• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • mässing

Resultat för

Mässing - Import och export

 1. RECORD METALL-FOLIEN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vi är ett medelstort företag som har specialiserat oss på att leverera tunna metallfolier med snäva tjocklekstoleranser. Vi täcker in området från 0, 005 mm upp till 1, 00 mm. Från vårt lager levererar vi diverse mått som tack vare sin förpackning är optimalt anpassade för användning inom verkstad och vid monteringsarbeten. Material kan enkelt tas ur från den generöst tilltagna plastlådan i önskad längd och vid behov kan man sammanfoga lådorna, med en materialbredd från 150 mm (och en tjocklek på 0, 250 mm), med clips. Vid behov lägger ni enkelt till dessa i er beställning utan extra kostnad. Som ytterligare ett alternativ erbjuder vi metallfolier i självhäftande utförande. På dessa är materialet försett med en självhäftande enkelfilm. Det självhäftande lagret är 0, 04 mm tjockt.

 2. ANKARA BRONZ

  Turkiet

  Verified by europages badge

  ANKARA BRONZ grundades 1974 och har finslipat sitt hantverk inom ett flertal olika gjutningsmetoder med härstamning från Turkiet. Vår expertis innefattar gjutning med brons, aluminium och mässing samt speciella kopparlegeringar som utformats för olika områden. Bland våra legeringar finns tenn-brons, aluminium-brons, magnesium-brons, kiselbrons, blyinfattat tennbrons, tennbrons med hög blyhalt samt versatilt nickel-tenn-brons. Vårt sortiment omfattar ett rikt utbud av legeringar av mässing, aluminium och specialkoppar. I den ständigt växande metallteknologin axlar vi ansvaret att dela toppmoderna innovationer med våra högt aktade klienter. Grundprincipen hos ANKARA BRONZ är bergfast - att leverera kontinuerlig kvalitet i ett ständigt rörligt landskap. Våra horisonter sträcker sig längre än gjutning, och omfamnat ett eklektiskt utbud av metaller: Brons, aluminium, koppar, mässing, importerat nodulärt gjutjärn, Peak-stål, rostfritt stål, kvicksilverstål, oljehärdat stål med mera. Vi är stolta över att även ha teknisk plast som kestamid, polyamid, politef, Pom C, PVC och fiber. Erfarenhet lägger grunden till den djupa expertis och avant-gardiska skickligheten i gjutning och material som du kan ta del av genom att kontakta oss idag. ANKARA BRONZ står stadigt som en beständig samarbetspartner med årtionden av samlad visdom inom den dynamiska metallvärlden.

 3. EXTRA FORGE D.O.O.

  Slovenien

  Verified by europages badge

  Extra Forge d.o.o. är ett serviceinriktat företag med huvudkontor i Maribor, Slovenien, som specialiserar sig på serietillverkad sänksmide av stål och aluminium samt smide av halvfabrikat i koppar, mässing och titanlegering (0, 05 kg till 8 kg). Med fokus på högteknologisk tillverkning erbjuder vi heltäckande tjänster, produktion av hög kvalitet och korta ledtider. Våra avancerade maskiner och processer gör att vi kan erbjuda tilläggstjänster som KTL-målning, smidesdesign, mekanisk bearbetning, galvanisering, förzinkning, värmebehandling med mera. Branscher som vi betjänar inkluderar: maskintillverkning, elindustri, medicin, skuggsystem, järnvägar, fordonsindustri, lyftsystem och kedjor, jordbruksmaskiner. Företagets viktigaste värderingar och fördelar: * Expertis: innovativa lösningar inom det tekniska området och en modern affärsmodell som bygger på en kombination av erfarenhet och användning av de senaste tekniska processerna. * Kvalitet: oklanderlig kvalitet är av yttersta vikt för företaget, som strikt följer föreskrivna riktlinjer i enlighet med ISO 9001. * Flexibilitet i tillverkningen: företagets produktions- och affärsmodell kan bistå kundens krav även vid snabba förändringar, t.ex. brådskande leveranstider och förändringar av själva produkterna. * Miljöskydd och en god arbetsmiljö: Företaget lägger stor vikt vid miljöskydd och gör betydande insatser inom området i enlighet med ISO 14001.

 4. SRI - SAINT-REMY INDUSTRIE

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Gjuteriet SRI, som ligger i Commentry, tillverkar sandgjutna delar för alla användningsområden i ren koppar, härdad koppar, aluminiumbrons, tennbrons, blybrons och HH mässing. Saint Rémy Industrie (SRI) har en bearbetningsverkstad som ständigt utvecklas. Vi levererar helt färdiga och kontrollerade produkter. Tack vare detta behöver våra kunder bara en samtalspartner för varje artikel

 5. LUM'ART

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget LUM'ART, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Hushållsbelysning och tillbehör. Företaget är även verksamt inom Prydnadslampor, Taklampor, Kontorsbelysning, Mässing, Prydnadslampor, taklampa, taklampor för inomhusbruk, Konsthantverkare, och Taklampor. Företagets huvudkontor finns i Pontgouin, Frankrike.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. TORCAMES

  Portugal

  Verified by europages badge

  Företaget TORCAMES, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Verktygsmaskiner - Bearbetning av metaller. Företaget är även verksamt inom Borrtjänster, Stål, Verktygsmaskiner för bearbetning av metall - Delar och tillbehör, Mässing, Fräsning och svarvning av gummi och plast, Svarvning av stål och metall, CNC 4-axis milling work, CNC aluminum processing, och CNC milling. Företagets huvudkontor finns i Espinhel Águeda, Portugal.

 2. BREMETALL GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget BREMETALL GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Plåt och band, aluminium. Företaget är även verksamt inom Mässing, bronsband, band i rostfritt stål, kopparband, Koppartråd, mässingsband, aluminium, rostfritt, och koppar. Företagets huvudkontor finns i Bremen, Tyskland.

 3. FILTO PROFILES

  Spanien

  Verified by europages badge

  Företaget FILTO PROFILES, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Profilstänger - järnfri metall. Företaget är även verksamt inom Mässing, mässingsprofiler, hörnbeslag av metall, Mässing, profiler för byggsektorn, industriprofiler, specialprofiler enligt ritning, och platt. Företagets huvudkontor finns i Vallirana-Barcelona, Spanien.

 4. STAHL OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget STAHL OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Stål och metall - ytbehandling och bearbetning. Företaget är även verksamt inom Mässing, Delrengöring, mattslipning, band, borste, armatur, svarvade järnhandelsvaror, rostfritt stål, och Mässing. Företagets huvudkontor finns i Böttingen, Tyskland.

 5. TRAFILERIE CARLO GNUTTI - S.P.A.

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget TRAFILERIE CARLO GNUTTI - S.P.A., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Valsverk för järnhaltig metall. Företaget är även verksamt inom Mässing, järnhaltiga metaller och legeringar, mässingstänger, Mässing, och varmdragna profiler. Företagets huvudkontor finns i Chiari, Italien.

 1. LANZA METALLWAREN-GESELLSCHAFT M.B.H.

  Österrike

  Lanza grundades ursprungligen som ett handelsföretag. Genom vår kompetenta rådgivning och en utmärkt kundservice kom handeln med metallhalvfabrikat med tiden att utvecklas till ett bestående partnerskap med de viktigaste kunderna, där man sysslade med tillverkning av precisionssvarvade delar. Nedläggningen av enskilda metallbearbetningsföretag fick Lanza fick vända sig direkt till slutanvändarna, för att kunna säkra marknaden genom att omarbeta råämnena till färdigsvarvade detaljer. Att vi nu börjat handla med svarvade detaljer väckte i slutet av 70-talet tanken, att vi också kunde köpa in maskiner och fånga upp både personal och kunder från de specialistföretag som lagts ner. Ur detta utvecklades ett tillverkningsföretag som visserligen var litet, men hade stora utvecklingsmöjligheter.

 2. SINTER - M JSC

  Bulgarien

  Sinter-M JSC. är ett industriellt maskinföretag som specialiserat sig på produktion, design och tillämpning av olika verktyg och tekniker, som omfattar de många möjligheter som erbjuds av metoden med sintring (även kallad P/M) vid produktion av delar och artiklar. Våra produkter har många tillämpningsområden inom olika industrier. Vid produktionen används metallpulver av hög kvalitet (järn, mässing, koppar, stål, rostfritt stål, brons, aluminium) från Sverige, Italien, Tyskland och Rumänien. Vi kan producera alla slags sintrade delar och artiklar som inte nämns ovan men efterfrågas av kunden. De typiska tillämpningsområdena för sintrade mekaniska utrustningsdelar är bland annat: • tillverkning av bilar och andra fordon • hydraulik och pneumatik • textilmaskiner • mätinstrument • lås och maskinvara • olika elektriska maskinvaror • Vi kan också producera dekorativa element möbler, staket och räcken.

 1. ALMACENES GRAU BASSAS

  Spanien

  Lagerlokaler för metall och stål. Specialiserade på sektorn för halvbearbetade ämnen från stål, metall, aluminium och tekniska plaster. Deras verksamhet grundas på försäljningen i parti och i detalj av sina produkter. Dess främsta kunder är verkstäder, industrier och företag som arbetar med skeppssektorn. Stål, rostfritt, hydrauliska och perforerade, brons, koppar, mässing, metakrylater ...

 2. ART SOURCE EU

  Bulgarien

  Företaget ART SOURCE EU, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mässing. Företagets huvudkontor finns i Varna, Bulgarien.

 3. SELVA ANTONIO S.R.L.

  Italien

  Företaget SELVA ANTONIO S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mässing. Företaget är även verksamt inom aluminium, digitalstyrd svarvning, spedition till hela europa, och svarvade järnhandelsvaror. Företagets huvudkontor finns i Primaluna, Italien.

 4. LACKLEHNER

  Tyskland

  Företaget LACKLEHNER, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Mässing. Företagets huvudkontor finns i Fürstenzell, Tyskland.

 5. TORUN METAL GMBH

  Tyskland

  Företaget TORUN METAL GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mässing. Företagets huvudkontor finns i Stuttgart, Tyskland.

 6. MECANIZADOS Y FORMAS S.L.

  Spanien

  Företaget MECANIZADOS Y FORMAS S.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mässing. Företagets huvudkontor finns i Catarroja, Spanien.

 7. PETER BLAU GES.M.B.H.

  Österrike

  Företaget PETER BLAU GES.M.B.H., är ett Agent/ Representant, som är verksamt inom sektorn för Mässing. Företagets huvudkontor finns i Wien, Österrike.

 8. IRON SALE EUROPE

  Belgien

  Företaget IRON SALE EUROPE, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Gjuterier koppar, brons, mässing. Företaget är även verksamt inom Mässing, brons, järnfri metall, gjutgods, och Mässing. Företagets huvudkontor finns i Huy, Belgien.

 1. WWW.UKRBRASS.COM

  Ukraina

  Företaget WWW.UKRBRASS.COM, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mässing. Företaget är även verksamt inom Predelava jekla in kovin, Predelava jekla in kovin, mässing i stänger, och mässingslegering. Företagets huvudkontor finns i Kharkov, Ukraina.

 2. COM.A.V. SRL

  Italien

  Företaget COM.A.V. SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Glasbruk - Maskiner och utrustning. Företaget är även verksamt inom Bly och legeringar, Mässing, färg för glas, Bly och legeringar, blyprofiler, och Mässing. Företagets huvudkontor finns i Sansepolcro, Italien.

 3. GHIDINI PIETRO BOSCO S.P.A.

  Italien

  Företaget GHIDINI PIETRO BOSCO S.P.A., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mässing. Företagets huvudkontor finns i Brozzo Di Marcheno, Italien.

 4. ORJINAL METAL A.S.

  Turkiet

  Företaget ORJINAL METAL A.S., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mässing. Företaget är även verksamt inom mässingstänger, tryckgjutning mässing, mässingstackor, och mässingsprofiler. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 5. C.DENNIS

  Förenade kungariket

  Företaget C.DENNIS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Wellpapp. Företaget är även verksamt inom Mässing, reservdelar, och Mässing. Företagets huvudkontor finns i Wickford, Förenade kungariket.

 6. BEULCO GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget BEULCO GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mässing. Företaget är även verksamt inom Färdiga metallprodukter, konstruktion av prototyper, CNC-kontraktstillverkning och -bearbetning, och Färdiga metallprodukter. Företagets huvudkontor finns i Attendorn, Tyskland.

 7. GAROM S.RL. A SOCIO UNICO

  Italien

  Företaget GAROM S.RL. A SOCIO UNICO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mässing. Företaget är även verksamt inom varmgjutning, jordgjutning, gjuteri i kokill, och mekanisk bearbetning. Företagets huvudkontor finns i Concesio, Italien.

 8. TALLERES M. SEOANE

  Spanien

  Företaget TALLERES M. SEOANE, som är verksamt inom sektorn för Metallfönsterkarmar, smidet och pressat järn, produktion - Maskiner och utrustning. Företaget är även verksamt inom Rostfritt stål, Rostfritt stål, hyllor, Rostfria hyllor, och mässing. Företagets huvudkontor finns i SANTIAGO DE COMPOSTELA - A CORUÑA, Spanien.

 9. METALOPLASTIKA

  Serbien

  Företaget METALOPLASTIKA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mässing. Företaget är även verksamt inom elkontakter, plastartiklar, koplingar i pp-r, och ventiler i mässing. Företagets huvudkontor finns i Čajetina, Serbien.

 10. MESTDAGH FINE MECHANICAL SUPPLIER

  Belgien

  Företaget MESTDAGH FINE MECHANICAL SUPPLIER, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mässing. Företaget är även verksamt inom Stål och metall - bearbetning, fräsning, svarvning, aluminium, och Stål och metall - bearbetning. Företagets huvudkontor finns i Roeselare, Belgien.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis