• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • magnesit

Resultat för

Magnesit - Import och export

 1. CALMAGS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget CALMAGS GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Magnesit. Företagets huvudkontor finns i Lüneburg, Tyskland.

 2. NORMAG GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget NORMAG GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Magnesit. Företagets huvudkontor finns i Bad Homburg, Tyskland.

 3. DASHIQIAO MEIR MAGNESIUM PRODUCTS CO., LTD.

  Kina

  Företaget DASHIQIAO MEIR MAGNESIUM PRODUCTS CO., LTD., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Magnesit. Företaget är även verksamt inom Magnesia, och elektriska motstånd. Företagets huvudkontor finns i Dashiqiao City, Liaoning Province, China, Kina.

 4. REFRACTARIOS KELSEN S.A.

  Spanien

  Företaget REFRACTARIOS KELSEN S.A., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Eldfasta element - Material och produkter. Företaget är även verksamt inom Magnesit, eldfasta tegelstenar, eldfast betong, dolomit, och Magnesit. Företagets huvudkontor finns i Aduna (gipuzkoa), Spanien.

 5. ZHONGYANG HANDICRAFT PRODUCTS COMPANY LIMITED

  Japan

  Företaget ZHONGYANG HANDICRAFT PRODUCTS COMPANY LIMITED, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Magnesit. Företagets huvudkontor finns i Dongguan, Japan.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. AKSARI TEKSTIL MADENCILIK SAN.TIC.LTD.STI.

  Turkiet

  Företaget AKSARI TEKSTIL MADENCILIK SAN.TIC.LTD.STI., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Magnesit. Företaget är även verksamt inom krommineraler. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 2. AMSTOR SP. Z O.O.

  Polen

  Företaget AMSTOR SP. Z O.O., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Magnesit. Företaget är även verksamt inom magnesiumsulfater. Företagets huvudkontor finns i Warszawa, Polen.

 3. CARL SPAETER GMBH

  Tyskland

  Företaget CARL SPAETER GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Magnesit. Företagets huvudkontor finns i Duisburg, Tyskland.

 4. MAGNESIT AS

  Turkiet

  Företaget MAGNESIT AS, som är verksamt inom sektorn för Olika mineraler och inerta för byggnadsindustri. Företaget är även verksamt inom Marmor och naturliga stenar, Extraherade smaktillsatser och kryddor, Gödsel och produkter för jordförbättring, Gruvor och schakt - Maskiner och utrustning, Marmor och naturliga stenar, Extraherade smaktillsatser och kryddor, Gödsel och produkter för jordförbättring, och Gruvor och schakt - Maskiner och utrustning. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 5. IBAR NORDESTE LTDA

  Brasilien

  Företaget IBAR NORDESTE LTDA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Magnesit. Företaget är även verksamt inom Magnesiumkarbonat. Företagets huvudkontor finns i Brumado, Brasilien.

 1. AYMER MARBLE

  Turkiet

  Företaget AYMER MARBLE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Malmbrytning och utvinning av mineraler. Företaget är även verksamt inom Magnesit, Marmor, Gruvor och schakt - Maskiner och utrustning, maskinteknik, Magnesit, Marmor, och Gruvor och schakt - Maskiner och utrustning. Företagets huvudkontor finns i Ankara, Turkiet.

 2. MASTERMIX GMBH

  Tyskland

  Företaget MASTERMIX GMBH, som är verksamt inom sektorn för Magnesit. Företaget är även verksamt inom Golvläggningar för industribruk, Tillsatser för cement och murbruk, Eldfast murbruk och cement, Golvläggningar för industribruk, Tillsatser för cement och murbruk, och Eldfast murbruk och cement. Företagets huvudkontor finns i Remshalden, Tyskland.

 1. AKDENIZ MINERAL KAYNAKLARI A.S.

  Turkiet

  Företaget AKDENIZ MINERAL KAYNAKLARI A.S., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Service för gruvindustri. Företaget är även verksamt inom magnesit. Företagets huvudkontor finns i ISTANBUL, Turkiet.

 2. DASHIQIAO CITY QUANSHUN FLAME-PROOF MATERIAL CO., LTD.

  Kina

  Företaget DASHIQIAO CITY QUANSHUN FLAME-PROOF MATERIAL CO., LTD., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Magnesit. Företagets huvudkontor finns i Dashiqiao, Kina.

 3. MOTIM MÜKORUND GYÁRTÓ ÉS ÉRTÉKESÍTÖ KFT

  Ungern

  Företaget MOTIM MÜKORUND GYÁRTÓ ÉS ÉRTÉKESÍTÖ KFT, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Metallpulver. Företaget är även verksamt inom Mekaniska slipmedel, Järnhaltiga och järnfria mineraler, Magnesit, Mekaniska slipmedel, Järnhaltiga och järnfria mineraler, och Magnesit. Företagets huvudkontor finns i Mosonmagyarovar, Ungern.

 4. MURAT GOKSU MADENCILIK

  Turkiet

  Företaget MURAT GOKSU MADENCILIK, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Magnesit. Företaget är även verksamt inom Magnesiumkarbonat. Företagets huvudkontor finns i Eskisehir, Turkiet.

 5. SKALIMEX - BOROW S.A.

  Polen

  Företaget SKALIMEX - BOROW S.A., som är verksamt inom sektorn för Järnhaltiga och järnfria mineraler. Företaget är även verksamt inom Magnesit, och Magnesit. Företagets huvudkontor finns i Sieradz, Polen.

 6. STYROMAGNESIT STEIRISCHE MAGNESITINDUSTRIE GMBH

  Österrike

  Företaget STYROMAGNESIT STEIRISCHE MAGNESITINDUSTRIE GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Järnhaltiga och järnfria mineraler. Företaget är även verksamt inom Magnesit, och Magnesit. Företagets huvudkontor finns i St.Katharein/Laming, Österrike.

 7. SANGLA TURVAS AS

  Estland

  Företaget SANGLA TURVAS AS, som är verksamt inom sektorn för Järnhaltiga och järnfria mineraler. Företaget är även verksamt inom Magnesit, och Magnesit. Företagets huvudkontor finns i Tartumaa, Estland.

 8. TOOTSI TURVAS AS

  Estland

  Företaget TOOTSI TURVAS AS, som är verksamt inom sektorn för Järnhaltiga och järnfria mineraler. Företaget är även verksamt inom Magnesit, och Magnesit. Företagets huvudkontor finns i Pärnumaa, Estland.

 1. HUAYU MAGNESITE EUROPEA AGENT

  Turkiet

  Företaget HUAYU MAGNESITE EUROPEA AGENT, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kotlarstvo, precizno. Företaget är även verksamt inom magnesit. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 2. N & N FLUORITE EOOD

  Bulgarien

 3. P.J. LAGAN (CONTRACTS) LTD

  Förenade kungariket

 4. NOWY LAD SP. Z O.O. KOPALNIA GIPSU I ANHYDRYTU

  Polen

 5. MARIUPOL GRAPHITE INTERGRATED PLANT OPEN JOINT STOCK COMPANY

  Ukraina

 6. ALBERT THOMANN SIA

  Lettland

 7. MADKIM MADEN VE KIMYA SANAYI VE TICARET LTD STI

  Turkiet

 8. RIVNETORF STATE COMPANY

  Ukraina

 9. NORDTORF SIA

  Lettland

 10. OY NORDIC DIAMONDS FINLAND AB

  Finland

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis