• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • margarin

Resultat för

Margarin - Import och export

 1. ROYALE LACROIX

  Belgien

  Verified by europages badge

  Sedan 1930 erbjuder Royale Lacroix sina margariner och och fetter för bordet, köket och för fackfolk däribland inom livsmedel, kexfabriker, konditorier, hantverksbagerier och industribagerier samt ett ekologiskt sortiment. I vårt konsumentsortiment finns bords- och matlagningsmargarin men även ett helt sortiment för att breda på bröd och smörgåsar. Ojämförliga smakintryckskvaliteter. Ofrånkomlig smak.

 2. SCHEDRO LLC

  Ukraina

  Verified by europages badge

  Företaget SCHEDRO LLC, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Margarin. Företaget är även verksamt inom Matoljor och matfett, Konfekt utan choklad, Matfetter, Vegetabiliska oljor, solrosolja, ketchup, majonnäs, Rafinirano sončnično olje, och Tomatsås. Företagets huvudkontor finns i Dnipro, Ukraina.

 3. AIGREMONT

  Belgien

  Verified by europages badge

  Företaget AIGREMONT, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Margarin. Företaget är även verksamt inom Matoljor och matfett, Vegetabiliska oljor, fett, Matoljor och matfett, Vegetabiliska oljor, livsmedelssmörjmedel, släppmedel, oxfett, och ister. Företagets huvudkontor finns i Awirs-Flemalle, Belgien.

 4. ROGERIO LEAL & FILHOS S.A

  Portugal

  Företaget ROGERIO LEAL & FILHOS S.A, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Matoljor och matfett. Företaget är även verksamt inom margarin, och margarin för konditorier. Företagets huvudkontor finns i Arrifana, Santa Maria Da Feira, Portugal.

 5. ZAKLADY TLUSZCZOWE BIELMAR SP. Z O.O.

  Polen

  Företaget ZAKLADY TLUSZCZOWE BIELMAR SP. Z O.O., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Matoljor och matfett. Företaget är även verksamt inom Margarin, och Margarin. Företagets huvudkontor finns i Bielsko-Biala, Polen.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. SARL MATEG

  Algeriet

  Företaget SARL MATEG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Margarin. Företaget är även verksamt inom eko-margarin, margarin för bagerier, och margarin för konditorier. Företagets huvudkontor finns i Oran, Algeriet.

 2. VANDEMOORTELE BAKERY PRODUCTS GHISLENGHIEN

  Belgien

  Företaget VANDEMOORTELE BAKERY PRODUCTS GHISLENGHIEN, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Matfetter. Företaget är även verksamt inom Margarin, Wienerbröd, såser, djupfrysta bageriprodukter, Margarin, och Wienerbröd. Företagets huvudkontor finns i Ghislenghien, Belgien.

 3. SIA

  Frankrike

  Företaget SIA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Margarin. Företaget är även verksamt inom Maskiner och anläggningar för yoghurttillverkning, och Maskiner och anläggningar för yoghurttillverkning. Företagets huvudkontor finns i Louviers, Frankrike.

 4. VANDEMOORTELE DEUTSCHLAND GMBH

  Tyskland

  Företaget VANDEMOORTELE DEUTSCHLAND GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Matoljor och matfett. Företaget är även verksamt inom Margarin, Margarin, bakverk djupfrysta, frysta bakverk, och fetter. Företagets huvudkontor finns i Dresden, Tyskland.

 5. BEKO GMBH

  Tyskland

  Företaget BEKO GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Matfetter. Företaget är även verksamt inom Margarin, Margarin, och solrosolja. Företagets huvudkontor finns i München, Tyskland.

 1. KOMPLET BENELUX

  Luxemburg

  Företaget KOMPLET BENELUX, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Socker. Företaget är även verksamt inom Margarin, bageriprodukter, sesamfrön, Margarin, och kakformar. Företagets huvudkontor finns i Drinklange, Luxemburg.

 2. OCEAN

  Turkiet

  Företaget OCEAN, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Margarin. Företagets huvudkontor finns i Mersin, Turkiet.

 1. DRAGSBAEK A/S

  Danmark

  Företaget DRAGSBAEK A/S, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mjölkprodukter. Företaget är även verksamt inom Margarin, margarin för bagerier, Margarin, eko-margarin, och margarin för konditorier. Företagets huvudkontor finns i Thisted, Danmark.

 2. ZO NOS PPP - SETUZA A.S.

  Tjeckiska republiken

  Företaget ZO NOS PPP - SETUZA A.S., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mjölkprodukter. Företaget är även verksamt inom Margarin, Matoljor och matfett, Schampo, Produkter för husrengöring, Margarin, Matoljor och matfett, Schampo, och Produkter för husrengöring. Företagets huvudkontor finns i Usti Nad Labem-Strekov, Tjeckiska republiken.

