• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • lera och kaolin

Resultat för

Lera och kaolin - Import och export

 1. ADOLF GOTTFRIED TONWERKE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget ADOLF GOTTFRIED TONWERKE GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Lera och kaolin. Företagets huvudkontor finns i Großheirath, Tyskland.

 2. BASSERMANN MINERALS GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget BASSERMANN MINERALS GMBH & CO. KG, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Lera och kaolin. Företaget är även verksamt inom alumin, kaolin, Aluminiumhydroxid, Glimmer, bentonit, och barijev sulfat. Företagets huvudkontor finns i Mannheim, Tyskland.

 3. LES ARGILES DU SOLEIL

  Frankrike

  Vi har vårt säte i Gard och tillverkar produkterna med varumärket Argiles du Soleil, skönhetsprodukter och tvålar av märket Ambroise Rico och levererar råvaror till kosmetika- och tvåltillverkare. Våra lerprodukter är 100 % naturliga och har olika gynnsamma egenskaper för hud och hår. De är även miljövänliga. Våra tvålar färgas oftast med växtextrakt eller lera och parfymeras med eteriska oljor.

 4. PRIVATE JOINT STOCK COMPANY WEIGHTING AGENTS PLANT

  Ukraina

  Företaget PRIVATE JOINT STOCK COMPANY WEIGHTING AGENTS PLANT, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Lera och kaolin. Företaget är även verksamt inom bentonit. Företagets huvudkontor finns i Konstantinovka, Ukraina.

 5. MUSA YAPI DIS TICARET

  Turkiet

  Företaget MUSA YAPI DIS TICARET, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Lera och kaolin. Företaget är även verksamt inom cementprodukter, Kalksten, basalt, och dolomit. Företagets huvudkontor finns i Kocaeli, Turkiet.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. AN NUR MINERALS SDN BHD

  Malesien

  Företaget AN NUR MINERALS SDN BHD, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Kolkraftverk. Företaget är även verksamt inom Lera och kaolin, och Lera och kaolin. Företagets huvudkontor finns i Selangor, Malesien.

 2. THEODOR STEPHAN KG GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget THEODOR STEPHAN KG GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mineraler. Företaget är även verksamt inom Olika mineraler och inerta för byggnadsindustri, Marmor och naturliga stenar, Råvaror för keramikindustrin, Lera och kaolin, Olika mineraler och inerta för byggnadsindustri, Marmor och naturliga stenar, Råvaror för keramikindustrin, och Lera och kaolin. Företagets huvudkontor finns i Burbach, Tyskland.

 3. CEYLAN MINERAL MINING

  Turkiet

  Företaget CEYLAN MINERAL MINING, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Lera och kaolin. Företaget är även verksamt inom kattsand, och bentonit. Företagets huvudkontor finns i Ankara, Turkiet.

 4. RAKHSHAN KANI POOYAN CO

  Iran

  Företaget RAKHSHAN KANI POOYAN CO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mineraler. Företaget är även verksamt inom Lera och kaolin, bentonit, Lera och kaolin, tungspat, och Kemi. Företagets huvudkontor finns i Tehran, Iran.

 5. JUAN DIEGO BUITRAGO MAYOR

  Spanien

  Företaget JUAN DIEGO BUITRAGO MAYOR, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Lera och kaolin. Företagets huvudkontor finns i Fortuna, Spanien.

 1. ADELINO DUARTE DA MOTA, S.A.

  Portugal

  Företaget ADELINO DUARTE DA MOTA, S.A., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Olika mineraler och inerta för byggnadsindustri. Företaget är även verksamt inom Lera och kaolin, Lera och kaolin, Fältspat, och kvarts. Företagets huvudkontor finns i Meirinhas, Portugal.

 2. SILMIN IBERICA S.L.

  Spanien

  Företaget SILMIN IBERICA S.L., är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Lera och kaolin. Företagets huvudkontor finns i Rubi, Spanien.

 1. STORIVIA

  Frankrike

  Företaget STORIVIA, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Lera och kaolin. Företaget är även verksamt inom barijev sulfat, och bentonit. Företagets huvudkontor finns i Metz, Frankrike.

 2. DOMINIK GEORG LUH TECHNOGRAFIT GMBH

  Tyskland

  Företaget DOMINIK GEORG LUH TECHNOGRAFIT GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Energi och råvaror - Service för industrier. Företaget är även verksamt inom Lera och kaolin, grafit, kaolin, Lera och kaolin, och eldfast grafit. Företagets huvudkontor finns i Eltville, Tyskland.

