• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • luftfilter

Resultat för

Luftfilter - Import och export

 1. TECHNICIS

  Frankrike

  Technicis är en fransk filtertillverkare, specialist på luftfiltrering och filtrering av overspray i lackeringsskåp samt på industriell filtrering. Vår roll är att hjälpa er att minska era driftkostnader och samtidigt skydda miljön bättre enligt ISO 14000. Vi tillverkar dragspelsfilter i veckad papp för lackeringsskåp sedan 1992 och erbjuder er också ett komplett sortiment filter anpassade till alla märken av skåp och anläggningar/sugsystem: - dragspelsfilter i veckad papp för lackeringsskåp - glasfiberfilter (paintstop), golvfilter för lackeringsskåp - bikakefilter med flerskiktspapper för lackeringsskåp - takfilter (plenum) för lackeringsskåp - förfilter G3, G4 i rullar, ramar eller fickor - cylindriska filterpatroner för stoftavskiljning - filtreringsmuffar polyesterfilt för stoftavskiljning - filter med aktivt kol för filtrering av FOÄ flyktiga organiska ämnen och lukter - Lackeringsmodul: kompakt och ekonomiskt lackeringsskåp levereringsbart i sats - monteringssatser och ramar för era filter - fläktar och motorer för era sugsystem - vidhäftande skyddsfolie i plast eller antistatiskt för skåpväggar - igensättningsdetektorer (pressostat) - avskalningsbar lack. Kontakta våra tekniska team för ytterligare information!

 2. DGS DRAHTGESTRICKE GMBH

  Tyskland

  Vårt medelstora familjeföretag DGS har sedan många år varit framgångsrikt inom tillverkningen av flätad ståltråd av olika slag: Hos oss är kvalitet tradition! DGS har kunder inom alla industriområden. De vanligaste branscherna är maskin- och anläggningskonstruktion, miljö- och processteknik samt fordonsindustrin. Då vi sett ett ökat behov och tekniska framsteg gällande våra produkter krävs en permanent vidareutveckling av tillverkningsprocessen med hänsyn till den senaste tekniken. För att kunna garantera en optimal funktion och kvalitet hos våra flätade trådprodukter samtidigt som de är så miljövänliga som möjligt kompletterar vi vårt utbud med effektiva systemlösningar.

 3. SINUS GMBH

  Tyskland

  Sinus GmbH grundades 2002 i tyska Mönsheim. I januari 2012 köptes företaget av Bassem Bouhlel. Sedan dess är Bassem Bouhlel VD för Sinus GmbH. I samma veva som företaget bytte ägare 2012 flyttade Sinus GmbH också från Mönsheim till Kerpen. I slutet av 2014 var det dags att flytta igen – denna gång från Kerpen till Hamburg. Nu fick kontorslokalerna sällskap av lagerytor så att beställningarna också kunde plockas på samma ställe. I takt med att omsättningen ökade flyttade företaget sitt huvudkontor till Bargteheide 2021, en strategiskt placerad ort där vi fick tillgång till en lageryta på mer än 2 000 m². På så sätt har företaget kunnat utöka sortimentet och ha ett stort antal produkter i lager. Tack vare lång erfarenhet på området filterteknik har vi möjlighet att hantera större och mer avancerade projekt. Eftersom logistiken sker i egen regi hanteras kundbeställningar både flexibelt och effektivt. Vi ser till att era produkter kommer fram. Vårt mål är att kunna hantera beställningar inom 24 timmar och förse kunder världen över med allt inom filtrering, olja separatorer, motorer och tillbehör. Sinus GmbH står för tillväxt i en föränderlig tid och en stabil tysktillverkad kvalitet

 4. DSL AIR TECHNOLOGY GMBH & CO KG

  Tyskland

  Tack vare vår miljövänliga och socialt orienterade företagsfilosofi har vårt medelstora företag under 25 år fått högt anseende både nationellt och internationellt inom områden för luftfilterteknik, arbetsplatsmiljö och miljöskydd. Dörr i dörr-konstruktionen hos våra elektrofilter har blivit ett kännetecken för våra tekniskt avancerade och lättskötta filtersystem. Genom att noga följa utvecklingen på verktygsmaskinsområdet kan vi matcha de nya maskinerna design och prestanda och med nya serier av elektrofilter. Detta arbete sker ofta i nära samarbete med maskinkonstruktörerna. Detta kräver samtidigt ett nytt utformande av filterutrustningen, framförallt av jonisatorn och kollektorcellerna. DSL Air Technology är idag en av världens största leverantörer av elektrofilterombyggnad.

 5. IREMA-FILTER GMBH

  Tyskland

  IREMA-Filter – En global filtertillverkare. IREMA producerar syntetiska filterlösningar för bland annat fordonsindustrin, klimat- och ventilationsindustrin och den medicinska industrin. Utöver syntetiska filtermedier erbjuder IREMA även MiniPleat-produkter och färdiga filter (3V-celler, hybridfilter) – certifierade enligt ISO 16890, EN 779 eller Ashrae 52.2. Vi utvecklar, konstruerar och tillverkar våra egna maskiner och utformar våra egna tillverkningsmetoder. Med vår gemensamma kompetens tar vi fram kundanpassade filtreringslösningar och uppfyller samtidigt många standarder inom filterindustrin. Det senaste: ett elektrostatiskt medium med utmärkt filtreringseffektivitet och mycket låg tryckförlust som ersättning för Tribo-medier, unikt syntetiskt HEPA-material med en partikelavskiljning på upp till 99, 99 %, nytt ePM1-filtermaterial med utmärkt tryckförlust = 30 % lägre energiförbrukning och 70 % högre SSK. Våra produkter = fördelar för ditt företag!

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. CARL CROONEN GMBH MARINE DIESEL TECHNICS

  Tyskland

  Nästan hundra års erfarenhet. Vi driver ett företag i fjärde generationen och har specialiserat oss på försäljning av kvalitetsreservdelar för diesel- och gasmotorer världen över. Vi sprider de tekniska framstegen från centrum av utvecklingen. Du har alltid nytta av våra direktkontakter med industrin och vår stora flexibilitet på alla områden. Våra produkter: Reservdelar till diesel- och gasmotorer, tillkopplad utrustning och reservdelar, komponenter för styrning, reglering och övervakning, drivteknik, tillverkning av tätningar.

 2. EPA GMBH

  Tyskland

  Som specialist inom området elektronisk drivteknik är vi inte bara en komponentleverantör utan också en systemleverantör. Från projektering och driftsättning till rådgivning och support, vi erbjuder alla tjänster inklusive nyckelfärdiga anläggningar. Vår kärnverksamhet är: planering av era tillämpningar, utformning av drivkomponenter (frekvensomriktare, motorer, transmissioner, sändare, filter, bromsmotstånd, osv.), driftsättning och parametrering av frekvensomriktare, programmerbar logisk styrning (PLC) och automation, styrskåp (i samarbete med vårt dotterbolag EPS), installation av elektriska komponenter, utveckling och tillverkning av EMK-filter och nätfilter anpassade till varje kund, EMK-mätning och EMK-rådgivning, optimering av läckströmmar (utlösning av RCD-skydd), nätverksanalys (övertoner, nätsvängningar, osv.), radiostörningar på anläggningar och apparater

 3. DOSPEL POLAND

  Polen

  DOSPEL grundades 1974 i Czestochowa i Polen och är ett väletablerat märke med 46 års erfarenhet inom ventilationssystem. Företaget exproterar sina produkter till över femtio länder och är känt för sitt fokus på innovation och moderna produktionsprocesser. DOSPELs produktsortiment innefattar vindturbiner för grön energi. Företaget dominerar den polska ventilationsmarknaden. Vårt erbjudande innefattar: Hushållsfläktar med hög luftkvalitet, industriella fläktar, badrumsfläktar, utsugningsfläktar för badrum, frånluftsflääktar för badrum, ventilationsfläktar för badrum, ventilationssystemsdelar, ventilationssystem med rekuperation, ventilation och luftkonditionering för ditt företag, ventilationssystem för hemmet och ventilationslösningar för industrier och storskaliga verksamheter. Vårt team för forskning och utveckling följer nya tekniska innovationer och förbättrar ständigt utformningen, tåligheten och funktionaliteten hos våra produkter. Kontakta oss för mer information!

