• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • kulspetspennor

Resultat för

Kulspetspennor - Import och export

 1. TROIKA GERMANY GMBH

  Tyskland

  TROIKA säljer världen över presenter för män och bra-att-ha-prylar för resor och för skrivbordsarbeten. Som marknadsledande och kvalitetsmärke koncentrerar sig TROIKA på två saker: män och presenter. Tack vare vårt kunnande, vår erfarenhet och vår öppenhet gentemot omvärlden erbjuder vi ett produktsortiment som inte kunde vara mer kundanpassat eller närmare kunden. Den breda TROIKA-presentkollektionen för män passar in i tidsandan, ger en naturlig spegling av vad män vill ha och kommer hela tiden med idéer som hänför. Vi vill att män ska känna igen sig i sina nya roller och att denna känsla också ska gå att känna kring märket. Bra idéer är en väg dit. Ett vägvisande genomförande är en annan. TROIKA uppfyller båda kriterierna och skapar alltså en produkt som är ny och som visar vägen inom sitt område. Innovativa idéer och produkter med en kvalitet som moderna män identifierar sig med och ett prestationserbjudande som sätter standarden hos slutkunder och inom industrin.

 2. KLIO-ETERNA SCHREIBGERÄTE GMBH & CO KG

  Tyskland

  Klio-Eterna – marknadsprodukter "Made in Germany". Sedan nästan 120 år fokuserar vi på tillverkning av högkvalitativa pennor "Made in Germany". Sedan många decennier är vi en tillförlitlig partner för reklamartikelindustrin. Tillsammans med våra återförsäljare genomför vi ambitiösa projekt med största möjliga individualisering av våra produkter för respektive slutkund som mål. Större delen av våra pennor och refiller för kulspetspennor gör vi själva och bearbetar dem sedan med silkscreen-, tampo- eller digitaltryck. Gravyr. Ungefär 125 medarbetare säkerställer dagligen kvaliteten och företagets framgång. Vid sidan av största möjliga andel egentillverkning står framför allt hållbarheten i fokus. Vi är certifierade enligt ISO 9001: 2015 och uppfyller de stränga kraven för miljöledningsystemet ISO 14001. Marknadsprodukterna från Klio-Eterna har verkligen förtjänat kvalitetsstämpeln "Made in Germany".

 3. WEPRODO

  Tyskland

  Företaget WEPRODO, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Reklamprodukter och artiklar. Företaget är även verksamt inom Reklamtillbehör, Reklamartiklar, korgar för livsmedelsspecialiteter, och kulspetspennor. Företagets huvudkontor finns i Essen, Tyskland.

 4. PEN STAR STATIONERY CO., LTD.

  Taiwan R.O.C.

  Företaget PEN STAR STATIONERY CO., LTD., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kulspetspennor. Företaget är även verksamt inom Presentartiklar - företag, skrivartiklar, fjäderpennor, reklamartiklar, och Presentartiklar - företag. Företagets huvudkontor finns i New Tapei County,, Taiwan R.O.C..

 5. DOBELL S.P.A.

  Italien

  Företaget DOBELL S.P.A., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Tuschpennor. Företaget är även verksamt inom kulspetspennor, märkpennor, och markeringsmaskiner. Företagets huvudkontor finns i Mappano (to), Italien.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. GEDRECHSELTE UNIKATE

  Tyskland

  Företaget GEDRECHSELTE UNIKATE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Hantverk. Företaget är även verksamt inom Kulspetspennor, personaliserade pennor, och Kulspetspennor. Företagets huvudkontor finns i Parkstein, Tyskland.

 2. EURO PENTEL

  Frankrike

  Företaget EURO PENTEL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kulspetspennor. Företaget är även verksamt inom Patroner för kulspetspennor, Tuschpennor, Patroner för kulspetspennor, Tuschpennor, och stiftpennor. Företagets huvudkontor finns i Bry-Sur-Marne, Frankrike.

 3. YO-PROMOTIONS

  Förenade kungariket

  Företaget YO-PROMOTIONS, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Presentartiklar - företag. Företaget är även verksamt inom Kulspetspennor, personligt anpassade affärsgåvor, Kulspetspennor, och Märkespresenter. Företagets huvudkontor finns i Fleet, Förenade kungariket.

 4. OMG OPEN MARKETING GROUP

  Spanien

  Företaget OMG OPEN MARKETING GROUP, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Presentartiklar - företag. Företaget är även verksamt inom Reklampresenter, merchandising, kulspetspennor, och tjänster för förföretagpresenter. Företagets huvudkontor finns i Madrid, Spanien.

 5. DREAMPEN BALLPEN PRODUCER

  Polen

  Företaget DREAMPEN BALLPEN PRODUCER, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kulspetspennor. Företaget är även verksamt inom reklamartiklar, personaliserade pennor, och reklampennor. Företagets huvudkontor finns i Zielona Góra, Polen.

 1. KOCKX

  Belgien

  Företaget KOCKX, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Design, grafisk konst och plast - produktion och förbrukningsvaror. Företaget är även verksamt inom Reservoarpennor, Kulspetspennor, Reservoarpennor, Kulspetspennor, och bläck för bläckpennor. Företagets huvudkontor finns i Antwerpen, Belgien.

 2. DŁUGOPIS PARKER NA PREZENT PARKER-SHOP.PL

  Polen

  Företaget DŁUGOPIS PARKER NA PREZENT PARKER-SHOP.PL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kulspetspennor. Företaget är även verksamt inom personaliserade pennor, presentartiklar, och gravering bläckpennor. Företagets huvudkontor finns i Wrocław, Polen.

 1. PLÁSTICOS DETECTABLES

  Spanien

  Företaget PLÁSTICOS DETECTABLES, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Kulspetspennor. Företagets huvudkontor finns i Vilanova i La Geltrú, Spanien.

 2. ARMAZÉNS CHANDÚ - C.G.K IMP. EXP. LDA

  Portugal

  Företaget ARMAZÉNS CHANDÚ - C.G.K IMP. EXP. LDA, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Flaggor, fanor och vimplar. Företaget är även verksamt inom Kulspetspennor, urmakeri, sportartiklar, Kulspetspennor, och krus. Företagets huvudkontor finns i Porto, Portugal.

 3. IPSO FACTO

  Luxemburg

  Företaget IPSO FACTO, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Skrivmaterial. Företaget är även verksamt inom reklamtext, digitaltryck stort format, följare, och kulspetspennor. Företagets huvudkontor finns i Leudelange, Luxemburg.

 4. ISTANBUL KALEM VE KIRTASIYE TIC SAN

  Turkiet

  Företaget ISTANBUL KALEM VE KIRTASIYE TIC SAN, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kulspetspennor. Företaget är även verksamt inom plastpennor, och reklampennor. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 5. SOBELPU

  Belgien

  Företaget SOBELPU, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Presenter, souvenirer och reklamartiklar. Företaget är även verksamt inom Kulspetspennor, företagspresenter, kontorsvaror, personaliserade paraplyer, och Kulspetspennor. Företagets huvudkontor finns i Soumagne, Belgien.

 6. PELIKAN

  Belgien

  Företaget PELIKAN, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kontor - Maskiner och utrustning. Företaget är även verksamt inom Kulspetspennor, skrivartiklar, anteckningsböcker, skolutrustning, och Kulspetspennor. Företagets huvudkontor finns i Groot-Bijgaarden, Belgien.

 7. PRATHAM ENT.

  Indien

  Företaget PRATHAM ENT., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Engångsbestick, tallrikar och bordsbestick av papper och plast. Företaget är även verksamt inom kulspetspennor, och väggklockor av trä. Företagets huvudkontor finns i Mumbai, Indien.

 8. ANYBRAND GMBH

  Tyskland

  Företaget ANYBRAND GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Kulspetspennor. Företaget är även verksamt inom Reklamprodukter och artiklar, reklamartiklar, verktyg, pålar, och Reklamprodukter och artiklar. Företagets huvudkontor finns i Dautpehtal, Tyskland.

 1. ANGEL TECH

  Sydkorea

  Företaget ANGEL TECH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Design, grafisk konst och plast - produktion och förbrukningsvaror. Företaget är även verksamt inom Kulspetspennor, Kulspetspennor, blyertspennor, stift till stiftpennor, och bläckpennor. Företagets huvudkontor finns i Daegu, Sydkorea.

 2. SUCHAK & SUCHAK

  Förenade kungariket

  Företaget SUCHAK & SUCHAK, som är verksamt inom sektorn för Reservoarpennor. Företaget är även verksamt inom Kulspetspennor, Kulspetspennor, och personligt anpassade affärsgåvor. Företagets huvudkontor finns i Greenford, Förenade kungariket.

 3. GADGET FACTORY GMBH

  Schweiz

  Företaget GADGET FACTORY GMBH, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Reklamprodukter och artiklar. Företaget är även verksamt inom Skrivmaterial, Leksaker och spel, Kulspetspennor, Skrivmaterial, Leksaker och spel, Kulspetspennor, och tändare. Företagets huvudkontor finns i Zürich, Schweiz.

 4. LIBRERÍA ATENEA

  Spanien

  Företaget LIBRERÍA ATENEA, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Kulspetspennor. Företagets huvudkontor finns i Ávila, Spanien.

 5. HANGZHOU OWNSEAS STAR-TECH I&E CO., LTD.

  Kina

  Företaget HANGZHOU OWNSEAS STAR-TECH I&E CO., LTD., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kulspetspennor. Företaget är även verksamt inom virkad slips. Företagets huvudkontor finns i Hangzhou, Kina.

 6. DS PROMO LTD

  Kina

  Företaget DS PROMO LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Presentartiklar - företag. Företaget är även verksamt inom presentreklam för hotell, och kulspetspennor. Företagets huvudkontor finns i Xiamen, Kina.

 7. FULKER S.R.L.

  Italien

  Företaget FULKER S.R.L., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Reservoarpennor. Företaget är även verksamt inom bläckpennor, och kulspetspennor. Företagets huvudkontor finns i Milano, Italien.

 8. TALENT STAR (HONG KONG) LIMITED

  Kina

  Företaget TALENT STAR (HONG KONG) LIMITED, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kulspetspennor. Företaget är även verksamt inom reklamartiklar. Företagets huvudkontor finns i Shenzhen City, Kina.

 9. LINEA MARLEN

  Italien

  Företaget LINEA MARLEN, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Reservoarpennor. Företaget är även verksamt inom bläckpennor, och kulspetspennor. Företagets huvudkontor finns i Sant'arpino, Italien.

 10. K. BÖSEL GMBH

  Tyskland

  Företaget K. BÖSEL GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Kontor - förbrukningsvaror. Företaget är även verksamt inom Pärmar - Kontorsförbrukning, Kulspetspennor, Pärmar - Kontorsförbrukning, och Kulspetspennor. Företagets huvudkontor finns i Köln, Tyskland.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis