• Europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • luftfilter

Resultat för

Luftfilter - Import och export

 1. TECHNICIS FILTRATION

  Frankrike

  Verified by Europages badge

  Technicis är en fransk filtertillverkare, specialist på luftfiltrering och filtrering av overspray i lackeringsskåp samt på industriell filtrering. Vår roll är att hjälpa er att minska era driftkostnader och samtidigt skydda miljön bättre enligt ISO 14000. Vi tillverkar dragspelsfilter i veckad papp för lackeringsskåp sedan 1992 och erbjuder er också ett komplett sortiment filter anpassade till alla märken av skåp och anläggningar/sugsystem: - dragspelsfilter i veckad papp för lackeringsskåp - glasfiberfilter (paintstop), golvfilter för lackeringsskåp - bikakefilter med flerskiktspapper för lackeringsskåp - takfilter (plenum) för lackeringsskåp - förfilter G3, G4 i rullar, ramar eller fickor - cylindriska filterpatroner för stoftavskiljning - filtreringsmuffar polyesterfilt för stoftavskiljning - filter med aktivt kol för filtrering av FOÄ flyktiga organiska ämnen och lukter - Lackeringsmodul: kompakt och ekonomiskt lackeringsskåp levereringsbart i sats - monteringssatser och ramar för era filter - fläktar och motorer för era sugsystem - vidhäftande skyddsfolie i plast eller antistatiskt för skåpväggar - igensättningsdetektorer (pressostat) - avskalningsbar lack. Kontakta våra tekniska team för ytterligare information!

  Webbplats Open In New icon
 2. EPA GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  Som specialist inom området elektronisk drivteknik är vi inte bara en komponentleverantör utan också en systemleverantör. Från projektering och driftsättning till rådgivning och support, vi erbjuder alla tjänster inklusive nyckelfärdiga anläggningar. Vår kärnverksamhet är: planering av era tillämpningar, utformning av drivkomponenter (frekvensomriktare, motorer, transmissioner, sändare, filter, bromsmotstånd, osv.), driftsättning och parametrering av frekvensomriktare, programmerbar logisk styrning (PLC) och automation, styrskåp (i samarbete med vårt dotterbolag EPS), installation av elektriska komponenter, utveckling och tillverkning av EMK-filter och nätfilter anpassade till varje kund, EMK-mätning och EMK-rådgivning, optimering av läckströmmar (utlösning av RCD-skydd), nätverksanalys (övertoner, nätsvängningar, osv.), radiostörningar på anläggningar och apparater

  Webbplats Open In New icon
 3. DSL AIR TECHNOLOGY GMBH & CO KG

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  Tack vare vår miljövänliga och socialt orienterade företagsfilosofi har vårt medelstora företag under 25 år fått högt anseende både nationellt och internationellt inom områden för luftfilterteknik, arbetsplatsmiljö och miljöskydd. Dörr i dörr-konstruktionen hos våra elektrofilter har blivit ett kännetecken för våra tekniskt avancerade och lättskötta filtersystem. Genom att noga följa utvecklingen på verktygsmaskinsområdet kan vi matcha de nya maskinerna design och prestanda och med nya serier av elektrofilter. Detta arbete sker ofta i nära samarbete med maskinkonstruktörerna. Detta kräver samtidigt ett nytt utformande av filterutrustningen, framförallt av jonisatorn och kollektorcellerna. DSL Air Technology är idag en av världens största leverantörer av elektrofilterombyggnad.

  Webbplats Open In New icon
 4. FLEECE4EUROPE GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  Från Europa. För Europa. Vi är en sammanslutning av europeiska företag som alla tror på den enkla devisen att om man vill att något ska bli bättre måste man själv se till att förbättra det. Därför har vi gått samman för att tillverka personlig skyddsutrustning av hög kvalitet för både vårdpersonal och privatpersoner. Med den senaste tekniken från de ledande aktörerna på världsmarknaden. Vi riktar ett särskilt tack till Oerlikon Neumag som har gjort det möjligt för oss att komma igång med projektet på mycket kort tid. Vi använder en toppmodern produktionsanläggning där vi genom smältblåsning framställer material av toppkvalitet och med högsta möjliga filtereffektivitet (BFE > 99 %). En bra verksamhet är något alla tjänar på. Vi vill tillverka skyddsutrustning av toppkvalitet och till ett bra pris och vill att den ska nå ut till människor i hela Europa (och övriga världen). Genom hela värdekedjan vill vi kunna erbjuda tysk toppkvalitet. På så sätt tar vi avstånd från dålig kvalitet och höga priser.

  Webbplats Open In New icon
 5. DGS DRAHTGESTRICKE GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  Vårt medelstora familjeföretag DGS har sedan många år varit framgångsrikt inom tillverkningen av flätad ståltråd av olika slag: Hos oss är kvalitet tradition! DGS har kunder inom alla industriområden. De vanligaste branscherna är maskin- och anläggningskonstruktion, miljö- och processteknik samt fordonsindustrin. Då vi sett ett ökat behov och tekniska framsteg gällande våra produkter krävs en permanent vidareutveckling av tillverkningsprocessen med hänsyn till den senaste tekniken. För att kunna garantera en optimal funktion och kvalitet hos våra flätade trådprodukter samtidigt som de är så miljövänliga som möjligt kompletterar vi vårt utbud med effektiva systemlösningar.

  Webbplats Open In New icon
Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på Europages.
 1. CARL CROONEN GMBH MARINE DIESEL TECHNICS

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  Nästan hundra års erfarenhet. Vi driver ett företag i fjärde generationen och har specialiserat oss på försäljning av kvalitetsreservdelar för diesel- och gasmotorer världen över. Vi sprider de tekniska framstegen från centrum av utvecklingen. Du har alltid nytta av våra direktkontakter med industrin och vår stora flexibilitet på alla områden. Våra produkter: Reservdelar till diesel- och gasmotorer, tillkopplad utrustning och reservdelar, komponenter för styrning, reglering och övervakning, drivteknik, tillverkning av tätningar.

  Webbplats Open In New icon
 2. SINUS GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  Sinus GmbH grundades 2002 i tyska Mönsheim. I januari 2012 köptes företaget av Bassem Bouhlel. Sedan dess är Bassem Bouhlel VD för Sinus GmbH. I samma veva som företaget bytte ägare 2012 flyttade Sinus GmbH också från Mönsheim till Kerpen. I slutet av 2014 var det dags att flytta igen – denna gång från Kerpen till Hamburg. Nu fick kontorslokalerna sällskap av lagerytor så att beställningarna också kunde plockas på samma ställe. I takt med att omsättningen ökade flyttade företaget sitt huvudkontor till Bargteheide 2021, en strategiskt placerad ort där vi fick tillgång till en lageryta på mer än 2 000 m². På så sätt har företaget kunnat utöka sortimentet och ha ett stort antal produkter i lager. Tack vare lång erfarenhet på området filterteknik har vi möjlighet att hantera större och mer avancerade projekt. Eftersom logistiken sker i egen regi hanteras kundbeställningar både flexibelt och effektivt. Vi ser till att era produkter kommer fram. Vårt mål är att kunna hantera beställningar inom 24 timmar och förse kunder världen över med allt inom filtrering, olja separatorer, motorer och tillbehör. Sinus GmbH står för tillväxt i en föränderlig tid och en stabil tysktillverkad kvalitet

  Webbplats Open In New icon
 3. IREMA-FILTER GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  IREMA-Filter – En global filtertillverkare. IREMA producerar syntetiska filterlösningar för bland annat fordonsindustrin, klimat- och ventilationsindustrin och den medicinska industrin. Utöver syntetiska filtermedier erbjuder IREMA även MiniPleat-produkter och färdiga filter (3V-celler, hybridfilter) – certifierade enligt ISO 16890, EN 779 eller Ashrae 52.2. Vi utvecklar, konstruerar och tillverkar våra egna maskiner och utformar våra egna tillverkningsmetoder. Med vår gemensamma kompetens tar vi fram kundanpassade filtreringslösningar och uppfyller samtidigt många standarder inom filterindustrin. Det senaste: ett elektrostatiskt medium med utmärkt filtreringseffektivitet och mycket låg tryckförlust som ersättning för Tribo-medier, unikt syntetiskt HEPA-material med en partikelavskiljning på upp till 99, 99 %, nytt ePM1-filtermaterial med utmärkt tryckförlust = 30 % lägre energiförbrukning och 70 % högre SSK. Våra produkter = fördelar för ditt företag!

  Webbplats Open In New icon
 4. SO.TEC

  Italien

  Verified by Europages badge

  SO.TEC är en ingenjörsfirma som sedan över 20 år konstruerar, tillhandahåller och utför installationer för rening av luft från rök/oljedimma och damm. För filtrering av oljedimma, som kommer från olika mekaniska processer (särskilt från värmepressning av mässing), erbjuder SO.TEC sin egen teknik som gradvis har konsoliderats på marknaden genom många industriella tillämpningar, i Italien och i resten av världen.

  Webbplats Open In New icon
 5. MEDICCLEANAIR

  Belgien

  Verified by Europages badge
 1. ALFRED DURST FILTERTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 2. DEFI FILTRATION

  Frankrike

  Verified by Europages badge
 3. AEROFIL INTERNATIONAL GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 4. BAVARIAN TRADING COMPANY KRÄMER & SATTLER GBR

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 5. PROAIR GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 6. KIMTEK FKM FILTRE LTD. ŞTI.

  Turkiet

  Verified by Europages badge
 7. FRAD FILTERI

  Serbien

  FRAD tillverkar luftfilter, olje- och bränslefilter för alla typer av förbränningsmotorer för bilar, bussar, lastbilar, lokomotiv, fartyg, jordbruks- och byggmaskiner osv. I programmet ingår filter för luftkonditionering av ovannämnda fordon och EKOFILTER. Vi tillverkar även hydrauliska filter för fordon och för en rad olika industriella tillämpningar. Vi kan erbjuda filter för filtrering av industrifilter för specifika applikationer och speciella önskemål: stoftavskiljning, vattenfiltrering, etc.

 8. ZEPPELIN SYSTEMS GMBH - FOOD PROCESSING PLANTS

  Tyskland

  Zeppelin Systems – en av fem strategiska affärsenheter i Zeppelin-koncernen – är ett världsledande företag inom konstruktion av anläggningar för hantering av högvärdigt lösgods och vätskor inom livsmedels-, plast-, däck- och kemiindustri. Vi erbjuder allt från grundläggande maskinteknik och produktion av egna komponenter och egen styrteknik till slutgiltig montering och omfattande After Sales Service för alla tjänster inom anläggningskonstruktion på ett bräde. Såsom globalt verksamt företag med säten i alla viktiga ekonomiska centra och produktionsorter i Tyskland, Belgien, Brasilien, Kina och Saudi-Arabien garanterar Zeppelin Systems alltid sina kunder Kunden den senaste tekniken innovativt och driftsäkert för maximal affärsmässig framgång. Vi analyserar lösgodsets egenskaper, tar hänsyn till anläggningens parametrar, koncept, investerings- och driftskostnader och utvecklar utifrån det den optimala materialhanteringen för era behov.

 9. TOUS MOTEURS DIESEL

  Frankrike

  TOUS MOTEURS DIESEL är en agentur som sedan 30 år tillbaka specialiserat sig på försäljning av nya och renoverade dieselmotorer. Vi har ett brett utbud av olika motormodeller till alla märken. Vi har produkter till bland annat jordbruksmaskiner och bygg- och anläggningsmaskiner som lyfttruckar och kranbilar. Tack vare vårt nätverk av pålitliga återförsäljare som vi knutit till oss under våra många år i branschen kan vi åta oss att hitta den motor ni behöver. Vårt expertteam kan dessutom bistå med goda råd när ni ska byta er dieselmotor. Vi har över 5000 artiklar i lager och kan därför leverera snabbt och till konkurrenskraftiga priser. Vi kan även uppfylla era behov i fråga om delar och erbjuda bland annat underhållskit till motorer. Våra motorer har mellan 6 och 24 månaders garanti beroende på märke.

 10. SCHWEGMANN FILTRATIONS-TECHNIK GMBH

  Tyskland

  SCHWEGMANN FILTRATIONS-TECHNIK GMBH: Våra filter används vid kontrollfiltrering för skydd av pumpar, filtrering av oönskade rester från blandningsbehållare eller rörledningar, kontrollfiltrering inför påfyllning av behållare för t.ex.: smörjmedel, processvattenrening (t.ex. avlägsnande av metallspån), bindmedelstillverkning och aerosol. Våra produkter är: Vävda material och nålfilt, filterpåsar, ringfilterpåsar, påsfilter, filterpatroner, patronfilter, luftfilter.

 1. BOSFILTER

  Serbien

  Bosfilter tillverkar, säljer och reparera olika typer av filter. Vårt mål är att erbjuda kunder filter och tjänster av högsta kvalitet. Vårt produktsortiment består av filter för alla typer av vätskor, tillämpningsbara i de flesta områdena. Med vår teknologi kan vi erbjuda ett brett sortiment av högkvalitativa filter. Bosfilter tillverkar luftfilter för alla typer av förbränningsmotorer i bilar, bussar, lastbilar, lokomotiv, fartyg, jordbruks- och byggmaskiner osv.

 2. INOVA TECHNOLOGY GMBH

  Tyskland

  Aktenvernichterdirekt har redan mer än 21 års erfarenhet inom dokumentförstöring. I vår webbutik hittar du ett stort utbud av enheter för användning i hemmet, på kontoret eller för industriellt bruk. Vi har även rätt tillbehör för att utöka och ta hand om din enhet. Vårt team hjälper dig gärna per telefon eller mejl!

 3. PRIMA FILTERTEHNIKA D.O.O.

  Slovenien

  Företaget Prima Filtertehnika är specialiserat på: Filterpatroner för olika industriella tillämpningar, filter och filterhöljen för motorfordon, processfiltrering och vätskefiltrering, filter för HVAC-system, maskinell utrustning för avdammning och utrustning för oljedimfiltrering. Vi kan tillfredsställa alla våra kunders behov med ett brett produktutbud och kundanpassade filter. Förutom kvalitet kännetecknas företaget av snabb produktion av filter i både små och stora serier.

 4. STIVI

  Tunisien

 5. EKONN FILTRE SANAYI VE TICARET A.Ş.

  Turkiet

 6. FILSAN FILTER

  Turkiet

 7. ALLWIN GLOBAL

  Singapore

 8. VALOR INTERNATIONAL

  Belgien

 9. DIPL. ING. EUGEN VOM CLEFF GMBH

  Tyskland

 10. ENA FILTER GMBH

  Österrike