• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • livsmedelsbearbetning

Resultat för

Livsmedelsbearbetning - Import och export

 1. FEMIA INDUSTRIE

  Frankrike

  Verified by europages badge

  FEMIA utformar och bygger maskiner och utrustning för förberedning och kontinuerlig värmebehandling av grönsaker, majs och frukt. Vi har försett industrier inom förpackning, djupfrysning och färska livsmedel på alla kontinenter i snart 60 år. Från produktmottagning i fabriken, till överföring till förpackning- eller infrysningslinjer; vi har svar på allt du behöver, med ett brett utbud av kapaciteter upp till 20 ton i timmen: Mottagning och inmatning till löpande band, rengöring, tvätt, sortering, gradering, avstjälkning, trimning, beskärning, förflyttning och transport. Kontinuerlig värmebehandling: blanchering, kylning, återfuktning, torkning. Vi utvecklar och förbättrar kontinuerligt våra maskiner för att möta dina behov: Ökad avkastning på dina linjer, bevarande av kvaliteten på dina produkter, förminskning av vatten- och energiåtgång, förenkling och minskade kostnader för maskinunderhåll, ökad hållbarhetstid för dina maskiner.

 2. ERATEC

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Eratec är specialiserade på utformning, tillverkning och försäljning av gasbrännare med metallfibrer. Våra brännare används inom olika områden som t.ex. värmebehandlingar, metallbehandling, målning, jordbrukslivsmedel och många andra. Försedda med ett värmebeständigt huvud i rostfritt stål med en strålningsyta i stickat metallfiber Bekinit® och ett förblandningssystem luft/gas med elektronisk styrning, medger våra brännare att producera traditionella blå lågor eller infraröda gaser för direkt infraröd värmebehandling. Hos Eratec arbetar vi i nära samarbete med våra kunder för att förstå deras specifika behov och erbjuda dem den bästa tekniska lösningen för deras industriella användning. Vårt team erbjuder fullständigt stöd, från behovsanalysen till användningen av den valda lösningen, vilket ger oss möjlighet att effektivt svara på varje kunds behov. Vi är stolta att leverera skräddarsydda lösningar inom värmebehandlingar, från behandlingen av metaller, av färg och jordbrukslivsmedel. Vi kan också framställa skräddarsydda brännare för att svara på våra kunders behov. Tveka inte att kontakta oss för ytterligare information om våra produkter och tjänster.

 3. MAISON BOTEH

  Frankrike

  Verified by europages badge

  MAISON BOTEH är ett familjeföretag grundat av en moder och hennes son, specialiserat på delikatessprodukter med persiska/iranska smaker. Våra produkter är hantverksmässigt framställda och blandar kreativitet med passion för iranska köket. Vi erbjuder också två andra tjänster: Framtagning av produkter utan märke och sourcing av produkter made in France. Ytterligare detaljer nedan: Vi har flera aktiviteter: 1/ Försäljning av produkterna MAISON BOTEH : • En unik produkt: Det svarta guldet, pasta på svart citron från Iran, • Sylter med persiska smaker (se produkter). - Tillgängliga i format: Retail eller HORECA: Mellan 100 och 500 g / Hotellbranschen: 28 g, 42 g, - Ekologiskt möjligt, - Certifieringar IFS • Kryddor (saffran, sumak m.m.), nötter (pistasch, vildmandel m.m.) eller frystorkad frukt (frystorkade jordgubbar, frystorkad mango från Iran, - Ekologiskt möjligt. 2/ Leverantör av produkter utan märke: - Vi skapar recept för er. - Vi tar fram etiketten tillsammans om ni inte har någon grafisk designer. - Vi hjälper er att sammanställa kravspecifikationerna. 3/ Sourcing av gastronomiska produkter Made in France: - Ett nätverk av partner ger oss möjlighet att hjälpa er i ert sökande efter produkter made in France. Olja, smaksättare, sylter m.m. Med la MAISON BOTEH är allt möjligt. Vi erbjuder skräddarsydda tjänster för att på bästa vis svara på era förväntningar och behov.

 4. CONDETTA GMBH & CO. KG STORCK INDUSTRIE-SERVICE

  Tyskland

  Verified by europages badge

  CONDETTA är ett dotterbolag till August Storck KG från Halle i tyska Westfalen och välkänd specialist inom produktlösningar för den bearbetande livsmedelsindustri. I många livsmedel återfinns ingredienser från CONDETTA. Från basråvaror, halvfabrikat och individuella helhetslösningar tillverkar CONDETTA pulverformiga blandningar av komponenter som bidrar med smak, färg, sötning och konsistens. Sedan mer än 70 år tillbaka har företag i fler än 50 länder satt sin tillit till ingredienserna från CONDETTA. CONDETTA hjälper sina kunder med att ta fram koncept, skaffa fram råvaror och följer dem sedan steg för steg under utvecklingen, med teknisk rådgivning och ett modernt applikationscentrum med UHT-pilotanläggningar för verklighetstrogna prototyper och resultat som kan skalas upp. Tack vare produkter som är ekologiska, halal, koscher och GMO-fria är CONDETTA företaget att kontakta när du är ute efter innovativa produktidéer – oavsett om du har ett etablerat företag eller precis har kommit igång

 5. NEUPERT INGREDIENTS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Neupert Ingredients bedriver internationell handel med vegetabiliska råvaror, tillsatsmedel och specialiteter. Sedan många år levererar vi råvaror till livsmedels-, kosmetika-, läkemedels- och foderindustrin, där de förädlas till en mängd kända produkter. Våra kunder ställer höga krav på kvalitet och förhållandet mellan pris och prestanda. Till vår produktportfölj hör förtjocknings-, binde- och geleringsmedel, antioxidationsmedel, funktionella proteiner, superfoods, mjölkpulverprodukter, aminosyror, psyllium, syrareglerande medel, lecitin, sötningsmedel och stärkelsederivat, mikroalger, extrakt och olika specialprodukter. Tack vare vår långa erfarenhet av råvaror kan vi analysera den internationella marknaden löpande och informera våra kunder om trender beträffande prisutvecklingen och ge köprekommendationer.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. KOORDINATION KRAFTICUS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vi på Koordination Krafticus GmbH tillverkar kosttillskott och träningskost. Som dotterbolag till Theodor Rietmann GmbH har vi lång erfarenhet av att tillverka innovativa produkter med toppkvalitet. Theodor Rietmann GmbH är ett femtioårigt familjestyrt företag och tillhör de främsta tillverkarna av färdiga blandningar för industriella storbagerier. Vi har kunder både i Europa och resten av världen. Vårt växande expertteam består för tillfället av 160 medarbetare som ständigt utvecklar nya spännande idéer. Vad gör oss unika? Låt oss utveckla din produktidé och märk skillnaden själv. Vi är stolta att kunna erbjuda kunnig kundservice med korta svarstider. Hos oss får du en fast kontaktperson så att du slipper ringa runt till olika avdelningar med olika frågor. Skräddarsydd produktutveckling, provning före lansering samt individuell support från vår erfarna produktchef – hos oss kan du vara säker på att din produkt är i rätt händer!

 2. AG FEEDING

  Polen

  Verified by europages badge

  AG Feeding od Gdynia är en polsk leverantör av fibernäring av naturliga ingredienser. Vi har produkter som: fibrer och pulver av frukt och grönsaker, kanderad frukt, frystorkad frukt, juicer och koncentrat av frukt och grönsaker. Vi är specialiserade på ekologiska produkter. Vi har äpplen, aroniabär, cikoria, bovete och svartvinbärsfibrer.

 3. YONGMING MACHINERY MANUFACTURING CO., LTD

  Kina

  Verified by europages badge

  YONGMING MACHINERY tillverkar och levererar standardiserad och specialtillverkad utrustning för hantering av grödor, från rengöring till djupbearbetning. Våra produkter och tjänster sträcker sig från grundläggande rengöringslösningar till fabrikslinjer med skalning, oljextrahering och chiliurval. Våra produkter: •Skalningsmaskin för solrosfrön •Luftskärmsrenare •Polermaskin för spannmål •Separeringsmaskin •Avstenare för spannmål •Färgsorteringsmaskin •Pneumatisk dammavskiljare osv. Upptäck mer på vår hemsida.

 4. DUPONT D'ISIGNY

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget DUPONT D'ISIGNY, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för KONFEKT. Företaget är även verksamt inom Livsmedelsbearbetning, karameller, Livsmedelsbearbetning, Salt smörkola, ingredienser för konditorivaror, Agrifood industry, och Delikatessprodukter. Företagets huvudkontor finns i Carentan, Frankrike.

 5. LA FERM'MEAUX PÂTES (EARL DU PAVÉ)

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget LA FERM'MEAUX PÂTES (EARL DU PAVÉ), är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Livsmedelsbearbetning. Företaget är även verksamt inom Pasta, jordbruksföretag, torkad pasta med ägg, pasta av durumvete, produktion av pasta, förrätter med färsk pasta, förrätter med pasta, tillverkning av torkad pasta, och hantverksmässig pasta. Företagets huvudkontor finns i Varreddes, Frankrike.

 1. LA MAISON DE L'AIL NOIR

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget LA MAISON DE L'AIL NOIR, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Livsmedelsbearbetning. Företaget är även verksamt inom Snacks, saltade, Gastronomiska specialiteter, Snacks, saltade, caschewnötter, livsmedel, Gastronomiska specialiteter, och livsmedel - import/export. Företagets huvudkontor finns i Sendets, Frankrike.

 2. MALTIVOR

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget MALTIVOR, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Livsmedelsbearbetning. Företaget är även verksamt inom Öl, Öl, livsmedelsindustrin, Agrifood industry, och mjöl. Företagets huvudkontor finns i Vourles, Frankrike.

 1. ZILOA

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget ZILOA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Diet- och bionäring. Företaget är även verksamt inom Livsmedelsspecialiteter, Livsmedelsbearbetning, müsli, energikaka, Livsmedelsspecialiteter, torkade livsmedel, och Livsmedelsbearbetning. Företagets huvudkontor finns i Rambouillet, Frankrike.

 2. KOLIS BAUELEMENTUM UG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget KOLIS BAUELEMENTUM UG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Livsmedelsbearbetning. Företagets huvudkontor finns i Leipzig, Tyskland.

 3. SOJET, LDA

  Portugal

  Verified by europages badge

  Företaget SOJET, LDA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Livsmedelsindustri - Maskiner och utrustning. Företaget är även verksamt inom Pumpar, Desinfektion och sterilisering - tjänster, Livsmedelsbearbetning, Sanitetskontroll, trefasmotorer, Pumpar, industrihygien, hygien- och sanitetsutrustning, och doseringsstationer. Företagets huvudkontor finns i Pontinha, Portugal.

 4. HWB NUSSWELT GMBH

  Tyskland

  Sedan många år förser vi våra kunder med nötter, fröer och frukter av noga utvald toppkvalitet. Vi är väl bekanta med våra leverantörer och deras produktionsanläggningar och granskar dem regelbundet. När varorna kommer in från ursprungsländerna kontrolleras de alltid mycket noga innan vi sätter igång med den vidare bearbetningen. Förädlingen fortsätter sedan i vårt eget rosteri ända fram till paketeringen.

 5. ILCAR S.R.L. INDUSTRIA LAVORAZIONE CARRUBE

  Italien

  Företaget Ilcar ligger i Rosolini i provinsen Siracusa och är specialiserat på bearbetning av johannesbröd, som vi förädlar till djurfoder och foderkomplement. Bearbetningen går ut på att framställa johannesbrödmassa i medelgrov till fin kvalitet, johannesbrödfrön och johannesbrödmjöl. Massan används vid tillverkning av foder och fröna används främst inom livsmedelsindustri samt kosmetika- och läkemedelsindustri.

 6. OLICARPO

  Tunisien

  Företaget OLICARPO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Livsmedelsbearbetning. Företaget är även verksamt inom förpackad kronärtskocka, förpackad svamp, torkade tomater, och kronärtskockor. Företagets huvudkontor finns i Jdaida, Tunisien.

 7. FINAKO PRODUKCJA MUSZTARDY OCTU KETCHUPU I PRZETWORÓW OWOCOWO WARZYWNYCH

  Polen

  Företaget FINAKO PRODUKCJA MUSZTARDY OCTU KETCHUPU I PRZETWORÓW OWOCOWO WARZYWNYCH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Senap. Företaget är även verksamt inom Grönsakskonserver, Livsmedelsbearbetning, sallader, ketchup, Grönsakskonserver, och Livsmedelsbearbetning. Företagets huvudkontor finns i Bydgoszcz, Polen.

 8. B&LSONIC ULTRASONIC CO., LTD

  Kina

  Företaget B&LSONIC ULTRASONIC CO., LTD, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Livsmedelsbearbetning. Företagets huvudkontor finns i Shenzhen, Kina.

 1. DR. OTTO SUWELACK NACHF. GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget DR. OTTO SUWELACK NACHF. GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Livsmedelsbearbetning. Företaget är även verksamt inom snabbkaffe, mjölk i pulverform, havre, och pulverkräm. Företagets huvudkontor finns i Billerbeck, Tyskland.

 2. INTEROZONO

  Spanien

  Företaget INTEROZONO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Livsmedelsbearbetning. Företaget är även verksamt inom Vattenrening - service, Vattenrening - service, och ultravioletta lampor. Företagets huvudkontor finns i Las Rozas-Madrid, Spanien.

 3. EMMI LANGNAU AG

  Schweiz

  Företaget EMMI LANGNAU AG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Livsmedelsbearbetning. Företaget är även verksamt inom hopvikbara lådor. Företagets huvudkontor finns i Langnau Im Emmental, Schweiz.

 4. ARTE BIANCA DOC

  Italien

  Företaget ARTE BIANCA DOC, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Livsmedelsbearbetning. Företaget är även verksamt inom taralli, och tarallucci. Företagets huvudkontor finns i Foggia, Italien.

 5. RELINDAS EMPANADAS ARGENTINAS

  Spanien

  Företaget RELINDAS EMPANADAS ARGENTINAS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Livsmedelsbearbetning. Företagets huvudkontor finns i Valencia, Spanien.

 6. KANGEN KG

  Österrike

  Företaget KANGEN KG, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Livsmedelsbearbetning. Företagets huvudkontor finns i Wien, Österrike.

 7. AXEL BRINKHAUS GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget AXEL BRINKHAUS GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ostar. Företaget är även verksamt inom Livsmedelsbearbetning, livsmedel utan gluten, Livsmedelsbearbetning, ekologisk ost, och biologiska livsmedel. Företagets huvudkontor finns i Bad Bramstedt, Tyskland.

 8. ASTRA INC. -FRUIT PEELING MACHINE

  Japan

  Företaget ASTRA INC. -FRUIT PEELING MACHINE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Livsmedelsbearbetning. Företaget är även verksamt inom beredda frukter och grönsaker, och köksutrustningar. Företagets huvudkontor finns i Fukushima, Japan.

 9. PASTIFICIO SCOPELLO

  Italien

  Företaget PASTIFICIO SCOPELLO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Livsmedelsbearbetning. Företaget är även verksamt inom pastafabrik, hantverksmässiga laboratorier, produktion av pasta, och livsmedelspasta i parti. Företagets huvudkontor finns i Castellammare Del Golfo, Italien.

 10. TRIBECA , UCGEN INDUSTRIAL CO.

  Turkiet

  Företaget TRIBECA , UCGEN INDUSTRIAL CO., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Livsmedelsbearbetning. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Livsmedelsbearbetning - Import och export

Antal resultat

21 749 Företag

Länder