• Europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • livsmedelsbearbetning

Resultat för

Livsmedelsbearbetning - Import och export

 1. FEMIA INDUSTRIE

  Frankrike

  Verified by Europages badge

  FEMIA utformar och bygger maskiner och utrustning för förberedning och kontinuerlig värmebehandling av grönsaker, majs och frukt. Vi har försett industrier inom förpackning, djupfrysning och färska livsmedel på alla kontinenter i snart 60 år. Från produktmottagning i fabriken, till överföring till förpackning- eller infrysningslinjer; vi har svar på allt du behöver, med ett brett utbud av kapaciteter upp till 20 ton i timmen: Mottagning och inmatning till löpande band, rengöring, tvätt, sortering, gradering, avstjälkning, trimning, beskärning, förflyttning och transport. Kontinuerlig värmebehandling: blanchering, kylning, återfuktning, torkning. Vi utvecklar och förbättrar kontinuerligt våra maskiner för att möta dina behov: Ökad avkastning på dina linjer, bevarande av kvaliteten på dina produkter, förminskning av vatten- och energiåtgång, förenkling och minskade kostnader för maskinunderhåll, ökad hållbarhetstid för dina maskiner.

  Webbplats Open In New icon
 2. CONDETTA GMBH & CO. KG STORCK INDUSTRIE-SERVICE

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  CONDETTA är ett dotterbolag till August Storck KG från Halle i tyska Westfalen och välkänd specialist inom produktlösningar för den bearbetande livsmedelsindustri. I många livsmedel återfinns ingredienser från CONDETTA. Från basråvaror, halvfabrikat och individuella helhetslösningar tillverkar CONDETTA pulverformiga blandningar av komponenter som bidrar med smak, färg, sötning och konsistens. Sedan mer än 70 år tillbaka har företag i fler än 50 länder satt sin tillit till ingredienserna från CONDETTA. CONDETTA hjälper sina kunder med att ta fram koncept, skaffa fram råvaror och följer dem sedan steg för steg under utvecklingen, med teknisk rådgivning och ett modernt applikationscentrum med UHT-pilotanläggningar för verklighetstrogna prototyper och resultat som kan skalas upp. Tack vare produkter som är ekologiska, halal, koscher och GMO-fria är CONDETTA företaget att kontakta när du är ute efter innovativa produktidéer – oavsett om du har ett etablerat företag eller precis har kommit igång

  Webbplats Open In New icon
 3. NEUPERT INGREDIENTS GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  Neupert Ingredients bedriver internationell handel med vegetabiliska råvaror, tillsatsmedel och specialiteter. Sedan många år levererar vi råvaror till livsmedels-, kosmetika-, läkemedels- och foderindustrin, där de förädlas till en mängd kända produkter. Våra kunder ställer höga krav på kvalitet och förhållandet mellan pris och prestanda. Till vår produktportfölj hör förtjocknings-, binde- och geleringsmedel, antioxidationsmedel, funktionella proteiner, superfoods, mjölkpulverprodukter, aminosyror, psyllium, syrareglerande medel, lecitin, sötningsmedel och stärkelsederivat, mikroalger, extrakt och olika specialprodukter. Tack vare vår långa erfarenhet av råvaror kan vi analysera den internationella marknaden löpande och informera våra kunder om trender beträffande prisutvecklingen och ge köprekommendationer.

  Webbplats Open In New icon
 4. AG FEEDING

  Polen

  Verified by Europages badge
 5. EMMI LANGNAU AG

  Schweiz

  Verified by Europages badge
Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på Europages.
 1. HWB NUSSFRUCHT GMBH

  Tyskland

  Sedan många år förser vi våra kunder med nötter, fröer och frukter av noga utvald toppkvalitet. Vi är väl bekanta med våra leverantörer och deras produktionsanläggningar och granskar dem regelbundet. När varorna kommer in från ursprungsländerna kontrolleras de alltid mycket noga innan vi sätter igång med den vidare bearbetningen. Förädlingen fortsätter sedan i vårt eget rosteri ända fram till paketeringen.

 2. ILCAR S.R.L. INDUSTRIA LAVORAZIONE CARRUBE

  Italien

  Företaget Ilcar ligger i Rosolini i provinsen Siracusa och är specialiserat på bearbetning av johannesbröd, som vi förädlar till djurfoder och foderkomplement. Bearbetningen går ut på att framställa johannesbrödmassa i medelgrov till fin kvalitet, johannesbrödfrön och johannesbrödmjöl. Massan används vid tillverkning av foder och fröna används främst inom livsmedelsindustri samt kosmetika- och läkemedelsindustri.

 3. DR. OTTO SUWELACK NACHF. GMBH & CO. KG

  Tyskland

 4. B&LSONIC ULTRASONIC CO., LTD

  Kina

 5. OLICARPO

  Tunisien

 1. ARTE BIANCA DOC

  Italien

 2. KANGEN KG

  Österrike

 3. AXEL BRINKHAUS GMBH & CO. KG

  Tyskland

 4. PASTIFICIO SCOPELLO

  Italien

 5. GREIXOS OLIVELLA S.L

  Spanien

 6. LA MAISON DE L'AIL NOIR

  Frankrike

 7. LAVANGO ENGINEERING LT

  Litauen

 8. GEORG LEMKE GMBH U. CO. KG

  Tyskland

 9. L.W.C. MICHELSEN GMBH

  Tyskland

 10. ERAVITAL GIDA SAN.TIC.LTD.STI.

  Turkiet

 1. ASTRA.INC

  Japan

 2. OCTOFROST

  Sverige

 3. COLUMBUS CONCEPTS B.V.

  Nederländerna

 4. GRECO SOCIETÀ AGRICOLA S.R.L.

  Italien

 5. VEDIKA GROUP NIGERIA

  Nigeria

 6. STICKED GBR

  Tyskland

 7. CAPERSMED

  Marocko

 8. MAREL FRANCE

  Frankrike

 9. LIMAGRAIN INGREDIENTS

  Frankrike

 10. HEISS MSP

  Tyskland

Filter

Resultat för

Livsmedelsbearbetning - Import och export

Antal resultat

22 164 företag

Länder