• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • marinerad fisk

Resultat för

Marinerad fisk - Import och export

 1. EKONOMIK BALIKCILIK

  Turkiet

  Företaget EKONOMIK BALIKCILIK, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Fiskar. Företaget är även verksamt inom färsk fisk, marinerad fisk, fiskad sötvattensfisk, och fryst fisk. Företagets huvudkontor finns i Nevşehir, Turkiet.

 2. SUSHISMAK

  Ukraina

  Företaget SUSHISMAK, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Marinerad fisk. Företaget är även verksamt inom tobakskiosker, pizzor, färska färdiglagade rätter med fisk, och behandlade fiskar och fiskeprodukter. Företagets huvudkontor finns i Kharkov, Ukraina.

 3. VISHANDEL JAN VAN AS EN ZONEN B.V.

  Nederländerna

  Företaget VISHANDEL JAN VAN AS EN ZONEN B.V., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Fiskar. Företaget är även verksamt inom Djupfryst fisk, Rökt och insaltad fisk, Marinerad fisk, Djupfryst fisk, Rökt och insaltad fisk, och Marinerad fisk. Företagets huvudkontor finns i Amsterdam, Nederländerna.

 4. ECO FISH SAS

  Italien

  Företaget ECO FISH SAS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Marinerad fisk. Företaget är även verksamt inom Livsmedelsbearbetning, förpackad lax, specialitet lax, laxsidor, och Livsmedelsbearbetning. Företagets huvudkontor finns i Gravina In Puglia, Italien.

 5. GARDEN SEA'S

  Marocko

  Företaget GARDEN SEA'S, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Djupfryst fisk. Företaget är även verksamt inom Marinerad fisk, fryst fisk, färsk fisk i parti, och Marinerad fisk. Företagets huvudkontor finns i Casablanca, Marocko.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. DENHOLM FISHSELLING LIMITED

  Förenade kungariket

  Företaget DENHOLM FISHSELLING LIMITED, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Sötvattensfiskar. Företaget är även verksamt inom Fisk - Import/Export, Djupfryst fisk, Marinerad fisk, Fisk - Import/Export, Djupfryst fisk, och Marinerad fisk. Företagets huvudkontor finns i Glasgow, Förenade kungariket.

 2. CAPITAINE COOK

  Frankrike

  Företaget CAPITAINE COOK, som är verksamt inom sektorn för Marinerad fisk. Företaget är även verksamt inom Fiskkonserver, Rökt och insaltad fisk, Fiskkonserver, och Rökt och insaltad fisk. Företagets huvudkontor finns i Clohars Carnoët, Frankrike.

 3. NINGBO NANLIAN FROZEN FOOD CO., LTD

  Kina

  Företaget NINGBO NANLIAN FROZEN FOOD CO., LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Marinerad fisk. Företaget är även verksamt inom makrill, och skaldjur frysta. Företagets huvudkontor finns i Yinzhou, Kina.

 4. NORD EST FOOD CATERING S.R.L.

  Italien

  Företaget NORD EST FOOD CATERING S.R.L., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Marinerad fisk. Företagets huvudkontor finns i Rovigo, Italien.

 5. GENDREAU

  Frankrike

  Företaget GENDREAU, som är verksamt inom sektorn för Fiskkonserver. Företaget är även verksamt inom Marinerad fisk, Färdiga maträtter och gastronomiska specialiteter, Marinerad fisk, och Färdiga maträtter och gastronomiska specialiteter. Företagets huvudkontor finns i Saint Gilles Croix De Vie, Frankrike.

 1. ANDREW RACE

  Förenade kungariket

  Företaget ANDREW RACE, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Marinerad fisk. Företaget är även verksamt inom Akvariefiskar, Rökt och insaltad fisk, Akvariefiskar, och Rökt och insaltad fisk. Företagets huvudkontor finns i Mallaig, Förenade kungariket.

 2. GEIROM OÜ

  Estland

  Företaget GEIROM OÜ, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Djupfryst fisk. Företaget är även verksamt inom Rökt och insaltad fisk, Marinerad fisk, Rökt och insaltad fisk, och Marinerad fisk. Företagets huvudkontor finns i Tallinn, Estland.

 1. STE IMMOBILIERE ROQUE

  Frankrike

  Företaget STE IMMOBILIERE ROQUE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fisk-, skaldjurs- och snigelkonserver. Företaget är även verksamt inom Marinerad fisk, och Marinerad fisk. Företagets huvudkontor finns i Collioure, Frankrike.

 2. SC PASTRAVIORUL IMPEX SRL

  Rumänien

  Företaget SC PASTRAVIORUL IMPEX SRL, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Marinerad fisk. Företaget är även verksamt inom rökt fisk. Företagets huvudkontor finns i Ploiesti, Rumänien.

 3. UNIMEDIA. SRL

  Italien

  Företaget UNIMEDIA. SRL, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Marinerad fisk. Företaget är även verksamt inom makrill. Företagets huvudkontor finns i Cilavegna., Italien.

 4. ZMK DELIKATES SP. Z O.O.

  Polen

  Företaget ZMK DELIKATES SP. Z O.O., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Marinerad fisk. Företaget är även verksamt inom Fisk - beredning, och Fisk - beredning. Företagets huvudkontor finns i Ostrow Wielkopolski, Polen.

 5. WILHELM GOEDEKEN GMBH

  Tyskland

  Företaget WILHELM GOEDEKEN GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fisk-, skaldjurs- och snigelkonserver. Företaget är även verksamt inom Marinerad fisk, och Marinerad fisk. Företagets huvudkontor finns i Hamburg, Tyskland.

 6. PRZEDSIEBIORSTWO PRODUKCYJNO HANDLOWE REKIN JERZY CIELAK

  Polen

  Företaget PRZEDSIEBIORSTWO PRODUKCYJNO HANDLOWE REKIN JERZY CIELAK, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Marinerad fisk. Företaget är även verksamt inom Rökt och insaltad fisk, och Rökt och insaltad fisk. Företagets huvudkontor finns i Brzeznica Debicka, Polen.

 7. CAMARCO BROS A D

  Bulgarien

  Företaget CAMARCO BROS A D, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Charkuterivaror och skinkor. Företaget är även verksamt inom Torkat kött, Marinerad fisk, Torkat kött, och Marinerad fisk. Företagets huvudkontor finns i Sofia, Bulgarien.

 8. BARDET LE GRAND LARGE

  Frankrike

  Företaget BARDET LE GRAND LARGE, som är verksamt inom sektorn för Havsfiskar. Företaget är även verksamt inom Marinerad fisk, Djupfryst fisk, Marinerad fisk, och Djupfryst fisk. Företagets huvudkontor finns i Gennevilliers, Frankrike.

 1. RAPS GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget RAPS GMBH & CO. KG, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Fisk-, skaldjurs- och snigelkonserver. Företaget är även verksamt inom Marinerad fisk, och Marinerad fisk. Företagets huvudkontor finns i Kulmbach, Tyskland.

 2. HEINRICH ABELMANN GMBH

  Tyskland

  Företaget HEINRICH ABELMANN GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fisk-, skaldjurs- och snigelkonserver. Företaget är även verksamt inom Marinerad fisk, och Marinerad fisk. Företagets huvudkontor finns i Bremerhaven, Tyskland.

 3. NEGRO 2000

  Rumänien

  Företaget NEGRO 2000, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Rökt och insaltad fisk. Företaget är även verksamt inom Marinerad fisk, och Marinerad fisk. Företagets huvudkontor finns i Bucuresti, Rumänien.

 4. HUBCO

  Frankrike

  Företaget HUBCO, som är verksamt inom sektorn för Fisk-, skaldjurs- och snigelkonserver. Företaget är även verksamt inom Marinerad fisk, och Marinerad fisk. Företagets huvudkontor finns i Chevilly Larue, Frankrike.

 5. DREWS FEINKOST GMBH

  Tyskland

  Företaget DREWS FEINKOST GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fisk-, skaldjurs- och snigelkonserver. Företaget är även verksamt inom Marinerad fisk, och Marinerad fisk. Företagets huvudkontor finns i Hamburg, Tyskland.

 6. NATURA SARL

  Tunisien

  Företaget NATURA SARL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Marinerad fisk. Företagets huvudkontor finns i Ariana, Tunisien.

 7. HOMARD ATLANTIQUE

  Frankrike

  Företaget HOMARD ATLANTIQUE, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Fisk-, skaldjurs- och snigelkonserver. Företaget är även verksamt inom Marinerad fisk, och Marinerad fisk. Företagets huvudkontor finns i Roscoff, Frankrike.

 8. NORDSEE GMBH

  Tyskland

  Företaget NORDSEE GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Fisk-, skaldjurs- och snigelkonserver. Företaget är även verksamt inom Marinerad fisk, och Marinerad fisk. Företagets huvudkontor finns i Bremerhaven, Tyskland.

 9. IASCAIGH OILEAIN IOLAIR (EIRE) TEORANTA

  Irland

  Företaget IASCAIGH OILEAIN IOLAIR (EIRE) TEORANTA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Djupfryst fisk. Företaget är även verksamt inom Marinerad fisk, och Marinerad fisk. Företagets huvudkontor finns i Ballina, Irland.

 10. DUBRUL

  Belgien

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis