• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • marmorkross och -mjöl

Resultat för

Marmorkross och -mjöl - Import och export

 1. ARTIERI DELL'ALABASTRO SOC. COOP. A RL

  Italien

  Artieri Dell'Alabastro Soc. Coop. A.R.L. har sitt säte i Volterra och erbjuder ett brett sortiment av komplement och inredningsartiklar av alabaster.

 2. GRAN SAGRO SRL

  Italien

  Företaget GRAN SAGRO SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Marmorkross och -mjöl. Företaget är även verksamt inom inredningsdesign, och carraramarmor. Företagets huvudkontor finns i Massa, Italien.

 3. SKZ MINING

  Japan

  Företaget SKZ MINING, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Marmorkross och -mjöl. Företaget är även verksamt inom naturlig talk. Företagets huvudkontor finns i Hiroshima, Japan.

 4. SHIJIAZHUANG HUIHUANGYUAN TRADE C., LTD

  Kina

  Företaget SHIJIAZHUANG HUIHUANGYUAN TRADE C., LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Marmorkross och -mjöl. Företaget är även verksamt inom kalciumkarbonat. Företagets huvudkontor finns i Shijiazhuang, Kina.

 5. MABRIK

  Spanien

  Företaget MABRIK, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Marmorkross och -mjöl. Företaget är även verksamt inom maskiner och utrustningar för pälsar, maskiner och utrustningar för pälsfabriker, päls, och delar i metall för lädertillverkning. Företagets huvudkontor finns i Barcelona, Spanien.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. DANABAS MOZAIK

  Turkiet

  Företaget DANABAS MOZAIK, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Marmorkross och -mjöl. Företaget är även verksamt inom kalkspat. Företagets huvudkontor finns i Manisa, Turkiet.

 2. YUKSELEN MARBLE IMP. EXP. IND. LTD. CO

  Turkiet

  Företaget YUKSELEN MARBLE IMP. EXP. IND. LTD. CO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Marmorkross och -mjöl. Företagets huvudkontor finns i Mugla, Turkiet.

 3. TUNA MINING CO.LTD

  Turkiet

  Företaget TUNA MINING CO.LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Marmorkross och -mjöl. Företaget är även verksamt inom marmorblock. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 4. BNB MADENCİLİK

  Turkiet

  Företaget BNB MADENCİLİK, som är verksamt inom sektorn för Marmorkross och -mjöl. Företaget är även verksamt inom Service för gruvindustri, kiselkarbonater, kalkspat, foder, och Service för gruvindustri. Företagets huvudkontor finns i Manisa Akhisar, Turkiet.

 5. OKUTAN MADENCILIK SAN.TIC.LTD.ŞTI.

  Turkiet

  Företaget OKUTAN MADENCILIK SAN.TIC.LTD.ŞTI., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Marmorkross och -mjöl. Företaget är även verksamt inom marmorpulver. Företagets huvudkontor finns i Aksaray, Turkiet.

 1. AGROMASHPROM IMPORT-EXPORT

  Tyskland

  Företaget AGROMASHPROM IMPORT-EXPORT, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Marmorkross och -mjöl. Företagets huvudkontor finns i Nagold, Tyskland.

 2. MIEN TRUNG MINERAL JSC

  Vietnam

  Företaget MIEN TRUNG MINERAL JSC, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Marmorkross och -mjöl. Företagets huvudkontor finns i Vinh, Vietnam.

 1. CANTERAS EL CERRO

  Spanien

  Företaget CANTERAS EL CERRO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Marmorkross och -mjöl. Företagets huvudkontor finns i IGEA, Spanien.

 2. TURMET MADENCILIK LTD

  Turkiet

  Företaget TURMET MADENCILIK LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Marmorkross och -mjöl. Företaget är även verksamt inom mikroniserade produkter, och marmoragglomerat. Företagets huvudkontor finns i Eskisehir, Turkiet.

 3. VISNES KALK AS

  Norge

  Företaget VISNES KALK AS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Marmor och naturliga stenar. Företaget är även verksamt inom Marmorkross och -mjöl, och Marmorkross och -mjöl. Företagets huvudkontor finns i Lyngstad, Norge.

 4. PANTAMARMI DI PANTALEONE MICHELE

  Italien

  Företaget PANTAMARMI DI PANTALEONE MICHELE, som är verksamt inom sektorn för Marmor och naturliga stenar. Företaget är även verksamt inom Marmor, Marmorkross och -mjöl, Marmor, och Marmorkross och -mjöl. Företagets huvudkontor finns i San Severo, Italien.

 5. ROTA CAV. PIERINO DI ROTA ALDO & C. S.N.C.

  Italien

  Företaget ROTA CAV. PIERINO DI ROTA ALDO & C. S.N.C., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Marmorkross och -mjöl. Företaget är även verksamt inom marmorgranulat. Företagets huvudkontor finns i Zandobbio, Italien.

 6. STE TNNE DE TRAITEMENT DE SABLE

  Tunisien

  Företaget STE TNNE DE TRAITEMENT DE SABLE, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Marmorkross och -mjöl. Företagets huvudkontor finns i Bouargoub Riadh, Tunisien.

 7. STE TNNE DE TRAITEMENT DE SABLE POUR VERRERIES

  Tunisien

  Företaget STE TNNE DE TRAITEMENT DE SABLE POUR VERRERIES, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Marmorkross och -mjöl. Företagets huvudkontor finns i Bouargoub Riadh, Tunisien.

 8. STE TNNE DE CARRIERES

  Tunisien

  Företaget STE TNNE DE CARRIERES, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Marmorkross och -mjöl. Företagets huvudkontor finns i Raoued Riadh, Tunisien.

 1. STE MARWA D'EXPLOITATION ET TRAITEMENT DES MINERAUX

  Tunisien

  Företaget STE MARWA D'EXPLOITATION ET TRAITEMENT DES MINERAUX, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Marmorkross och -mjöl. Företagets huvudkontor finns i Oueslatia Riadh, Tunisien.

 2. STE GLE D'EXPLOITATION DES CARRIERES

  Tunisien

  Företaget STE GLE D'EXPLOITATION DES CARRIERES, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Marmorkross och -mjöl. Företagets huvudkontor finns i Oueslatia Riadh, Tunisien.

 3. J.A.L.-SOCIEDADE GESTORA DE PARTICIPAÇOES SOCIAIS, S.A.

  Portugal

  Företaget J.A.L.-SOCIEDADE GESTORA DE PARTICIPAÇOES SOCIAIS, S.A., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Marmor och naturliga stenar. Företaget är även verksamt inom Marmorkross och -mjöl, och Marmorkross och -mjöl. Företagets huvudkontor finns i Chaves, Portugal.

 4. BRITAL - BRITAS, MARMORES, CONSTRUCAO CIVIL E OBRAS PUBLICAS, LDA

  Portugal

 5. BOULOGNE ETS

  Frankrike

 6. SENESI CLAUDIO

  Italien

 7. MOTAMINERAL, MINERAIS INDUSTRIAIS, S.A.

  Portugal

 8. MINERALI INDUSTRIALI TUNISIA

  Tunisien

 9. ANTONIO MOCHO, LDA

  Portugal

 10. ROCHA VERDE-SOCIEDADE TRANSFORMADORA DE MARMORES, LDA

  Portugal

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis