• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • marmor

Resultat för

Marmor - Import och export

 1. MARMI DI CARRARA SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget Marmi di Carrara Srl producerar sedan 1956, för egen räkning eller specifikt på beställning, marmor, granit, onyx och sten. Det är specialiserat på sökningen av sällsynta och värdefulla material, samt på leveransen av material av utmärkt kvalitet till konkurrenskraftigt pris. Bland produkterna som de producerar på beställning kan nämnas: malakitgrönt, röd Erika, svart ökensten, travertinsten från Navona, röd Damasco, Absolute Black. Men också de bästa typerna statysten, Carrara, Gioia, Arabescato, Calacatta och liknande. .

 2. O.M.G. SRL OSSOLA MARMI E GRANITI

  Italien

  Verified by europages badge

  O.M.G. är ett företag verksamt på nationell och internationell nivå inom stensektorn, specialiserat på brytning, huggning och försäljning av natursten från Val d'Ossola: jakarandamarmor, serizzo och beola. Inomhus- och utomhusinredning och stadsinredning. Materialen från våra stenbrott uppvisar variationer i ådror och färger som gör dem unika och skiljer dem från konstgjorda produkter som är identiska sinsemellan.

 3. GRASSO PIETRA LAVICA E MARMI S.R.L.S.

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget GRASSO PIETRA LAVICA E MARMI S.R.L.S., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Porfyr. Företaget är även verksamt inom Marmor, Stadsinredning, bearbetning av lavasten, bearbetnings marmor och granit, Marmor, och Stadsinredning. Företagets huvudkontor finns i Belpasso, Italien.

 4. ANTOLINI LUIGI & C. S.P.A.

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget ANTOLINI LUIGI & C. S.P.A., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Marmor. Företaget är även verksamt inom Granit, Granit, natursten, Granit, internationell natursten, Granit, bearbetnings marmor och granit, granitgolv, och inhemsk granit. Företagets huvudkontor finns i Cavaion Veronese, Italien.

 5. DIME S.P.A.

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget DIME S.P.A., är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Plattor för golv och reveteringar. Företaget är även verksamt inom Plattor och golv i stengods, Sandsten, Badrum - Möbler och tillbehör, badrumsinredning, golv, Plattor och golv i stengods, keramik, Sandsten, och parkett. Företagets huvudkontor finns i Castellanza, Italien.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. GIORGI MARMI S.R.L.

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget GIORGI MARMI S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Marmor. Företaget är även verksamt inom Marmor och naturliga stenar, inredning, marmorhuggare, Marmor och naturliga stenar, och golv. Företagets huvudkontor finns i Carrara, Italien.

 2. GHIRARDI NICOLA

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget GHIRARDI NICOLA, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Marmor. Företaget är även verksamt inom ritningar på kök och badrum, köksbänkar av marmor, bearbetnings marmor och granit, och gravstenar. Företagets huvudkontor finns i Langhirano, Italien.

 3. CO.SE.LUC.

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget CO.SE.LUC., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Marmor. Företaget är även verksamt inom marmor och liknande. Företagets huvudkontor finns i Carrara, Italien.

 4. MEKMAR DIŞ TICARET LTD.ŞTI.

  Turkiet

  MEKMAR är den bästa leverantören i Turkiet för travertin och marmor. MEKMAR har en travertinfabrik, en marmorfabrik och en liten mosaikfabrik. Mekmar har tillverkat natursten för golv, natursten för väggbeklädnader och natursten för utomhusbruk i egna anläggningar sedan 2002. Vi kan specialtillverka olika storlekar och material med leverans till din dörr. Vi tillverkar polerad travertin, polerad marmor, travertin med franskt mönster, mosaik och lantliga handfat. Våra huvudsakliga produktkategorier är: Travertin, Turkiskt travertin, Travertinplattor, travertin golv, travertin bänkskivor, travertin lister, travertin stänkskydd, travertin trappsteg, travertin gatsten, Marmorgolv, vit marmor, beige marmor, emprador beiga marmorprodukter.

 5. M.G.F. DI FREGONESE FRANCO

  Italien

  Företaget M.G.F., baserat i Motta di Livenza, är specialiserat på bearbetning av marmor och granit. Bland produkterna de tillverkar med stor omsorg och med material av bästa kvalitet finner ni beklädnader för badrum och väggar, trappor, golvbeläggningar i marmor eller sten, fönsterkarmar, spiskransar, begravningsföremål och köksbänkar, bänkar för öppna kök. Alla artiklar som vi säljer finns att få i olika stilar, från klassisk till modern och rustik. M.G.F. använder material som är EEG-garanterade.

 1. MARTEK INTERNATIONAL

  Frankrike

  Vårt företag MARTEK International grundades 2006 och har sitt säte i Marseille. Vi är specialister på natursten. Vi hjälper er i alla etapper av ert projekt, från ritning till slutförande. Först tar vi hand om de tekniska undersökningarna i samarbete med ritningskontor för att förbereda projektet, sedan genomför vi de planer som skickas till våra verkstäder. Tack vare vår kännedom om sten har vi kunnat ingå starka avtal med flera stenbrott, vilket gör att vi kan förse er med det bästa materialet. De personer som arbetar på våra byggarbetsplatser har samarbetat med oss i över 25 år. Vi utför byggarbeten i Frankrike och andra länder. Vi kontrollerar anbudshandlingarna i förväg för att bland annat bedöma projektets genomförbarhet och produktionskapaciteten. Vi arbetar med material som sandsten, granit, marmor och skiffer.

 2. MARBRERIE DE LA CRAU

  Frankrike

  La marbrerie de La Crau är specialiserade på leverans och bearbetning av marmor, onyx, granit, natursten, kvarts, keramik ... Genom att bearbeta dessa material har företaget kunnat utveckla flera verksamheter, som stenläggning inomhus och utomhus, plattsättning (trappor, fasader, väggar, trappsteg, trösklar m.m.), köks- och badrumsinredning (arbetsbänkar, diskbänkar, handfat och badkar ...), personanpassning (med 18 års erfarenhet inom gravyr och fotogravyr kan vår ateljé erbjuda er expertkunnande inom tillverkning av skyltar, signalering m.m.). Företaget arbetar såväl i privata villor och lägenheter som i butiker i hela världen, bland annat har vi gjort en stor skylt för koncernen LVMH. La marbrerie de la Crau har byggt sitt rykte och sin image på tre grundpelare: arbetskvalitet, val av material samt service.

 1. TRENCADIS INNOVACIÓN

  Spanien

  Utformning och tillverkning av formar i Trencadismosaik. Stort utbud av mönster, material och färger.. Trencadis marmor, keramik, mosaik till väggar och friser. Keramikbeklädnad. Dekorationer Trencadis.

 2. MÁRMOLES RONIMAR SL

  Spanien

  Företaget är specialiserat inom export av marmor och granit. Krämfärgat elfenben, Dark Emperador, Light Emperador, Alicante-röd, gul marmor, nero Marquina svart, kalksten Capri, Island Beige, Island Blue, Valencia kräm.

 3. MALVUCCIO MARMI SRL

  Italien

  Malvuccio Marmi är ett historiskt företag som sedan 1975 arbetar med stor yrkesmässighet inom förädling, bearbetning och export av lavasten från Etna i hela världen. Erfarenheten som förvärvats över åren och deras samarbete med fackmän och kvalificerade arkitekter ger dem möjlighet att tillverka dekorer och prydnadselement av stort värde som berikar alla interiörer tack vare deras unika stil.

 4. CAVE TRAMBISERRA S.R.L.

  Italien

  Cave Trambiserra specialiserar sig på utvinning av fina marmorarter och äger två stenbrott: Michelangelos Bianco Trambiserra-stenbrott och Grigio San Nicola och Bardiglio-stenbrottet, båda belägna i Seravezza, Italien. Marmorerna som erbjuds av Cave Trambiserra kännetecknas av en hög densitet som gör dem extremt hållbara och fläckbeständiga. Dessa egenskaper gör dem perfekta för en rad olika tillämpningar, både inomhus och utomhus.

 5. MÁRMOLES CUESTA

  Spanien

  Vårt företag strävar efter modernisering och erbjuder personlig service och kvalitet, nära på en exklusiv efterbehandling av de olika materialen: marmor, granit, Silestone, Dekton, Compac. Vi ligger i framkant av utvecklingen när det gäller maskiner, vilket gör att vi kan tillverka produkter som ställer vissa krav och till och med kundanpassa vissa produkter.

 6. MÁRMOLES MARÍN

  Spanien

  sedan ett halvsekel tillbaka utvinner företaget Mármoles Marín marmor och natursten ur sina stenbrott. Utvinning och användning av dessa material har i alla tider varit en viktig del av den mänskliga kulturen.

 7. MÁRMOLES PASVI S.L.

  Spanien

  Pasvi är ett företag som har en lång och gedigen erfarenhet. Två generationer av marmorläggare som i årtionden har lärt sig genom att dagligen använda marmorstenen i olika projekt och efter tidsenlig modetrend. Vi är experter på marmor, granit, skiffer, alla naturstenar samt nya material, såsom kvarts eller corian bland andra.

 8. DI FUCCI PINO E C. SNC

  Italien

  Familjens Fuccis verkstad kännetecknas av dess noggranna hantverksarbete i marmor, granit och lokal sten. Företaget har 60 års erfarenhet: det var faktiskt Nicola Fucci som var den första att förse familjen med hammare och mejsel.

 1. BRUNO LUCCHETTI MARMI E GRANITI SRL

  Italien

  Våra stenbrott för vit marmor, bland de äldsta och mest ansedda i regionen, är belägna i Fantiscritti-bäckenet, i Carrara. Den direkta grävningen går tillbaka till början av seklet, men spår av schaktning från romartiden finns kvar på många ställen i våra brott. De utvunna materialen kan klassas enligt följande: Vit från Carrara C, Vit från Carrara C/D, Vit från Carrara D, Bardiglio Nuvolato. De producerade mängderna ger oss möjlighet att utföra godtyckliga projekt.

 2. PIKA SRL

  Italien

  Över 25 års erfarenhet inom bearbetning av lavasten och i valet av råmaterial av högsta kvalitet, detta ger oss möjlighet att svara på alla nya utmaningar som vi står inför och tillfredsställa de kräsnaste kunderna.

 3. CAMENA MARMI

  Italien

  Sedan mer än fyrtio år tillbaka står vi till kundernas tjänst, möter deras behov och deras projekt genom att utföra alla slags arbeten, och erbjuda optimal kvalitet bland annat tack vare innovativa och exakta maskiner, för allt som rör tillverkning av hantverksprodukter av lavasten, vit kalksten och ett stort urval av marmor och granit.

 4. ROMAGNO MARMI SRL

  Italien

  Sedan 1947 grundas våra framgångar på kvalitet, forskning och innovation, kundservice, förädling av råvaran och en intensiv fokusering på den internationella marknaden. Allt vårt arbete grundas på en strikt respekt för den etiska koden för vårt yrke. Vi är ett industriföretag som främjar och värdesätter hantverkets själ och hjärta. Alla våra produkter håller en mycket hög kvalitet.

 5. PROVENZANI MARMI DI PROVENZANI VINCENZO

  Italien

  Provenzani Marmi de Provenzani Vincenzo är specialiserad inom bearbetning av marmor, sten, granit, travertin, tuff och marmorkomposit. Plattor, trappor, badrumsinredning, kaminer, revetering, köksbänkar, familjegravar, monument, altare, restaurering, osv. Vi utför även byggnadsarbete och renovering av bostäder.

 6. GDS MARMI DI DE STEFANO GUGLIELMO

  Italien

  GDS Marmi, med säte i Nola, är ett företag som specialiserat sig på bearbetning av marmor, kvarts, granit, natursten, porfyr och hartshaltig kvarts. Vi förfogar över avancerad teknik och digitalstyrda maskiner för ytbehandling av produkterna, som köksbänkar och badrumsbänkar, bardiskar, produkter av granitglas, golv- och väggplattor för byggsektorn.

 7. MARMOSTIL MANCIN GINO DI FIETTA MARINELLA E C. SAS

  Italien

  Marmostil de Mancin Gino et Fietta Marinella har sitt säte i Pavie och är verksamt med förädling av marmor. Kompetens, erfarenhet och professionalism garanteras genom decennier av verksamhet inom sektorn. Marmostil är specialiserat på gravkonst och erbjuder ett brett sortiment av produkter i olika prisklasser, med olika färger och teman. Vi tillverkar även specialprodukter med hög kvalitet enligt ritning. Marmostil tillverkar särskilt gravstenar av marmor.

 8. PIEDRA NATURAL RUBIO

  Spanien

  Pierre naturelle RUBIO S.L. centrerar sin verksamhet på brytningen, produktionen, försäljningen och distributionen av lösningar för byggen, arkitektur och dekorationer utifrån natursten ...

 9. ARTESANIA EN PEDRA PARCERISA

  Spanien

  Sandstensbrott. Arbete med natursten. Restaurering av kyrkor och stenbyggnader. Hantverksarbete i sten. Arbete i marmor.

 10. GRANITOS LA LAGUNILLA SL

  Spanien

  Stenbrott och bearbetning av granit. Beställningsarbeten, väg- och vattenbyggnadsarbeten, stadsinredning och fastighetsinredning, gatsten, trottoarkanter, golvplattor, trappor.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Marmor - Import och export

Antal resultat

12 325 Företag