• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • marmor och naturliga stenar

Resultat för

Marmor och naturliga stenar - Import och export

 1. KAMBET

  Polen

  Verified by europages badge

  KAMBET har varit verksamt i över 20 år med att tillverka terrazzoplattor/klinker. Vi är belägna i Jeleśnia. Produkten står i enighet med den polska standarden PN-91/B-10130 och den tyska standarden DIN 18500. För att tillverka plattorna använder vi mald marmor av olika färger och högkvalitativ vit portlandcement. Plattorna kvalitetstestas. Produkten har redan använts i hundratals olika kommersiella lokaler och servicelokaler. Varorna skyddas under transport med frigolit och krympfilm. Vi uppmuntrar dig att dra nytta av vårt erbjudande! - KAMBET från Jeleśnia.

 2. CHEMEGRA CHEMISCHE UND MECHANISCHE GRANULATVERARBEITUNG GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  CHEMEGRA är din kompetenta partner för mekanisk behandling av diverse slagg för sandblästring (slaggbaserade blästringsmedel) och andra granulat för olika användningsområden. CHEMEGRA tar särskilt fram silikonfria engångsblästermedel i den kornstorlek och den förpackning du önskar. Dessa är till för bland annat till för sanering av broar för korrosionsskydd, ytbehandling av karosser, betongsanering, restaurering av fasader m.m. Tillverkning av blästermedel i olika kornstorlekar, grus och blästermedel för olika användningsområden, samt byggnadsmaterial för markförbättring och fyllning. Vi åtar oss kontraktspåfyllnings- och ompackningsuppdrag där vi förpackar ditt lösmaterial och dammande material på bara några dagar i Big Bags (flexibla storsäckar). Även på plats ute hos dig (mobila anläggningar).

 3. O.M.G. SRL OSSOLA MARMI E GRANITI

  Italien

  Verified by europages badge

  O.M.G. är ett företag verksamt på nationell och internationell nivå inom stensektorn, specialiserat på brytning, huggning och försäljning av natursten från Val d'Ossola: jakarandamarmor, serizzo och beola. Inomhus- och utomhusinredning och stadsinredning. Materialen från våra stenbrott uppvisar variationer i ådror och färger som gör dem unika och skiljer dem från konstgjorda produkter som är identiska sinsemellan.

 4. ATELIER MARQUED

  Belgien

  Verified by europages badge

  Företaget ATELIER MARQUED, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Granit. Företaget är även verksamt inom Marmor och naturliga stenar, mosaikgolv, restaurering av marmor, Marmor och naturliga stenar, restaurering golv, och konstmosaik. Företagets huvudkontor finns i Bruxelles, Belgien.

 5. MARBRERIE FRANÇOIS

  Belgien

  Verified by europages badge

  Företaget MARBRERIE FRANÇOIS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Marmor och naturliga stenar. Företaget är även verksamt inom arbetsbänkar i marmor för kök, marmorplattor, och tillverkning av duschhytter. Företagets huvudkontor finns i Ath, Belgien.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. MONDIAL MARBRE

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget MONDIAL MARBRE, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Marmor och naturliga stenar. Företagets huvudkontor finns i Septèmes-Les-Vallons, Frankrike.

 2. MÁRMOLES Y PIEDRAS POL

  Spanien

  Verified by europages badge

  Företaget MÁRMOLES Y PIEDRAS POL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Marmor och naturliga stenar. Företaget är även verksamt inom spisar i marmor. Företagets huvudkontor finns i Eivissa (illes Balears), Spanien.

 3. MENEGONI SRL MARMI

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget MENEGONI SRL MARMI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Marmor och naturliga stenar. Företaget är även verksamt inom sten, bearbetnings marmor och granit, golv, och läggning. Företagets huvudkontor finns i Chambave, Italien.

 4. HAID-TEC® GEPRÜFTE OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget HAID-TEC® GEPRÜFTE OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Marmor och naturliga stenar. Företagets huvudkontor finns i Rottenacker, Tyskland.

 5. HEINZ SCHNORPFEIL BAUSTOFF GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget HEINZ SCHNORPFEIL BAUSTOFF GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Marmor och naturliga stenar. Företagets huvudkontor finns i Treis-Karden, Tyskland.

 1. MSB DIE SCHLEIFPROFIS

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget MSB DIE SCHLEIFPROFIS, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Marmor och naturliga stenar. Företagets huvudkontor finns i Lappersdorf, Tyskland.

 2. NIKOLAUS MÜLLER KALKWERK-NATURSTEINWERKE GMBH U. CO KG AHÜTTE

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget NIKOLAUS MÜLLER KALKWERK-NATURSTEINWERKE GMBH U. CO KG AHÜTTE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Marmor och naturliga stenar. Företagets huvudkontor finns i Üxheim, Tyskland.

 1. HOFMANN & RUPPERTZ KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget HOFMANN & RUPPERTZ KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Marmor och naturliga stenar. Företagets huvudkontor finns i Flörsheim, Tyskland.

 2. S.G.N. SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget S.G.N. SRL, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Marmor och naturliga stenar. Företaget är även verksamt inom designkontor. Företagets huvudkontor finns i Carrara, Italien.

 3. EURO PIETRE INDUSTRIE SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget EURO PIETRE INDUSTRIE SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Marmor och naturliga stenar. Företaget är även verksamt inom Marmor, golv i lavasten, lavasten, Marmor, bearbetning av lavasten, platåer i lavasten för kök, platåer i lavasten för badrum, och kantbalkar av lavasten. Företagets huvudkontor finns i Belpasso, Italien.

 4. KS CUTTEC GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget KS CUTTEC GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Marmor och naturliga stenar. Företagets huvudkontor finns i Mayen, Tyskland.

 5. GIORGI MARMI S.R.L.

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget GIORGI MARMI S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Marmor. Företaget är även verksamt inom Marmor och naturliga stenar, inredning, marmorhuggare, Marmor och naturliga stenar, och golv. Företagets huvudkontor finns i Carrara, Italien.

 6. BERWILIT - WITTGENSTEINER BLÄHSCHIEFER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget BERWILIT - WITTGENSTEINER BLÄHSCHIEFER GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Marmor och naturliga stenar. Företagets huvudkontor finns i Bad Berleburg, Tyskland.

 7. SCHERUHN INDUSTRIE-MINERALIEN GMBH & CO KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget SCHERUHN INDUSTRIE-MINERALIEN GMBH & CO KG, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Marmor och naturliga stenar. Företagets huvudkontor finns i Hof, Tyskland.

 8. THOMASTONE

  Frankrike

  Stenhuggeriet THOMASTONE bearbetar natursten, marmor och granit sedan 4 generationer tillbaka. Med säte i Mondelange i Mosel har THOMASTONE specialiserat sig på konsthantverk, inredning och utemiljö av sten. Företaget vänder till professionella och enskilda som vill ha måttbeställda arbeten som exempelvis inredningar av natursten för kök, badrum, arbetsbänkar, fönsterbräden, golvplattor, trapport, stenmöbler och utemiljöer som terrasser, trappor, alléer, staket, murar, utemöbler. Thomastone erbjuder en ny linje med exklusiva produkter (PARCLOS): byggelement för murar, utemöbler, poolbeklädnad ... Gratis studie och offert, kundanpassning på begäran (med 3D-ritning, mätning, AUTOCAD-plan). Vi är verksamma i Mosel, Meurthe et Moselle, Nancy, Metz, Longwy, Luxemburg, Frankrike.

 1. FRANCEPIERRE PARIS

  Frankrike

  Sten från Dordogne - Sten från Périgord - Sten från Bourgogne. Naturlig kalksten från Dordogne för stenläggning, trappor, brunnskar, kullersten, stenvägar, golvplattor, stenbeklädnader, väggplattor, byggnadssten, trösklar, stöd, murtäckning, pelare, skorstenar ... Sten från Dordogne, verklig natursten från Montagnac d'Auberoche B1 och B2 (sten från Périgord) för inner- och yttergolv för att återfinna den franska arkitekturens forna nyanser och patina. Verklig sten från Montagnac d'Auberoche är frosttålig. Som en färgbod, natursten med utsökta, subtila, intensiva och intensiva nyanser. Ljusbeige, mörkbeige, vanilj, kastanj, cappuccino, råsiden, mullvad, umbra, brun, hassel, brons, kastanjebrun, blå, grå, aska, bredrandig. Stenbrott i Montagnac d'Auberoche. Öppet stenbrott i Limeyrat. Natursten med bästa kvalitet för priset i Frankrike, hård sten från Dordogne för de vackraste gammaldagsgolven, natursten från Frankrike. Fransk natursten. Kom och upptäck alla våra kreationsmodeller och återutgivningar i natursten från våra stenbrott och franska fabriker.

