• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • magnetisk utrustning

Resultat för

Magnetisk utrustning - Import och export

 1. BVI MAGNET GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vi erbjuder kompetent rådgivning och kvalitetsprodukter som hjälper dig att lyckas. Rådgivning, utveckling, produktion, kvalitetssäking, leverans – Ett steg i taget för nöjda kunder. Hos magnettillverkaren BVI Magnet GmbH finner du ett brett sortiment av olika permanentmagneter, från neodymringmagneter och magneter av hård ferrit till AlNiCo-magneter och magnetfilter. Vi tillverkar magneter av neodym (NdFeB), AlNiCo samt samarium-kobolt. Vi kan också erbjuda magnetsystem och magnetmoduler. Samtliga permanentmagneter – om det så är en ringmagnet, AlNiCo-magnet eller en magnet av neodym (NdFeB) – kontrolleras noggrant. Därmed övertygar våra magneter både med kvalitet och tillförlitlighet. Vi tillverkar mångsidiga permanentmagneter – som ringmagnet, blockmagnet, stavmagnet eller rundmagnet, segmentmagnet samt segmentring.

 2. FLAIG MAGNETSYSTEME GMBH & CO.KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Gröna magneter för den moderna industrin. I det vackra Schwarzwald erbjuder våra experter dig rådgivning från den ledande tillverkaren av permanenta och elektropermanenta magnetsystem. Förutom ett brett utbud av standardproduker som FX-serien inom lyftmagneter och FXL-serien inom magnetisk klämteknik, erbjuder vi ett brett utbud av magnetiska hjälp-, kläm- och lyftanordningar och tillverkar kundanpassade lösningar i enstaka exemplar eller som OEM för dina krav.

 3. SELTER S.A.

  Spanien

  Verified by europages badge

  Företaget SELTER S.A., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Magnetisk utrustning. Företaget är även verksamt inom lyftmaskiner magnetiska, elektromagneter, magnetbrickor, separatorer magnetiska, magnetiska komponenter, plattor magnetiska, och avmagnetiserare. Företagets huvudkontor finns i Girona, Spanien.

 4. RAOUL LENOIR

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget RAOUL LENOIR, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Magnetisk utrustning. Företaget är även verksamt inom Gruvor och schakt - Maskiner och utrustning, Elkraftverk, Däck, permanenta magneter, magnetlyft, lyftmaskiner magnetiska, utrustning för återvinning av metall, återvinning av icke järnhaltiga metaller, och gruvor. Företagets huvudkontor finns i Cosnes Et Romain, Frankrike.

 5. I.H.G. SPANN- UND ANWENDUNGSTECHNIK VERTRIEBS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget I.H.G. SPANN- UND ANWENDUNGSTECHNIK VERTRIEBS GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Magnetisk utrustning. Företagets huvudkontor finns i Nürnberg, Tyskland.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. MAGNET.WORKS MAGNET- UND INDUSTRIETECHNIK VERTRIEBS GMBH

  Österrike

  Verified by europages badge

  Företaget MAGNET.WORKS MAGNET- UND INDUSTRIETECHNIK VERTRIEBS GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Magnetisk utrustning. Företagets huvudkontor finns i Linz, Österrike.

 2. RED MAGNETICS - EINE FACHABTEILUNG DER INTERTEC COMPONENTS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget RED MAGNETICS - EINE FACHABTEILUNG DER INTERTEC COMPONENTS GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Magnetisk utrustning. Företagets huvudkontor finns i Hallbergmoos, Tyskland.

 3. GMB DEUTSCHE MAGNETWERKE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget GMB DEUTSCHE MAGNETWERKE GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Magnetisk utrustning. Företagets huvudkontor finns i Bitterfeld-Wolfen, Tyskland.

 4. THYSSENKRUPP MAGNETTECHNIK - ZWEIGNIEDERLASSUNG DER THYSSENKRUPP SCHULTE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget THYSSENKRUPP MAGNETTECHNIK - ZWEIGNIEDERLASSUNG DER THYSSENKRUPP SCHULTE GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Magnetisk utrustning. Företagets huvudkontor finns i Essen, Tyskland.

 5. SCHALLENKAMMER MAGNETSYSTEME GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget SCHALLENKAMMER MAGNETSYSTEME GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Magnetisk utrustning. Företagets huvudkontor finns i Kürnach, Tyskland.

 1. PETER WELTER GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget PETER WELTER GMBH & CO. KG, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Magnetisk utrustning. Företagets huvudkontor finns i Erftstadt, Tyskland.

 2. BÜRKI INGENIEURE GMBH

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Företaget BÜRKI INGENIEURE GMBH, är ett Agent/ Representant, som är verksamt inom sektorn för Magnetisk utrustning. Företagets huvudkontor finns i Schönenberg, Schweiz.

 1. MAGNETBAU SCHRAMME GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget MAGNETBAU SCHRAMME GMBH & CO. KG, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Magnetisk utrustning. Företagets huvudkontor finns i Deggenhausertal, Tyskland.

 2. MAGNETFABRIK BONN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget MAGNETFABRIK BONN GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Magnetisk utrustning. Företagets huvudkontor finns i Bonn, Tyskland.

 3. GÜNTHER ELECTRONIC GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget GÜNTHER ELECTRONIC GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Magnetisk utrustning. Företagets huvudkontor finns i Ludwigsburg, Tyskland.

 4. DEUTSCHE TECHNA DR. HAHN GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget DEUTSCHE TECHNA DR. HAHN GMBH & CO. KG, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Magnetisk utrustning. Företaget är även verksamt inom Magneter, Fästmagneter, magneter och permanentmagneter, Neodym-järn-bor-magneter (NdFeB-magneter), magnetfilter, Magnetiska system, Ferritmagneter, Gripmagneter, och Magneter. Företagets huvudkontor finns i Hagen, Tyskland.

 5. MANNEL MAGNETTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget MANNEL MAGNETTECHNIK GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Magnetisk utrustning. Företagets huvudkontor finns i Remscheid, Tyskland.

 6. MTK MAGNET - FABRIK SOLINGEN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget MTK MAGNET - FABRIK SOLINGEN GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Magnetisk utrustning. Företagets huvudkontor finns i Solingen, Tyskland.

 7. BR TECHNIK KONTOR GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget BR TECHNIK KONTOR GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Magnetisk utrustning. Företagets huvudkontor finns i Mittelangeln, Tyskland.

 8. ALEXANDER GMBH MAGNETTECHNIK

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget ALEXANDER GMBH MAGNETTECHNIK, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Magnetisk utrustning. Företagets huvudkontor finns i Selm, Tyskland.

 1. FLUID SYSTEMS & AUTOMATION GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget FLUID SYSTEMS & AUTOMATION GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Magnetisk utrustning. Företaget är även verksamt inom Ventiler, hydrauliska, Magnetventiler, tryckregulatorer för gas, enkla ventiler, Elstyrda ventiler, elstyrda och pneumatiskt styrda ventiler, Ventiler, hydrauliska, pneumatiska och elektriska ventiler, och ventiler för kryogenapparater. Företagets huvudkontor finns i Sasbach, Tyskland.

 2. INDUSTRIKOMPONENTER AB

  Sverige

  Industrikomponenter AB bildades 1967 och vi som idag arbetar på bolaget har lång erfarenhet och stor teknisk kunskap om de produkter vi marknadsför. Vi ser det som vår uppgift att hjälpa dig i valet på bra elektromekaniska- och elektroniska komponenter. Vi har sedan start levererat till många olika krävande industriapplikationer, tåg, batteridrivna fordon och kranar, för att nämna några. Vårt arbetsområde är hela Norden, där vi utgår från kontoret som finns i Kista. Här har vi även vårt lager och härifrån ser vi till att våra kunder får sina varor i utsatt tid. Vårt väl inarbetade varumärke INKOM är en förkortning av företagets egentliga namn – Industrikomponenter AB. INKOM ingår sedan 2006 som ett helägt dotterbolag i Teqniongruppen.

 3. ADVANCED MAGNETIC TECHNOLOGIES AND CONSULTING (AMT&C)

  Ryssland

  AMT&C Group designar och tillverkar magnetisk utrustning för forskning och industri, baserat på permanenta magneter och elektromagnetiska system: magnetisk och elektromagnetisk utrustning för högintensiva magnetfält (bristindikatorer, källor till magnetfält); magnetiska elektriska och elektroniska mätinstrument till laboratorier och forskningsanläggningar; induktionsmagnetometrar; elektromagneter. AMT&C Group fokuserar på samtida områden för applicerad magnetism: energiberoende avstängningsventiler för gas, elektriska manöverdon och elektriska maskiner med extremhög energiomvandlingseffektivitet, hjulmotorer, vetenskapliga instrument och magnetiska system för kapselendoskopi. AMT&C utför forskning och utveckling av magnetisk hypertermi, precisionskontrollerad drogdesorption med magnetiska fält, magnetisk kylning samt metoder för tillverkning i nanostorlek med nanostrukturerade material.

 4. MAGNETIC CONSTRUCTION

  Portugal

  MAGNETIC CONSTRUCTION grundades 2016 och är ett dynamiskt företag som specialiserar sig inom sektorer som bygg, teknik, metallurgi och jordbruk. Vi tillhandahåller specialiserad arbetskraft inom metallarbete, med impementering av industriella projekt, reparationsprojekt och varvsprojekt, i hamn eller till sjöss. Vi vill lösa alla moneringsbehov hos alla våra kunders projekt och aktiviteter. Lösningarna tas fram inom företaget, som integrerar logistik och administration för snabb, flexibel, pålitlig och dynamisk service. Våra lösningar skräddarsys specifikt för varje projekt, och anpassas till kundens specifika behov. För att möta kundernas behov söker vi strategiska samarbeten överallt - inom och utanför landets gränser. Det gör det möjligt för oss att hantera storskaliga projekt med högteknologisk utrustning. Vårt arbete innefattar alltifrån mellanstora eller kortsiktiga reparationsprojekt till långsiktiga skeppsbyggen. För projekt av industriell natur kan vi bidra inom metallkonstruktioner, termoelektriska byggnationselement, petrokemi och raffenaderier. Tveka inte att kontakta oss för mer information!

 5. KENDRION (DONAUESCHINGEN/ENGELSWIES) GMBH

  Tyskland

  Företaget KENDRION (DONAUESCHINGEN/ENGELSWIES) GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Magnetisk utrustning. Företaget är även verksamt inom Elektromagneter, konsulter, elektromagnetism, Fästmagneter, och Elektromagneter. Företagets huvudkontor finns i Donaueschingen, Tyskland.

 6. BBA AG

  Schweiz

  Företaget BBA AG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Magnetisk utrustning. Företagets huvudkontor finns i Aarau, Schweiz.

 7. SAV GMBH

  Tyskland

  Företaget SAV GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Magnetisk utrustning. Företagets huvudkontor finns i Nürnberg, Tyskland.

 8. EUROMAGNETE GMBH

  Tyskland

  Företaget EUROMAGNETE GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Magnetisk utrustning. Företagets huvudkontor finns i Iserlohn, Tyskland.

 9. VEEKIM AG

  Tyskland

  Företaget VEEKIM AG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Magnetisk utrustning. Företagets huvudkontor finns i Wismar, Tyskland.

 10. MTS TRADING UG

  Tyskland

  Företaget MTS TRADING UG, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Magnetisk utrustning. Företagets huvudkontor finns i Donaueschingen, Tyskland.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis