• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • marmorkross och -mjöl

Resultat för

Marmorkross och -mjöl - Import och export

 1. GRAN SAGRO SRL

  Italien

  Företaget GRAN SAGRO SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Marmorkross och -mjöl. Företaget är även verksamt inom inredningsdesign, och carraramarmor. Företagets huvudkontor finns i Massa, Italien.

 2. YUKSELEN MARBLE IMP. EXP. IND. LTD. CO

  Turkiet

  Företaget YUKSELEN MARBLE IMP. EXP. IND. LTD. CO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Marmorkross och -mjöl. Företagets huvudkontor finns i Mugla, Turkiet.

 3. BNB MADENCİLİK

  Turkiet

  Företaget BNB MADENCİLİK, som är verksamt inom sektorn för Marmorkross och -mjöl. Företaget är även verksamt inom Service för gruvindustri, kiselkarbonater, kalkspat, foder, och Service för gruvindustri. Företagets huvudkontor finns i Manisa Akhisar, Turkiet.

 4. DANABAS MOZAIK

  Turkiet

  Företaget DANABAS MOZAIK, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Marmorkross och -mjöl. Företaget är även verksamt inom kalkspat. Företagets huvudkontor finns i Manisa, Turkiet.

 5. TUNA MINING CO.LTD

  Turkiet

  Företaget TUNA MINING CO.LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Marmorkross och -mjöl. Företaget är även verksamt inom marmorblock. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. MABRIK

  Spanien

  Företaget MABRIK, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Marmorkross och -mjöl. Företaget är även verksamt inom maskiner och utrustningar för pälsar, maskiner och utrustningar för pälsfabriker, päls, och delar i metall för lädertillverkning. Företagets huvudkontor finns i Barcelona, Spanien.

 2. OKUTAN MADENCILIK SAN.TIC.LTD.ŞTI.

  Turkiet

  Företaget OKUTAN MADENCILIK SAN.TIC.LTD.ŞTI., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Marmorkross och -mjöl. Företaget är även verksamt inom marmorpulver. Företagets huvudkontor finns i Aksaray, Turkiet.

 3. AGROMASHPROM IMPORT-EXPORT

  Tyskland

  Företaget AGROMASHPROM IMPORT-EXPORT, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Marmorkross och -mjöl. Företagets huvudkontor finns i Nagold, Tyskland.

 4. CANTERAS EL CERRO

  Spanien

  Företaget CANTERAS EL CERRO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Marmorkross och -mjöl. Företagets huvudkontor finns i IGEA, Spanien.

 5. TURMET MADENCILIK LTD

  Turkiet

  Företaget TURMET MADENCILIK LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Marmorkross och -mjöl. Företaget är även verksamt inom mikroniserade produkter, och marmoragglomerat. Företagets huvudkontor finns i Eskisehir, Turkiet.

 1. ROTA CAV. PIERINO DI ROTA ALDO & C. S.N.C.

  Italien

  Företaget ROTA CAV. PIERINO DI ROTA ALDO & C. S.N.C., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Marmorkross och -mjöl. Företaget är även verksamt inom marmorgranulat. Företagets huvudkontor finns i Zandobbio, Italien.

 2. PANTAMARMI DI PANTALEONE MICHELE

  Italien

  Företaget PANTAMARMI DI PANTALEONE MICHELE, som är verksamt inom sektorn för Marmor och naturliga stenar. Företaget är även verksamt inom Marmor, Marmorkross och -mjöl, Marmor, och Marmorkross och -mjöl. Företagets huvudkontor finns i San Severo, Italien.

 1. VISNES KALK AS

  Norge

  Företaget VISNES KALK AS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Marmor och naturliga stenar. Företaget är även verksamt inom Marmorkross och -mjöl, och Marmorkross och -mjöl. Företagets huvudkontor finns i Lyngstad, Norge.

 2. J.A.L.-SOCIEDADE GESTORA DE PARTICIPAÇOES SOCIAIS, S.A.

  Portugal

  Företaget J.A.L.-SOCIEDADE GESTORA DE PARTICIPAÇOES SOCIAIS, S.A., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Marmor och naturliga stenar. Företaget är även verksamt inom Marmorkross och -mjöl, och Marmorkross och -mjöl. Företagets huvudkontor finns i Chaves, Portugal.

 3. LIAM LYNCH (QUARRIES) LTD

  Irland

 4. ANTONIO MOCHO, LDA

  Portugal

 5. GREENALL LIFE-RECICLAGEM, ATERRO E AMBIENTE, LDA

  Portugal

 6. ROCHA VERDE-SOCIEDADE TRANSFORMADORA DE MARMORES, LDA

  Portugal

 7. GRANITOS PLEVEN - GICQUEL PORTUGAL, S.A.

  Portugal

 8. BLOMARMORE-INDUSTRIA DE MARMORES, LDA.

  Portugal

 1. CHIANTI MARMO DI CHECCUCCI GIACOMO E C. S.N.C.

  Italien

 2. BOULOGNE ETS

  Frankrike

 3. SENESI CLAUDIO

  Italien

 4. HARRYSTONE SOCIEDAD ANONIMA.

  Spanien

 5. GRANITOS Y ARIDOS DE ATIOS SL

  Spanien

 6. MOTAMINERAL, MINERAIS INDUSTRIAIS, S.A.

  Portugal

 7. BRITAL - BRITAS, MARMORES, CONSTRUCAO CIVIL E OBRAS PUBLICAS, LDA

  Portugal