• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • maskiner och utrustning för parfymindustri

Resultat för

Maskiner och utrustning för parfymindustri - Import och export

 1. VCBS SP. Z O.O.

  Polen

  Verified by europages badge
 2. VIEWEG GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget VIEWEG GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Maskiner och utrustning för parfymindustri. Företagets huvudkontor finns i Kranzberg, Tyskland.

 3. TECHNO TECH S.R.L.

  Italien

  Företaget TECHNO TECH S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Maskiner och utrustning för parfymindustri. Företaget är även verksamt inom dosering av pulver och korn, doseringsventil, automatiska doseringssystem, och specialanläggningar för vägning. Företagets huvudkontor finns i Gallarate, Italien.

 4. TEK-IZ MACHINE MANUFACTURER

  Turkiet

  Företaget TEK-IZ MACHINE MANUFACTURER, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Maskiner och utrustning för parfymindustri. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 5. DOSAGE TECHNOLOGIES SARL

  Schweiz

  Företaget DOSAGE TECHNOLOGIES SARL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Maskiner och utrustning för parfymindustri. Företaget är även verksamt inom Dosering - maskiner och utrustning, och Dosering - maskiner och utrustning. Företagets huvudkontor finns i Satigny, Schweiz.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. ISABELLA MILKOVA LE PARFUM LTD

  Bulgarien

  Företaget ISABELLA MILKOVA LE PARFUM LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Parfymer. Företaget är även verksamt inom Parfymer och skönhetsprodukter, Eau de parfum, Essenser och aromer för parfymindustrin, Maskiner och utrustning för parfymindustri, Parfymer och skönhetsprodukter, Eau de parfum, Essenser och aromer för parfymindustrin, och Maskiner och utrustning för parfymindustri. Företagets huvudkontor finns i Haskovo, Bulgarien.

 2. QUANDOS GMBH

  Tyskland

  Företaget QUANDOS GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Maskiner och utrustning för parfymindustri. Företagets huvudkontor finns i Moosburg, Tyskland.

 3. GEMKE TECHNIK GMBH

  Tyskland

  Företaget GEMKE TECHNIK GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Maskiner och utrustning för parfymindustri. Företagets huvudkontor finns i Ennepetal, Tyskland.

 4. TOURNAIRE SA

  Frankrike

  Företaget TOURNAIRE SA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Maskiner och utrustning för kosmetikaindustri. Företaget är även verksamt inom Maskiner och utrustning för parfymindustri, Flaskor och kannor i plast, förpackningar av aluminium för aromämnen och parfymer, Maskiner och utrustning för parfymindustri, Flaskor och kannor i plast, och enheter för molekylär destillation. Företagets huvudkontor finns i Grasse Cedex, Frankrike.

 5. IDF GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget IDF GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Maskiner och utrustning för parfymindustri. Företagets huvudkontor finns i Ennepetal, Tyskland.

 1. ADLERMECH ESSENTIAL OIL DISTILLATION EXTRACTION EQUIPMENT

  Turkiet

  Företaget ADLERMECH ESSENTIAL OIL DISTILLATION EXTRACTION EQUIPMENT, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Maskiner och utrustning för parfymindustri. Företaget är även verksamt inom destilleringsutrustning, och eteriska oljor. Företagets huvudkontor finns i Izmir, Turkiet.

 2. BIO-LINN KATHRIN LINNEMANN-HÜLSSNER

  Tyskland

  Företaget BIO-LINN KATHRIN LINNEMANN-HÜLSSNER, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Färgkrossar och färgblandare. Företaget är även verksamt inom Maskiner och utrustning för parfymindustri, Grafit för smörjning, Desinfektionsmedel, icke-medicinska, Produkter för industriell och yrkesmässig rengöring, Maskiner och utrustning för parfymindustri, Grafit för smörjning, Desinfektionsmedel, icke-medicinska, och Produkter för industriell och yrkesmässig rengöring. Företagets huvudkontor finns i Wiefelstede, Tyskland.

 1. LEELDERALTD

  Förenade kungariket

  Företaget LEELDERALTD, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Maskiner och utrustning för parfymindustri. Företaget är även verksamt inom Parfymer, luftfuktare, Aromer ej för livsmedelsbruk, Parfymer, och Parfymerade oljor. Företagets huvudkontor finns i London, Förenade kungariket.

 2. AROMATA INTERNATIONAL GMBH

  Tyskland

  Företaget AROMATA INTERNATIONAL GMBH, som är verksamt inom sektorn för Elektricitet - Distributionsanläggningar. Företaget är även verksamt inom Hushållsbelysning och tillbehör, Maskiner och utrustning för parfymindustri, Hushållsbelysning och tillbehör, och Maskiner och utrustning för parfymindustri. Företagets huvudkontor finns i Sulzberg, Tyskland.

 3. ELEVALUX,S.L.

  Spanien

  Företaget ELEVALUX,S.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Maskiner och utrustning för parfymindustri. Företagets huvudkontor finns i Barcelona, Spanien.

 4. SOCOGE INTERNATIONAL

  Frankrike

  Företaget SOCOGE INTERNATIONAL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Maskiner och utrustning för parfymindustri. Företaget är även verksamt inom Emballageförslutare, och Emballageförslutare. Företagets huvudkontor finns i CARRIERES SUR SEINE, Frankrike.

 5. VANWYK SYSTEMS F&F

  Nederländerna

  Företaget VANWYK SYSTEMS F&F, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Maskiner och utrustning för parfymindustri. Företagets huvudkontor finns i Velserbroek, Nederländerna.

 6. AREL INSTALLATION CONSTRUCTION INDUSTRY & TRADE LTD CO

  Turkiet

  Företaget AREL INSTALLATION CONSTRUCTION INDUSTRY & TRADE LTD CO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Maskiner och utrustning för parfymindustri. Företagets huvudkontor finns i Ankara, Turkiet.

 7. ELU- ELEKTROTECHNISCHE LUFT- UND KLIMAGERÄTE- VERTRIEBS-GMBH.

  Tyskland

  Företaget ELU- ELEKTROTECHNISCHE LUFT- UND KLIMAGERÄTE- VERTRIEBS-GMBH., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kemi och läkemedelsindustri - Maskiner och utrustning. Företaget är även verksamt inom Maskiner och utrustning för parfymindustri, och Maskiner och utrustning för parfymindustri. Företagets huvudkontor finns i Leinfelden-Echterdingen, Tyskland.

 8. PANA DORA AB

  Sverige

  Företaget PANA DORA AB, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Maskiner och utrustning för parfymindustri. Företagets huvudkontor finns i Emmaboda, Sverige.

 1. CONTEXA SA

  Schweiz

  Företaget CONTEXA SA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kemi och läkemedelsindustri - Maskiner och utrustning. Företaget är även verksamt inom Maskiner och utrustning för parfymindustri, och Maskiner och utrustning för parfymindustri. Företagets huvudkontor finns i Geneve, Schweiz.

 2. PHARMAGEL ENGINEERING S.P.A.

  Italien

  Företaget PHARMAGEL ENGINEERING S.P.A., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Allmän mekanik - Kontraktsbeställningar. Företaget är även verksamt inom maskiner för tillverkning av gelatinkapslar för läkemedelsindustrin, och anläggningar, maskiner och utrustning för kosmetika och parfymindustri. Företagets huvudkontor finns i Lodi, Italien.

 3. PLANCHISTERIA Y CALDERERIA MIASA

  Spanien

  Företaget PLANCHISTERIA Y CALDERERIA MIASA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kotlarstvo, nerjaveče kovine. Företaget är även verksamt inom maskiner och utrustning för läkemedelsindustri, utformning av petrokemiska anläggningar, och anläggningar, maskiner och utrustning för kosmetika och parfymindustri. Företagets huvudkontor finns i Pla De Santa Maria, Spanien.

 4. POMPES JAPY

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Tillverkar semiroterande manuella pumpar för befordring av diesel, olja, lösningsmedel och vatten sedan 1850. Pompes JAPY ställer sin fackkunskap och sin know-how till er tjänst för att fastställa era behov i fråga om befordring av vätskor, inklusive i explosiva atmosfärer (ATEX-direktiv). Pompes JAPY erbjuder ett komplett sortiment av pumpar och tillbehör för att finna lämpligast lösning för era problem med att befordra vätskor, vare sig de är frätande, viskösa eller antändningsbara: Tryckluftspumpar - Elektriska pumpar - Hydraulpumpar - Pumpar för AD Blue - Lyftpumpar - Motorpumpar - Sugkits - Filtrering - Slangar - ATEX-räknare - Inlindare - Manöverdosor - Pistoler - Doserare - Dunkar - Kopplingar ... Sektorer: Energi - Sjö - Jordbrukslivsmedel - Kemi - Marin. Pompes JAPY erbjuder också uppsättningar försedda med elektriska och manuella pumpar som kan svara på behoven av flödning och i nödsituationer. Pompes JAPY står för: KVALITET - EFFEKTIVITET - HÅLLBARHET

 5. BELGOMILK IA SA

  Grekland

  Verified by europages badge

  Belgo-Milk är en ledande organisation inom jordbruk och boskapsavel. Företaget grundades 1996 och har över 25 års erfarenhet av kommersiella aktiviteter. 2005 investerade vi i framtiden genom att skapa ett chefsteam dedikerat till att utveckla en ny produktionsenhet med specialisering inom ett mångfald av kategorier. Företaget har prisvänlig boskap, konventionella byggnader, lagerlokaler, mjölkningsstationer, bås, utfodringsband, kvarnar, silos, ostmejerier och kylningstankar. Belgo-Milk arbetar med flera boskapssorter av hög kvalitet, som lacunefår, ASSAF och Friesland. Det gör att vi tillhandahåller de bästa möjliga mjölkprodukterna. Företaget använder TYROBOX®, ett avancerat system som understöder kvaliteten och säkerheten hos produkterna. Vi är dedikerade till perfektion och innovation, och fortsätter tillhandahålla produkter och service av hög kvalitet till sina kunder.

 6. BESER KIMYA SAN. VE TIC. LTD.STI.

  Turkiet

  Verified by europages badge

  ESER CHEMICALS är en tillverkare av specialiserade kemikalier som riktar sig till olika industriområden inom smörjmedel & metallarbetesvätskor, med specialisering inom emulgeringspaket, reologimodifierare för stärkelselim, fordonskemikalier, emugleringsmedel i form av mineraloljor och silikonoljor, skumdämpande medel med silikon, utan silikon och med mineraloljebas, oljekemikalier, oljor och tillsatser för textilbearbetning, blånadsbekämpning OAT och IAT korrosionsskydd för kylarvätskor och värmebärare, bromsvätskor (hydraulisk), skyddande tillsatser, specialiserad och kommersiell ester. Vi utvecklar skräddarsydda kemikalieprodukter och lösningar. Vi är särskilt specialiserade inom följande produkter; Lösligt mineraloljeemulgeringspaket, oljemix & koningsoljeemulgeringspaket, lösligt emulgeringsmedel för bomullsskördare, emulgeringspaket stickningsolja, korrosionsskydd för frostskydd och industriella kylarvätskor, .3 & .4 korrosionsskyddspaket för hydraulisk bromsvätska, semisyntetiska metallarbetesvätskor för maskineri av flera olika metaller osv.

 7. MH MULTIPACK SDN BHD

  Malesien

  Verified by europages badge

  MH MULTIPACK SDN BHD är ett dynamiskt och innovativt företag som strävar efter att revolutionera hur befolkningen på Malaysia når sjukvårdstjänster. Som en ledande mobil vårdgivare i Malaysia förmedlar vi sjukvårdstjänster direkt till privatpersoners dörrar, och gör kvalitetsvård lättillgängligt och enkelt. Vi använder toppmodern teknik och ett team skickliga sjukvårdare för att tillhandahålla ett brett utbud av tjänster som innefattar konsultation, diagnostiska test, läkemedelsleverans och hälsokontroller. MH MULTIPACK SDN BHD vill överbrygga kyftan mellan traditionella sjukvårdssystem och det moderna samhällets behov. Genom att använda digitala plattformar och mobilappar har vi skapat ett friktionsfritt och användarvänligt gränssnitt, så att patienter kan få tillgång till sjukvårdstjänster på sina egna villkor. Oavsett om det är en upptagen yrkesmänniska som söker akut hjälp eller en pensionär som behöver en rutinkontroll, så ser vi till att sjukvården finns bara ett par klick bort. Vi lägger stor vikt vid att bibehålla de allra högsta standarderna inom kvalitet och säkerhet. All vård tillhandahålls av licenserade sjukvårdare, och genomgår strikt kvalitetskontroll för att säkerställa exakta diagnoser och effektiva behandlingar. Vi följer även strikta protokoll för läkemedelshantering, och de allra högsta etiska standarderna som prioriterar patienternas privatliv samt tystnadsplikt. Kontakta oss för mer information!

 8. MA PETITE LAVERIE SARL INNOPRESS

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Vi har utvecklat en innovativ tjänst som ger oss möjlighet att skapa lojalitet hos alla era kunder genom att skapa er egen tvätterikiosk "Ma Petite Laverie", som uppfyller er kundkrets alla behov. Vi har utformat denna kiosk för att vara praktisk, snabb och trygg, och tagit hand om allt för att ni ska kunna ta emot er kiosk nyckelfärdig och redo att köra er första tvätt. Med "Ma Petite Laverie" kan ni generera extra inkomster dygnet runt och alla dagar i veckan, och självfinansieringen är snabb: med endast 2 cykler om dagen och per maskin kan er investering betala sig inom 5 år. Dessutom, i motsats till andra företag, påverkas era inkomster inte av sociala kriser eller hälsokriser, och ni slipper betala hyreskostnader tack vare att kiosken "Ma Petite Laverie" fungerar självständigt. Tveka inte att kontakta oss för mer information.

 9. LAMP TECH JOHANNWILLE & SANTOS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  LampTech är en lamptillverkare som tillverkar IR-värmare (infraröda värmare) av hög kvalitet i många olika utföranden. Det breda produktsortimentet från LampTech omfattar till exempel enrörs-IR-strålkastare och dubbelrörs-IR-strålkastare. Utbudet av IR-strålkastare från LampTech omfattar även av den snabba medelvågiga IR-strålkastaren. LampTech tillverkar UV-strålkastare (strålkastare med ultraviolett ljus) för professionell användning, särskilt inom grafisk industri. UV-lamporna från LampTech används till exempel vid djuptryckning, screentryck, offsettryck, flexotryck och boktryck. Våra produkter: Infraröda strålkastare, infravärme, UV-strålkastare för torkning av tryckfärg och lack, strålningsuppvärmning, strålkastare med ultraviolett ljus, torkningsanläggningar med infrarött ljus, torkningsanläggningar med kortvågigt infrarött ljus, torkmaskiner med infrarött ljus, torkar med infrarött ljus för tryckmaskiner.

 10. HEBOLD SYSTEMS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Hebold Systems levererar och utvecklar sedan flera år tillbaka individuella lösningar inom vakuum-, blandnings- och homogeniseringsteknik för läkemedels-, kosmetika- och livsmedelsindustrin. Företaget tillverkar blandare, homogenisatorer och anläggningar för produktion av krämer, gel, salvor, lotion och schampo. Processanläggningarna för tillverkning av halvfasta ämnen finns i standardstorlekar från 5 till 10 000 liter. Beroende på kundönskemål finns kompletta system med en eller flera HEBOLD-blandare med eller utan avlyftningsanordningar, homogenisatorer, förfasbehållare, vakuumsystem, värme- och kylanordningar, rörledningar, arbetsplattformar och styrsystem med processvisualisering och recepthantering.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Maskiner och utrustning för parfymindustri - Import och export

Antal resultat

17 772 Företag