• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • lin - plantor

Resultat för

Lin - plantor - Import och export

 1. AGROCHIMINVEST, LLC

  Ryssland

  AgroChimInvest LLC är ett av Rysslands ledande företag inom odling, bearbetning, förädling och export av jordbruksprodukter som koriander, senap, lin, kikärtor, linser och ärtor. Våra produktionslokaler består av gårdar runt Krasnodar. När vi skördar, rensar, lagrar och packar våra olika produkter använder vi bara modern inhemskt och utländskt tillverkad utrustning. Våra ledande agronomer har utvecklat och implementerat vår egna, unika odlingsteknologi under de senaste åren. Genom grödornas växtprocess på åkrarna kontrolleras miljön och tillståndet av vår kvalificerade personal, så att nödvändiga justeringar kan göras i tid. Vi levererar våra produkter regelbundet till kunder i länder som Indien, Pakistan, Neapel, Sri Lanka, Malaysia, Yemen, Europa och så vidare. Alla våra produkter genomgår kvalitetstestning och certifiering. På så sätt möter våra grödor europeiska och internationella kvalitetsstandarder. AgroChimInvest

 2. AGRO ROST

  Ukraina

  Företaget AGRO ROST, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Lin - plantor. Företaget är även verksamt inom Spannmål för boskap och fjäderfä, linser, koriander, senap, och Spannmål för boskap och fjäderfä. Företagets huvudkontor finns i Kharkov, Ukraina.

 3. OPAVLEN OPAVA, A.S.

  Tjeckiska republiken

  Företaget OPAVLEN OPAVA, A.S., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Tyger. Företaget är även verksamt inom Linne - Trådar och garn, Lin - plantor, Linne - Tyger, Linnefibrer, Linne - Trådar och garn, Lin - plantor, Linne - Tyger, och Linnefibrer. Företagets huvudkontor finns i Opava, Tjeckiska republiken.

 4. LTD "RADALEN"

  Vitryssland

  Företaget LTD "RADALEN", är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Lin - plantor. Företagets huvudkontor finns i Volozhin, Vitryssland.

 5. AGARDI AGRARGAZDASAG RT

  Ungern

  Företaget AGARDI AGRARGAZDASAG RT, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Textilplantor. Företaget är även verksamt inom Lin - plantor, och Lin - plantor. Företagets huvudkontor finns i Seregelyes, Ungern.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. ARANYKOCSI TERMELÖ, RT

  Ungern

 2. DOBOZI PETOFI MEZOGAZDASAGI TERMELO ES SZOLGALTATO SZOVETKEZET

  Ungern

 3. GOEMARE ET BARRAY

  Frankrike

 4. NAGYMEZO MEZÖGAZDASÁGI SZOVETKEZET REPCELAK

  Ungern

 5. MELIKE IPLIK SANAYI VE TICARET LTD STI

  Turkiet

 1. FELSOSZENTGYORGYI MEZOGAZDASAGI TERMELOSZOVETKEZET

  Ungern

 2. RAKOSFOLDJE - AGRICOLA NOVENYTERMESZTO KFT

  Ungern

 1. ETS DEVOGELE

  Frankrike

 2. AIS EURELO DEUTSCHLAND GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vi är en global tjänsteleverantör för maskinmontage och fabriksflyttar. AIS EURELO är ett joint venture mellan AIS Vanguard och EURELO Tech. Partnerskapet bygger på de båda företagens erfarenhet och resurser som industritjänstleverantörer. Ett industriföretag med specialkunskaper inom komplexa internationella omlokaliseringar, med över 40 års erfarenhet och en lång rad lyckade projekt från olika branscher. Genom att kombinera resurser och erfarenhet från två så väletablerade företag kan vi erbjuda kunder från en lång rad olika sektorer och utspridda över ett stort geografiskt område tillförlitlig och kostnadseffektiv monteringsservice över hela världen. Vi har ett brett utbud av tekniktjänster, från installation av enstaka maskiner till nyckelfärdiga flyttprojekt och omlokalisering av produktion.

 3. BENEFERT

  Nederländerna

  Verified by europages badge

  Företaget BENEFERT, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Naturgödsel. Företaget är även verksamt inom flytande gödningsmedel, aminosyror, Fulvosyra, biostimulantia, Gödningsmedel för hållbar utveckling, organic and biological fertilizer, biostimulatorer - gödningsämnen, artiklar för biologiskt jordbruk, och Naturliga produkter för jordförbättring. Företagets huvudkontor finns i Eindhoven, Nederländerna.

 4. HYDRO-PROFI-LINE® BY GKR GERMANY

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Utveckling, produktion och försäljning av Hydro Profi Line®-växtinredningssystem för hållbar och funktionell växtinredning på tätade ytor, ytor utan jord och inomhus. Fördelarna med Hydro Profi Line®-växtsystemen: • Hållbar reducering av vattenförbrukningen för planteringar med upp till 80 %.• Unikt rotvegetationsutrymme med luft och vatten för perfekt luftning av rötterna.• Inga rotklumpar eller ruttnande rötter i botten av krukan eftersom inget fyllnadsmaterial krävs runt planteringskrukan.• Stor vattenreserv, eftersom det inte finns någon förskjutning av växtsubstrat.• Unikt Quick Change System för snabb och enkel omplantering• Passar alla plantor i jord och hydrokultur• Passar både på kontor och större ytor• Vattnas alltid och endast när det behövs – Det går i princip inte att vattna för mycket

 5. ROYALTYAGRO

  Vitryssland

  Företaget ROYALTYAGRO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Plantor, blomsterlökar och frö. Företaget är även verksamt inom frön för rovor, frön för lin, och linoljor. Företagets huvudkontor finns i Mogilev, Vitryssland.

 6. VM TRADING GMBH

  Tyskland

  Leverans av fröer och örter av hög kvalitet för livsmedelsindustrin. Generalimportör och tillverkare av chiafrön, chia, GAIA chiafrön, amarantfrön (sädesslag), kryddörter, ingefära, örter, linfrön, vallmofrön, oljefrön, quinoa, sesam, sesamolja, sesamfrön, solroskärnor, råvaror för te.