• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • lakrits

Resultat för

Lakrits - Import och export

 1. MICHAEL GUTSCHKE ROHSTOFFHANDEL E.K.

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Varmt välkommen till en värld av råvaror! Företaget Michael Gutschke Rohstoffhandel är specialiserat på direkt import och försäljning av naturråvaror och halvfabrikat av hög kvalitet från olika ursprungsländer. Vi ger våra kunder personlig och pålitlig service. I enlighet med min unika produkt- och marknadskännedom liksom min långa erfarenhet erbjuder vi ett brett sortiment av naturliga råvaror för användning i arom-, kosmetika-, tobaks-, konfektyr och livsmedelsindustri samt för teknisk användning. Vi levererar råvaror för smaksättning, bindning, förtjockning, separering, stabilisering, färgning och tätning. Produkterna lagras och kontrolleras i Hamburg. Genom ett tätt samarbete under många år har vi byggt upp ett mycket gott förhållande till våra samarbetspartner och ett enastående nätverk. Tack vare en liten administrationsapparat kan vi agera snabbt och flexibelt.

 2. KALFANY SÜSSE WERBUNG GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  I över 35 år har Kalfany Süße Werbung GmbH utvecklat och tillverkat sötsaker som reklamartiklar för sina kunder. Det som började med ett konditori i Schwarzwald utvecklades under grundaren Pieter Schuberts kreativa hand till ett ledande företag inom reklamartiklar.

 3. AMARELLI FABBRICA DI LIQUIRIZIA DI FORTUNATO AMARELLI & C. SAS

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget AMARELLI FABBRICA DI LIQUIRIZIA DI FORTUNATO AMARELLI & C. SAS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Lakrits. Företaget är även verksamt inom likörer, choklad, karameller, och konfekt. Företagets huvudkontor finns i Corigliano-Rossano, Italien.

 4. WAKHAN AA - RÉGLISSE BIO

  Frankrike

  Producent av livsmedel från Himalayas sluttningar till slutkunden, utan mellanhänder. Grossistförsäljning av naturliga och vilda aromatiska och medicinalväxter som lakritsrot, glycyrrhizinsyra och glabridin, saffran, sesam, kummin, koriander, nigellafrön, malva sylvestris-blomma, m.m. Sedan 2018, för att garantera fabrikens spårbarhet, har företaget etablerat ett system i vilket varje skörd bevarar en "skördfil"

 5. DROPGIGANT

  Nederländerna

  Företaget DROPGIGANT, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Lakrits. Företaget är även verksamt inom Konfekt utan choklad, vingummin, karameller, Konfekt utan choklad, och lakritspastiller. Företagets huvudkontor finns i Groningen, Nederländerna.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. BELLA GERMANY GMBH

  Tyskland

  Företaget BELLA GERMANY GMBH, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Lakrits. Företagets huvudkontor finns i Aachen, Tyskland.

 2. LIQUIRGAM - FABBRICA DI LIQUIRIZIA DOP BIOLOGICA

  Italien

  Företaget LIQUIRGAM - FABBRICA DI LIQUIRIZIA DOP BIOLOGICA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Lakrits. Företagets huvudkontor finns i Corigliano Calabro, Italien.

 3. KAREKS IMPORT EXPORT & TRADING CO.LTD.

  Turkiet

  Företaget KAREKS IMPORT EXPORT & TRADING CO.LTD., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Medicinalväxter och örter. Företaget är även verksamt inom Lakrits, torkade äpplen, och Lakrits. Företagets huvudkontor finns i Iskenderun, Turkiet.

 4. AMEEL CANDY WORLD

  Belgien

  Företaget AMEEL CANDY WORLD, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Kolakarameller. Företaget är även verksamt inom KONFEKT, KONFEKT, karameller, lakrits, och tuggummi. Företagets huvudkontor finns i Roeselare, Belgien.

 5. KEY GLOBAL EMC

  Australien

  Företaget KEY GLOBAL EMC, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Jordbruk - Import/Export. Företaget är även verksamt inom anläggning av trädgård, lakrits, och eteriska oljor. Företagets huvudkontor finns i Doncaster East, Australien.

 1. SOFIA ENTERPRISE GLOBAL LTD

  Förenade kungariket

  Företaget SOFIA ENTERPRISE GLOBAL LTD, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Lakrits. Företaget är även verksamt inom Import/Export - jordbruksprodukter, dragant, Import/Export - jordbruksprodukter, och torkad frukt. Företagets huvudkontor finns i London, Förenade kungariket.

 2. CALABRIA LIQUORI

  Italien

  Företaget CALABRIA LIQUORI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Aperitifer, alkoholhaltiga. Företaget är även verksamt inom likörer, och lakrits. Företagets huvudkontor finns i Fuscaldo, Italien.

 1. SIGLOS GMBH

  Tyskland

  Företaget SIGLOS GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Diet - livsmedel. Företaget är även verksamt inom Lakrits, Medicin, Medicinalväxter och örter, Lakrits, Medicin, och Medicinalväxter och örter. Företagets huvudkontor finns i Hamburg, Tyskland.

 2. NEWSAAD TRADE

  Iran

  Företaget NEWSAAD TRADE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Försäljare av medicinalväxter. Företaget är även verksamt inom Lakrits, Lakrits, saffran, och dadlar. Företagets huvudkontor finns i 3137791223, Iran.

 3. JUST LIQUORICE LTD

  Förenade kungariket

  Företaget JUST LIQUORICE LTD, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Lakrits. Företagets huvudkontor finns i Swindon, Förenade kungariket.

 4. LICORMAN CO.

  Iran

  Företaget LICORMAN CO., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Lakrits. Företaget är även verksamt inom Konfekt utan choklad, choklad, och Konfekt utan choklad. Företagets huvudkontor finns i Tehran, Iran.

 5. FERROTEX LTD

  Uzbekistan

  Företaget FERROTEX LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Lakrits. Företagets huvudkontor finns i Tashkent, Uzbekistan.

 6. VANDERGEETEN SCANDINAVIA AS

  Norge

  Företaget VANDERGEETEN SCANDINAVIA AS, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Kakao och choklad. Företaget är även verksamt inom Konfekt utan choklad, Lakrits, Konfekt utan choklad, sockerfri chokolad, och Lakrits. Företagets huvudkontor finns i Oslo, Norge.

 7. WILLIAM SANTUS & CO.LIMITED

  Förenade kungariket

  Företaget WILLIAM SANTUS & CO.LIMITED, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Tuggummi. Företaget är även verksamt inom Konfekt utan choklad, Lakrits, Konfekt utan choklad, och Lakrits. Företagets huvudkontor finns i Wigan, Förenade kungariket.

 8. GUMI GIDA SAN VE TIC. A.S.

  Turkiet

  Företaget GUMI GIDA SAN VE TIC. A.S., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kolakarameller. Företaget är även verksamt inom klubbor, och lakrits. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 1. REGALIZ EBRO

  Spanien

  Företaget REGALIZ EBRO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Lakrits. Företaget är även verksamt inom Kolakarameller, och Kolakarameller. Företagets huvudkontor finns i Barcelona, Spanien.

 2. HARIBO LAKRIS AS

  Norge

  Företaget HARIBO LAKRIS AS, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Tuggummi. Företaget är även verksamt inom Konfekt utan choklad, Lakrits, Konfekt utan choklad, och Lakrits. Företagets huvudkontor finns i Østerås, Norge.

 3. BEATRIZ LÓPEZ JEREZ

  Spanien

  Företaget BEATRIZ LÓPEZ JEREZ, är ett Agent/ Representant, som är verksamt inom sektorn för Lakrits. Företagets huvudkontor finns i Vigo, Spanien.

 4. SAET SWEETS SL

  Spanien

  Företaget SAET SWEETS SL, som är verksamt inom sektorn för Konfekt utan choklad. Företaget är även verksamt inom Lakrits, och Lakrits. Företagets huvudkontor finns i Sant Jaume Dels Domenys (Tarragona), Spanien.

 5. ASIA PLUS

  Uzbekistan

  Företaget ASIA PLUS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Lakrits. Företagets huvudkontor finns i Tashkent, Uzbekistan.

 6. HARIBO NEDERLAND B.V.

  Nederländerna

  Företaget HARIBO NEDERLAND B.V., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Lakrits. Företaget är även verksamt inom Konfekt utan choklad, och Konfekt utan choklad. Företagets huvudkontor finns i Breda, Nederländerna.

 7. SOYSAL GIDA IC VE DIS TICARET

  Turkiet

  Företaget SOYSAL GIDA IC VE DIS TICARET, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Livsmedel - Import/Export. Företaget är även verksamt inom oljeväxtfröer, och lakrits. Företagets huvudkontor finns i istanbul, Turkiet.

 8. IBSAGAZELLE

  Iran

  Företaget IBSAGAZELLE, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Lakrits. Företagets huvudkontor finns i tehran, Iran.

 9. CARE FOR JOBS

  Nederländerna

  Företaget CARE FOR JOBS, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Lakrits. Företagets huvudkontor finns i Stellendam, Nederländerna.

 10. KRAEPELIEN & HOLM/LIMECON B.V.

  Nederländerna

  Företaget KRAEPELIEN & HOLM/LIMECON B.V., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Lakrits. Företaget är även verksamt inom Konfekt utan choklad, och Konfekt utan choklad. Företagets huvudkontor finns i Oosterwolde Fr, Nederländerna.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis