats Open In New icon
 6. DENTAG SRL

  Italien

  Verified by Europages badge

  Produktion och försäljning av kirurgiska verktyg för odontologi. Certifierad: UNI EN ISO 9001 - UNI CEI EN 46001. Den konstanta kvaliteten över tiden har givit och ger fortfarande DenTag möjlighet att tillverka tandvårds- och kirurgiska instrument för en mångfald företag i Italien och utomlands, utöver produktionen i eget namn. För att få en ökad större synlighet och trovärdighet inför direktkunder, har vi skapat en rad instrument med särskilt släta handtag som endast marknadsförs med namnet DenTag.

  Webbplats Open In New icon
 7. S.A.M MED BV

  Nederländerna

  Verified by Europages badge

  SAM MED B.V. prioriterar kvaliteten högst hos våra testkitsprodukter. Vi vill tillfredsställa behoven i en värld som utvecklas. Våra testkit tillverkas i Europa och USA, och vi är en ledande distributör av läkemedelsprodukter. Vi är specialiserade på utförsäljning, överskott, slutlager och standardlager. Vi är hängivna till kundnöjdheten, och strävar efter att uppfylla just din verksamhets behov. Vi har varit verksamma i åratal, och har byggt upp ett rykte för kvalitet med bästa tänkbara service. Alla produkter som levereras är garanterat 100 % autentiska. Utöver vår högt värderade nederländska klientbas har vi en stark närvaro i många länder, eftersom vi levererar våra produkter över hela världen.Vi är dedikerade till kompromisslös service till konkurrenskraftiga priser. Vi sourcar produkterna direkt från några av världens största läkemedelsmärken, oftast från de officiella distributörerna, för att ge dig produkter av bästa kvalitet och rabatterade grosspriser.

  Webbplats Open In New icon
 8. GUNDEM SAGLIK VE GIDA URUNLERI SAN. VE TIC. A. S.

  Turkiet

  Verified by Europages badge

  Vi grundades 1990 och tillhandahåller produkter och tjänster inom medicinska förpackningar, sterilisering och renlighetskontroll, sterilcentraler och dekontaminering. GUNDEM har över 30 års erfarenhet inom medicinska förpackningsapparater och tillbehör. Vi har en omfattande portfolio, med bland annat: -Helautomatiska och manuella påstillverkarmaskniner -Roterande förseglare, impulsföreglare och tillbehör -Identifikationstejp för kirurgiska instrument -Sterila entrémattor med desinficering -Etiketter med indikator och etikettpistol för dokumentation, steriliseringskontroll -Förpackningsmaterial för sterilisering; Rullar, påstillverkningsmaskiner, med mera! På GUNDEM har vi patent för "Hushållsvaror" och "Servicekompetens", och EN ISO 9001: 2015-certifikat för våra unika produkter. Våra produkter innehar konformitetscertifikat med relevanta standarder, som EN 868, ISO 11607-2 och CE-certifikat; besök oss för att få veta mer!

  Webbplats Open In New icon
 9. MAJOR MEDICAL SOLUTIONS KFT.

  Ungern

  Verified by Europages badge

  MAJOR MEDICAL SOLUTIONS är en global leverantör av högkvalitativa estetiska produkter. Vårt sortiment innefattar utrustning och artiklar för estetisk sjukvård. Vår specialitet är hudfillers. Vi har varit en pålitig partiförsäljare för läkemedel relaterade till den estetiska branschen sedan 2018. Vårt uppdrag är att förse våra kunder med förstklassiga produkter till konkurrenskraftiga priser. Vi håller oss uppdaterade om innovationer inom industrin, och tillhandahåller de mest populära läkemedlen som finns tillgängliga på marknaden.

  Webbplats Open In New icon
 10. SAFE POCKET

  Luxemburg

  Verified by Europages badge

  Safe Pocket® är specialiserade på kundanpassade förpackningar till preventivmedel. Märken som Durex, Manix och Pasante. Alla våra preventivmedel är kontrollerade och CE-märkta och håller kvalitetsnormen ISO 13485. Ett stort urval (natur, med fruktsmak, självlysande osv.), ett brett sortiment av specialdesignade förpackningar samt produktion av kits med preventivmedelsprodukter. Vi kan också erbjuda en certifierad verkstad för förpackning och hantering av era produkter under trygga förhållanden.

  Webbplats Open In New icon
 1. CENTER OF INFORMATION TECHNOLOGIES NELIAN LLC

  Ryssland

  Verified by Europages badge
 2. EUROPE ENDOSCOPE

  Frankrike

  Verified by Europages badge
 3. HIMAYA.MA (DEFIBMAGHREB SARL)

  Marocko

  Verified by Europages badge
 4. HEALTHCON MEDICAL GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 5. AIC-SNOWBALL

  Frankrike

  Verified by Europages badge
 6. BRUNNER ELECTRONIC GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 7. CARDIOGAP MÉDICAL

  Frankrike

  Verified by Europages badge
 8. BACHOFNER BDC SWISS

  Schweiz

  Verified by Europages badge
 9. MEDI-MANAGE INNOVATION GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 10. PERO-SYSTEM MESSGERÄTE GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
Filter

Resultat för

Medicinsk utrustning - Import och export

Antal resultat

11 668 företag