• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • malmbrytning och utvinning av mineraler

Resultat för

Malmbrytning och utvinning av mineraler - Import och export

 1. DOSTKAR MINING

  Turkiet

  Företaget DOSTKAR MINING, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ädelstenar och mineraler. Företaget är även verksamt inom Malmbrytning och utvinning av mineraler, Malmbrytning och utvinning av mineraler, opaler, bentonit, och karneol. Företagets huvudkontor finns i Torbali, Izmir, Turkiet.

 2. OBSIDIAN V.E.J

  Armenien

  Företaget OBSIDIAN V.E.J, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Malmbrytning och utvinning av mineraler. Företagets huvudkontor finns i Yerevan, Armenien.

 3. NEGAL INTERNATIONAL LTD

  Förenade kungariket

  Företaget NEGAL INTERNATIONAL LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Malmbrytning och utvinning av mineraler. Företaget är även verksamt inom export av djupfryst fisk, tunina v pločevinkah, och järn-zink i tackor. Företagets huvudkontor finns i Lincoln, Förenade kungariket.

 4. ANTATRADE LTD.

  Egypten

  Företaget ANTATRADE LTD., är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Malmbrytning och utvinning av mineraler. Företagets huvudkontor finns i Badr City, Egypten.

 5. SCYPI, S.L.

  Spanien

  Företaget SCYPI, S.L., är ett Underleverantör, som är verksamt inom sektorn för Malmbrytning och utvinning av mineraler. Företaget är även verksamt inom eliminering av specialavfall. Företagets huvudkontor finns i Oviedo, Spanien.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. DMSA GROUP LLC

  Azerbajdzjan

  Företaget DMSA GROUP LLC, är ett Agent/ Representant, som är verksamt inom sektorn för Mineralutvinning - Maskiner och utrustning. Företaget är även verksamt inom Krossning och malning - Anläggningar och maskiner, Malmbrytning och utvinning av mineraler, borraggregat, Krossning och malning - Anläggningar och maskiner, maskiner och utrustning för tillverkning av produkter av kalk, gips och cement, och Malmbrytning och utvinning av mineraler. Företagets huvudkontor finns i Baku, Azerbajdzjan.

 2. AKPER PERLIT

  Turkiet

  Företaget AKPER PERLIT, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Malmbrytning och utvinning av mineraler. Företaget är även verksamt inom lättgips, filtreringstjänster för industriella oljor, konstruktionsmurbruk, och gjutgods. Företagets huvudkontor finns i Cankiri, Turkiet.

 3. SKALAND GRAPHITE AS

  Norge

  Företaget SKALAND GRAPHITE AS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Malmbrytning och utvinning av mineraler. Företaget är även verksamt inom naturlig grafit. Företagets huvudkontor finns i Skaland, Norge.

 4. IBEROCLAYS SLU

  Spanien

  Företaget IBEROCLAYS SLU, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Malmbrytning och utvinning av mineraler. Företagets huvudkontor finns i Castellón De La Plana, Spanien.

 5. CAVA FOFFI SRL

  Italien

  Företaget CAVA FOFFI SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Malmbrytning och utvinning av mineraler. Företagets huvudkontor finns i Civita Castellana, Italien.

 1. IMERYS MINERAUX BELGIQUE

  Belgien

  Företaget IMERYS MINERAUX BELGIQUE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Järnhaltiga och järnfria mineraler. Företaget är även verksamt inom Malmbrytning och utvinning av mineraler, Icke järnhaltig malm, laboratorier för mineralanalys, Malmbrytning och utvinning av mineraler, mineraler legeringar, och Icke järnhaltig malm. Företagets huvudkontor finns i Lixhe, Belgien.

 2. SIBELCO ITALIA SPA

  Italien

  Företaget SIBELCO ITALIA SPA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Malmbrytning och utvinning av mineraler. Företaget är även verksamt inom Kiselhaltig sand, lera, och kaolin. Företagets huvudkontor finns i Milano, Italien.

 1. CAVE DI GUAMO DI ANGELO PERA

  Italien

  Företaget CAVE DI GUAMO DI ANGELO PERA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Malmbrytning och utvinning av mineraler. Företaget är även verksamt inom revetering av murade trappor. Företagets huvudkontor finns i Guamo, Italien.

 2. NUTRIENTES NATURALES LATINOAMERICA SAC

  Peru

  Företaget NUTRIENTES NATURALES LATINOAMERICA SAC, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Malmbrytning och utvinning av mineraler. Företaget är även verksamt inom bentonit, magnesiumsulfater, kalciumsulfat, och kattsand. Företagets huvudkontor finns i Lima, Peru.

 3. TAŞDEMIR GLOBAL MADEN ANONIM ŞIRKETI

  Turkiet

  Företaget TAŞDEMIR GLOBAL MADEN ANONIM ŞIRKETI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Malmbrytning och utvinning av mineraler. Företaget är även verksamt inom Service för gruvindustri, Bly och legeringar, Service för gruvindustri, zink, och Bly och legeringar. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 4. YAPITASI GRUP

  Turkiet

  Företaget YAPITASI GRUP, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Malmbrytning och utvinning av mineraler. Företaget är även verksamt inom Granulat, småsten från stenbrott, makadam för byggnation, och produkter från stenbrott. Företagets huvudkontor finns i Malatya, Turkiet.

 5. KLAC INDUSTRIE SAS

  Frankrike

  Företaget KLAC INDUSTRIE SAS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Byggplatser - Utrustning. Företaget är även verksamt inom Byggnadsmaterial, industri - Maskiner och utrustning, Byggnads- och vägmaskiner, Malmbrytning och utvinning av mineraler, Byggnadsmaterial, industri - Maskiner och utrustning, Byggnads- och vägmaskiner, utdragning, och Malmbrytning och utvinning av mineraler. Företagets huvudkontor finns i St Cyr En Val, Frankrike.

 6. KALTUN MINING CO.

  Turkiet

  Företaget KALTUN MINING CO., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kvarts och kvartssand. Företaget är även verksamt inom Steklene konstrukcije, mineraler med kisel, Malmbrytning och utvinning av mineraler, Steklene konstrukcije, och färgtillverkning. Företagets huvudkontor finns i Aydin/turkey Türkiye, Turkiet.

 7. YAGMUR KUYUMCU MAKINALARI

  Turkiet

  Företaget YAGMUR KUYUMCU MAKINALARI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Juvelerare - Maskiner och utrustning. Företaget är även verksamt inom reningsanläggningar, maskiner för juveltillverkning, Malmbrytning och utvinning av mineraler, och Obdelava zraka. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 8. MALTAS MINING AND CHEMICAL MANUFACTURER FACTORY

  Turkiet

  Företaget MALTAS MINING AND CHEMICAL MANUFACTURER FACTORY, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Malmbrytning och utvinning av mineraler. Företagets huvudkontor finns i Kütahya, Turkiet.

 1. GEO PETRO MINERALES SAS

  Columbia

  Företaget GEO PETRO MINERALES SAS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Malmbrytning och utvinning av mineraler. Företagets huvudkontor finns i Bogota, Columbia.

 2. ZAVALIEVSKY GRAPHITE

  Ukraina

  Företaget ZAVALIEVSKY GRAPHITE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Malmbrytning och utvinning av mineraler. Företagets huvudkontor finns i Kiev, Ukraina.

 3. SKY GLOBAL MACHINERY

  Turkiet

  Företaget SKY GLOBAL MACHINERY, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Lätta metallbyggnadsställningar. Företaget är även verksamt inom Gruvdrift, dagbrott - maskiner och utrustning, hydraulisk utrustning, Malmbrytning och utvinning av mineraler, Gruvdrift, dagbrott - maskiner och utrustning, och maskinbearbetade delar. Företagets huvudkontor finns i Ankara, Turkiet.

 4. VILLA REAL MINERAÇÃO

  Brasilien

  Företaget VILLA REAL MINERAÇÃO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Malmbrytning och utvinning av mineraler. Företagets huvudkontor finns i Salvador, Brasilien.

 5. CARBOCIA

  Frankrike

  Företaget CARBOCIA, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Malmbrytning och utvinning av mineraler. Företaget är även verksamt inom kalciumkarbonat. Företagets huvudkontor finns i Louvil, Frankrike.

 6. ABDOUMINE

  Marocko

  Företaget ABDOUMINE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Malmbrytning och utvinning av mineraler. Företagets huvudkontor finns i Errcahidia, Marocko.

 7. SOCIETE MINIERE DU GABON

  Gabon

  Företaget SOCIETE MINIERE DU GABON, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Malmbrytning och utvinning av mineraler. Företagets huvudkontor finns i Libreville, Gabon.

 8. SOCIETE MINIERE DU GABON

  Gabon

  Företaget SOCIETE MINIERE DU GABON, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Malmbrytning och utvinning av mineraler. Företagets huvudkontor finns i Libreville, Gabon.

 9. CARRIÈRE DE LA HAZOTTE

  Belgien

  Företaget CARRIÈRE DE LA HAZOTTE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Malmbrytning och utvinning av mineraler. Företagets huvudkontor finns i Tavier, Belgien.

 10. E.T.A.S. SRL (ESTRAZIONE E TRASFORMAZIONE ARGILLE SARDE)

  Italien

  Företaget E.T.A.S. SRL (ESTRAZIONE E TRASFORMAZIONE ARGILLE SARDE), är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Lera och kaolin. Företaget är även verksamt inom Malmbrytning och utvinning av mineraler, Malmbrytning och utvinning av mineraler, bentonit, och granulära absorptionsmedel. Företagets huvudkontor finns i Villanova Tulo, Italien.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis