• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • livsmedel för spädbarn

Resultat för

Livsmedel för spädbarn - Import och export

 1. PROBAL INDUSTRIES BV

  Nederländerna

  Verified by europages badge

  Vi är en ledande leverantör av fruktjuicer, livsmedelsprodukter, drycker, mejeriprodukter, konfektyr, bebisprodukter och specerier. Vi är belägna i Nederländerna och Turkiet. Vi grundade företaget för årtionden sedan, och har nått stora framgångar som leverantör av renlivsmedelsprodukter till distributörer internationellt. För oss handlar det inte bara om försäljning. Att bygga och upprätthålla gedigna band med våra klienter är grunden för vår verksamhet. Vårt fokus är att förbättra utvecklingen av den logistiska strukturen för naturliga produkter, från källa till köpare. Vi gör det genom lösningar för marknadsföring, leverans och riskbedömningar. Vi nöjer oss inte bara med kvalitet. Med vår unika metodologi gör vi alla nöjda. Vi har ett brett sortiment, med produkter som: - Fruktjuicer - Livsmedelsprodukter - Drycker - Mejeriprodukter - Konfektyr - Bebisprodukter - Specerier. Kontakta oss för mer information!

 2. UFTER HOLDING B.V

  Nederländerna

  Verified by europages badge

  Sedan 1994 har Northlink Trading GMBH varit en nyckelspelare inom internationell handel. Vår specialitet är import och export av varor. Vår huvudsakliga styrka ligger i inköp av varor i bulk och återförsäljning av dem till konkurrenskraftiga priser. Under 28 år har vi närt starka samarbeten med välkända märken som Aptamil, Nestle Nido, Ferrero, Red Bull, Heineken, Coca-Cola, Nutella, Navigator med flera. Vår framgång ligger i vårt strategiska läge i Europa, vilket minskar transportkostnaderna och garanterar effektiva globala leveranser. På Northlink Trading GMBH är vårt orubbliga mål att ständigt överträffa våra kunders och partners förväntningar. Detta uppnår vi genom att tillhandahålla säkra produkter med utmärkt kvalitet, använda moderna tekniker och ha en välutbildad personalstyrka. Vi strävar efter socialt och miljömässigt ansvar för att skapa värde för våra kunder, partner, anställa, intressenter och samhället i stort. Vårt mål är att erkännas som ett ledande företag på den internationella marknaden, där vi visar våra ambitioner genom utmärkt bearbetning och försäljning av högkvalitativa produkter från olika livsmedelsmärken och kommersiella märken. Som en del i vår strävan att expandera vår globala närvaro erbjuder vi även kundsupport dygnet runt, alla dagar i veckan, och problemfri frakt över hela världen – med snabb leverans hela vägen fram till dig. Kontakta oss för mer information!

 3. ROKKO DECO GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  ROKKO DECO GMBH är ett företag med säte i Tyskland. Med mångårig erfarenhet av internationell handel säljer vårt företag främst alkoholhaltiga och alkoholfria drycker, öl, vin, whisky samt även barnmatsprodukter. ROKKO DECO GmbH är ett internationellt handelsföretag och leverantör av alkoholhaltiga och alkoholfria drycker samt andra livsmedel. Mångårig erfarenhet inom partihandel och försäljning av dryck och livsmedel. Vill du köpa drycker i parti? Vi erbjuder ett stort produktsortiment. Med stor omsorg köper vi in livsmedelsprodukter och drycker av hög kvalitet från alla viktiga produktionsregioner i världen. Förpackningsstorlekarna kan anpassas utifrån partihandelns behov. Sedan flera år tillbaka har vårt förpackningsmärke en hög acceptans i stora delar av världen. Det uppfyller de högsta kvalitetsstandarderna som krävs för såväl restaurangbranschen som detaljhandeln. Våra främsta kunder är importörer och inköpare i följande livsmedelsbranscher: industri, partihandel, gastronomi och detaljhandel. Vi levererar våra produkter till det kinesiska fastlandet, Afrika, Asien, Karibien, Mellanöstern, Storbritannien, Irland och det europeiska fastlandet. Vi levererar i den kvantitet som passar din verksamhet, från enstaka pallar till en hel containerlast (FCL). Kort sagt levererar vi till varje hamn i världen.

 4. ASIA EUROPE TRADE

  Belgien

  Verified by europages badge

  Asia Europe Trade (AET) är ett europeiskt företag med kontor i Europa och Asien, och som är specialiserat på handel 1) i snabbrörliga konsumtionsvaror /FMCG) 2) Egna varumärken (konfekt, dryck, mat, ej livsmedel) 3) A-toppvarumärken internationell varumärkeshandel 4) One stop lösning och leverans door-2-door, port-2-port av varor till stormarknader, hypermarknader och e-handel 5) Viner, whisky och alkohol 6) Mjölk och dagligvaror. 7). ost (frusen eller färsk) 8). frukt och grönsaker. Kontakta oss, vi ger dig ett snabbt, effektivt och konkurrenskraftigt svar. Vi handlar med minimimängden en pall per SKU och kan konsolidera containrar på 20 och 40 for. AET kan leverera: P&G, Unilever, Ferrero, internationella öl- och mineralvattenmärken, Coca-Cola, Pepsi, Nestle, Kraft, Cadbury, Kimberly-Clark, Henkel, Ritter Sport, Mondelez. 7) Varor som inte är livsmedel (matlagningskärl, mode, kosmetik, skönhet och hälsa, parfymer, batterier). Vi arbetar utan lager för att garantera de färskaste produkterna och det bästa priset.

 5. DANA EUROPE OU

  Estland

  Verified by europages badge

  Företaget DANA EUROPE OU, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Livsmedel för spädbarn. Företaget är även verksamt inom mjölkpulver för barn, mjölk för nyfödda, pastöriserad mjölk ( uht ), Koncentrerad sötad mjölk., kondenserad mjölk, aromatiserad mjölk, Getmjölk, drickyoghurt, och mjölk i pulverform. Företagets huvudkontor finns i Tallinn, Estland.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. INNOVANTA, LLC

  Ryssland

  Företagsgruppen Innovanta innehar 40 % av marknadsdelen för speciallivsmedel i Ryssland och erbjuder sjukhuskost och dietkost som har visat sig vara effektiv och säker i kliniska studier. Våra produkter stärker hälsan och förebygger vissa sjukdomar. Vi äger vår tillverkningslokal, som är över 1 000 kvadratmeter stor och lever upp till standarderna ISO 22000 och HACCP. Vår avdelning för forskning och utveckling lägger största vikt vid receptframtagning och använder bara naturliga ingredienser. Dessutom är minst 70 % av ingredienserna lokala. Det innebär att priser inte hänger på dollarns växlingskurs, och produkterna bibehåller ett rimligt pris för våra samarbetspartners. Vår personal tar ansvar för produkternas kvalitet och smak. Vi tillverkar inte bara sjukhuskost, utan även hälsosam kost för vuxna och barn, sportkost, vitamintillkott och produkter för viktnedgång, viktuppgång och viktstabilisering.

 2. BIOFOODLAB LLC

  Ryssland

  BioFoodLab är det främsta företaget i Ryssland inom tillverkning av nyttiga tilltugg för vuxna och barn. Vårt mål var att skapa en inhemsk produkt av hög kvalitet som inte fanns på marknaden, och som vi kunde vara stolta över. Sju år senare kan vi erbjuda vi våra samarbetspartners färdiga lösningar för hälsosam kosthållning. Vi har 100 innovativa och populära produkter i vårt sortiment. Idag är våra produkter lätta att hitta på Rysslands stormarknader och i fjorton länder världen över; exempelvis i Japan, Kina och Förenade arabemiraten. Vårt mål är fortfarande detsamma — vi vill underlätta för vuxna och barn att ta enkla steg mot en hälsosam livsstil, varje dag.

 3. SOLBRITT AS

  Estland

  Företaget SOLBRITT AS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Livsmedel för spädbarn. Företagets huvudkontor finns i Rapla, Estland.

 4. BAYOLA ERZEUGERGEMEINSCHAFT GMBH

  Tyskland

  Företaget BAYOLA ERZEUGERGEMEINSCHAFT GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Livsmedel för spädbarn. Företagets huvudkontor finns i Lappersdorf, Tyskland.

 5. VENUSCE ITHALAT IHRACAT SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI

  Turkiet

  Företaget VENUSCE ITHALAT IHRACAT SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Socker. Företaget är även verksamt inom Livsmedel för spädbarn, Livsmedel för spädbarn, livsmedel, och jonbytande hartser. Företagets huvudkontor finns i Izmir, Turkiet.

 1. APTAMIL EU

  Nederländerna

  Företaget APTAMIL EU, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Livsmedel för spädbarn. Företagets huvudkontor finns i Rotterdam, Nederländerna.

 2. M P BIO SCIENCE LTD

  Förenade kungariket

  Företaget M P BIO SCIENCE LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Livsmedel för spädbarn. Företagets huvudkontor finns i Derby, Förenade kungariket.

 1. BABY SHOP ODESSA

  Ukraina

  Företaget BABY SHOP ODESSA, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Blöjor för spädbarn. Företaget är även verksamt inom Livsmedel för spädbarn, och Livsmedel för spädbarn. Företagets huvudkontor finns i Odessa, Ukraina.

 2. ALIMENTACIÓN Y NUTRICIÓN FAMILIAR SLU

  Spanien

  Företaget ALIMENTACIÓN Y NUTRICIÓN FAMILIAR SLU, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Livsmedel för spädbarn. Företagets huvudkontor finns i Carlet (valencia), Spanien.

 3. BELDTON GMBH

  Tyskland

  Företaget BELDTON GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mjölkprodukter. Företaget är även verksamt inom Livsmedel för spädbarn, Private Label, energidrycker, Livsmedel för spädbarn, och proteinintegrator. Företagets huvudkontor finns i Cologne, Tyskland.

 4. BEYDA GIDA SAN

  Turkiet

  Företaget BEYDA GIDA SAN, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Livsmedel för spädbarn. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 5. A.I.T.A. GMBH - AUSTYRIAN INTERNATIONAL TRADING AGENCY

  Österrike

  Företaget A.I.T.A. GMBH - AUSTYRIAN INTERNATIONAL TRADING AGENCY, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Livsmedel för spädbarn. Företagets huvudkontor finns i Purgstall, Österrike.

 6. EVS DISTRIBUTION

  Frankrike

  Företaget EVS DISTRIBUTION, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Livsmedel för spädbarn. Företagets huvudkontor finns i Luc-La-Primaube, Frankrike.

 7. EURL CO-BA-TEC

  Frankrike

  Företaget EURL CO-BA-TEC, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Livsmedel för spädbarn. Företaget är även verksamt inom behandlad mjölk, och Rafinirano sončnično olje. Företagets huvudkontor finns i Villeneuve, Frankrike.

 8. MYKKO

  Belgien

  Företaget MYKKO, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Barnavård - Produkter. Företaget är även verksamt inom Livsmedel för spädbarn, Produkter för spädbarnshygien, bärselar för barn, Livsmedel för spädbarn, Produkter för spädbarnshygien, och spädbarn elektriska kontroller. Företagets huvudkontor finns i Schoten, Belgien.

 1. KHOROL FACTORY FOR BABY FOOD

  Ukraina

  Företaget KHOROL FACTORY FOR BABY FOOD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Livsmedel för spädbarn. Företagets huvudkontor finns i Kiev, Ukraina.

 2. MAMI ME MIMA

  Spanien

  Företaget MAMI ME MIMA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Livsmedel för spädbarn. Företagets huvudkontor finns i Villamediana De Iregua, Spanien.

 3. GANCHEV EOOD

  Bulgarien

  Företaget GANCHEV EOOD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Livsmedel för spädbarn. Företaget är även verksamt inom Blöjor för spädbarn, Mjölkersättning (för spädbarn), Ligg- och sittvagnar, Blöjor för spädbarn, Mjölkersättning (för spädbarn), och Ligg- och sittvagnar. Företagets huvudkontor finns i Sofia, Bulgarien.

 4. MAMA UND BABY WELT INH. CELAL BOZYEL

  Tyskland

  Företaget MAMA UND BABY WELT INH. CELAL BOZYEL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Livsmedel för spädbarn. Företaget är även verksamt inom 100% natural essential oils, biologiska oljor, bärnsten, och bärnstenssmycken. Företagets huvudkontor finns i Berlin, Tyskland.

 5. FLASHTECH GMBH

  Österrike

  Företaget FLASHTECH GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Trikologiska produkter. Företaget är även verksamt inom Livsmedel för spädbarn, ekologiskt mjölkpulver, tillverkare av hudvårdsprodukter, och Livsmedel för spädbarn. Företagets huvudkontor finns i Wien, Österrike.

 6. LAFAZ TRADING BV

  Belgien

  Företaget LAFAZ TRADING BV, är ett Agent/ Representant, som är verksamt inom sektorn för Essenser för livsmedel. Företaget är även verksamt inom Livsmedel för spädbarn, production of tomato concentrate, tomater, och Livsmedel för spädbarn. Företagets huvudkontor finns i Lummen, Belgien.

 7. ILMA TRADING GMBH

  Tyskland

  Företaget ILMA TRADING GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Livsmedel för spädbarn. Företaget är även verksamt inom mjölkpulver för barn, och förlagade små burkar för nyfödda. Företagets huvudkontor finns i Berlin, Tyskland.

 8. BREIBOX UG

  Tyskland

  Företaget BREIBOX UG, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Livsmedel för spädbarn. Företaget är även verksamt inom förlagade små burkar för nyfödda, och biologiska livsmedel för spädbarn. Företagets huvudkontor finns i Kaufbeuren, Tyskland.

 9. QUID PHARMA SL

  Spanien

  Företaget QUID PHARMA SL, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Produkter för spädbarnshygien. Företaget är även verksamt inom Livsmedel för spädbarn, babyset, och Livsmedel för spädbarn. Företagets huvudkontor finns i Madrid, Spanien.

 10. AWTC GMBH

  Tyskland

  Företaget AWTC GMBH, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Livsmedel för spädbarn. Företaget är även verksamt inom import, logistiktjänster, och mjölk - distribution. Företagets huvudkontor finns i Egelsbach, Tyskland.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis