• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • lås

Resultat för

Lås - Import och export

 1. AGA

  Spanien

  Låstillverkare. Vi erbjuder lås med hög säkerhet, handtag och gångjärnslås. Vi har en ledande ställning i fråga om system för öppning och stängning. Vi erbjuder tre linjer med system och lösningar: Allmän industri, högriskindustri och energiomvandlingsindustri. AGA företräder låsbranschen på den spanska marknaden och internationellt. Vårt mål har alltid varit att bibehålla det sociala engagemanget i vår närmiljö och skapa möjligheter där vi befinner oss. Vi står i tacksamhetsskulöd till de personer som genom åren passerat AGA, de som möjliggjort detta företagsprojekt. Vi hoppas kunna bevara de förväntningar och den entusiasm de inspirerat till.

 2. SINA SERRATURE SRL

  Italien

  SINA SERRATURE SRL grundat 1973 producerar säkerhetslås med 72mm mittavstånd, med CE-märkning i enlighet med EN 12209-standarden, panik/nödlås, säkerhetslås 72 mm mittavstånd med alla komponenter i rostfritt stål. Patentlås mittavstånd 70 - 72 - 90 mm, cylinderlås mittavstånd 70 - 85 - 90 mm, cylindrar för lås. Företaget har riktat sin produktion till både den utländska och den italienska marknaden och anpassat den till behoven på de marknader där de är verksamma. Ständig teknisk utveckling gör det möjligt att noggrant följa behoven hos alla kunder, med vilka de har etablerat relationer av professionalitet och ömsesidigt förtroende. Företag certifierat ISO 9001: 2015. SINA SERRATURE har avsikten att skapa tjänster som är starkt fokuserade på sina kunder, förbättra processer genom att investera i utveckling: I synnerhet vill man genomföra en policy som gör det möjligt att ständigt utvärdera kundklagomål och öka deras tillfredsställelse.

 3. HEINRICH KIPP WERK GMBH & CO. KG - RUSSIA

  Ryssland

  HEINRICH KIPP WERK tillverkar spännverktyg, standardelement och manöverdetaljer. Produktionen sker i Tyskland och görs med ett brett utbud av maskinutrustning. Produktsortimentet består av över än 65 000 artiklar, som skickas snabbt och smidigt tack vare logistikavdelningen på plats. KIPP är en pålitlig partner för industri, anläggnings- och maskinbyggnation. Utvecklingen och kvalitetskontrollen av produkterna utförs inom företaget. Våra omfattande produktionsresurser gör att vi kan erbjuda speciallösningar, som hopmontering av standardelement och enskilda detaljer. När vi utvecklar våra manöverdetaljer läggs särskild vikt vid ergonomi och stabilitet. HEINRICH KIPP WERK har funnits sedan 1919. Sedan 1950 har vi fokuserat på egenutvecklade spännverktyg så som den klassiska KIPP-låsspaken. Företaget har över 480 anställda och finns för närvarande i över 50 länder.

 4. XINGTAI TRADE (H. K.) CO., LTD

  Kina

  XingTai Trade (H. K.) CO., LTD ligger i NingBo, där ekonomin blomstrar och trafiken är framkomlig. Företaget grundades 2006 och specialiserar sig på kedjor med svetsade länkar, knutna kedjor, kulkedjor, plastkedjor, dekorationskedjor, upphängningskedjor, kedjeaccessoarer, riggningar, vajrar, hänglås, glasfiberprodukter samt andra utrustningsprodukter av plast. Vi arbetar efter ledorden jämbördighet och ömsesidig nytta, ärlighet och ära, effektiv och praktisk verksamhet samt innovation.

 5. B&B LOCKS 1

  Belgien

  På 1980-talet optimerade vårt företag tekniken med elektriska lås för säkerhetsdörrar. Vi har valt att specialisera oss inom elektriska säkerhetslås, och har varit verksamma under märkesnamnet Technilock. Tack vare vår specialisering kunde vi snabbt utvckla högkvalitativa låslösningar. Märkesnamnet Technilock såldes år 2000, och vi gick vidare med ett nytt namn: B&B Locks. Med vår gedigna erfarenhet kan vi erbjuda djupgående kunnighet inom moderna kvalitetssäkerhetslås.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. CEZAM ASSISTANCE SERRURIER ET VITRIER

  Frankrike

 2. SERRURIER DU COIN

  Frankrike

 3. TESI - SERRURES INDUSTRIELLES ET SYSTÈMES DE VERROUILLAGE

  Frankrike

 4. BKR SECURITY

  Frankrike

 5. KPVA GMBH

  Tyskland

 1. PRO-HOBB GMBH

  Tyskland

 2. LES SERRURIERS OCCITANS

  Frankrike

 1. SERRURIER VACHETTE

  Frankrike

 2. MIKAEL SERRURIER BRUXELLES

  Belgien

 3. SERRURIER POINTFORT FICHET

  Frankrike

 4. MON DEPANNEUR IDF

  Frankrike

 5. GRIMM INDUSTRIES PTE LTD

  Singapore

  Behöver du en OEM? Eller en leverantör av högre kvalitet? Hitta din lösning hos oss! Grimm Industries Pte Ltd har ett nära samarbete med våra fabriker i Kina sedan 1995. Vi fokuserar på att skapa kundanpassade produkter till låga maskinkostnader. Vi lägger stor vikt vid god kommunikation, och försäkrar oss om att ha tagit till oss alla önskemål innan vi påbörjar produktionen. Vi levererar produkter till Europa, Skandinavien, Australien, Sydostasien och de amerikanska kontinenterna. Våra järnvaror används inom industrier som fordon, bygg, sjöfart och raffinering.

  Alla produkter för "lås"

 6. NORH DIN SIKKERHED - VORES ANSVAR

  Danmark

  Norh Låsservice & Låssmed, vi är här för att lösa ditt problem, kanske har du låst dig utanför, tappat dina nycklar, fått din väska stulen, eller av en eller annan anledning behöver en låssmed, så vill vi hjälpa dig med ditt problem. Norh låsservice & låssmed är en auktoriserad låssmed som existerat i ca. 5 år i Köpenhamn. Vi på Norh utmärker oss gennom suveräna bedömmelser på Google og Facebook, idag är vi den säkerhetskejda som är bäst bedömt i hela Danmark. Vi går väldigt mycket upp i att ge den absoluta bästa service, av våra kunniga medarbetare får du alltid snabb service och ett professionellt och trevligt bemötande och ditt problem löst på bästa vis med högsta kvalite. Norh låssmed utgår i dag ifrån Köpenhamn, men vi kör med glädje til våra kunder i Malmö, vi utför låssmeds lösningar og elektriker uppgifter på tidspunktet i hela Skåne.

 7. EZCURRA ESKO SA

  Spanien

  Tillverkare av högsäkerhetslås. Våra produkter: lås med hög säkerhet, lås och reglar med hög säkerhet, speciallås för pansardörrar, lås med hög säkerhet med spår, lås med hög säkerhet med kolv, lås med antihävarmssystem med hög säkerhet.

 8. KEYA

  Spanien

  KEYA startade 1965 som låstillverkare. På den tiden var produktionen ägnad åt lås med regel för möbeltillverkare. Efter denna första period, för att uppfylla de dåvarande marknadens växande krav, beslöt vi att starta en ny serie produkter: det välkända myntlåset KEYA.

 1. SECUTOR CORPORATION

  Taiwan R.O.C.

  SECUTOR CORPORATION har tillverkat säkerhetsprodukter sedan 1993 och specialiserar sig på instickslås till dörrar, låscylindrar, hänglås, dörrstängare och utrustning för nödutgångar. Vi har exporterat våra produkter till marknader i hela världen, som Europa, USA, Sydamerika, Sydafrika, Mellanöstern och har ett gott rykte. Vi får ofta upprepade beställningar från våra stamkunder. Vi garanterar er kvalitetsprodukter, konkurrenskraftiga priser och punktliga leveranser på lång sikt.

 2. GIUSSANI TECHNIQUES SPA - DIVISIONE GIUSSANI SERRATURE

  Italien

  Fabrik specialiserad på universallås, amerikanska, med lågspänningsbrytare, dörrhandtag och vred med integrerad nyckel, för metallkonstruktioner, eltavlor, manöverbord, möbler och automatdistribution. Regellås, blocklås, trepunktslås och med ringklocka. Vi är specialiserade på amerikanska lås, nyckelhandtag, dörrvreden med nyckel, cylinderlås; lås med regel.

 3. WÜRTTEMBERGISCHE ALLPLASTIK GMBH

  Tyskland

  2012 utvecklade Allplastik den detekterbara förslutaren Blitzbinder®. Det FDA- och EUR 10/2011-kompatibla sortimentet är tillverkat i en innovativ materialblandning som möjliggör detektering av produkten, t.ex. inom livsmedelsindustrin. Som ISO 9001: 2008-certifierat företag står Allplastik för högkvalitativa material, hög produktkvalitet, snabb produkttillgänglighet och tillförlitliga leveranser.

 4. EUROTEC SPANNRINGE GMBH

  Tyskland

  Företaget Eurotec Spannringe GmbH grundades 02.09.1997. Med våra 48 medarbetare på ca 5 000 kvm produktionsyta under tak tillverkar vi tillbehör till förpackningar. Vår huvudsakliga verksamhet är tillverkning av spännringar. Våra produkter: • utfällbara handtag • spännförslutningar för rör • fjädersprintar • spännringar och spännringslås • låsanordningar • EPDM-geomembran • handtag av metall • stansade detaljer • dragna detaljer • tillbehör till fat

 5. NEW AREL

  Italien

  Lås för eltavlor. Säkerhetssystem med mekanisk interlockfunktion. Tillverkning och handel med lås och handtag för elpaneler BT och MT, mekaniska säkerhetslås på elcentraler, för kemiska och petrokemiska anläggningar. Arel arbetar på internationell nivå när det gäller produktion.

 6. ROMI FABBRO BERGAMO SAS

  Italien

  Låssmed. Åtgärdar problem med lås och metallridåer dygnet runt. Vi erbjuder bl.a. följande tjänser: öppna blockerade dörrar, byta lås och låsa upp, byta metallridåer och installera förstärkta ytterdörrar. Glöm inte att vi, för att skydda konsumenterna, har blivit officiella medlemmar och låtit certifiera alla våra kostnadsförslag och priser av "italienska låssmedernas förening".

 7. DOM-CR SPA

  Italien

  DOM-CR är ett företag i Turin specialiserat på tillverkning av säkerhetslås.

 8. AF SERRURERIE CLERMONT FERRAND URGENCE 63

  Frankrike

 9. CERRAJEROS ECONOMICOS ZARAGOZA

  Spanien

 10. EUROTERRA EXTERIORES

  Spanien

Filter

Resultat för

Lås - Import och export

Antal resultat

8 463 företag