• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • mandelkonfekt

Resultat för

Mandelkonfekt - Import och export

 1. CANDYVILLE

  Belgien

  Verified by europages badge

  Företaget CANDYVILLE, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för KONFEKT. Företaget är även verksamt inom Mandelkonfekt, och Mandelkonfekt. Företagets huvudkontor finns i Gierle, Belgien.

 2. DRAGEES REYNAUD

  Frankrike

  Chokladöverdragna specialiteter (mörk choklad, mjölkchoklad, nougatkräm, kola, tryffel) och dekorpärlor (silver, guld, flerfärgade, med socker eller choklad inuti), små flerfärgade chokladhjärtan. Vi arbetar med utvalda mandlar: Avola, mandel från Frankrike och Spanien som särskilt valts ut för sin exklusiva smak. Våra chokladspecialiteter tillverkas med extra fin choklad. Vi använder 70 % kakao till våra chokladdragéer.

 3. CONFETTI MUCCI ALBERTO

  Italien

  Konfektfabriken Mucci Alberto har flera års erfarenhet som ger dem möjlighet att med passion bereda utsökta konfektprodukter och hantverksmässig choklad.

 4. LES DRAGEES COLCHQIUES

  Frankrike

  Företaget LES DRAGEES COLCHQIUES, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Mandelkonfekt. Företaget är även verksamt inom dekoration för ceremonier, meddelande om giftermål, och doptillbehör. Företagets huvudkontor finns i Gemenos, Frankrike.

 5. KOENIG BACKMITTEL GMBH & CO KG

  Tyskland

  Företaget KOENIG BACKMITTEL GMBH & CO KG, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Mandelkonfekt. Företagets huvudkontor finns i Werl, Tyskland.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. GORYAL GMBH

  Schweiz

  Företaget GORYAL GMBH, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Mandelkonfekt. Företagets huvudkontor finns i Biberist, Schweiz.

 2. NASTRI PORTACONFETTI

  Italien

  Företaget NASTRI PORTACONFETTI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mandelkonfekt. Företaget är även verksamt inom bonbonjärer, och bröllopsartiklar. Företagets huvudkontor finns i Revello, Italien.

 3. TURRONES SAN ANDRÉS

  Spanien

  Företaget TURRONES SAN ANDRÉS, som är verksamt inom sektorn för Vit nougat med nötter. Företaget är även verksamt inom Mandelkonfekt, Kanderad frukt, Mandelkonfekt, Kanderad frukt, och choklad. Företagets huvudkontor finns i TOBARRA - ALBACETE, Spanien.

 4. CONFISERIES DRAGÉES ADAM

  Frankrike

  Företaget CONFISERIES DRAGÉES ADAM, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mandelkonfekt. Företaget är även verksamt inom konfekt, och hantverksmässigt tillverkad choklad. Företagets huvudkontor finns i Herrlisheim Près Colmar, Frankrike.

 5. ERNESTO BRUSA S.R.L.

  Italien

  Företaget ERNESTO BRUSA S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mandelkonfekt. Företaget är även verksamt inom tillverkare av mandelkarameller, chokladdragéer, och Tillverkare av karameller för ceremonier. Företagets huvudkontor finns i Varese, Italien.

 1. CONFETTI CRISPO

  Italien

  Företaget CONFETTI CRISPO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mandelkonfekt. Företagets huvudkontor finns i San Giuseppe Vesuviano, Italien.

 2. CRIDECOR SRL. DI CRISPO

  Italien

  Företaget CRIDECOR SRL. DI CRISPO, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Mandelkonfekt. Företaget är även verksamt inom festartiklar, bonbonjärer, boll, och dekorationer konditorivaror. Företagets huvudkontor finns i San Giuseppe Vesuviano, Italien.

 1. ETABLISSEMENTS HAVARD SARL

  Frankrike

  Företaget ETABLISSEMENTS HAVARD SARL, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Bakverk. Företaget är även verksamt inom Mandelkonfekt, tillbehör för bagerier, och Mandelkonfekt. Företagets huvudkontor finns i Damigny, Frankrike.

 2. YERNAUX

  Belgien

  Företaget YERNAUX, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Prydnadsartiklar i tenn. Företaget är även verksamt inom Mandelkonfekt, praliner, chokladdragéer, presentartiklar, och Mandelkonfekt. Företagets huvudkontor finns i Auvelais, Belgien.

 3. BOMBONIERE LA ROSA

  Italien

  Företaget BOMBONIERE LA ROSA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mandelkonfekt. Företagets huvudkontor finns i Porcari, Italien.

 4. KARAMANIS DRAGEES

  Grekland

  Företaget KARAMANIS DRAGEES, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mandelkonfekt. Företaget är även verksamt inom dragéer, och chokladdragéer. Företagets huvudkontor finns i MANDRA ATTIKIS, Grekland.

 5. INCI SABANCIOGULLARINDAN

  Turkiet

  Företaget INCI SABANCIOGULLARINDAN, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mandelkonfekt. Företagets huvudkontor finns i Mersin, Turkiet.

 6. ARIKOK BADEM

  Turkiet

  Företaget ARIKOK BADEM, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mandelkonfekt. Företagets huvudkontor finns i Gaziantep, Turkiet.

 7. DRAGEESONLINE.BE

  Belgien

  Företaget DRAGEESONLINE.BE, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Mandelkonfekt. Företagets huvudkontor finns i RENLIES, Belgien.

 8. BELLE É BO

  Belgien

  Företaget BELLE É BO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mandelkonfekt. Företagets huvudkontor finns i Dison, Belgien.