• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • margarin

Resultat för

Margarin - Import och export

 1. ROYALE LACROIX

  Belgien

  Verified by europages badge

  Sedan 1930 erbjuder Royale Lacroix sina margariner och och fetter för bordet, köket och för fackfolk däribland inom livsmedel, kexfabriker, konditorier, hantverksbagerier och industribagerier samt ett ekologiskt sortiment. I vårt konsumentsortiment finns bords- och matlagningsmargarin men även ett helt sortiment för att breda på bröd och smörgåsar. Ojämförliga smakintryckskvaliteter. Ofrånkomlig smak.

 2. SCHEDRO LLC

  Ukraina

  Verified by europages badge

  Företaget SCHEDRO LLC, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Margarin. Företaget är även verksamt inom Matoljor och matfett, Konfekt utan choklad, Matfetter, Vegetabiliska oljor, solrosolja, ketchup, majonnäs, Rafinirano sončnično olje, och Tomatsås. Företagets huvudkontor finns i Dnipro, Ukraina.

 3. AIGREMONT

  Belgien

  Verified by europages badge

  Företaget AIGREMONT, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Margarin. Företaget är även verksamt inom Matoljor och matfett, Vegetabiliska oljor, fett, Matoljor och matfett, Vegetabiliska oljor, livsmedelssmörjmedel, släppmedel, oxfett, och ister. Företagets huvudkontor finns i Awirs-Flemalle, Belgien.

 4. ROGERIO LEAL & FILHOS S.A

  Portugal

  Företaget ROGERIO LEAL & FILHOS S.A, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Matoljor och matfett. Företaget är även verksamt inom margarin, och margarin för konditorier. Företagets huvudkontor finns i Arrifana, Santa Maria Da Feira, Portugal.

 5. ZAKLADY TLUSZCZOWE BIELMAR SP. Z O.O.

  Polen

  Företaget ZAKLADY TLUSZCZOWE BIELMAR SP. Z O.O., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Matoljor och matfett. Företaget är även verksamt inom Margarin, och Margarin. Företagets huvudkontor finns i Bielsko-Biala, Polen.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. SIA

  Frankrike

  Företaget SIA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Margarin. Företaget är även verksamt inom Maskiner och anläggningar för yoghurttillverkning, och Maskiner och anläggningar för yoghurttillverkning. Företagets huvudkontor finns i Louviers, Frankrike.

 2. VANDEMOORTELE BAKERY PRODUCTS GHISLENGHIEN

  Belgien

  Företaget VANDEMOORTELE BAKERY PRODUCTS GHISLENGHIEN, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Matfetter. Företaget är även verksamt inom Margarin, Wienerbröd, såser, djupfrysta bageriprodukter, Margarin, och Wienerbröd. Företagets huvudkontor finns i Ghislenghien, Belgien.

 3. VANDEMOORTELE DEUTSCHLAND GMBH

  Tyskland

  Företaget VANDEMOORTELE DEUTSCHLAND GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Matoljor och matfett. Företaget är även verksamt inom Margarin, Margarin, bakverk djupfrysta, frysta bakverk, och fetter. Företagets huvudkontor finns i Dresden, Tyskland.

 4. KOMPLET BENELUX

  Luxemburg

  Företaget KOMPLET BENELUX, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Socker. Företaget är även verksamt inom Margarin, bageriprodukter, sesamfrön, Margarin, och kakformar. Företagets huvudkontor finns i Drinklange, Luxemburg.

 5. BEKO GMBH

  Tyskland

  Företaget BEKO GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Matfetter. Företaget är även verksamt inom Margarin, Margarin, och solrosolja. Företagets huvudkontor finns i München, Tyskland.

 1. OCEAN

  Turkiet

  Företaget OCEAN, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Margarin. Företagets huvudkontor finns i Mersin, Turkiet.

 2. "PRODUKTY PITANIA" S.P.LTD

  Vitryssland

  Företaget "PRODUKTY PITANIA" S.P.LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vegetabiliska oljor. Företaget är även verksamt inom margarin, och pepparrot. Företagets huvudkontor finns i Minsk, Vitryssland.

 1. PAL MÓS INMUEBLES,S.L

  Spanien

  Företaget PAL MÓS INMUEBLES,S.L, är ett Agent/ Representant, som är verksamt inom sektorn för Margarin. Företagets huvudkontor finns i Mós (sta.eulalia), Spanien.

 2. DRAGSBAEK A/S

  Danmark

  Företaget DRAGSBAEK A/S, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mjölkprodukter. Företaget är även verksamt inom Margarin, margarin för bagerier, Margarin, eko-margarin, och margarin för konditorier. Företagets huvudkontor finns i Thisted, Danmark.

 3. FUJI OIL EUROPE

  Belgien

  Företaget FUJI OIL EUROPE, som är verksamt inom sektorn för Matoljor och matfett. Företaget är även verksamt inom Vegetabiliska oljor, Margarin, Vegetabiliska oljor, och Margarin. Företagets huvudkontor finns i Gent, Belgien.

 4. AVENO

  Belgien

  Företaget AVENO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vegetabiliska oljor. Företaget är även verksamt inom margarin, och hemmagjord olja. Företagets huvudkontor finns i Antwerp, Belgien.

 5. BIOBALKANICA

  Bulgarien

  Företaget BIOBALKANICA, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Margarin. Företaget är även verksamt inom livsmedelsoljor och fetter. Företagets huvudkontor finns i Sofia, Bulgarien.

 6. DAUNIA ALIMENTI S.R.L.

  Italien

  Företaget DAUNIA ALIMENTI S.R.L., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Matoljor och matfett. Företaget är även verksamt inom Animaliska oljor och fett, Margarin, Animaliska oljor och fett, och Margarin. Företagets huvudkontor finns i Foggia, Italien.

 7. ZO NOS PPP - SETUZA A.S.

  Tjeckiska republiken

  Företaget ZO NOS PPP - SETUZA A.S., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mjölkprodukter. Företaget är även verksamt inom Margarin, Matoljor och matfett, Schampo, Produkter för husrengöring, Margarin, Matoljor och matfett, Schampo, och Produkter för husrengöring. Företagets huvudkontor finns i Usti Nad Labem-Strekov, Tjeckiska republiken.

 8. GHIO E GALLI DI GHIO PAOLA E C. S.N.C.

  Italien

  Företaget GHIO E GALLI DI GHIO PAOLA E C. S.N.C., är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Matoljor och matfett. Företaget är även verksamt inom Animaliska oljor och fett, Margarin, Animaliska oljor och fett, och Margarin. Företagets huvudkontor finns i Genova, Italien.

 1. MOBEC A S

  Estland

  Företaget MOBEC A S, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Tvättmedel för hushåll. Företaget är även verksamt inom Kosmetika, Margarin, Kosmetika, och Margarin. Företagets huvudkontor finns i Tallinn, Estland.

 2. VILNIAUS MARGARINO GAMYKLA UAB UZDAROJI AKCINE BENDROVE

  Litauen

  Företaget VILNIAUS MARGARINO GAMYKLA UAB UZDAROJI AKCINE BENDROVE, som är verksamt inom sektorn för Matoljor och matfett. Företaget är även verksamt inom Margarin, och Margarin. Företagets huvudkontor finns i Vilnius, Litauen.

 3. FIRMA PRODUKCYJNA -MARGARYNY

  Polen

  Företaget FIRMA PRODUKCYJNA -MARGARYNY, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Matfetter. Företaget är även verksamt inom margarin. Företagets huvudkontor finns i Gliwice, Polen.

 4. OLFOOD S.R.L.

  Italien

  Företaget OLFOOD S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Matoljor och matfett. Företaget är även verksamt inom Animaliska oljor och fett, Margarin, Animaliska oljor och fett, och Margarin. Företagets huvudkontor finns i Borgo San Giacomo, Italien.

 5. EREDI DI RUIU PIETRO DI MURA LUISA&C S.A.S.

  Italien

  Företaget EREDI DI RUIU PIETRO DI MURA LUISA&C S.A.S., som är verksamt inom sektorn för Matoljor och matfett. Företaget är även verksamt inom Animaliska oljor och fett, Margarin, Animaliska oljor och fett, och Margarin. Företagets huvudkontor finns i Sassari, Italien.

 6. LEVO PRODUKTENMAATSCHAPPIJ B.V.

  Nederländerna

  Företaget LEVO PRODUKTENMAATSCHAPPIJ B.V., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Matoljor och matfett. Företaget är även verksamt inom Margarin, och Margarin. Företagets huvudkontor finns i Franeker, Nederländerna.

 7. TECASA ISI KONTROL A.S.

  Turkiet

  Företaget TECASA ISI KONTROL A.S., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Matoljor och matfett. Företaget är även verksamt inom Margarin, och Margarin. Företagets huvudkontor finns i Bursa, Turkiet.

 8. NOVICOM PRAHA S.R.O.

  Tjeckiska republiken

  Företaget NOVICOM PRAHA S.R.O., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vegetabiliska oljor. Företaget är även verksamt inom Margarin, och Margarin. Företagets huvudkontor finns i Praha 4 , Tjeckiska republiken.

 9. GRACOMSA ALIMENTARIA SSAU

  Spanien

  Företaget GRACOMSA ALIMENTARIA SSAU, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Margarin. Företagets huvudkontor finns i Catarroja-Valencia, Spanien.

 10. HILL FARM LTD

  Förenade kungariket

  Företaget HILL FARM LTD, som är verksamt inom sektorn för Margarin. Företagets huvudkontor finns i Halesworth, Förenade kungariket.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis