• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • linser

Resultat för

Linser - Import och export

 1. KONSONET

  Litauen

  Verified by europages badge

  Konsonetas är ett litauiskt företag specialiserat inom import av naturligt oraffinerat socker och kakaoprodukter. Vårt sockersortiment innefattar demerara, mörk muscovado, gyllene strösocker, kaffekristaller. Våra produkter passar för veganer och vegetarianer, är certifierade av British Retail Consortium (BRC) och är kosher och halal. Vi har lanserat två nya sockertyper inom hälsokostsektorn - sockerbitar med antioxidanter och sockerbitar med låg GI för diabetiker. Kakaopulver är en annan produkt som vi har importerat och distribuerat inom Litauen under handelsnamnet Konsonet sedan 2014. Vårt utbud av kakaoprodukter innefattar naturligt och alkaliserat kakaopulver, naturligt och deodoriserat kakaosmör. Sedan 2020 har vi ett samarbete med en av Baltikums största tillverkare av flingor. Vi har alla sorters havreflingsprodukter, från jumbo till snabbgröt; havremjöl och havregryn – hela ugnsrostade korn eller havrekross. Alla havreprodukter är godkända för barnlivsmedel i fråga om metaller, bekämpningsmedel och mögelgifter. Vi har även uppvärmningsprodukter som träbriketter och träpellets (även kallat biobränsle). Besök vår hemsida eller kontakta oss vid frågor. Vi hjälper dig gärna att hitta rätt produkt för just dig.

 2. ORAFOL FRESNEL OPTICS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  ORAFOL Fresnel Optics GmbH är en produktions- och försäljningsorganisation som har sin bas i Apolda (i Thüringen, nära Weimar och Jena). Företaget grundades 1991 som dotterbolag till Reflexite Corporation i Avon (Connecticut, USA). Sedan augusti 2011 ingår Reflexite Corporation med sina globalt spridda dotterbolag i ORAFOL-koncernen i Oranienburg (Tyskland). Våra komponenter används inom ett flertal olika branscher, till exempel inom områdena industriell bildbehandling, optiska sensorer, belysning, bildvisning, bilindustri och solenergi. Som ett av marknadens ledande företag och med mer än 30 års erfarenhet i bagaget kan vi på ett effektiv sätt hjälpa våra kunder att förverkliga sina idéer. Vi erbjuder såväl produktion av standardprodukter som kompletta tjänster med kundanpassad utveckling och tillverkning av mikrostrukturerade optiska plastkomponenter och undermoduler. Dessutom har vi en sammanvävd kompetens inom utveckling och tillverkning, vilket även omfattar optisk konstruktion och verktygstillverkning, där ett exempel är exakt kopiering i plast baserat på värme- och sprutprägling. Ett brett utbud av förädlingsprocesser, som t.ex. kapacitet inom antireflexbehandling genom skiktbeläggning och strukturering samt toppmodern utrustning för hårdmetall- och metallbeläggning, tryckteknik samt system för CNC-fräsning och slutkontroll avrundar vårt sortiment.

 3. V.O.F. PLANTENDIENST VENLO

  Nederländerna

  Verified by europages badge

  VOF Plantendienst är en internationell tillverkare av 100 % raffinerad matlagningsolja över hela världen. Våra huvudprodukter är raffinerad solrosolja, raffinerad majsolja, vete, korn, gul majs, solrosfrön och linser. Med åren har vi samlat erfarenhet inom tillverkning av raffinerad solrosolja och raffinerad majsolja, och av att handla med korn och säd över hela världen. Vi erbjuder de bästa lösningarna för våra klienters logistiska behov och kvalitetskrav. Vi vill bygga och upprätthålla en stark relation med varje enskild kilent, genom att ha ett strikt kvalitetkontrollssystem och att erbjuda konkurrenskraftiga priser och professionell service. Genom åratal av erfarenhet har vårt handelsteam erhållit en djup förståelse för hur den internationella livsmedelsmarknaden fungerar. Tillsammans med vår hängivenhet och professionalism så gör det oss till förstahandsvalet som global tillverkare och exportör. Tveka inte att kontakta oss för ytterligare information.

 4. VIJAYA - SAS JEAN LOUIS BOYERE

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget VIJAYA - SAS JEAN LOUIS BOYERE, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Torkad frukt. Företaget är även verksamt inom Oljeväxter, Diet- och bionäring, Rättvis handel, Kakao och choklad, Oljeväxter, frön, Grossist inom frukt och grönsaker, Diet- och bionäring, och mandel. Företagets huvudkontor finns i Montenay, Frankrike.

 5. HILAIRE AGRI-SERVICES

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget HILAIRE AGRI-SERVICES, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Baljväxter. Företaget är även verksamt inom Oljeväxter, Vegetabiliska oljor, Råa vegetabiliska oljor, Jordbruksprodukter, vegetabiliska livsmedelsoljor, medeltunga brännoljor, frön för raps, solrosolja, och linser. Företagets huvudkontor finns i Vregny, Frankrike.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. AGROTRAKIA INTERNATIONAL TRADE OOD

  Bulgarien

  Verified by europages badge

  Företaget AGROTRAKIA INTERNATIONAL TRADE OOD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Frukt och grönsaker - Import/export. Företaget är även verksamt inom linser, koriander, lök, bönor, frön för lin, och popcorn. Företagets huvudkontor finns i Sliven, Bulgarien.

 2. AGROFORCE LLC

  Ukraina

  AGROFORCE LLC grundades 2004 för handel av baljväxter och säd i Ukraina, samt för förädling av sojabönor för djurfoder. Dotterbolaget UGAGROFORCE LLC arrenderar mark i södra Ukraina, där säden och grödorna odlas. Vi började med fyra anställda och marker på 300 hektar. Nu har vi över tjugo anställda, 1 300 hektar med bevattningsanläggningar, mer än 15 moderna jordbruksmaskiner samt lagerutrymme för 10 000 ton säd.

 3. BAHAROGLU TARIM URUNLERI SANAYI VE TICARET AS

  Turkiet

  Företaget BAHAROGLU TARIM URUNLERI SANAYI VE TICARET AS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vete. Företaget är även verksamt inom Baljväxter, Baljväxter, och linser. Företagets huvudkontor finns i Gaziantep, Turkiet.

 4. LINEINVESTMENT SP. Z O.O.

  Polen

  Företaget LINEINVESTMENT SP. Z O.O., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Jordbruk - Import/Export. Företaget är även verksamt inom senap, linser, och hirs. Företagets huvudkontor finns i Biała Podlaska, Polen.

 5. LA LEGUMBRE DE PEPE

  Spanien

  Företaget LA LEGUMBRE DE PEPE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Torkade baljväxter. Företaget är även verksamt inom kikärtor, linser, och ekologisk honung. Företagets huvudkontor finns i Castellanos De Villiquera, Spanien.

 1. VISALEN IMPORT EXPORT

  Turkiet

  Företaget VISALEN IMPORT EXPORT, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Baljväxter. Företaget är även verksamt inom sesamfrön, kikärtor, linser, och bönor. Företagets huvudkontor finns i Konya, Turkiet.

 2. SEVAN DIS TIC LIMITED SIRKETI

  Turkiet

  Företaget SEVAN DIS TIC LIMITED SIRKETI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Livsmedel - Import/Export. Företaget är även verksamt inom såser, linser, och kikärtor. Företagets huvudkontor finns i Mersin, Turkiet.

 1. GALA FOODS

  Ukraina

  Företaget GALA FOODS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ris. Företaget är även verksamt inom ärtor, bovete, och linser. Företagets huvudkontor finns i Kyiv, Ukraina.

 2. DEUX MI-TEINTES

  Frankrike

  Företaget DEUX MI-TEINTES, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Anslag, reklamartiklar. Företaget är även verksamt inom Tryck, Linser, Offset-tryck, Tryck, linstryck, och Linser. Företagets huvudkontor finns i Pontoise, Frankrike.

 3. VISA ENERFI SANAYI TICARET.LTD.STI

  Turkiet

  Företaget VISA ENERFI SANAYI TICARET.LTD.STI, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Baljväxter. Företaget är även verksamt inom kikärtor, linser, lupin, och sesamfrön. Företagets huvudkontor finns i Konya, Turkiet.

 4. ZIYA TEKIN TARIM URUNLERI LTD

  Turkiet

  Företaget ZIYA TEKIN TARIM URUNLERI LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Jordbruk - Import/Export. Företaget är även verksamt inom linser, Torkade bönor, kikärtor, och Import export av torkade grönsaker. Företagets huvudkontor finns i Mersin, Turkiet.

 5. AGRO ROST

  Ukraina

  Företaget AGRO ROST, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Lin - plantor. Företaget är även verksamt inom Spannmål för boskap och fjäderfä, linser, koriander, senap, och Spannmål för boskap och fjäderfä. Företagets huvudkontor finns i Kharkov, Ukraina.

 6. SEVIMOGLU PULSES

  Turkiet

  Företaget SEVIMOGLU PULSES, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Baljväxter. Företaget är även verksamt inom linser, kikärtor, och bönor. Företagets huvudkontor finns i Mersin, Turkiet.

 7. KDX EUROPE BV

  Nederländerna

  Företaget KDX EUROPE BV, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Tryck. Företaget är även verksamt inom Linser, och Linser. Företagets huvudkontor finns i Kerkrade, Nederländerna.

 8. DE PADDESTOEL

  Belgien

  Företaget DE PADDESTOEL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Diet- och bionäring. Företaget är även verksamt inom vegetariska förrätter, livsmedel med soja, linser, och seitan. Företagets huvudkontor finns i Temse, Belgien.

 1. DOGUS AGRO GIDA SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI

  Turkiet

  Företaget DOGUS AGRO GIDA SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Baljväxter. Företaget är även verksamt inom kikärtor, linser, och bönor. Företagets huvudkontor finns i Mersin, Turkiet.

 2. PARITET INTER

  Tjeckiska republiken

  Företaget PARITET INTER, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Obehandlade fettämnen. Företaget är även verksamt inom Rapsfrökaka, Industrijsko repično olje, solrosolja, och linser. Företagets huvudkontor finns i Praha, Tjeckiska republiken.

 3. LA FOOD S.R.O.

  Tjeckiska republiken

  Företaget LA FOOD S.R.O., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Jordbruk - Import/Export. Företaget är även verksamt inom ekologiska grönsaker, bönor, matris, och linser. Företagets huvudkontor finns i Napajedla, Tjeckiska republiken.

 4. MAHSULBASI TARIM ÜRÜNLERI SANAYI TICARET

  Turkiet

  Företaget MAHSULBASI TARIM ÜRÜNLERI SANAYI TICARET, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Jordbruk - Import/Export. Företaget är även verksamt inom korn, linser, vete, och kikärtor. Företagets huvudkontor finns i Ergani, Turkiet.

 5. UZEL BAKLIYAT GIDA SAN. A.S.

  Turkiet

  Företaget UZEL BAKLIYAT GIDA SAN. A.S., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Baljväxter. Företaget är även verksamt inom kikärtor, linser, och bönor. Företagets huvudkontor finns i Yozgat, Turkiet.

 6. AGRI EXPORT UKRAINE

  Ukraina

  Företaget AGRI EXPORT UKRAINE, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Jordbruk - Import/Export. Företaget är även verksamt inom lök, och linser. Företagets huvudkontor finns i Kakhovka, Ukraina.

 7. DERVISOGLU TARIM URUNLERI TIC VE SAN LTD STI

  Turkiet

  Företaget DERVISOGLU TARIM URUNLERI TIC VE SAN LTD STI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Baljväxter. Företaget är även verksamt inom linser, och pasta och kikärter. Företagets huvudkontor finns i Mersin, Turkiet.

 8. AK100 TARIM URUNLERI SAN TIC LTD ŞTI

  Turkiet

  Företaget AK100 TARIM URUNLERI SAN TIC LTD ŞTI, som är verksamt inom sektorn för Baljväxter. Företaget är även verksamt inom Torkad frukt, kikärtor, vete, linser, och Torkad frukt. Företagets huvudkontor finns i Sorgun, Turkiet.

 9. VISIOOPTIK

  Frankrike

  Företaget VISIOOPTIK, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Optik för medicinskt och kirurgiskt bruk - Instrument. Företaget är även verksamt inom linser, och linser och optiska glas. Företagets huvudkontor finns i Rennes, Frankrike.

 10. TABAN FOOD INC. CO.,

  Turkiet

  Företaget TABAN FOOD INC. CO.,, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Mjölmalning. Företaget är även verksamt inom Baljväxter, vete, linser, och Baljväxter. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Linser - Import och export

Antal resultat

1 176 Företag