• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • mandelmassa

Resultat för

Mandelmassa - Import och export

 1. ALMENDRAS LLOPIS SA

  Spanien

  Verified by europages badge

  Företagets rötter sträcker sig till 1923, då Vicente Llopis Espinos startade en handel med spanska mandlar i Alicante. Företaget är numera känt som "Almendras Llopis" och bildades 1974, i samband med flytten till industriområdet Canastell i San Vicente del Raspeig. Under 1980-talet började företaget söka sig ut på den internationella marknaden, där det fortfarande är verksamt. Vi har mycket höga standarder när det gäller kvalitet och kundservice. Detta har alltid varit vårt signum - Metoderna har utan tvekan utvecklats, liksom marknadens krav på kvalitet och säkerhet, men vår passion för ett gott hantverk kvarstår. Industriell förädling av mandlar .Skalade och rostade mandlar och nötter .Andra nötter. Exportörer. Vi levererar mandel till de största internationella livsmedelsföretagen. Vi är en högklassig referens för livsmedelsindustrin när det gäller förädling av mandel.

 2. HWB NUSSWELT GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vi kombinerar produkter, expertis och kapacitet vid våra tre anläggningar i Tyskland. Allt är möjligt – med den senaste tekniken. Nötter av hög kvalitet bearbetas till vanliga former hos oss: de hackas, hyvlas, görs till spån, görs till pasta, pulverisera, rostas, saltas, hålls naturella, karamelliseras eller blir till krokant. Vi är även specialister på förpackningar – om det så är för detalj- eller partihandel, eller för industrin. Med våra förpackningslösningar är möjligheterna nästintill oändliga. Företagets historia går tillbaka till 1990. I sann hansatradition reser vi sedan flera årtionden över hela världen för att skaffa de bästa råvarorna direkt från källan. I decennier har vi handlat med kryddor och torkad frukt. Idag dominerar nötter av alla de slag vårt produktsortiment. Tillsammans med Moll-Marzipan i Berlin och König Backmittel i Werl har vi dessutom stabila systerbolag som kan förädla våra produkter ännu bättre och erbjuda konkurrenskraftiga produkter.

 3. CARAMBELLE

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget CARAMBELLE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bakverk. Företaget är även verksamt inom Mandelmassa, beredningar till bakverk, färgämnen, Livsmedelsfärger, formar, kexformar, kakformar, köksredskap, och dekorationer konditorivaror. Företagets huvudkontor finns i Fondettes, Frankrike.

 4. SÜSS & LECKER BEATRIX NEEGE E.K.

  Tyskland

  Företaget SÜSS & LECKER BEATRIX NEEGE E.K., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mandelmassa. Företagets huvudkontor finns i Gelsenkirchen, Tyskland.

 5. GEORG LEMKE GMBH U. CO. KG

  Tyskland

  Företaget GEORG LEMKE GMBH U. CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Livsmedelsbearbetning. Företaget är även verksamt inom mandelmassa, mandelmassa, praliner, och jungfrulig mandelolja. Företagets huvudkontor finns i Berlin, Tyskland.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. MACLEAN ALMENDRAS HELLÍN SL

  Spanien

  Företaget MACLEAN ALMENDRAS HELLÍN SL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mandelmassa. Företaget är även verksamt inom mandel, och mandelbitar. Företagets huvudkontor finns i Hellín, Spanien.

 2. TRIAS GALETES-BISCUITS

  Spanien

  Företaget TRIAS GALETES-BISCUITS, som är verksamt inom sektorn för Maskiner och utrustning för kexfabriker. Företaget är även verksamt inom Mandelmassa, Bagerier, finbagerier och konditorier - Maskiner och utrustning, Mandelmassa, Bagerier, finbagerier och konditorier - Maskiner och utrustning, kex, och kexfabrik. Företagets huvudkontor finns i SANTA COLOMA DE FARNERS - GIRONA, Spanien.

 3. RUTH GMBH & CO.KG

  Tyskland

  Företaget RUTH GMBH & CO.KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ugnsplåtar och formar. Företaget är även verksamt inom Förpackning av papper och kartong, Mandelmassa, Förpackning av papper och kartong, Livsmedelsfärger, choklad, och Mandelmassa. Företagets huvudkontor finns i Bochum-Wattenscheid, Tyskland.

 4. J. G. NIEDEREGGER GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget J. G. NIEDEREGGER GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mandelmassa. Företaget är även verksamt inom Vit nougat med nötter, och Vit nougat med nötter. Företagets huvudkontor finns i Lübeck, Tyskland.

 5. FRISCHMANN - MARZIPAN GMBH

  Tyskland

  Företaget FRISCHMANN - MARZIPAN GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bröd och bakverk. Företaget är även verksamt inom Mandelmassa, Mandelmassa, Marsipandekorationer, choklad, och likörer. Företagets huvudkontor finns i Bad Liebenzell, Tyskland.

 1. ODENWÄLDER MARZIPAN KONDITOREI GMBH

  Tyskland

  Företaget ODENWÄLDER MARZIPAN KONDITOREI GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mandelmassa. Företaget är även verksamt inom Konfekt med choklad, Kolakarameller, Marsipandekorationer, Konfekt med choklad, hänglås, och Kolakarameller. Företagets huvudkontor finns i Weilbach, Tyskland.

 2. UNIESPORT SRL

  Italien

  Företaget UNIESPORT SRL, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Torkad frukt. Företaget är även verksamt inom hasselnötter, mandel, mandelmassa, och rostade hasselnötter. Företagets huvudkontor finns i Soriano Nel Cimino, Italien.

 1. ALMENDRINA

  Spanien

  Företaget ALMENDRINA, som är verksamt inom sektorn för Mandel. Företaget är även verksamt inom Torkad frukt, Hasselnötter, Pistascher, Torkad frukt, Hasselnötter, Pistascher, och mandelmassa. Företagets huvudkontor finns i REUS - TARRAGONA, Spanien.

 2. PATISWISS AG

  Schweiz

  Företaget PATISWISS AG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bakverk. Företaget är även verksamt inom knaprig, mandelmassa, och marsipan. Företagets huvudkontor finns i Gunzgen, Schweiz.

 3. PÉCHÉS GOURMANDS

  Frankrike

  Företaget PÉCHÉS GOURMANDS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kex och kaffebröd. Företaget är även verksamt inom Kex, KONFEKT, Mandelmassa, Kex, KONFEKT, och Mandelmassa. Företagets huvudkontor finns i Six Fours Les Plages, Frankrike.

 4. LÜBECKER MARZIPAN-FABRIK V. MINDEN & BRUHNS GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget LÜBECKER MARZIPAN-FABRIK V. MINDEN & BRUHNS GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mandelmassa. Företaget är även verksamt inom Vit nougat med nötter, Vit nougat med nötter, choklad, och mandel. Företagets huvudkontor finns i Stockelsdorf, Tyskland.

 5. SCHOKOLADENA

  Tyskland

  Företaget SCHOKOLADENA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mandelmassa. Företaget är även verksamt inom Bröd och bakverk, Bakverk, Socker, Kakao och choklad, Bröd och bakverk, Bakverk, Socker, och Kakao och choklad. Företagets huvudkontor finns i Mechernich, Tyskland.

 6. BETTY ´S SUGAR DREAMS GMBH

  Tyskland

  Företaget BETTY ´S SUGAR DREAMS GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Frysta och djupfrysta livsmedel. Företaget är även verksamt inom Mandelmassa, Bröd och bakverk, Bakverk, Industriella bagerier, Mandelmassa, Bröd och bakverk, Bakverk, och Industriella bagerier. Företagets huvudkontor finns i Hamburg, Tyskland.

 7. ALATURKA KURUYEMIS SEKERLEME GIDA SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI

  Turkiet

  Företaget ALATURKA KURUYEMIS SEKERLEME GIDA SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mandelmassa. Företaget är även verksamt inom Import/Export - jordbruksprodukter, pistascher, pumpfrön, solskydd, och Import/Export - jordbruksprodukter. Företagets huvudkontor finns i Gaziantep, Turkiet.

 8. SCHELSHORN-FOODLINE

  Tyskland

  Företaget SCHELSHORN-FOODLINE, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Snäckor, skaldjur. Företaget är även verksamt inom Fiskar, Torkad frukt, Diet- och bionäring, Mandelmassa, Fiskar, Torkad frukt, Diet- och bionäring, och Mandelmassa. Företagets huvudkontor finns i Freiburg, Tyskland.

 1. BACKTRAUM

  Tyskland

  Företaget BACKTRAUM, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Snäckor, skaldjur. Företaget är även verksamt inom Fiskar, Frysta och djupfrysta livsmedel, Mandelmassa, Bröd och bakverk, Fiskar, Frysta och djupfrysta livsmedel, Mandelmassa, och Bröd och bakverk. Företagets huvudkontor finns i Eggenthal, Tyskland.

 2. HANSE BONBON GMBH

  Tyskland

  Företaget HANSE BONBON GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Snäckor, skaldjur. Företaget är även verksamt inom Fiskar, Diet- och bionäring, Mandelmassa, Socker, Fiskar, Diet- och bionäring, Mandelmassa, och Socker. Företagets huvudkontor finns i Weyhe, Tyskland.

 3. ADORATIO SCHOKOLADENKUNST NASCHWERK GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget ADORATIO SCHOKOLADENKUNST NASCHWERK GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mandelmassa. Företaget är även verksamt inom Bröd och bakverk, Bakverk, Socker, Kakao och choklad, Bröd och bakverk, Bakverk, Socker, och Kakao och choklad. Företagets huvudkontor finns i Struppen Ot Thürmsdorf, Tyskland.

 4. WOLF-DIETMAR EIBENSTEINER GES.M.B.H.

  Österrike

  Företaget WOLF-DIETMAR EIBENSTEINER GES.M.B.H., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mandelmassa. Företaget är även verksamt inom Bröd och bakverk, Bakverk, Socker, Kakao och choklad, Bröd och bakverk, Bakverk, Socker, och Kakao och choklad. Företagets huvudkontor finns i Wien, Österrike.

 5. CAFE-KONDITOREI - SECKAUER LEBKUCHEN - REGNER GMBH & CO KG

  Österrike

  Företaget CAFE-KONDITOREI - SECKAUER LEBKUCHEN - REGNER GMBH & CO KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mandelmassa. Företaget är även verksamt inom Industriella bakverk, Kakao och choklad, Konfekt med choklad, Presenter, souvenirer och reklamartiklar, Industriella bakverk, Kakao och choklad, Konfekt med choklad, och Presenter, souvenirer och reklamartiklar. Företagets huvudkontor finns i Seckau, Österrike.

 6. MAISTER KG

  Österrike

  Företaget MAISTER KG, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Snäckor, skaldjur. Företaget är även verksamt inom Fiskar, Mandelmassa, Bröd och bakverk, Bakverk, Fiskar, Mandelmassa, Bröd och bakverk, och Bakverk. Företagets huvudkontor finns i Waidhofen An Der Thaya, Österrike.

 7. WIEBOLD CONFISERIE GMBH &CO KG

  Tyskland

  Företaget WIEBOLD CONFISERIE GMBH &CO KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mandelmassa. Företaget är även verksamt inom Bröd och bakverk, Bakverk, Socker, Kakao och choklad, Bröd och bakverk, Bakverk, Socker, och Kakao och choklad. Företagets huvudkontor finns i Elmshorn, Tyskland.

 8. MOLL MARZIPAN GMBH

  Tyskland

  Företaget MOLL MARZIPAN GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Mandelmassa. Företaget är även verksamt inom Marsipandekorationer, pasta "royale", och knaprig. Företagets huvudkontor finns i Berlin, Tyskland.

 9. MARZIPANSTUDIO RIEGER

  Tyskland

  Företaget MARZIPANSTUDIO RIEGER, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mandelmassa. Företaget är även verksamt inom Bröd och bakverk, Bakverk, Socker, Kakao och choklad, Bröd och bakverk, Bakverk, Socker, och Kakao och choklad. Företagets huvudkontor finns i Köln, Tyskland.

 10. LÜBECKER MARZIPAN-FABRIK V. MINDEN & BRUHNS GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget LÜBECKER MARZIPAN-FABRIK V. MINDEN & BRUHNS GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mandelmassa. Företaget är även verksamt inom Vit nougat med nötter, Vit nougat med nötter, mandel, och hasselnötter. Företagets huvudkontor finns i Stockelsdorf / Lübeck, Tyskland.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis