• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • lås- hänglås och nycklar

Resultat för

Lås- hänglås och nycklar - Import och export

 1. AGA

  Spanien

  Verified by europages badge

  Låstillverkare. Vi erbjuder lås med hög säkerhet, handtag och gångjärnslås. Vi har en ledande ställning i fråga om system för öppning och stängning. Vi erbjuder tre linjer med system och lösningar: Allmän industri, högriskindustri och energiomvandlingsindustri. AGA företräder låsbranschen på den spanska marknaden och internationellt. Vårt mål har alltid varit att bibehålla det sociala engagemanget i vår närmiljö och skapa möjligheter där vi befinner oss. Vi står i tacksamhetsskulöd till de personer som genom åren passerat AGA, de som möjliggjort detta företagsprojekt. Vi hoppas kunna bevara de förväntningar och den entusiasm de inspirerat till.

 2. B&B LOCKS 1

  Belgien

  Verified by europages badge

  På 1980-talet optimerade vårt företag tekniken med elektriska lås för säkerhetsdörrar. Vi har valt att specialisera oss inom elektriska säkerhetslås, och har varit verksamma under märkesnamnet Technilock. Tack vare vår specialisering kunde vi snabbt utvckla högkvalitativa låslösningar. Märkesnamnet Technilock såldes år 2000, och vi gick vidare med ett nytt namn: B&B Locks. Med vår gedigna erfarenhet kan vi erbjuda djupgående kunnighet inom moderna kvalitetssäkerhetslås.

 3. TESI - SERRURES INDUSTRIELLES ET SYSTÈMES DE VERROUILLAGE

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget TESI - SERRURES INDUSTRIELLES ET SYSTÈMES DE VERROUILLAGE, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Lås, hänglås och nycklar. Företaget är även verksamt inom Lås, Lås, och lås. Företagets huvudkontor finns i Chailloué, Frankrike.

 4. DR.MIELKE.SYSTEMTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget DR.MIELKE.SYSTEMTECHNIK GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Lås, hänglås och nycklar. Företagets huvudkontor finns i Gronau, Tyskland.

 5. ADP HABITAT

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget ADP HABITAT, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Järnjalusier. Företaget är även verksamt inom Lås, hänglås och nycklar, ključavničarstvo, lås, armerade dörrar, branddörr, dörrar för garage, Fönster av aluminium, Fönster av PVC, och Lås, hänglås och nycklar. Företagets huvudkontor finns i Lyon, Frankrike.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. MARINETECH EDELSTAHLHANDEL GMBH & CO KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget MARINETECH EDELSTAHLHANDEL GMBH & CO KG, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Inredning för fritidsbåtar. Företaget är även verksamt inom Fixering - Material, Spännskruv, Järn- och stålkedjor, Gångjärn, Lås, hänglås och nycklar, Ädelstållinor, Ädelstålmuttrar, Ädelstålskruvar, och tillbehör och utrustning till båtar och fartyg. Företagets huvudkontor finns i Bremen, Tyskland.

 2. VITTIDESIGN MARKETING UND VERTRIEBS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget VITTIDESIGN MARKETING UND VERTRIEBS GMBH, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Lås, hänglås och nycklar. Företagets huvudkontor finns i Jockgrim, Tyskland.

 3. SERRURIER VACHETTE

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget SERRURIER VACHETTE, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Lås. Företaget är även verksamt inom Lås, hänglås och nycklar, Lås, hänglås och nycklar, ključavničarstvo, reparation av lås, och öppnande av armerad dörr. Företagets huvudkontor finns i Paris, Frankrike.

 4. SOS SERRURIER DEPANNAGE

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget SOS SERRURIER DEPANNAGE, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Lås, hänglås och nycklar. Företaget är även verksamt inom Järnjalusier, dörröppning, rulljalusier, Järnjalusier, och öppnande av armerad dörr. Företagets huvudkontor finns i Paris, Frankrike.

 5. L.F. S.N.C. DI LAVAZZA PAOLO E FRIZZI MARIO

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget L.F. S.N.C. DI LAVAZZA PAOLO E FRIZZI MARIO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Lås, hänglås och nycklar. Företaget är även verksamt inom järnhandelsvaror, smeder, nyckelkopiering, och armerade dörrar. Företagets huvudkontor finns i Uboldo, Italien.

