• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • lås

Resultat för

Lås - Import och export

 1. AGA

  Spanien

  Verified by europages badge

  Låstillverkare. Vi erbjuder lås med hög säkerhet, handtag och gångjärnslås. Vi har en ledande ställning i fråga om system för öppning och stängning. Vi erbjuder tre linjer med system och lösningar: Allmän industri, högriskindustri och energiomvandlingsindustri. AGA företräder låsbranschen på den spanska marknaden och internationellt. Vårt mål har alltid varit att bibehålla det sociala engagemanget i vår närmiljö och skapa möjligheter där vi befinner oss. Vi står i tacksamhetsskulöd till de personer som genom åren passerat AGA, de som möjliggjort detta företagsprojekt. Vi hoppas kunna bevara de förväntningar och den entusiasm de inspirerat till.

 2. SINA SERRATURE SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  SINA SERRATURE SRL grundat 1973 producerar säkerhetslås med 72mm mittavstånd, med CE-märkning i enlighet med EN 12209-standarden, panik/nödlås, säkerhetslås 72 mm mittavstånd med alla komponenter i rostfritt stål. Patentlås mittavstånd 70 - 72 - 90 mm, cylinderlås mittavstånd 70 - 85 - 90 mm, cylindrar för lås. Företaget har riktat sin produktion till både den utländska och den italienska marknaden och anpassat den till behoven på de marknader där de är verksamma. Ständig teknisk utveckling gör det möjligt att noggrant följa behoven hos alla kunder, med vilka de har etablerat relationer av professionalitet och ömsesidigt förtroende. Företag certifierat ISO 9001: 2015. SINA SERRATURE har avsikten att skapa tjänster som är starkt fokuserade på sina kunder, förbättra processer genom att investera i utveckling: I synnerhet vill man genomföra en policy som gör det möjligt att ständigt utvärdera kundklagomål och öka deras tillfredsställelse.

 3. XINGTAI TRADE (H. K.) CO., LTD

  Kina

  Verified by europages badge

  XingTai Trade (H. K.) CO., LTD ligger i NingBo, där ekonomin blomstrar och trafiken är framkomlig. Företaget grundades 2006 och specialiserar sig på kedjor med svetsade länkar, knutna kedjor, kulkedjor, plastkedjor, dekorationskedjor, upphängningskedjor, kedjeaccessoarer, riggningar, vajrar, hänglås, glasfiberprodukter samt andra utrustningsprodukter av plast. Vi arbetar efter ledorden jämbördighet och ömsesidig nytta, ärlighet och ära, effektiv och praktisk verksamhet samt innovation.

 4. B&B LOCKS 1

  Belgien

  Verified by europages badge

  På 1980-talet optimerade vårt företag tekniken med elektriska lås för säkerhetsdörrar. Vi har valt att specialisera oss inom elektriska säkerhetslås, och har varit verksamma under märkesnamnet Technilock. Tack vare vår specialisering kunde vi snabbt utvckla högkvalitativa låslösningar. Märkesnamnet Technilock såldes år 2000, och vi gick vidare med ett nytt namn: B&B Locks. Med vår gedigna erfarenhet kan vi erbjuda djupgående kunnighet inom moderna kvalitetssäkerhetslås.

 5. BERICOPLAST SPA

  Italien

  Verified by europages badge

  Bericolaplast S.p.A. har sedan 1974 varit en av de ledande europeiska tillverkarna av monocoque-säten genom plastformning. Företaget har varit verksamt i över 30 år inom idrottsanläggningar och har sedan 2006 varit en officiell leverantör till FIFA genom att delta i produktionen av säten till VM, EM och Afrikanska cupen. Utöver idrottsanläggningar tillverkar företaget också säten för samhällsanläggningar såsom teatrar, skolor, konferenslokaler, arenor, idrottshallar, byar och historiska platser.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. ARTISAN JONATHAN SERRURIER ET PLOMBIER

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget ARTISAN JONATHAN SERRURIER ET PLOMBIER, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Lås. Företaget är även verksamt inom låscylindrar, öppnande av lås, pansarlås, och lås för infalsning. Företagets huvudkontor finns i Créteil, Frankrike.

 2. TESI - SERRURES INDUSTRIELLES ET SYSTÈMES DE VERROUILLAGE

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget TESI - SERRURES INDUSTRIELLES ET SYSTÈMES DE VERROUILLAGE, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Lås, hänglås och nycklar. Företaget är även verksamt inom Lås, Lås, och lås. Företagets huvudkontor finns i Chailloué, Frankrike.

 3. SERRURIER DU COIN

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget SERRURIER DU COIN, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Lås. Företaget är även verksamt inom reparation av lås, och anläggning kassaskåp. Företagets huvudkontor finns i Paris, Frankrike.

 4. MONSIEUR BLINDAGE

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget MONSIEUR BLINDAGE, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Lås. Företaget är även verksamt inom Garagedörrar, Rulljalusier, Garagedörrar, och Rulljalusier. Företagets huvudkontor finns i Paris, Frankrike.

 5. BKR SECURITY

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget BKR SECURITY, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Lås. Företaget är även verksamt inom Säkerhetstjänster, byte av lås, dörröppning, öppnande av armerad dörr, och Säkerhetstjänster. Företagets huvudkontor finns i Paris, Frankrike.

 1. PRO-HOBB GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget PRO-HOBB GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Lås. Företagets huvudkontor finns i Lichtenfels, Tyskland.

 2. KPVA GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget KPVA GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Lås. Företagets huvudkontor finns i Essen, Tyskland.

 1. LES SERRURIERS OCCITANS

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget LES SERRURIERS OCCITANS, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Lås. Företaget är även verksamt inom montering av lås, reparation av lås, och öppnande av lås. Företagets huvudkontor finns i Colomiers, Frankrike.

 2. ADP HABITAT

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget ADP HABITAT, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Järnjalusier. Företaget är även verksamt inom Lås, hänglås och nycklar, ključavničarstvo, lås, armerade dörrar, branddörr, dörrar för garage, Fönster av aluminium, Fönster av PVC, och Lås, hänglås och nycklar. Företagets huvudkontor finns i Lyon, Frankrike.

 3. OLIVARES GINO SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget OLIVARES GINO SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Sintring - stål och metall. Företaget är även verksamt inom Lås, Pumpar, mekanisk verkstad, gjutning av metall, Lås, bearbetning av järnhaltiga metaller och legeringar, Pumpar, och frittade metallprodukter. Företagets huvudkontor finns i Gessate, Italien.

 4. MON DEPANNEUR IDF

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget MON DEPANNEUR IDF, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Lås. Företaget är även verksamt inom ključavničarstvo, reparation av lås, öppnande av lås, och dörröppning. Företagets huvudkontor finns i Paris, Frankrike.

 5. MIKAEL SERRURIER BRUXELLES

  Belgien

  Verified by europages badge

  Företaget MIKAEL SERRURIER BRUXELLES, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Fastighetsförsäkringar. Företaget är även verksamt inom lås, öppnande av lås, ključavničarstvo, och pansarlås. Företagets huvudkontor finns i Bruxelles, Belgien.

 6. SERRURIER VACHETTE

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget SERRURIER VACHETTE, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Lås. Företaget är även verksamt inom Lås, hänglås och nycklar, Lås, hänglås och nycklar, ključavničarstvo, reparation av lås, och öppnande av armerad dörr. Företagets huvudkontor finns i Paris, Frankrike.

 7. SERRURIER POINTFORT FICHET

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget SERRURIER POINTFORT FICHET, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Lås. Företaget är även verksamt inom ključavničarstvo, reparation av lås, öppnande av armerad dörr, och förstärkt dörr. Företagets huvudkontor finns i Paris, Frankrike.

 8. LES ARTISANS PROS

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget LES ARTISANS PROS, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Lås. Företaget är även verksamt inom Rörmokeriarbeten, Centralvärme - Anläggningar, reparation av lås, Rörmokeriarbeten, Centralvärme - Anläggningar, och varmvattenberedare. Företagets huvudkontor finns i Paris, Frankrike.

 1. NORH DIN SIKKERHED - VORES ANSVAR

  Danmark

  Norh Låsservice & Låssmed, vi är här för att lösa ditt problem, kanske har du låst dig utanför, tappat dina nycklar, fått din väska stulen, eller av en eller annan anledning behöver en låssmed, så vill vi hjälpa dig med ditt problem. Norh låsservice & låssmed är en auktoriserad låssmed som existerat i ca. 5 år i Köpenhamn. Vi på Norh utmärker oss gennom suveräna bedömmelser på Google og Facebook, idag är vi den säkerhetskejda som är bäst bedömt i hela Danmark. Vi går väldigt mycket upp i att ge den absoluta bästa service, av våra kunniga medarbetare får du alltid snabb service och ett professionellt och trevligt bemötande och ditt problem löst på bästa vis med högsta kvalite. Norh låssmed utgår i dag ifrån Köpenhamn, men vi kör med glädje til våra kunder i Malmö, vi utför låssmeds lösningar og elektriker uppgifter på tidspunktet i hela Skåne.

 2. KEYA

  Spanien

  KEYA startade 1965 som låstillverkare. På den tiden var produktionen ägnad åt lås med regel för möbeltillverkare. Efter denna första period, för att uppfylla de dåvarande marknadens växande krav, beslöt vi att starta en ny serie produkter: det välkända myntlåset KEYA.

 3. EZCURRA ESKO SA

  Spanien

  Tillverkare av högsäkerhetslås. Våra produkter: lås med hög säkerhet, lås och reglar med hög säkerhet, speciallås för pansardörrar, lås med hög säkerhet med spår, lås med hög säkerhet med kolv, lås med antihävarmssystem med hög säkerhet.

 4. WÜRTTEMBERGISCHE ALLPLASTIK GMBH

  Tyskland

  2012 utvecklade Allplastik den detekterbara förslutaren Blitzbinder®. Det FDA- och EUR 10/2011-kompatibla sortimentet är tillverkat i en innovativ materialblandning som möjliggör detektering av produkten, t.ex. inom livsmedelsindustrin. Som ISO 9001: 2008-certifierat företag står Allplastik för högkvalitativa material, hög produktkvalitet, snabb produkttillgänglighet och tillförlitliga leveranser.

 5. GIUSSANI TECHNIQUES SPA - DIVISIONE GIUSSANI SERRATURE

  Italien

  Fabrik specialiserad på universallås, amerikanska, med lågspänningsbrytare, dörrhandtag och vred med integrerad nyckel, för metallkonstruktioner, eltavlor, manöverbord, möbler och automatdistribution. Regellås, blocklås, trepunktslås och med ringklocka. Vi är specialiserade på amerikanska lås, nyckelhandtag, dörrvreden med nyckel, cylinderlås; lås med regel.

 6. EUROTEC SPANNRINGE GMBH

  Tyskland

  Företaget Eurotec Spannringe GmbH grundades 02.09.1997. Med våra 48 medarbetare på ca 5 000 kvm produktionsyta under tak tillverkar vi tillbehör till förpackningar. Vår huvudsakliga verksamhet är tillverkning av spännringar. Våra produkter: • utfällbara handtag • spännförslutningar för rör • fjädersprintar • spännringar och spännringslås • låsanordningar • EPDM-geomembran • handtag av metall • stansade detaljer • dragna detaljer • tillbehör till fat

 7. NEW AREL

  Italien

  Lås för eltavlor. Säkerhetssystem med mekanisk interlockfunktion. Tillverkning och handel med lås och handtag för elpaneler BT och MT, mekaniska säkerhetslås på elcentraler, för kemiska och petrokemiska anläggningar. Arel arbetar på internationell nivå när det gäller produktion.

 8. ROMI FABBRO BERGAMO SAS

  Italien

  Låssmed. Åtgärdar problem med lås och metallridåer dygnet runt. Vi erbjuder bl.a. följande tjänser: öppna blockerade dörrar, byta lås och låsa upp, byta metallridåer och installera förstärkta ytterdörrar. Glöm inte att vi, för att skydda konsumenterna, har blivit officiella medlemmar och låtit certifiera alla våra kostnadsförslag och priser av "italienska låssmedernas förening".

 9. DOM-CR SPA

  Italien

  DOM-CR är ett företag i Turin specialiserat på tillverkning av säkerhetslås.

 10. CERRAJEROS ECONOMICOS ZARAGOZA

  Spanien

  Företaget CERRAJEROS ECONOMICOS ZARAGOZA, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Lås, hänglås och nycklar. Företaget är även verksamt inom lås, automatlås, och öppnande av lås. Företagets huvudkontor finns i Zaragoza, Spanien.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Lås - Import och export

Antal resultat

8 351 Företag