 3. COMMERCE-INVEST

  Ukraina

  Företaget COMMERCE-INVEST, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Lera och kaolin. Företagets huvudkontor finns i Odesa, Ukraina.

 4. LEHM EIDER

  Tyskland

  Företaget LEHM EIDER, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Lera och kaolin. Företagets huvudkontor finns i Bisterschied, Tyskland.

 5. DAL CIN SPA

  Italien

  Företaget DAL CIN SPA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Lera och kaolin. Företagets huvudkontor finns i Concorezzo, Italien.

 6. CLAYS OF UKRAINE

  Ukraina

  Företaget CLAYS OF UKRAINE, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Lera och kaolin. Företaget är även verksamt inom Vit lera. Företagets huvudkontor finns i Kiev, Ukraina.

 7. TURBOV KAOLIN COMPANY

  Ukraina

  Företaget TURBOV KAOLIN COMPANY, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Lera och kaolin. Företaget är även verksamt inom Kiselhaltig sand. Företagets huvudkontor finns i Turbov, Ukraina.

 8. SIBELCO DEUTSCHLAND GMBH

  Tyskland

  Företaget SIBELCO DEUTSCHLAND GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Olika mineraler och inerta för byggnadsindustri. Företaget är även verksamt inom Lera och kaolin, Gruvor och schakt - Maskiner och utrustning, Oorganisk kemi - Basprodukter och derivat, Organisk kemi- Basprodukter och derivat, Lera och kaolin, Gruvor och schakt - Maskiner och utrustning, Oorganisk kemi - Basprodukter och derivat, och Organisk kemi- Basprodukter och derivat. Företagets huvudkontor finns i Ransbach-Baumbach, Tyskland.

 1. CLAYSERVER GMBH

  Tyskland

  Företaget CLAYSERVER GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Olika mineraler och inerta för byggnadsindustri. Företaget är även verksamt inom Lera och kaolin, Sand och grus, Gruvor och schakt - Maskiner och utrustning, Oorganisk kemi - Basprodukter och derivat, Lera och kaolin, Sand och grus, Gruvor och schakt - Maskiner och utrustning, och Oorganisk kemi - Basprodukter och derivat. Företagets huvudkontor finns i Ostercappeln, Tyskland.

 2. SRC ARGILE VERTE

  Tunisien

  Företaget SRC ARGILE VERTE, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Lera och kaolin. Företagets huvudkontor finns i Tunis, Tunisien.

 3. EGAP SRL

  Italien

  Företaget EGAP SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Olika mineraler och inerta för byggnadsindustri. Företaget är även verksamt inom Lera och kaolin, gyttja för kroppen, naturkosmetikprodukter, Lera och kaolin, och råvaror för kosmetika. Företagets huvudkontor finns i Rosà, Italien.

 4. BRIGHT INDUSTRIAL

  Kina

  Företaget BRIGHT INDUSTRIAL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Lera och kaolin. Företagets huvudkontor finns i Xinzhou, Kina.

 5. KFT MINING CO

  Iran

  Företaget KFT MINING CO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Lera och kaolin. Företaget är även verksamt inom kaolin, gruvor, lera, och badrumsplattor. Företagets huvudkontor finns i Mashhad, Iran.

 6. E.T.A.S. SRL (ESTRAZIONE E TRASFORMAZIONE ARGILLE SARDE)

  Italien

  Företaget E.T.A.S. SRL (ESTRAZIONE E TRASFORMAZIONE ARGILLE SARDE), är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Lera och kaolin. Företaget är även verksamt inom Malmbrytning och utvinning av mineraler, Malmbrytning och utvinning av mineraler, bentonit, och granulära absorptionsmedel. Företagets huvudkontor finns i Villanova Tulo, Italien.

 7. ARGILETZ SA

  Frankrike

  Företaget ARGILETZ SA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Lera och kaolin. Företagets huvudkontor finns i Lizy-Sur-Ourcq, Frankrike.

 8. S&B INDUSTRIAL MINERALS GMBH

  Tyskland

  Företaget S&B INDUSTRIAL MINERALS GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Olika mineraler och inerta för byggnadsindustri. Företaget är även verksamt inom Lera och kaolin, och Lera och kaolin. Företagets huvudkontor finns i Oberhausen, Tyskland.

 9. EUROMINERAL LLC

  Ukraina

  Företaget EUROMINERAL LLC, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Lera och kaolin. Företaget är även verksamt inom lera, och råvaror till eldfast keramik. Företagets huvudkontor finns i Donetsk, Ukraina.

 10. SM&K LTD

  Förenade kungariket

  Företaget SM&K LTD, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Lera och kaolin. Företagets huvudkontor finns i St Newlyn East, Förenade kungariket.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis