• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • marmor och naturliga stenar

Resultat för

Marmor och naturliga stenar - Import och export

 1. CHEMEGRA CHEMISCHE UND MECHANISCHE GRANULATVERARBEITUNG GMBH & CO. KG

  Tyskland

  CHEMEGRA är din kompetenta partner för mekanisk behandling av diverse slagg för sandblästring (slaggbaserade blästringsmedel) och andra granulat för olika användningsområden. CHEMEGRA tar särskilt fram silikonfria engångsblästermedel i den kornstorlek och den förpackning du önskar. Dessa är till för bland annat till för sanering av broar för korrosionsskydd, ytbehandling av karosser, betongsanering, restaurering av fasader m.m. Tillverkning av blästermedel i olika kornstorlekar, grus och blästermedel för olika användningsområden, samt byggnadsmaterial för markförbättring och fyllning. Vi åtar oss kontraktspåfyllnings- och ompackningsuppdrag där vi förpackar ditt lösmaterial och dammande material på bara några dagar i Big Bags (flexibla storsäckar). Även på plats ute hos dig (mobila anläggningar).

 2. BERWILIT - WITTGENSTEINER BLÄHSCHIEFER GMBH

  Tyskland

  Svällskiffer är ett industriellt tillverkat lättballastmaterial som utvinns ur naturligt takskiffer från det näraliggande stenbrottet Raumland Böhl. Skiffret från Wittgenstein hör geologiskt till det rhenska skifferberget och uppstod för ca 380 miljoner år. Det handlar om ett råmaterial som i egenskap av sedimenterad sten innehåller organiska element och som har en likformig färgton i sin sammansättning. Det är en av orsakerna till att den även kallas tonskiffer. Ursprungligen användes restprodukterna från produktionen av takskiffer som råmaterial för tillverkningen av svällskiffer.

 3. FRANCEPIERRE

  Frankrike

  Sten från Dordogne - Sten från Périgord - Sten från Bourgogne. Naturlig kalksten från Dordogne för stenläggning, trappor, brunnskar, kullersten, stenvägar, golvplattor, stenbeklädnader, väggplattor, byggnadssten, trösklar, stöd, murtäckning, pelare, skorstenar ... Sten från Dordogne, verklig natursten från Montagnac d'Auberoche B1 och B2 (sten från Périgord) för inner- och yttergolv för att återfinna den franska arkitekturens forna nyanser och patina. Verklig sten från Montagnac d'Auberoche är frosttålig. Som en färgbod, natursten med utsökta, subtila, intensiva och intensiva nyanser. Ljusbeige, mörkbeige, vanilj, kastanj, cappuccino, råsiden, mullvad, umbra, brun, hassel, brons, kastanjebrun, blå, grå, aska, bredrandig. Stenbrott i Montagnac d'Auberoche. Öppet stenbrott i Limeyrat. Natursten med bästa kvalitet för priset i Frankrike, hård sten från Dordogne för de vackraste gammaldagsgolven, natursten från Frankrike. Fransk natursten. Kom och upptäck alla våra kreationsmodeller och återutgivningar i natursten från våra stenbrott och franska fabriker.

 4. KARIAMARBLE

  Turkiet

  Efter att ha varit ledande inom transportsektorn många år institutionaliserades vi som Yüce Transportation 2012 för att anpassa oss till förändrade världsförhållanden. 2018 grundade vi grenen Karia Marble Ltd. Co. som en pionjär inom marmorsektorn. Vårt designerteam utformar moderna designer som tillför elegans till ditt hem. Våra projekt utformas efter viljan att tillfredsställa kundens behov. Våra kunder kan välja mellan ett brett sortiment i våra marmorfabriker. Vi för Anatoliens unika skönhet, bearbetad eller obearbetad, ut i resten av världen. Våra produkter innefattar: •Block, plattor och kakel av marmor •Block, plattor och kakel av travertin •Block, plattor och kakel av onyx •Block, plattor och kakel av kalksten •Mosaik, brutet ytskikt •Arkitektorisk design. Upptäck mer från vårt sortiment på vår hemsida! Vårt arbete inleds med noggrann planering, och våra experter följer hela processen. Vi håller nära kontakt med kunderna genom varje steg i processen. Vårt uppdrag är att bredda sektorns horisonter och bidra med elegans till ditt hem, med hjälp av vår personals passion och tekniska kunnighet. Det är att möta den ständigt ökande efterfrågan på marknaden, genom minutiös och omfattande designer, valmöjligheter och produktionsprocesser, samt att leverera våra högkvalitativa produkter över hela världen genom vår passion för vårt arbete. Kontakta oss för mer information!

 5. KAMBET

  Polen

  KAMBET har varit verksamt i över 20 år med att tillverka terrazzoplattor/klinker. Vi är belägna i Jeleśnia. Produkten står i enighet med den polska standarden PN-91/B-10130 och den tyska standarden DIN 18500. För att tillverka plattorna använder vi mald marmor av olika färger och högkvalitativ vit portlandcement. Plattorna kvalitetstestas. Produkten har redan använts i hundratals olika kommersiella lokaler och servicelokaler. Varorna skyddas under transport med frigolit och krympfilm. Vi uppmuntrar dig att dra nytta av vårt erbjudande! - KAMBET från Jeleśnia.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. MÁRMOLES SERRAT GRIS PULPIS

  Spanien

  Mármoles Serrat är ett familjeföretag som grundades 1965 av fadern till de nuvarande ägarna. Vårt stenbrott för Gris Pulpis-marmor ligger i Santa Magdalena de Pulpis (Castellón) i Spanien. Vi började utvinna sten där 1998. MÁRMOLES SERRAT utmärker sig genom sin ständiga strävan efter innovation och förbättring, något som tycks vara inbyggt i företagets DNA.

 2. O.M.G. SRL OSSOLA MARMI E GRANITI

  Italien

  O.M.G. är ett företag verksamt på nationell och internationell nivå inom stensektorn, specialiserat på brytning, huggning och försäljning av natursten från Val d'Ossola: jakarandamarmor, serizzo och beola. Inomhus- och utomhusinredning och stadsinredning. Materialen från våra stenbrott uppvisar variationer i ådror och färger som gör dem unika och skiljer dem från konstgjorda produkter som är identiska sinsemellan.

 3. ATELIER MARQUED

  Belgien

 4. MARBRERIE FRANÇOIS

  Belgien

 5. TERRAZOS ATLÁNTICO S.L.

  Spanien

 1. MONDIAL MARBRE

  Frankrike

 2. MARBRE IMPORT

  Frankrike

 1. PEDRES MAGAMI

  Spanien

 2. MÁRMOLES Y PIEDRAS POL

  Spanien

 3. MENEGONI SRL MARMI

  Italien

 4. HEINZ SCHNORPFEIL BAUSTOFF GMBH & CO. KG

  Tyskland

 5. MSB DIE SCHLEIFPROFIS

  Tyskland

 6. NIKOLAUS MÜLLER KALKWERK-NATURSTEINWERKE GMBH U. CO KG AHÜTTE

  Tyskland

 7. EURO PIETRE INDUSTRIE SRL

  Italien

 8. HAID-TEC® GEPRÜFTE OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH

  Tyskland

 1. S.G.N. SRL

  Italien

 2. ARAVALI MARBLE INDUSTRIES PVT. LTD. (INDIA)

  Indien

 3. COTTA SILVIO

  Italien

 4. HOFMANN & RUPPERTZ KG

  Tyskland

 5. KS CUTTEC GMBH

  Tyskland

 6. GIORGI MARMI S.R.L.

  Italien

 7. EUROTRADING SPA

  Italien

 8. WASSERSTRAHLTECHNIK HANS-JÜRGEN HAAS

  Tyskland

 9. SCHERUHN INDUSTRIE-MINERALIEN GMBH & CO KG

  Tyskland

 10. FRANCESCO AGAZZI

  Italien

Filter

Resultat för

Marmor och naturliga stenar - Import och export

Antal resultat

11 852 företag