 4. SO.TEC

  Italien

  SO.TEC är en ingenjörsfirma som sedan över 20 år konstruerar, tillhandahåller och utför installationer för rening av luft från rök/oljedimma och damm. För filtrering av oljedimma, som kommer från olika mekaniska processer (särskilt från värmepressning av mässing), erbjuder SO.TEC sin egen teknik som gradvis har konsoliderats på marknaden genom många industriella tillämpningar, i Italien och i resten av världen.

 5. POREX TECHNOLOGIES GMBH

  Tyskland

  Företaget POREX TECHNOLOGIES GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vätskefilter. Företaget är även verksamt inom Oljefilter, vattenfiltrering, fläktfilter, tryckluftsfilter, filter, Filteranläggningar för bassänger, Filter av polytetrafluroreten (PTFE), Filter av sinterplast, och filterpatroner. Företagets huvudkontor finns i Obergurig, Ot Singwitz, Tyskland.

 1. HSDI FRANCE

  Frankrike

  Företaget HSDI FRANCE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Behandling av luft - Apparater och anläggningar. Företaget är även verksamt inom Luftfiltreringsutrustning, Desinfektion av luft - Apparater och anläggningar, Luftrening - utrustning och system, Luftfiltreringsutrustning, kvalitetskontroll av luft, naturliga produkter, försäljning av naturprodukter, luftfilter, och Analys och kontroll av luft. Företagets huvudkontor finns i Saint-Ismier, Frankrike.

 2. MEDICCLEANAIR

  Belgien

  Företaget MEDICCLEANAIR, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Luftfiltreringsutrustning. Företaget är även verksamt inom Luftrening - utrustning och system, Luftrening - utrustning och system, Isoleringsrum, Rum med negativt tryck, Rum med positivt tryck, luftfilter, Isolering av patienter med tuberkulos, Isolering av MERS-patienter, och Isolering av koronarsjuka patienter. Företagets huvudkontor finns i Antwerpen, Belgien.

 1. DEFI FILTRATION

  Frankrike

  Företaget DEFI FILTRATION, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Oljefilter. Företaget är även verksamt inom luftfilter, hydraulfilter, Filter för jordbruksmaskiner, och filter. Företagets huvudkontor finns i Aubagne, Frankrike.

 2. SELECTA BIOENERGIE GMBH

  Tyskland

  Företaget SELECTA BIOENERGIE GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Gas och biobränslen - energianvändning. Företaget är även verksamt inom Vattenberedare för bostadshus, luftfilter, Aktivt kol, Komponenter till biogasanläggningar, och Gasfilter. Företagets huvudkontor finns i Krayenberggemeinde, Tyskland.

 3. KIMTEK FKM FILTRE LTD. ŞTI.

  Turkiet

  Företaget KIMTEK FKM FILTRE LTD. ŞTI., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Filtrering, utrustning och tillbehör. Företaget är även verksamt inom luftfilter, luftfilter av torr typ, dammfilter, Utbytesfilter, damm, dammuppsamlande filter utomhus, Aktivt-kol-filter, filter med aktivt kol, torkarblad, och Filter och filterelement. Företagets huvudkontor finns i Alsancak/izmir, Turkiet.

 4. FRAD FILTERI

  Serbien

  FRAD tillverkar luftfilter, olje- och bränslefilter för alla typer av förbränningsmotorer för bilar, bussar, lastbilar, lokomotiv, fartyg, jordbruks- och byggmaskiner osv. I programmet ingår filter för luftkonditionering av ovannämnda fordon och EKOFILTER. Vi tillverkar även hydrauliska filter för fordon och för en rad olika industriella tillämpningar. Vi kan erbjuda filter för filtrering av industrifilter för specifika applikationer och speciella önskemål: stoftavskiljning, vattenfiltrering, etc.

 5. ZEPPELIN SYSTEMS GMBH - FOOD PROCESSING PLANTS

  Tyskland

  Zeppelin Systems – en av fem strategiska affärsenheter i Zeppelin-koncernen – är ett världsledande företag inom konstruktion av anläggningar för hantering av högvärdigt lösgods och vätskor inom livsmedels-, plast-, däck- och kemiindustri. Vi erbjuder allt från grundläggande maskinteknik och produktion av egna komponenter och egen styrteknik till slutgiltig montering och omfattande After Sales Service för alla tjänster inom anläggningskonstruktion på ett bräde. Såsom globalt verksamt företag med säten i alla viktiga ekonomiska centra och produktionsorter i Tyskland, Belgien, Brasilien, Kina och Saudi-Arabien garanterar Zeppelin Systems alltid sina kunder Kunden den senaste tekniken innovativt och driftsäkert för maximal affärsmässig framgång. Vi analyserar lösgodsets egenskaper, tar hänsyn till anläggningens parametrar, koncept, investerings- och driftskostnader och utvecklar utifrån det den optimala materialhanteringen för era behov.

 6. TOUS MOTEURS DIESEL

  Frankrike

  TOUS MOTEURS DIESEL är en agentur som sedan 30 år tillbaka specialiserat sig på försäljning av nya och renoverade dieselmotorer. Vi har ett brett utbud av olika motormodeller till alla märken. Vi har produkter till bland annat jordbruksmaskiner och bygg- och anläggningsmaskiner som lyfttruckar och kranbilar. Tack vare vårt nätverk av pålitliga återförsäljare som vi knutit till oss under våra många år i branschen kan vi åta oss att hitta den motor ni behöver. Vårt expertteam kan dessutom bistå med goda råd när ni ska byta er dieselmotor. Vi har över 5000 artiklar i lager och kan därför leverera snabbt och till konkurrenskraftiga priser. Vi kan även uppfylla era behov i fråga om delar och erbjuda bland annat underhållskit till motorer. Våra motorer har mellan 6 och 24 månaders garanti beroende på märke.

 7. SCHWEGMANN FILTRATIONS-TECHNIK GMBH

  Tyskland

  SCHWEGMANN FILTRATIONS-TECHNIK GMBH: Våra filter används vid kontrollfiltrering för skydd av pumpar, filtrering av oönskade rester från blandningsbehållare eller rörledningar, kontrollfiltrering inför påfyllning av behållare för t.ex.: smörjmedel, processvattenrening (t.ex. avlägsnande av metallspån), bindmedelstillverkning och aerosol. Våra produkter är: Vävda material och nålfilt, filterpåsar, ringfilterpåsar, påsfilter, filterpatroner, patronfilter, luftfilter.

 8. BOSFILTER

  Serbien

  Bosfilter tillverkar, säljer och reparera olika typer av filter. Vårt mål är att erbjuda kunder filter och tjänster av högsta kvalitet. Vårt produktsortiment består av filter för alla typer av vätskor, tillämpningsbara i de flesta områdena. Med vår teknologi kan vi erbjuda ett brett sortiment av högkvalitativa filter. Bosfilter tillverkar luftfilter för alla typer av förbränningsmotorer i bilar, bussar, lastbilar, lokomotiv, fartyg, jordbruks- och byggmaskiner osv.

 1. INOVA TECHNOLOGY GMBH

  Tyskland

  Aktenvernichterdirekt har redan mer än 21 års erfarenhet inom dokumentförstöring. I vår webbutik hittar du ett stort utbud av enheter för användning i hemmet, på kontoret eller för industriellt bruk. Vi har även rätt tillbehör för att utöka och ta hand om din enhet. Vårt team hjälper dig gärna per telefon eller mejl!

 2. PRIMA FILTERTEHNIKA D.O.O.

  Slovenien

  Företaget Prima Filtertehnika är specialiserat på: Filterpatroner för olika industriella tillämpningar, filter och filterhöljen för motorfordon, processfiltrering och vätskefiltrering, filter för HVAC-system, maskinell utrustning för avdammning och utrustning för oljedimfiltrering. Vi kan tillfredsställa alla våra kunders behov med ett brett produktutbud och kundanpassade filter. Förutom kvalitet kännetecknas företaget av snabb produktion av filter i både små och stora serier.

 3. FILSAN FILTER

  Turkiet

 4. STIVI

  Tunisien

 5. EKONN FILTRE SANAYI VE TICARET A.Ş.

  Turkiet

 6. ALLWIN GLOBAL

  Singapore

 7. DIPL. ING. EUGEN VOM CLEFF GMBH

  Tyskland

 8. VALOR INTERNATIONAL

  Belgien

 9. ENA FILTER GMBH

  Österrike

 10. ECOTIP D.O.O.

  Slovenien

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis