• europages
  • >
  • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
  • >
  • maskiner och anlaggningar till kottindustrin

Resultat för

Maskiner och anlaggningar till kottindustrin - Import och export

  1. WEBER FOOD TECHNOLOGY GMBH

    Tyskland

    Verified by europages badge

    Från skivning med stor viktprecision till exakt iläggning och paketering av korv, kött och ost: Weber Maschinenbau är en av de ledande leverantörerna av utrustning till skivning, automation och paketering av färska livsmedel. Sortimentet är brett och här finns den perfekta lösningen för alla behov och användningsområden. Vårt mål och ambition är att bygga kundanpassande lösningar som levererar optimalt under hela produktens livscykel. Vi är ledande på världsmarknaden och en stor arbetsgivare med 1 450 medarbetare över hela världen! I över 35 år har Weber Maschinenbau visat vägen framåt och tillverkat system för bearbetning och förädling av korv, kött, ost och andra livsmedel. Weber-koncernen, med huvudkontor i Breidenbach i tyska Hessen, har ett extremt mångsidigt och unikt sortiment. Företaget finns på 22 platser i 18 länder och har nöjda kunder över hela världen tack vare kombinationen av kvalitet och gediget kunnande.

  2. TVI GMBH

    Tyskland

    Verified by europages badge

    Köttbitar, schnitzlar, rullader, kotletter, grillspett eller fläskspett – Kunder över hela världen kan portionera sina varor effektivt, ekonomiskt, hygieniskt och säkert tack vare våra kraftfulla lösningar. Både i detaljhandeln och restaurangbranschen. Dag in och dag ut, helt utan kompromisser. Sedan etableringen 2004 har vi specialiserat oss på portionering av fläskkött och är den ledande tillverkaren av maskiner och kompletta produktionslinjer för portionering av fläskkött. Vårt breda produktsortiment omfattar effektiva behovsbaserade lösningar för temperering och frysning, pressning, portionering, automation och lindning av grillspett av olika slag. Anläggningarna från TVI har den senaste tekniken och tar hand om allt ifrån temperering av slutprodukten, nästintill alla typer av portionering, manuell eller automatisk placering på brickor med viktkontroll i anslutning, samt överlämning av den färdiga portionen till förpackningsmaskinen.