 2. KARIAMARBLE

  Turkiet

  Efter att ha varit ledande inom transportsektorn många år institutionaliserades vi som Yüce Transportation 2012 för att anpassa oss till förändrade världsförhållanden. 2018 grundade vi grenen Karia Marble Ltd. Co. som en pionjär inom marmorsektorn. Vårt designerteam utformar moderna designer som tillför elegans till ditt hem. Våra projekt utformas efter viljan att tillfredsställa kundens behov. Våra kunder kan välja mellan ett brett sortiment i våra marmorfabriker. Vi för Anatoliens unika skönhet, bearbetad eller obearbetad, ut i resten av världen. Våra produkter innefattar: •Block, plattor och kakel av marmor •Block, plattor och kakel av travertin •Block, plattor och kakel av onyx •Block, plattor och kakel av kalksten •Mosaik, brutet ytskikt •Arkitektorisk design. Upptäck mer från vårt sortiment på vår hemsida! Vårt arbete inleds med noggrann planering, och våra experter följer hela processen. Vi håller nära kontakt med kunderna genom varje steg i processen. Vårt uppdrag är att bredda sektorns horisonter och bidra med elegans till ditt hem, med hjälp av vår personals passion och tekniska kunnighet. Det är att möta den ständigt ökande efterfrågan på marknaden, genom minutiös och omfattande designer, valmöjligheter och produktionsprocesser, samt att leverera våra högkvalitativa produkter över hela världen genom vår passion för vårt arbete. Kontakta oss för mer information!

 3. MEKMAR DIŞ TICARET LTD.ŞTI.

  Turkiet

  MEKMAR är den bästa leverantören i Turkiet för travertin och marmor. MEKMAR har en travertinfabrik, en marmorfabrik och en liten mosaikfabrik. Mekmar har tillverkat natursten för golv, natursten för väggbeklädnader och natursten för utomhusbruk i egna anläggningar sedan 2002. Vi kan specialtillverka olika storlekar och material med leverans till din dörr. Vi tillverkar polerad travertin, polerad marmor, travertin med franskt mönster, mosaik och lantliga handfat. Våra huvudsakliga produktkategorier är: Travertin, Turkiskt travertin, Travertinplattor, travertin golv, travertin bänkskivor, travertin lister, travertin stänkskydd, travertin trappsteg, travertin gatsten, Marmorgolv, vit marmor, beige marmor, emprador beiga marmorprodukter.

 4. EUROTHERM GMBH

  Tyskland

  Förutom värmare av natursten (av marmor, granit eller annan natursten) erbjuder företaget även infravärmare i lättviktskonstruktion (s.k. infravärmepaneler) av 1, 0 mm förzinkade stålbleck. Den särskilda ytbeläggningen gör att en optimal värmeavstålning uppnås. På grund av kapslingsklassen IP44 är dessa infraröda värmeelement även lämpliga för användning i fuktiga utrymmen. Ytterligare en innovativ produkt är den infraröda glasvärmaren, som tack vare sin eleganta och likformiga design passar perfekt till moderna soffgrupper. Den enkla monteringsramen gör det möjligt att montera dessa värmeelement både på väggen och i taket. För industriella tillämpningar erbjuder företaget särskilda högtemperaturstrålvärmare. De lämpar sig framför allt för uppvärmning av stora ytor, av produktions- och lagerområden eller av offentliga platser och kyrkor. Passar även för stora terrasser.

 5. BELLOTTO POSE SNC DI DANIELE BELLOTTO & C.

  Italien

  Bellotto Pose lägger kakel och beläggningar inom byggsektorn; de utför plattsättning i offentliga byggnader: militärförläggningar, sjukhus, kyrkor, kontor; Privata byggnader: lägenheter, hus, villor; Kommersiella byggnader: Återförsäljare, samfälligheter, butiker, kontor, hotell, restauranger. De är specialiserade på sättning av olika typer av material: keramik, mosaik, marmor, natursten och konststen, porfyr, Betonella-gatsten. utomlands, de arbetar i Nordafrika, i Asien och i Europeiska unionen.

 6. MARBRERIE DE LA CRAU

  Frankrike

  La marbrerie de La Crau är specialiserade på leverans och bearbetning av marmor, onyx, granit, natursten, kvarts, keramik ... Genom att bearbeta dessa material har företaget kunnat utveckla flera verksamheter, som stenläggning inomhus och utomhus, plattsättning (trappor, fasader, väggar, trappsteg, trösklar m.m.), köks- och badrumsinredning (arbetsbänkar, diskbänkar, handfat och badkar ...), personanpassning (med 18 års erfarenhet inom gravyr och fotogravyr kan vår ateljé erbjuda er expertkunnande inom tillverkning av skyltar, signalering m.m.). Företaget arbetar såväl i privata villor och lägenheter som i butiker i hela världen, bland annat har vi gjort en stor skylt för koncernen LVMH. La marbrerie de la Crau har byggt sitt rykte och sin image på tre grundpelare: arbetskvalitet, val av material samt service.

 7. MARTEK INTERNATIONAL

  Frankrike

  Vårt företag MARTEK International grundades 2006 och har sitt säte i Marseille. Vi är specialister på natursten. Vi hjälper er i alla etapper av ert projekt, från ritning till slutförande. Först tar vi hand om de tekniska undersökningarna i samarbete med ritningskontor för att förbereda projektet, sedan genomför vi de planer som skickas till våra verkstäder. Tack vare vår kännedom om sten har vi kunnat ingå starka avtal med flera stenbrott, vilket gör att vi kan förse er med det bästa materialet. De personer som arbetar på våra byggarbetsplatser har samarbetat med oss i över 25 år. Vi utför byggarbeten i Frankrike och andra länder. Vi kontrollerar anbudshandlingarna i förväg för att bland annat bedöma projektets genomförbarhet och produktionskapaciteten. Vi arbetar med material som sandsten, granit, marmor och skiffer.

 8. GRAFITBERGBAU - KAISERSBERG GES.M.B.H.

  Österrike

  Historiska dokument i olika arkiv bekräftar att grafit utvunnits i Kaisersberg redan 1755. Sedan dess har detta alltjämt privatägda företag vuxit till ett globalt verksamt kund- och lösningsorienterat företag. Förutom traditionell utvinning av råmaterial har vi sedan 1990-talet främst ägnat oss åt att utveckla nya användningsområden. I samarbete med kunder, universitet och internationella forskningsinstitut har vi vid sidan av traditionella sorter för klassiska användningsområden för grafit även tagit fram grafittyper och nischade produkter av hög kvalitet för både den inhemska och utländska marknaden. Grafitgruvan i Kaisersberg ligger inte långt från knutpunkten St. Michael och är direkt anknuten till järnvägsnätet i österrikiska Steiermark. Härifrån levereras grafiten via järnvägs- eller vägtransport över hela världen, i små eller stora säckar eller i hela containrar, beroende på kundens önskemål.

 9. BALTIJOS MARMURAS, JSC

  Litauen

  Baltijos marmuras UAB är tillverkade av konstgjord marmor, konstgjord granit och Dura Stone och Technistone. Produkterna tillverkade av konstgjord marmor eller konstgjord granit är speciellt lämpliga för badrum (handfat med bänkskivor av olika former och storlekar). Dura Stone (jämförbart med Corian eller Hanex) används för att tillverka bänkskivor, handfat, kirurgihandfat, väggplattor och fönsterbräden. Technistone används för att tillverka köksbänkar och badrumsbänkar, stänger, trappsteg och väggplattor.

 10. CARRIÈRE MERCIER

  Belgien

  Företaget Carrière Mercier bearbetar huvudsakligen blå granit från Belgien kallad Petit Granit du Condroz och vissa sorters marmor. Byggmaterial som framställs i stenbrott är avsedda för byggföretag, enskilda och egenföretagare som vill bygga eller renovera byggnader (invändigt eller utvändigt) och monument. Byggmaterialet som levereras av stenbrottet utförs på beställning och enligt beställarens mått.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Marmor och naturliga stenar - Import och export

Antal resultat

11 870 Företag