 1. KIPP POLSKA SP. Z O.O

  Polen

  HEINRICH KIPP WERK tillverkar spännverktyg, standardelement och manöverdetaljer. Produktionen sker i Tyskland och görs med ett brett utbud av maskinutrustning. Produktsortimentet består av över än 25 000 artiklar, som skickas snabbt och smidigt tack vare logistikavdelningen på plats. KIPP är en pålitlig partner för industri, anläggnings- och maskinbyggnation. Utvecklingen och kvalitetskontrollen av produkterna utförs inom företaget. Våra omfattande produktionsresurser gör att vi kan erbjuda speciallösningar, som hopmontering av standardelement och enskilda detaljer. När vi utvecklar våra manöverdetaljer läggs särskild vikt vid ergonomi och stabilitet. HEINRICH KIPP WERK har funnits sedan 1919, och har sedan 1950 fokuserat på egenutvecklade spännverktyg så som den klassiska KIPP-låsspaken. Företaget har över 350 anställda, och är verksamt i över 50 länder.

 2. B&H BESCHLAGTECHNIK OHG

  Tyskland

  Vår verksamhet handlar om att leverera alla slags svarvade, frästa, laserskurna, stansade och pressgjutna detaljer samt bygg- och möbelbeslag till våra kunder. Vi är specialiserade på små, medelstora och stora serier. Kärnkompetensen ligger på metallbearbetning av rostfritt stål men naturligtvis levererar vi även produkter av andra metaller. Vi svarvar, fräser och skär detaljer med laser för möbelindustrin och för inredning av affärslokaler, offentliga miljöer, hotellmiljöer och mässor samt för glasindustrin och sanitetsbranschen. På den här sidan hittar du alla våra produkter och vi erbjuder oss som en kompetent samarbetspartner för ditt företags behov. Dessutom är vi specialister på tillverkning av lyfttaljor, Bowdenkablar och styrvajrar. Här tillverkar och reparerar vi alla slags drag- och tryckvajrar, styrvajrar, gasvajrar, kopplingsvajrar, bromsvajrar, växlingsvajrar och Bowdenkablar enligt mönster eller ritning – styckvis eller i serieproduktion.

 1. SECUTOR CORPORATION

  Taiwan R.O.C.

  SECUTOR CORPORATION har tillverkat säkerhetsprodukter sedan 1993 och specialiserar sig på instickslås till dörrar, låscylindrar, hänglås, dörrstängare och utrustning för nödutgångar. Vi har exporterat våra produkter till marknader i hela världen, som Europa, USA, Sydamerika, Sydafrika, Mellanöstern och har ett gott rykte. Vi får ofta upprepade beställningar från våra stamkunder. Vi garanterar er kvalitetsprodukter, konkurrenskraftiga priser och punktliga leveranser på lång sikt.

 2. EZCURRA ESKO SA

  Spanien

  Tillverkare av högsäkerhetslås. Våra produkter: lås med hög säkerhet, lås och reglar med hög säkerhet, speciallås för pansardörrar, lås med hög säkerhet med spår, lås med hög säkerhet med kolv, lås med antihävarmssystem med hög säkerhet.

 3. GIUSSANI TECHNIQUES SPA - DIVISIONE GIUSSANI SERRATURE

  Italien

  Fabrik specialiserad på universallås, amerikanska, med lågspänningsbrytare, dörrhandtag och vred med integrerad nyckel, för metallkonstruktioner, eltavlor, manöverbord, möbler och automatdistribution. Regellås, blocklås, trepunktslås och med ringklocka. Vi är specialiserade på amerikanska lås, nyckelhandtag, dörrvreden med nyckel, cylinderlås; lås med regel.

 4. MORCHIO FRATELLI SNC

  Italien

  Företaget Ferramenta Fratelli Morchio ställer till sina krävande kunder, bestående av fackmän och enskilda, ett omfattande urval järnvaruartiklar, skiftnycklar, saxar, elverktyg, skruvmaskiner, motorsågar, röjsågar, lim, lösningsmedel, lacker och färg, trädgårdsartiklar och hushållsartiklar, lås, reglar, kassaskåp med kombinationslås eller med nyckel, handtag, metallnät, skarvstycken, kranar och hyllsystem från de bästa märkena.

 5. NEW AREL

  Italien

  Lås för eltavlor. Säkerhetssystem med mekanisk interlockfunktion. Tillverkning och handel med lås och handtag för elpaneler BT och MT, mekaniska säkerhetslås på elcentraler, för kemiska och petrokemiska anläggningar. Arel arbetar på internationell nivå när det gäller produktion.

 6. FART PRODUKT SP. Z O.O. SP. KOMANDYTOWA

  Polen

  Fart Produkt grundades 1994 som en enskild firma med polskt kapital. Vi är specialiserade på tillverkning och installation av garagedörrar, rullgardiner och andra solskyddssystem. Vi betjänar såväl enskilda kunder som grosshandel och är angelägna om att våra produkter ska hålla högsta kvalitet.

 7. CERRAJEROS ECONOMICOS ZARAGOZA

  Spanien

  Företaget CERRAJEROS ECONOMICOS ZARAGOZA, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Lås, hänglås och nycklar. Företaget är även verksamt inom lås, automatlås, och öppnande av lås. Företagets huvudkontor finns i Zaragoza, Spanien.

 8. BELGIUM SECURITY GROUP

  Belgien

  Företaget BELGIUM SECURITY GROUP, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Lås, hänglås och nycklar. Företaget är även verksamt inom Dörrar, armerade och brandsäkra, industriellt bruk, Industriella dörrar, elektroniska lås, Dörrar, armerade och brandsäkra, industriellt bruk, Biometriska lås, och Industriella dörrar. Företagets huvudkontor finns i Bruxelles, Belgien.

 1. Atasehir Cilingir Anahtarci

  Turkiet

  Företaget Atasehir Cilingir Anahtarci, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Lås, hänglås och nycklar. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 2. CASTING HOUSE

  Belgien

  Företaget CASTING HOUSE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Konstgjuteri. Företaget är även verksamt inom Gjutjärn - Produkter, Antikvariat och antika föremål, Lås, hänglås och nycklar, Gjutjärn - Produkter, Antikvariat och antika föremål, Lås, hänglås och nycklar, och mikrogjutning med cire perdue. Företagets huvudkontor finns i Bruxelles, Belgien.

 3. ARREDINFISSI

  Italien

  Företaget ARREDINFISSI, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Säkerhetsdörrar för hem. Företaget är även verksamt inom Lås, hänglås och nycklar, öppnande av armerad dörr, fjärrkontroller för automatiska portar, lås med säkerhetscylinder, och Lås, hänglås och nycklar. Företagets huvudkontor finns i Castel San Giovanni, Italien.

 4. ARTGUARD SECURITY

  Nederländerna

  Företaget ARTGUARD SECURITY, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Lås, hänglås och nycklar. Företaget är även verksamt inom biometriska inbrottskyddssystem, och Apparater för biometrisk detektering. Företagets huvudkontor finns i Goes, Nederländerna.

 5. LOCKFORCE LOCKSMITHS HEMEL HEMPSTEAD

  Förenade kungariket

  Företaget LOCKFORCE LOCKSMITHS HEMEL HEMPSTEAD, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Lås, hänglås och nycklar. Företaget är även verksamt inom byte av lås, och säkerhetssystem. Företagets huvudkontor finns i Aylesbury, Förenade kungariket.

 6. AUFSPERRDIENST SCHLÜSSELDIENST SMARTKEY

  Österrike

  Företaget AUFSPERRDIENST SCHLÜSSELDIENST SMARTKEY, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Lås, hänglås och nycklar. Företagets huvudkontor finns i Wien, Österrike.

 7. SAHSUVAR KILIT

  Turkiet

  Företaget SAHSUVAR KILIT, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Lås, hänglås och nycklar. Företaget är även verksamt inom metallgångjärn för dörr och fönsterramar. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 8. JERUSALEM LOCKSMITH

  Israel

  Företaget JERUSALEM LOCKSMITH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Lås, hänglås och nycklar. Företaget är även verksamt inom ključavničarstvo, och bilnycklor. Företagets huvudkontor finns i Jerusalem, Israel.

 9. WEST BROMWICH LOCKSMITHS

  Förenade kungariket

  Företaget WEST BROMWICH LOCKSMITHS, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Lås, hänglås och nycklar. Företaget är även verksamt inom nyckelskåp, och biometriska inbrottskyddssystem. Företagets huvudkontor finns i West Bromwich, Förenade kungariket.

 10. CIPIERRE S.R.L.

  Italien

  Företaget CIPIERRE S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Lås, hänglås och nycklar. Företaget är även verksamt inom osynliga gångjärn för dörrar jäms väggen. Företagets huvudkontor finns i Tivoli Terme, Italien.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Lås- hänglås och nycklar - Import och export

Antal resultat

6 007 Företag