• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • mässing

Resultat för

Mässing - Import och export

 1. RECORD METALL-FOLIEN GMBH

  Tyskland

  Vi är ett medelstort företag som har specialiserat oss på att leverera tunna metallfolier med snäva tjocklekstoleranser. Vi täcker in området från 0, 005 mm upp till 1, 00 mm. Från vårt lager levererar vi diverse mått som tack vare sin förpackning är optimalt anpassade för användning inom verkstad och vid monteringsarbeten. Material kan enkelt tas ur från den generöst tilltagna plastlådan i önskad längd och vid behov kan man sammanfoga lådorna, med en materialbredd från 150 mm (och en tjocklek på 0, 250 mm), med clips. Vid behov lägger ni enkelt till dessa i er beställning utan extra kostnad. Som ytterligare ett alternativ erbjuder vi metallfolier i självhäftande utförande. På dessa är materialet försett med en självhäftande enkelfilm. Det självhäftande lagret är 0, 04 mm tjockt.

 2. ANKARA BRONZ

  Turkiet

  ANKARA BRONZ grundades 1974 och har finslipat sitt hantverk inom ett flertal olika gjutningsmetoder med härstamning från Turkiet. Vår expertis innefattar gjutning med brons, aluminium och mässing samt speciella kopparlegeringar som utformats för olika områden. Bland våra legeringar finns tenn-brons, aluminium-brons, magnesium-brons, kiselbrons, blyinfattat tennbrons, tennbrons med hög blyhalt samt versatilt nickel-tenn-brons. Vårt sortiment omfattar ett rikt utbud av legeringar av mässing, aluminium och specialkoppar. I den ständigt växande metallteknologin axlar vi ansvaret att dela toppmoderna innovationer med våra högt aktade klienter. Grundprincipen hos ANKARA BRONZ är bergfast - att leverera kontinuerlig kvalitet i ett ständigt rörligt landskap. Våra horisonter sträcker sig längre än gjutning, och omfamnat ett eklektiskt utbud av metaller: Brons, aluminium, koppar, mässing, importerat nodulärt gjutjärn, Peak-stål, rostfritt stål, kvicksilverstål, oljehärdat stål med mera. Vi är stolta över att även ha teknisk plast som kestamid, polyamid, politef, Pom C, PVC och fiber. Erfarenhet lägger grunden till den djupa expertis och avant-gardiska skickligheten i gjutning och material som du kan ta del av genom att kontakta oss idag. ANKARA BRONZ står stadigt som en beständig samarbetspartner med årtionden av samlad visdom inom den dynamiska metallvärlden.

 3. SRI - SAINT-REMY INDUSTRIE

  Frankrike

  Gjuteriet SRI, som ligger i Commentry, tillverkar sandgjutna delar för alla användningsområden i ren koppar, härdad koppar, aluminiumbrons, tennbrons, blybrons och HH mässing. Saint Rémy Industrie (SRI) har en bearbetningsverkstad som ständigt utvecklas. Vi levererar helt färdiga och kontrollerade produkter. Tack vare detta behöver våra kunder bara en samtalspartner för varje artikel

 4. AGS - CNC MACHINING UNIP. LDA

  Portugal

  Företaget AGS - CNC MACHINING UNIP. LDA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Precizna mehanika. Företaget är även verksamt inom Stål och metall - formning och skärning, Stål, Mässing, CNC-svarvade komponenter, Precision machining, Precisionsfräsning, Precision turning, CNC-bearbetning, och Stål och metall - formning och skärning. Företagets huvudkontor finns i Gondomar, Portugal.

 5. TORCAMES

  Portugal

  Företaget TORCAMES, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Verktygsmaskiner - Bearbetning av metaller. Företaget är även verksamt inom Borrtjänster, Stål, Verktygsmaskiner för bearbetning av metall - Delar och tillbehör, Mässing, Fräsning och svarvning av gummi och plast, Svarvning av stål och metall, CNC 4-axis milling work, CNC aluminum processing, och CNC milling. Företagets huvudkontor finns i Espinhel Águeda, Portugal.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. FILTO PROFILES

  Spanien

  Företaget FILTO PROFILES, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Profilstänger - järnfri metall. Företaget är även verksamt inom Mässing, mässingsprofiler, hörnbeslag av metall, Mässing, profiler för byggsektorn, industriprofiler, specialprofiler enligt ritning, och platt. Företagets huvudkontor finns i Vallirana-Barcelona, Spanien.

 2. STAHL OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Företaget STAHL OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Stål och metall - ytbehandling och bearbetning. Företaget är även verksamt inom Mässing, Delrengöring, mattslipning, band, borste, armatur, svarvade järnhandelsvaror, rostfritt stål, och Mässing. Företagets huvudkontor finns i Böttingen, Tyskland.

 3. TRAFILERIE CARLO GNUTTI - S.P.A.

  Italien

  Företaget TRAFILERIE CARLO GNUTTI - S.P.A., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Valsverk för järnhaltig metall. Företaget är även verksamt inom Mässing, järnhaltiga metaller och legeringar, mässingstänger, Mässing, och varmdragna profiler. Företagets huvudkontor finns i Chiari, Italien.

 4. LANZA METALLWAREN-GESELLSCHAFT M.B.H.

  Österrike

  Lanza grundades ursprungligen som ett handelsföretag. Genom vår kompetenta rådgivning och en utmärkt kundservice kom handeln med metallhalvfabrikat med tiden att utvecklas till ett bestående partnerskap med de viktigaste kunderna, där man sysslade med tillverkning av precisionssvarvade delar. Nedläggningen av enskilda metallbearbetningsföretag fick Lanza fick vända sig direkt till slutanvändarna, för att kunna säkra marknaden genom att omarbeta råämnena till färdigsvarvade detaljer. Att vi nu börjat handla med svarvade detaljer väckte i slutet av 70-talet tanken, att vi också kunde köpa in maskiner och fånga upp både personal och kunder från de specialistföretag som lagts ner. Ur detta utvecklades ett tillverkningsföretag som visserligen var litet, men hade stora utvecklingsmöjligheter.

 5. SINTER - M JSC

  Bulgarien

  Sinter-M JSC. är ett industriellt maskinföretag som specialiserat sig på produktion, design och tillämpning av olika verktyg och tekniker, som omfattar de många möjligheter som erbjuds av metoden med sintring (även kallad P/M) vid produktion av delar och artiklar. Våra produkter har många tillämpningsområden inom olika industrier. Vid produktionen används metallpulver av hög kvalitet (järn, mässing, koppar, stål, rostfritt stål, brons, aluminium) från Sverige, Italien, Tyskland och Rumänien. Vi kan producera alla slags sintrade delar och artiklar som inte nämns ovan men efterfrågas av kunden. De typiska tillämpningsområdena för sintrade mekaniska utrustningsdelar är bland annat: • tillverkning av bilar och andra fordon • hydraulik och pneumatik • textilmaskiner • mätinstrument • lås och maskinvara • olika elektriska maskinvaror • Vi kan också producera dekorativa element möbler, staket och räcken.

 1. ALMACENES GRAU BASSAS

  Spanien

  Lagerlokaler för metall och stål. Specialiserade på sektorn för halvbearbetade ämnen från stål, metall, aluminium och tekniska plaster. Deras verksamhet grundas på försäljningen i parti och i detalj av sina produkter. Dess främsta kunder är verkstäder, industrier och företag som arbetar med skeppssektorn. Stål, rostfritt, hydrauliska och perforerade, brons, koppar, mässing, metakrylater ...

 2. ART SOURCE EU

  Bulgarien

 1. SELVA ANTONIO S.R.L.

  Italien

 2. LACKLEHNER

  Tyskland

 3. MECANIZADOS Y FORMAS S.L.

  Spanien

 4. TORUN METAL GMBH

  Tyskland

 5. PETER BLAU GES.M.B.H.

  Österrike

 6. IRON SALE EUROPE

  Belgien

 7. WWW.UKRBRASS.COM

  Ukraina

 8. GHIDINI PIETRO BOSCO S.P.A.

  Italien

 1. COM.A.V. SRL

  Italien

 2. ORJINAL METAL A.S.

  Turkiet

 3. C.DENNIS

  Förenade kungariket

 4. BEULCO GMBH & CO. KG

  Tyskland

 5. FBCG

  Frankrike

 6. ENSA METAL GIDA TEKS SAN VE DIS TIC LTD STI

  Turkiet

 7. TALLERES M. SEOANE

  Spanien

 8. METALOPLASTIKA

  Serbien

 9. COLUMBIA METALS

  Förenade kungariket

 10. SHREE YOGI EXPORTS

  Tyskland

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis