• Europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • livsmedel för spädbarn

Resultat för

Livsmedel för spädbarn - Import och export

 1. BIOFOODLAB LLC

  Ryssland

  Verified by Europages badge

  BioFoodLab är det främsta företaget i Ryssland inom tillverkning av nyttiga tilltugg för vuxna och barn. Vårt mål var att skapa en inhemsk produkt av hög kvalitet som inte fanns på marknaden, och som vi kunde vara stolta över. Sju år senare kan vi erbjuda vi våra samarbetspartners färdiga lösningar för hälsosam kosthållning. Vi har 100 innovativa och populära produkter i vårt sortiment. Idag är våra produkter lätta att hitta på Rysslands stormarknader och i fjorton länder världen över; exempelvis i Japan, Kina och Förenade arabemiraten. Vårt mål är fortfarande detsamma — vi vill underlätta för vuxna och barn att ta enkla steg mot en hälsosam livsstil, varje dag.

  Webbplats Open In New icon
 2. POL-FOODS SP. Z O.O.

  Polen

  Verified by Europages badge

  POL-FOODS SP. Z O.O. köper produkter i 48 länder världen över, och säljer produkter i 97 länder - vi är en genuint global verksamhet. Att handla i så många länder och kulturer förutsätter en gedigen kunskap om olika kulturer och kunder. Vi är en aktör av vikt inom detaljhandeln, där ett växande antal inköpare har upptäckt våra välkända märken. Vi är en av Polens ledande livsmedelsgrossiser och handelsföretag. Vi har äran att leverera till 200 nöjda kunder. Vårt produktsortiment med kylda och frusna köttprodukter är i princip ändlöst. Vi har otaliga produktkombinationer baserade på fläsk, biff, fjäderfä och lamm. Styckning, recept, paketering och andra viktiga steg kan skräddarsys efter kundens specifika behov. Vi har över 5 000 produktlinjer bestående av märkesvaror och varor under eget märke inom FMCG-livsmedel, läsk, personlig vård, hushållsvård, stapelvaror, tobak, färska och frusna livsmedel, frön, nötter och icke-livsmedel. Vi ser oss själva som mycket mer än en livsmedelsleverantör. Vårt mål är alltid att etablera ett värdehöjande samarbete med våra kunder och med våra leverantörer över hela världen. När du har gjort inköp hos oss kan leveransen bokas via oss, eftersom vi har samarbeten med fraktbolag för rimliga priser via DHL, TNT OCH ANDRA FRAKTBOLAG. Kontakta vår kundtjänst via mejl för mer information.

  Webbplats Open In New icon
 3. INNOVANTA, LLC

  Ryssland

  Verified by Europages badge

  Företagsgruppen Innovanta innehar 40 % av marknadsdelen för speciallivsmedel i Ryssland och erbjuder sjukhuskost och dietkost som har visat sig vara effektiv och säker i kliniska studier. Våra produkter stärker hälsan och förebygger vissa sjukdomar. Vi äger vår tillverkningslokal, som är över 1 000 kvadratmeter stor och lever upp till standarderna ISO 22000 och HACCP. Vår avdelning för forskning och utveckling lägger största vikt vid receptframtagning och använder bara naturliga ingredienser. Dessutom är minst 70 % av ingredienserna lokala. Det innebär att priser inte hänger på dollarns växlingskurs, och produkterna bibehåller ett rimligt pris för våra samarbetspartners. Vår personal tar ansvar för produkternas kvalitet och smak. Vi tillverkar inte bara sjukhuskost, utan även hälsosam kost för vuxna och barn, sportkost, vitamintillkott och produkter för viktnedgång, viktuppgång och viktstabilisering.

  Webbplats Open In New icon
 4. ASIA EUROPE TRADE

  Belgien

  Verified by Europages badge

  Asia Europe Trade (AET) är ett europeiskt företag med kontor i Europa och Asien, och som är specialiserat på handel 1) i snabbrörliga konsumtionsvaror /FMCG) 2) Egna varumärken (konfekt, dryck, mat, ej livsmedel) 3) A-toppvarumärken internationell varumärkeshandel 4) One stop lösning och leverans door-2-door, port-2-port av varor till stormarknader, hypermarknader och e-handel 5) Viner, whisky och alkohol 6) Mjölk och dagligvaror. 7). ost (frusen eller färsk) 8). frukt och grönsaker. Kontakta oss, vi ger dig ett snabbt, effektivt och konkurrenskraftigt svar. Vi handlar med minimimängden en pall per SKU och kan konsolidera containrar på 20 och 40 for. AET kan leverera: P&G, Unilever, Ferrero, internationella öl- och mineralvattenmärken, Coca-Cola, Pepsi, Nestle, Kraft, Cadbury, Kimberly-Clark, Henkel, Ritter Sport, Mondelez. 7) Varor som inte är livsmedel (matlagningskärl, mode, kosmetik, skönhet och hälsa, parfymer, batterier). Vi arbetar utan lager för att garantera de färskaste produkterna och det bästa priset.

  Webbplats Open In New icon
 5. DANA EUROPE OU

  Estland

  Verified by Europages badge
Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på Europages.
 1. BAYOLA ERZEUGERGEMEINSCHAFT GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 2. SWEETMILK, LLC

  Ryssland

  MAMAKO® är ett ambitiöst och snabbt växande märke som värnar om traditioner. Vi erbjuder getmjölksbaserat vällingpulver och barnmat, i enighet med de senaste rekommendationerna från läkare och forskare. Vårt sortiment innefattar getmjölksbaserat vällingpulver för barn i åldern 0-6 månader, 6-12 månader och 12+ månader, tio sorters flingor med getmjölk, två soppor och fyra fruktpuréer med getmjölk. Vi är dedikterade till att skapa getmjölksbaserade bebisprodukter som ger ditt barn en frisk och glad uppväxt, så att du kan njuta av att vara förälder. Vi testar alla våra produkter för att garantera att ditt barn bara får den absolut bästa, nyttigaste och godaste maten. Utformade getmjölksbaserade mjölkersättningar från МАМАКО® Premium tillverkas av Industrias Lácteas Asturianas, S.A. (ILAS S.A.) i Asturiasprovinsen i nordvästra Spanien, som är känd för flera hundra års tradition av tillverkning av mejetriprodukter. Getterna i Asturias får en rik kost, som gör att de avger den bästa mjölken i Europa.

 3. IE SOLNYSHKINA M.V.

  Ryssland

  Vi har funnits på livsmedelsmarknaden sedan 2006, när vi började med tillverkning av rismjöl för barnmat och dietkoster. Senare la vi till mjöl av bovete, havre och majs till sortimentet, och började tillverka flingor. 2019 blev vi certifierade som tillverkare av ekologiska produkter, och började tillverka flingor och mjöl under EU: s ekologiska standard. Idag kan vi erbjuda ekologiska mjöl och flingor av bovete och havre, vid sidan av det vanliga. Vi använder högkvalitativa råvaror från Ryssland, som inhandlas från pålitliga jordbrukare. Vi kontrollerar råmaterialen och de färdiga produkterna genom varenda steg - från åker till lada, i ladan och under lastning, i vår lagerlokal och under tillverkning, samt på väg till kunden. Våra kunder är de största europeiska och internationella tillverkarna av barnmat. Alla produkter genomgår obligatoriska tester i europeiska laboratorier, och det medföljer en testrapport med varje leverans.

 4. VENUSCE ITHALAT IHRACAT SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI

  Turkiet

 5. FRUTCO AG

  Schweiz

 1. APTAMIL EU

  Nederländerna

 2. ALIMENTACIÓN Y NUTRICIÓN FAMILIAR SLU

  Spanien

 3. A.I.T.A. GMBH - AUSTYRIAN INTERNATIONAL TRADING AGENCY

  Österrike

 4. M P BIO SCIENCE LTD

  Förenade kungariket

 5. BEYDA GIDA SAN

  Turkiet

 6. EVS DISTRIBUTION

  Frankrike

 7. MYKKO

  Belgien

 8. BABY SHOP ODESSA

  Ukraina

 9. KHOROL FACTORY FOR BABY FOOD

  Ukraina

 10. EURL CO-BA-TEC

  Frankrike

 1. BREIBOX UG

  Tyskland

 2. ILMA TRADING GMBH

  Tyskland

 3. MAMA UND BABY WELT INH. CELAL BOZYEL

  Tyskland

 4. GANCHEV EOOD

  Bulgarien

 5. AUSNUTRIA HYPROCA

  Nederländerna

 6. MAMI ME MIMA

  Spanien

 7. QUID PHARMA SL

  Spanien

 8. LABATEC PHARMA SA

  Schweiz

 9. MUSTAFA-GULL

  Turkiet

 10. PHARMAHEMP

  Slovenien