 3. FUJI OIL EUROPE

  Belgien

  Företaget FUJI OIL EUROPE, som är verksamt inom sektorn för Matoljor och matfett. Företaget är även verksamt inom Vegetabiliska oljor, Margarin, Vegetabiliska oljor, och Margarin. Företagets huvudkontor finns i Gent, Belgien.

 4. AVENO

  Belgien

  Företaget AVENO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vegetabiliska oljor. Företaget är även verksamt inom margarin, och hemmagjord olja. Företagets huvudkontor finns i Antwerp, Belgien.

 5. PAL MÓS INMUEBLES,S.L

  Spanien

  Företaget PAL MÓS INMUEBLES,S.L, är ett Agent/ Representant, som är verksamt inom sektorn för Margarin. Företagets huvudkontor finns i Mós (sta.eulalia), Spanien.

 6. "PRODUKTY PITANIA" S.P.LTD

  Vitryssland

  Företaget "PRODUKTY PITANIA" S.P.LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vegetabiliska oljor. Företaget är även verksamt inom margarin, och pepparrot. Företagets huvudkontor finns i Minsk, Vitryssland.

 7. BIOBALKANICA

  Bulgarien

  Företaget BIOBALKANICA, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Margarin. Företaget är även verksamt inom livsmedelsoljor och fetter. Företagets huvudkontor finns i Sofia, Bulgarien.

 8. MOBEC A S

  Estland

  Företaget MOBEC A S, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Tvättmedel för hushåll. Företaget är även verksamt inom Kosmetika, Margarin, Kosmetika, och Margarin. Företagets huvudkontor finns i Tallinn, Estland.

 1. GHIO E GALLI DI GHIO PAOLA E C. S.N.C.

  Italien

  Företaget GHIO E GALLI DI GHIO PAOLA E C. S.N.C., är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Matoljor och matfett. Företaget är även verksamt inom Animaliska oljor och fett, Margarin, Animaliska oljor och fett, och Margarin. Företagets huvudkontor finns i Genova, Italien.

 2. DAUNIA ALIMENTI S.R.L.

  Italien

  Företaget DAUNIA ALIMENTI S.R.L., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Matoljor och matfett. Företaget är även verksamt inom Animaliska oljor och fett, Margarin, Animaliska oljor och fett, och Margarin. Företagets huvudkontor finns i Foggia, Italien.

 3. STE GLE IND ALIMENTAIRE SLAMA

  Tunisien

  Företaget STE GLE IND ALIMENTAIRE SLAMA, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Margarin. Företaget är även verksamt inom Mjölkprodukter, och Mjölkprodukter. Företagets huvudkontor finns i Bouargoub Riadh, Tunisien.

 4. TOP OIL S.R.O.

  Tjeckiska republiken

  Företaget TOP OIL S.R.O., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vegetabiliska oljor. Företaget är även verksamt inom Margarin, och Margarin. Företagets huvudkontor finns i Cáslav, Tjeckiska republiken.

 5. OLFOOD S.R.L.

  Italien

  Företaget OLFOOD S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Matoljor och matfett. Företaget är även verksamt inom Animaliska oljor och fett, Margarin, Animaliska oljor och fett, och Margarin. Företagets huvudkontor finns i Borgo San Giacomo, Italien.

 6. GROENDANSK APS

  Danmark

  Företaget GROENDANSK APS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Matoljor och matfett. Företaget är även verksamt inom Margarin, och Margarin. Företagets huvudkontor finns i Vejen, Danmark.

 7. IREKS ENZYMA S.R.O.

  Tjeckiska republiken

  Företaget IREKS ENZYMA S.R.O., är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Margarin. Företaget är även verksamt inom Vegetabiliska oljor, och Vegetabiliska oljor. Företagets huvudkontor finns i Brno - Horní Herspice, Tjeckiska republiken.

 8. TRAKYA YAGLI TOH TAR SAT KOOP

  Turkiet

  Företaget TRAKYA YAGLI TOH TAR SAT KOOP, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar. Företaget är även verksamt inom Matoljor och matfett, Margarin, Matoljor och matfett, och Margarin. Företagets huvudkontor finns i Edirne, Turkiet.

 9. EREDI DI RUIU PIETRO DI MURA LUISA&C S.A.S.

  Italien

  Företaget EREDI DI RUIU PIETRO DI MURA LUISA&C S.A.S., som är verksamt inom sektorn för Matoljor och matfett. Företaget är även verksamt inom Animaliska oljor och fett, Margarin, Animaliska oljor och fett, och Margarin. Företagets huvudkontor finns i Sassari, Italien.

 10. ALIMENTOS ALPROVEN C.A

  Venezuela

  Företaget ALIMENTOS ALPROVEN C.A, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Margarin. Företagets huvudkontor finns i Barquisimeto, Venezuela.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis