• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • livsmedelsbearbetning

Resultat för

Livsmedelsbearbetning - Import och export

 1. FEMIA INDUSTRIE

  Frankrike

  FEMIA utformar och bygger maskiner och utrustning för förberedning och kontinuerlig värmebehandling av grönsaker, majs och frukt. Vi har försett industrier inom förpackning, djupfrysning och färska livsmedel på alla kontinenter i snart 60 år. Från produktmottagning i fabriken, till överföring till förpackning- eller infrysningslinjer; vi har svar på allt du behöver, med ett brett utbud av kapaciteter upp till 20 ton i timmen: Mottagning och inmatning till löpande band, rengöring, tvätt, sortering, gradering, avstjälkning, trimning, beskärning, förflyttning och transport. Kontinuerlig värmebehandling: blanchering, kylning, återfuktning, torkning. Vi utvecklar och förbättrar kontinuerligt våra maskiner för att möta dina behov: Ökad avkastning på dina linjer, bevarande av kvaliteten på dina produkter, förminskning av vatten- och energiåtgång, förenkling och minskade kostnader för maskinunderhåll, ökad hållbarhetstid för dina maskiner.

 2. CONDETTA GMBH & CO. KG STORCK INDUSTRIE-SERVICE

  Tyskland

  CONDETTA är ett dotterbolag till August Storck KG från Halle i tyska Westfalen och välkänd specialist inom produktlösningar för den bearbetande livsmedelsindustri. I många livsmedel återfinns ingredienser från CONDETTA. Från basråvaror, halvfabrikat och individuella helhetslösningar tillverkar CONDETTA pulverformiga blandningar av komponenter som bidrar med smak, färg, sötning och konsistens. Sedan mer än 70 år tillbaka har företag i fler än 50 länder satt sin tillit till ingredienserna från CONDETTA. CONDETTA hjälper sina kunder med att ta fram koncept, skaffa fram råvaror och följer dem sedan steg för steg under utvecklingen, med teknisk rådgivning och ett modernt applikationscentrum med UHT-pilotanläggningar för verklighetstrogna prototyper och resultat som kan skalas upp. Tack vare produkter som är ekologiska, halal, koscher och GMO-fria är CONDETTA företaget att kontakta när du är ute efter innovativa produktidéer – oavsett om du har ett etablerat företag eller precis har kommit igång

 3. NEUPERT INGREDIENTS GMBH

  Tyskland

  Neupert Ingredients bedriver internationell handel med vegetabiliska råvaror, tillsatsmedel och specialiteter. Sedan många år levererar vi råvaror till livsmedels-, kosmetika-, läkemedels- och foderindustrin, där de förädlas till en mängd kända produkter. Våra kunder ställer höga krav på kvalitet och förhållandet mellan pris och prestanda. Till vår produktportfölj hör förtjocknings-, binde- och geleringsmedel, antioxidationsmedel, funktionella proteiner, superfoods, mjölkpulverprodukter, aminosyror, psyllium, syrareglerande medel, lecitin, sötningsmedel och stärkelsederivat, mikroalger, extrakt och olika specialprodukter. Tack vare vår långa erfarenhet av råvaror kan vi analysera den internationella marknaden löpande och informera våra kunder om trender beträffande prisutvecklingen och ge köprekommendationer.

 4. KOORDINATION KRAFTICUS GMBH

  Tyskland

  Vi på Koordination Krafticus GmbH tillverkar kosttillskott och träningskost. Som dotterbolag till Theodor Rietmann GmbH har vi lång erfarenhet av att tillverka innovativa produkter med toppkvalitet. Theodor Rietmann GmbH är ett femtioårigt familjestyrt företag och tillhör de främsta tillverkarna av färdiga blandningar för industriella storbagerier. Vi har kunder både i Europa och resten av världen. Vårt växande expertteam består för tillfället av 160 medarbetare som ständigt utvecklar nya spännande idéer. Vad gör oss unika? Låt oss utveckla din produktidé och märk skillnaden själv. Vi är stolta att kunna erbjuda kunnig kundservice med korta svarstider. Hos oss får du en fast kontaktperson så att du slipper ringa runt till olika avdelningar med olika frågor. Skräddarsydd produktutveckling, provning före lansering samt individuell support från vår erfarna produktchef – hos oss kan du vara säker på att din produkt är i rätt händer!

 5. AG FEEDING

  Polen

  AG Feeding od Gdynia är en polsk leverantör av fibernäring av naturliga ingredienser. Vi har produkter som: fibrer och pulver av frukt och grönsaker, kanderad frukt, frystorkad frukt, juicer och koncentrat av frukt och grönsaker. Vi är specialiserade på ekologiska produkter. Vi har äpplen, aroniabär, cikoria, bovete och svartvinbärsfibrer.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. EMMI LANGNAU AG

  Schweiz

 2. ZILOA

  Frankrike

 3. ELLER S.R.L

  Italien

 4. HWB NUSSFRUCHT GMBH

  Tyskland

  Sedan många år förser vi våra kunder med nötter, fröer och frukter av noga utvald toppkvalitet. Vi är väl bekanta med våra leverantörer och deras produktionsanläggningar och granskar dem regelbundet. När varorna kommer in från ursprungsländerna kontrolleras de alltid mycket noga innan vi sätter igång med den vidare bearbetningen. Förädlingen fortsätter sedan i vårt eget rosteri ända fram till paketeringen.

 5. ILCAR S.R.L. INDUSTRIA LAVORAZIONE CARRUBE

  Italien

  Företaget Ilcar ligger i Rosolini i provinsen Siracusa och är specialiserat på bearbetning av johannesbröd, som vi förädlar till djurfoder och foderkomplement. Bearbetningen går ut på att framställa johannesbrödmassa i medelgrov till fin kvalitet, johannesbrödfrön och johannesbrödmjöl. Massan används vid tillverkning av foder och fröna används främst inom livsmedelsindustri samt kosmetika- och läkemedelsindustri.

 1. B&LSONIC ULTRASONIC CO., LTD

  Kina

 2. DR. OTTO SUWELACK NACHF. GMBH & CO. KG

  Tyskland

 1. OLICARPO

  Tunisien

 2. FINAKO PRODUKCJA MUSZTARDY OCTU KETCHUPU I PRZETWORÓW OWOCOWO WARZYWNYCH

  Polen

 3. ARTE BIANCA DOC

  Italien

 4. KANGEN KG

  Österrike

 5. AXEL BRINKHAUS GMBH & CO. KG

  Tyskland

 6. ASTRA INC.

  Japan

 7. PASTIFICIO SCOPELLO

  Italien

 8. LA MAISON DE L'AIL NOIR

  Frankrike

 1. GREIXOS OLIVELLA S.L

  Spanien

 2. LAVANGO ENGINEERING LT

  Litauen

 3. GEORG LEMKE GMBH U. CO. KG

  Tyskland

 4. L.W.C. MICHELSEN GMBH

  Tyskland

 5. ERAVITAL GIDA SAN.TIC.LTD.STI.

  Turkiet

 6. PISTACCHIO S.P.A.

  Italien

 7. OCTOFROST

  Sverige

 8. INTERMAK MAKINE IMALAT ITHALAT SANAYI

  Turkiet

 9. MAREL FRANCE

  Frankrike

 10. GRECO SOCIETÀ AGRICOLA S.R.L.

  Italien

Filter

Resultat för

Livsmedelsbearbetning - Import och export

Antal resultat

22 307 företag

Länder