• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • mässing

Resultat för

Mässing - Import och export

 1. RECORD METALL-FOLIEN GMBH

  Tyskland

  Vi är ett medelstort företag som har specialiserat oss på att leverera tunna metallfolier med snäva tjocklekstoleranser. Vi täcker in området från 0, 005 mm upp till 1, 00 mm. Från vårt lager levererar vi diverse mått som tack vare sin förpackning är optimalt anpassade för användning inom verkstad och vid monteringsarbeten. Material kan enkelt tas ur från den generöst tilltagna plastlådan i önskad längd och vid behov kan man sammanfoga lådorna, med en materialbredd från 150 mm (och en tjocklek på 0, 250 mm), med clips. Vid behov lägger ni enkelt till dessa i er beställning utan extra kostnad. Som ytterligare ett alternativ erbjuder vi metallfolier i självhäftande utförande. På dessa är materialet försett med en självhäftande enkelfilm. Det självhäftande lagret är 0, 04 mm tjockt.

 2. SRI - SAINT-REMY INDUSTRIE

  Frankrike

  Gjuteriet SRI, som ligger i Commentry, tillverkar sandgjutna delar för alla användningsområden i ren koppar, härdad koppar, aluminiumbrons, tennbrons, blybrons och HH mässing. Saint Rémy Industrie (SRI) har en bearbetningsverkstad som ständigt utvecklas. Vi levererar helt färdiga och kontrollerade produkter. Tack vare detta behöver våra kunder bara en samtalspartner för varje artikel

 3. TORCAMES

  Portugal

 4. NAGLER NORMALIEN GMBH

  Tyskland

 5. FILTO PROFILES

  Spanien

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. STAHL OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH

  Tyskland

 2. TRAFILERIE CARLO GNUTTI - S.P.A.

  Italien

 3. LANZA METALLWAREN-GESELLSCHAFT M.B.H.

  Österrike

  Lanza grundades ursprungligen som ett handelsföretag. Genom vår kompetenta rådgivning och en utmärkt kundservice kom handeln med metallhalvfabrikat med tiden att utvecklas till ett bestående partnerskap med de viktigaste kunderna, där man sysslade med tillverkning av precisionssvarvade delar. Nedläggningen av enskilda metallbearbetningsföretag fick Lanza fick vända sig direkt till slutanvändarna, för att kunna säkra marknaden genom att omarbeta råämnena till färdigsvarvade detaljer. Att vi nu börjat handla med svarvade detaljer väckte i slutet av 70-talet tanken, att vi också kunde köpa in maskiner och fånga upp både personal och kunder från de specialistföretag som lagts ner. Ur detta utvecklades ett tillverkningsföretag som visserligen var litet, men hade stora utvecklingsmöjligheter.

 4. SINTER - M JSC

  Bulgarien

  Sinter-M JSC. är ett industriellt maskinföretag som specialiserat sig på produktion, design och tillämpning av olika verktyg och tekniker, som omfattar de många möjligheter som erbjuds av metoden med sintring (även kallad P/M) vid produktion av delar och artiklar. Våra produkter har många tillämpningsområden inom olika industrier. Vid produktionen används metallpulver av hög kvalitet (järn, mässing, koppar, stål, rostfritt stål, brons, aluminium) från Sverige, Italien, Tyskland och Rumänien. Vi kan producera alla slags sintrade delar och artiklar som inte nämns ovan men efterfrågas av kunden. De typiska tillämpningsområdena för sintrade mekaniska utrustningsdelar är bland annat: • tillverkning av bilar och andra fordon • hydraulik och pneumatik • textilmaskiner • mätinstrument • lås och maskinvara • olika elektriska maskinvaror • Vi kan också producera dekorativa element möbler, staket och räcken.

 5. ALMACENES GRAU BASSAS

  Spanien

  Lagerlokaler för metall och stål. Specialiserade på sektorn för halvbearbetade ämnen från stål, metall, aluminium och tekniska plaster. Deras verksamhet grundas på försäljningen i parti och i detalj av sina produkter. Dess främsta kunder är verkstäder, industrier och företag som arbetar med skeppssektorn. Stål, rostfritt, hydrauliska och perforerade, brons, koppar, mässing, metakrylater ...

 1. ART SOURCE EU

  Bulgarien

 2. LACKLEHNER

  Tyskland

 1. TORUN METAL GMBH

  Tyskland

 2. MECANIZADOS Y FORMAS S.L.

  Spanien

 3. PETER BLAU GES.M.B.H.

  Österrike

 4. IRON SALE EUROPE

  Belgien

 5. WWW.UKRBRASS.COM

  Ukraina

 6. GHIDINI PIETRO BOSCO S.P.A.

  Italien

 7. COM.A.V. SRL

  Italien

 8. BEULCO GMBH & CO. KG

  Tyskland

 1. C.DENNIS

  Förenade kungariket

 2. ORJINAL METAL A.S.

  Turkiet

 3. SHREE YOGI EXPORTS

  Tyskland

 4. TALLERES M. SEOANE

  Spanien

 5. METALCENTER GROUP A/S

  Danmark

 6. ENSA METAL GIDA TEKS SAN VE DIS TIC LTD STI

  Turkiet

 7. GLOCON OY

  Finland

 8. FERPALVIL - INDUSTRIA DE METAIS DECORATIVOS LDA

  Portugal

 9. STAMPERIA SB

  Italien

 10. MARIS EKOLOGIJA I POLJOPRIVREDA D.O.O.

  Kroatien