• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • maskiner för skärning av frukt och grönsaker

Resultat för

Maskiner för skärning av frukt och grönsaker - Import och export

 1. ING. A. ROSSI IMPIANTI INDUSTRIALI SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Vi finns i de viktigaste områdena i världen när det gäller omvandling av tomater och frukt. Vi levererar kompletta linjer för beredning av tomatsåser och ketchup. Vi tillverkar kompletta linjer och maskiner för produktion av fruktjuicer, processlinjer, anläggningar för produktion av fruktpuréer, särskilt av äpplen, päron, persikor och aprikoser. Produktion av maskiner för framställning av sylt och konserver. Anläggningar för bearbetning och omvandling av tomater. Vår nya produktlinje för transport och behandling av bladgrönsaker är särskilt lämplig för eliminering av sand och grova föroreningar. En speciell teknik och särskilda transformationsprocesser som används vid dadelbearbetningen gör det möjligt att få jäst, alkohol och vinäger som t.ex. biprodukter från produktionen av sirap (klarnat och inte). Ing. A. Rossi har all den kunskap som krävs för att tillgodose anläggningstekniska behov inom mejerisektorn.

 2. TALLERES FELIPE SOLANO

  Spanien

  Vi är specialiserade på inköp och försäljning av maskiner för livsmedelsindustrin. Vi använder originalreservdelar eller specialtillverkade delar och kan garantera en effektiv teknisk assistans. Tack vare vår stora erfarenhet inom sektorn för inköp och försäljning av maskiner kan vi konstruera och tillverka reservdelar som är specialanpassade för våra kunders behov.

 3. FOODCONS GMBH & CO.KG

  Tyskland

  FOODCONS GmbH & Co.KG tillverkar och levererar maskiner för förädling av frukt och grönsaker. I sortimentet finns bland annat skär- och stansmaskiner för bearbetning av till exempel aubergine, potatis, kål, morot, paprika, rödbeta, gurka, selleri, tomat, zucchini, lök och ananas, äpple, kiwi, pumpa, melon, apelsin och citron.

 4. AGM MAQUINARIA FRITO Y ALIMENTARIA

  Spanien

  Företaget AGM MAQUINARIA FRITO Y ALIMENTARIA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Livsmedelsindustri - Maskiner och utrustning. Företaget är även verksamt inom Livsmedel - maskiner och utrustning, Maskiner för skärning av frukt och grönsaker, Livsmedel - maskiner och utrustning, Maskiner för skärning av frukt och grönsaker, maskiner för avlägsnade av film, och Industrial food steamers. Företagets huvudkontor finns i Moraleja De Enmedio, Spanien.

 5. CONSTRUCTIE BRUYNOOGHE

  Belgien

  Företaget CONSTRUCTIE BRUYNOOGHE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Maskiner för skärning av frukt och grönsaker. Företaget är även verksamt inom Tvättutrustning för frukt, grönsaker och fisk, Tvättutrustning för frukt, grönsaker och fisk, och flexibla produktionslinjer. Företagets huvudkontor finns i Staden, Belgien.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. KRONEN GMBH

  Tyskland

  Företaget KRONEN GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Maskiner för skärning av frukt och grönsaker. Företaget är även verksamt inom Livsmedelsindustri - Maskiner och utrustning, maskiner behandling frukt och grönsaker, tvättmaskiner för livsmedel, och Livsmedelsindustri - Maskiner och utrustning. Företagets huvudkontor finns i Kehl Am Rhein, Tyskland.

 2. GUILLOUARD A NANTES SAS

  Frankrike

  Företaget GUILLOUARD A NANTES SAS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Maskiner för skärning av frukt och grönsaker. Företaget är även verksamt inom Konservindustri - Maskiner och utrustning, Konservindustri - Maskiner och utrustning, och lackering. Företagets huvudkontor finns i Nantes Cedex 02, Frankrike.

 3. BARCHINKAR

  Iran

  Företaget BARCHINKAR, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Maskiner för skärning av frukt och grönsaker. Företaget är även verksamt inom Flismaskiner och krossar, och Flismaskiner och krossar. Företagets huvudkontor finns i Alborz Karaj, Iran.

 4. FAHRENKAEMPER GMBH

  Tyskland

  Företaget FAHRENKAEMPER GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bagerier, finbagerier och konditorier - Maskiner och utrustning. Företaget är även verksamt inom Kött- och korvhandel - Maskiner och utrustning, Maskiner och utrustning för kötthandel, Konservindustri - Maskiner och utrustning, Maskiner för skärning av frukt och grönsaker, Kött- och korvhandel - Maskiner och utrustning, Maskiner och utrustning för kötthandel, Konservindustri - Maskiner och utrustning, och Maskiner för skärning av frukt och grönsaker. Företagets huvudkontor finns i Schloß Holte-Stukenbrock, Tyskland.

 5. TENRIT FOODTEC GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget TENRIT FOODTEC GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bagerier, finbagerier och konditorier - Maskiner och utrustning. Företaget är även verksamt inom Kött- och korvhandel - Maskiner och utrustning, Maskiner och utrustning för kötthandel, Konservindustri - Maskiner och utrustning, Maskiner för skärning av frukt och grönsaker, Kött- och korvhandel - Maskiner och utrustning, Maskiner och utrustning för kötthandel, Konservindustri - Maskiner och utrustning, och Maskiner för skärning av frukt och grönsaker. Företagets huvudkontor finns i Schloß Holte-Stukenbrock, Tyskland.

 1. FSI IMPIANTI

  Italien

  Företaget FSI IMPIANTI, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Maskiner för skärning av frukt och grönsaker. Företaget är även verksamt inom Metallstrukturer, Livsmedelsindustri - Maskiner och utrustning, Metallstrukturer, Livsmedelsindustri - Maskiner och utrustning, och 3D Design. Företagets huvudkontor finns i Scandiano, Italien.

 2. HB INTERNATIONAL MACHINERY CO., LTD.

  Kina

  Företaget HB INTERNATIONAL MACHINERY CO., LTD., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Maskiner för skärning av frukt och grönsaker. Företagets huvudkontor finns i Jiangsu, Kina.

 1. GFT - GROUP FOOD TECHNOLOGY

  Italien

  Företaget GFT - GROUP FOOD TECHNOLOGY, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Maskiner för skärning av frukt och grönsaker. Företagets huvudkontor finns i Vescovana, Italien.

 2. SHUNLING REFRIGERATION KITCHENWARE EQUIPMENT FACTROY

  Kina

  Företaget SHUNLING REFRIGERATION KITCHENWARE EQUIPMENT FACTROY, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Maskiner för skärning av frukt och grönsaker. Företagets huvudkontor finns i Shunde/foshan, Kina.

 3. AV GROUP

  Serbien

  Företaget AV GROUP, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Maskiner för skärning av frukt och grönsaker. Företagets huvudkontor finns i Trstenik, Serbien.

 4. BRUNNER GMBH KÜCHEN- UND METZGEREIMASCHINEN

  Tyskland

  Företaget BRUNNER GMBH KÜCHEN- UND METZGEREIMASCHINEN, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Maskiner för skärning av frukt och grönsaker. Företaget är även verksamt inom Köttkvarnar för institutioner, Maskiner och utrustning för kötthandel, Köttkvarnar för institutioner, och Maskiner och utrustning för kötthandel. Företagets huvudkontor finns i Reichenau, Tyskland.

 5. SKIERNIEWICKA FABRYKA MASZYN URZADZEN I KONSTRUKCJI SFAMASZ JAN DZIEDZIC

  Polen

  Företaget SKIERNIEWICKA FABRYKA MASZYN URZADZEN I KONSTRUKCJI SFAMASZ JAN DZIEDZIC, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Lätta metallstrukturer. Företaget är även verksamt inom Kommersiell och industriell nedkylning - Apparater och anläggningar, Maskiner för skärning av frukt och grönsaker, Kommersiell och industriell nedkylning - Apparater och anläggningar, och Maskiner för skärning av frukt och grönsaker. Företagets huvudkontor finns i Skierniewice, Polen.

 6. SORMAC B.V.

  Nederländerna

  Företaget SORMAC B.V., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Konservindustri - Maskiner och utrustning. Företaget är även verksamt inom Maskiner för skärning av frukt och grönsaker, och Maskiner för skärning av frukt och grönsaker. Företagets huvudkontor finns i Venlo, Nederländerna.

 7. MIGIRIS, UAB

  Litauen

  Företaget MIGIRIS, UAB, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Konservindustri - Maskiner och utrustning. Företaget är även verksamt inom Maskiner för skärning av frukt och grönsaker, Hushållsmaskiner - Stora apparater, Maskiner för skärning av frukt och grönsaker, och Hushållsmaskiner - Stora apparater. Företagets huvudkontor finns i Mazeikiai, Litauen.

 8. TALLERES ARCOT SL

  Spanien

  Företaget TALLERES ARCOT SL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Konservindustri - Maskiner och utrustning. Företaget är även verksamt inom Maskiner för skärning av frukt och grönsaker, och Maskiner för skärning av frukt och grönsaker. Företagets huvudkontor finns i Burriana, Spanien.

 1. ZHOUSHAN JINQI FOOD MACHINERY CO.,LTD

  Kina

  Företaget ZHOUSHAN JINQI FOOD MACHINERY CO.,LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Maskiner för skärning av frukt och grönsaker. Företagets huvudkontor finns i zhoushan, Kina.

 2. SOLEMA

  Frankrike

  Företaget SOLEMA, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Konservindustri - Maskiner och utrustning. Företaget är även verksamt inom Maskiner för skärning av frukt och grönsaker, och Maskiner för skärning av frukt och grönsaker. Företagets huvudkontor finns i Jully Sur Sarce, Frankrike.

 3. FIMO A/S

  Danmark

  Företaget FIMO A/S, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Skalmaskiner och rivjärn. Företaget är även verksamt inom Livsmedelsindustri - Maskiner och utrustning, Maskiner för skärning av frukt och grönsaker, Livsmedelsindustri - Maskiner och utrustning, och Maskiner för skärning av frukt och grönsaker. Företagets huvudkontor finns i Haarby, Danmark.

 4. QINGDAO XINHONGFENG PLASTICS MACHINERY CO.,LTD

  Kina

  Företaget QINGDAO XINHONGFENG PLASTICS MACHINERY CO.,LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Maskiner för skärning av frukt och grönsaker. Företagets huvudkontor finns i qingdao, Kina.

 5. TATLO SERVICES

  Bulgarien

  Företaget TATLO SERVICES, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Maskiner för skärning av frukt och grönsaker. Företagets huvudkontor finns i Sofia, Bulgarien.

 6. HAPAG AG

  Schweiz

 7. MATELINE ENGINEERING LTD

  Förenade kungariket

 8. J.A.M. INOX PRODUKT ODDZIAL J.A.M. ALU WASIK SP ZOO

  Polen

 9. BOEMA CE SP ZOO

  Polen

 10. LAITRAM MACHINERY APS

  Danmark

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis