• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • magnetisk utrustning

Resultat för

Magnetisk utrustning - Import och export

 1. MAGNETIC CONSTRUCTION

  Portugal

  MAGNETIC CONSTRUCTION grundades 2016 och är ett dynamiskt företag som specialiserar sig inom sektorer som bygg, teknik, metallurgi och jordbruk. Vi tillhandahåller specialiserad arbetskraft inom metallarbete, med impementering av industriella projekt, reparationsprojekt och varvsprojekt, i hamn eller till sjöss. Vi vill lösa alla moneringsbehov hos alla våra kunders projekt och aktiviteter. Lösningarna tas fram inom företaget, som integrerar logistik och administration för snabb, flexibel, pålitlig och dynamisk service. Våra lösningar skräddarsys specifikt för varje projekt, och anpassas till kundens specifika behov. För att möta kundernas behov söker vi strategiska samarbeten överallt - inom och utanför landets gränser. Det gör det möjligt för oss att hantera storskaliga projekt med högteknologisk utrustning. Vårt arbete innefattar alltifrån mellanstora eller kortsiktiga reparationsprojekt till långsiktiga skeppsbyggen. För projekt av industriell natur kan vi bidra inom metallkonstruktioner, termoelektriska byggnationselement, petrokemi och raffenaderier. Tveka inte att kontakta oss för mer information!

 2. BVI MAGNET GMBH

  Tyskland

  Vi erbjuder kompetent rådgivning och kvalitetsprodukter som hjälper dig att lyckas. Rådgivning, utveckling, produktion, kvalitetssäking, leverans – Ett steg i taget för nöjda kunder. Hos magnettillverkaren BVI Magnet GmbH finner du ett brett sortiment av olika permanentmagneter, från neodymringmagneter och magneter av hård ferrit till AlNiCo-magneter och magnetfilter. Vi tillverkar magneter av neodym (NdFeB), AlNiCo samt samarium-kobolt. Vi kan också erbjuda magnetsystem och magnetmoduler. Samtliga permanentmagneter – om det så är en ringmagnet, AlNiCo-magnet eller en magnet av neodym (NdFeB) – kontrolleras noggrant. Därmed övertygar våra magneter både med kvalitet och tillförlitlighet. Vi tillverkar mångsidiga permanentmagneter – som ringmagnet, blockmagnet, stavmagnet eller rundmagnet, segmentmagnet samt segmentring.

 3. ADVANCED MAGNETIC TECHNOLOGIES AND CONSULTING (AMT&C)

  Ryssland

  AMT&C Group designar och tillverkar magnetisk utrustning för forskning och industri, baserat på permanenta magneter och elektromagnetiska system: magnetisk och elektromagnetisk utrustning för högintensiva magnetfält (bristindikatorer, källor till magnetfält); magnetiska elektriska och elektroniska mätinstrument till laboratorier och forskningsanläggningar; induktionsmagnetometrar; elektromagneter. AMT&C Group fokuserar på samtida områden för applicerad magnetism: energiberoende avstängningsventiler för gas, elektriska manöverdon och elektriska maskiner med extremhög energiomvandlingseffektivitet, hjulmotorer, vetenskapliga instrument och magnetiska system för kapselendoskopi. AMT&C utför forskning och utveckling av magnetisk hypertermi, precisionskontrollerad drogdesorption med magnetiska fält, magnetisk kylning samt metoder för tillverkning i nanostorlek med nanostrukturerade material.

 4. TRANCERIE EMILIANE

  Italien

  Sedan mer än 60 år har Trancerie Emiliana hand om: skivning, tryckgjutning, kaplinjer, matrisbyggnad. Det anstränger sig för att granska nya projekt för att optimera produkter. Efter noggrann analys av kundens krav, söker konstruktionskontoret att erbjuda lösningar för varje förfrågan. De faktorer som särskiljer oss är flexibilitet, kvalitet, innovation, förmågan att ifrågasätta oss

 5. RAOUL LENOIR

  Frankrike

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. SELTER S.A.

  Spanien

 2. SCHALLENKAMMER MAGNETSYSTEME GMBH

  Tyskland

 3. RED MAGNETICS - EINE FACHABTEILUNG DER INTERTEC COMPONENTS GMBH

  Tyskland

 4. GMB DEUTSCHE MAGNETWERKE GMBH

  Tyskland

 5. I.H.G. SPANN- UND ANWENDUNGSTECHNIK VERTRIEBS GMBH

  Tyskland

 1. PETER WELTER GMBH & CO. KG

  Tyskland

 2. THYSSENKRUPP MAGNETTECHNIK - ZWEIGNIEDERLASSUNG DER THYSSENKRUPP SCHULTE GMBH

  Tyskland

 1. MAGNETBAU SCHRAMME GMBH & CO. KG

  Tyskland

 2. MAGNET.WORKS MAGNET- UND INDUSTRIETECHNIK VERTRIEBS GMBH

  Österrike

 3. BÜRKI INGENIEURE GMBH

  Schweiz

 4. SAV GMBH

  Tyskland

 5. MAGNETFABRIK BONN GMBH

  Tyskland

 6. GÜNTHER ELECTRONIC GMBH

  Tyskland

 7. DEUTSCHE TECHNA DR. HAHN GMBH & CO. KG

  Tyskland

 8. MANNEL MAGNETTECHNIK GMBH

  Tyskland

 1. BR TECHNIK KONTOR GMBH

  Tyskland

 2. EARTH PANDA-FAMOUS MAGNET (EUROPE) GMBH

  Tyskland

 3. ALEXANDER GMBH MAGNETTECHNIK

  Tyskland

 4. MTK MAGNET - FABRIK SOLINGEN GMBH

  Tyskland

 5. INDUSTRIKOMPONENTER AB

  Sverige

  Industrikomponenter AB bildades 1967 och vi som idag arbetar på bolaget har lång erfarenhet och stor teknisk kunskap om de produkter vi marknadsför. Vi ser det som vår uppgift att hjälpa dig i valet på bra elektromekaniska- och elektroniska komponenter. Vi har sedan start levererat till många olika krävande industriapplikationer, tåg, batteridrivna fordon och kranar, för att nämna några. Vårt arbetsområde är hela Norden, där vi utgår från kontoret som finns i Kista. Här har vi även vårt lager och härifrån ser vi till att våra kunder får sina varor i utsatt tid. Vårt väl inarbetade varumärke INKOM är en förkortning av företagets egentliga namn – Industrikomponenter AB. INKOM ingår sedan 2006 som ett helägt dotterbolag i Teqniongruppen.

 6. KENDRION (DONAUESCHINGEN/ENGELSWIES) GMBH

  Tyskland

 7. EUROMAGNETE GMBH

  Tyskland

 8. BBA AG

  Schweiz

 9. VEEKIM AG

  Tyskland

 10. MTS TRADING UG

  Tyskland