• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • kullager

Resultat för

Kullager - Import och export

 1. WIB SA

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Internationell anda – Schweizisk know-how - WIB är ett schweiziskt företag grundat 1961, etablerat i kantonen Fribourg specialiserat på utformningen och tillverkningen av precisionskullager. Företaget är certifierat ISO 9001 och ISO 14001. Ca 90 % av vår produktion exporteras till mer än 30 länder i världen. Mer än hälften av vår omsättning kommer från specialrullningslager, måttbeställda, enligt kundernas krav. Tack vare vår know-how och expertkunnande, samarbetar vi med våra kunder för att erbjuda unika och kundanpassade lösningar. Vår webbplats visar WIB: s förmåga att ta fram standard och specialtillverkade precisionsrullningslager och erbjuder våra kunder specialalternativ för att anpassa deras produkter. Vi är en självständig enhet. Ritkontor FoU, tillverkningsverkstad, marknadsförings- ochförsäljningsavdelning: vi är väl förberedda för att svara på marknadens utvecklingar och krav. Märket WIB är registrerat i 13 länder i Europa och Amerika. Rulla på med er partner WIB!

 2. SCHULZ STANZTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Schulz Stanztechnik har funnits i över 50 år och jobbar sedan 1991 för kunder både nationellt och internationellt med kontoret i Halver västra Tyskland som utgångspunkt. Våra produktionslokaler är på över 2 500 m² och här tillverkar och monterar vi ett flertal produkter i olika utföranden. Vårt breda produktsortiment, som visas på efterföljande sidor, omfattar de flesta tänkbara uppdrag inom godstransport. Huvudprodukterna är axiella spårkullager, artiklar och komponenter för lager-, matnings- och transportteknik, stansade och stansbockade detaljer samt tillbehör till kabelmontering.

 3. FINDLING WÄLZLAGER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vårt breda och användarorienterade ABEG-koncept är ett innovativt sätt att välja och beställa rullager och alla relaterade komponenter: vi betraktar inte världsmarknaden enbart ur teknisk synvinkel, utan väger också in lönsamhetsaspekten och erbjuder nya perspektiv för företag, konstruktörer och inköpare. Analys och utvärdering av alla rullager som finns tillgängliga på marknaden baserat på kapacitet och pris. Klassificering enligt de fyra produktkategorierna Premium, Supra, Eco och EasyRoll, gratis nätbaserad sökfunktion (Quickfinder) med inbyggd livstidsberäkning, professionell urvals- och beräkningsprogramvara för konstruktörer (ABEG Quickfinder professional), sekundsnabb produktöversikt med hänsyn tagen till prestanda, lämplighet, tillgänglighet och produktpris, kvalitetssäkring genom tillverkarövergripande kvalitetsstyrning och certifiering enligt DIN ISO 9001: 2015 och DIN ISO 14001: 2.

 4. LELI SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Vårt företag har mer än sextio års erfarenhet och blickar framåt i tiden. Sedan 1950 är vi verksamma inom distribution av komponenter för transmission och drivlinor och tillhandahåller assistans och underhållstjänster för montering, kontroll och diagnostik. Vi har ett gott rykte för vår professionalism, kompetens, effektivitet och den uppmärksamhet vi ägnar alla kunders specifika problematik. En tradition som förnyas varje dag i sökandet efter de mest övertygande och innovativa varumärkena i branschen, som vi väljer för att erbjuda våra kunder en service som alltid är på toppnivå. Dessutom, tack vare lager som hela tiden fylls på och uppdateras, kan vi uppfylla alla behov på rekordtid. Kvalitet, erfarenhet och passion. Det är just dom ingredienserna som gör att vi kan göra skillnad även i de mest komplexa situationer och skapa solida relationer med våra kunder.

 5. SCHÜBEL ANTRIEBSTECHNIK GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Schübel Antriebstechnik GmbH & Co. KG har under de 80 år man funnits skapat sig ett namn som specialiserad teknikåterförsäljare för driv- och industriteknik med produktkompetens och kompromisslös kundorientering. Schübel står idag för lösningar på alla de industritekniska frågor som våra välkända kunder inom industrin, handeln, tjänstebranschen och det offentliga serviceområdet konfronteras med när det gäller materialhantering. Schübel har specialiserat sig på industritekniska uppgifter med särskilt fokus på driv- och transporttekniska frågor, där man erbjuder ett komplett produktutbud. Vi erbjuder våra kunder ett brett sortiment och en lagerhållning som ligger över branschgenomsnittet. Schübel utför själv kundanpassade justeringar och bearbetningsåtgärder (t.ex. mekanisk bearbetning, måttanpassning). Produktprogrammet avrundas med en omfattande underhållsservice.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. HQW PRECISION GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  HQW Precision GmbH har sitt huvudkontor och produktionsanläggningar i tyska Kürnach. Vi är specialiserade på konstruktion och tillverkning av rullager och moduler av högsta kvalitet , specialanpassade utefter kundernas behov. Dessa används sedan inom en mängd tuffa och avancerade applikationer. Vi levererar våra produkter till flyg- och rymdindustrin, vertygsmaskinindustrin, robotteknik samt kritiska medicinska system. Våra produkter utvecklas på ett professionellt sätt för att kunna erbjuda kvalitet, tillförlitlighet och noggrannhet. Detta arbete stöds av förstklassiga tillverknings- och kundrådgivningsprocesser i vår tyska fabrik samt försäljningskontor över hela världen.

 2. STC-STEYR WÄLZLAGER DEUTSCHLAND GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  STC-Steyr® är verksamt över hela världen som tillverkare av rullager och rullagertillbehör. Ända sedan 1922 serietillverkar vi rullager på den anrika industriorten Steyr i Österrike. Hög produktkvalitet och individuell service är grundpelarna i vår produktion. Sedan flera år tillbaka levererar vi våra produkter till kända internationella företag och koncerner. Vi är även medlemmar i DKF Group.

 3. ENSONG GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Ensong GmbH är ett modernt handels-, teknik- och serviceföretag. Företaget erbjuder ett högklassigt sortiment bestående av produkter inom lagerteknik, drivteknik och andra maskindelar för underhåll och maskinteknik. Ensong GmbH består av en uppsättning erfarna medarbetare med stor handels- och teknikkompetens. Ensong Gmb: s många innovativa arbetskoncept motiverar medarbetare i samtliga led till att utveckla företaget, från våra produktorienterade återförsäljare till vår tekniska tjänsteleverantör. Ensong GmbH fokuserar på industrikunder som är i behov av professionella lager- och komponentlösningar. Ensong GmbH är en auktoriserad serieleverantör och en välrenommerad tillverkare av driv- och växellådesystem.

 4. GMN PAUL MÜLLER INDUSTRIE GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Med nästan hundra års erfarenhet av högsta precision: GMN Paul Müller Industrie GmbH & Co. är ett familjeföretag från Nürnberg som nu drivs vidare i fjärde generationen. Företaget tillverkar bland annat högprecisionskullager, maskinspindlar, frihjul av sprag-typ, beröringsfria tätningar och elektriska drivenheter. En stor del av det vi tillverkar är specialprodukter som vi skräddarsyr efter kundernas önskemål och som sedan används inom de mest skiftande områden. Men vi arbetar också hela tiden med att vidareutveckla och ta fram nya produkter eftersom vi har siktet tydligt inställt på framtiden. Redan när vi tar fram mallar sker detta med stor precision och under samma villkor som vid själva tillverkningen. På så vis kan vi vara säkra på att hålla en hög och jämn kvalitetsnivå redan från serietillverkningens första dag. Basen och den viktigaste faktorn bakom GMN: s framgångar är dock våra duktiga och engagerade medarbetare som tar hand om både befintliga och potentiella kunder före, under och efter köpet.

 5. FRANKE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Tillverkning och försäljning av kundspecifika valslager som lagerelement, tunna ringlager, rotationskopplingar, vinkelkontaktkullager och linjärsystem av aluminium. Produktprogram: kullager, lagerelement, tunna ringlager, rotationskopplingar, axiallager, radiallager, vinkelkontaktlager, kuggningar, direktdrivenheter, speciallager, stora valslager, trådvalslager, löprullestyrning, cirkulerande kulstyrning, cirkulerande rullstyrning, styrning med profilskenor, aluminium-rullstyrning, linjäraxlar, linjärmoduler, linjebord, linjärmotorer, CNC-styrningar. Tyngdpunkter: kundspecifika utföranden, valslager av stål, rostfritt, aluminium, brons, gjutgods, plastmaterial, med inbyggd drivning, med momentmotor, med kuggning, med varvtalsgivare, tätade, för höga varvtal, med särskilt tyst gång, renrumskompatibla, smörjmedelsfria. Linjära system av aluminium, rostfritt, ej magnetiska, renrumskompatibla, smörjmedelsfria, med kuggremsdrivning, med spindelmotor, med direktdrivning, metallkåpa.

 1. HIP HOMANN IMPORT & PRODUKTIONS GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vi har många års erfarenhet och ser till att du får "rätt fäste". Från våra säten Altenberge (Tyskland) och Kaohsiung (Taiwan) är vi verksamma i hela världen som systemleverantör för industriföretag. Fasta förbindelser! Med våra fästanordningar av högsta kvalitet monterar vi många olika komponenter och material så att de verkligen sitter. För att underlätta ännu mer för dig erbjuder vi dessutom personlig service och det mesta som rör skruvar, muttrar och annat som är bra att ha. Flexibel service! Vi levererar våra produkter till industriföretag i olika branscher från centrallagret i Altenberge och från vårt kontor i taiwanesiska Kaohsiung.

 2. LEMM MASCHINENBAU GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget LEMM maskinteknik är sedan mer än 50 år global leverantör inom området specialkonstruktioner av rullhanteringssystem i pappers-, folie-, förpacknings- och livsmedelsindustrin. Dessutom tillverkar vi sedan mer än 20 år konsoler, kopplingar, spindelförlängningar och vridspjäll för driv- och armaturindustrin. Tack vare vår moderna maskinpark kan vi alltid hantera de höga kraven inom svarvning och fräsning. Företaget är certifierat enligt EN ISO 9001: 2015 och en kundorienterad kvalitetspolitik är därmed en viktig del i vår företagsfilosofi. Tack vara kvalificerad, fackkunnig personal kan vi alltid garantera individuell rådgivning och hjälp med speciallösningar.

 1. CARL CROONEN GMBH MARINE DIESEL TECHNICS

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Nästan hundra års erfarenhet. Vi driver ett företag i fjärde generationen och har specialiserat oss på försäljning av kvalitetsreservdelar för diesel- och gasmotorer världen över. Vi sprider de tekniska framstegen från centrum av utvecklingen. Du har alltid nytta av våra direktkontakter med industrin och vår stora flexibilitet på alla områden. Våra produkter: Reservdelar till diesel- och gasmotorer, tillkopplad utrustning och reservdelar, komponenter för styrning, reglering och övervakning, drivteknik, tillverkning av tätningar.

 2. BLIS KUGELGEWINDETRIEBE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Leverans- och tjänsteutbudet från BLIS Kugelgewindetriebe GmbH omfattar: kulskruvar i rullat och slipat utförande, enligt DIN och efter kundritning med standard- och specialmuttrar, trapetsspindlar i rullat och slipat utförande, linjärstyrningar, tillbehör som lager och lagerbockar, reparation och inspektion av kulskruvar.

 3. TIS WÄLZKÖRPERTECHNOLOGIE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Tillverkning och försäljning av valskroppar såsom kulor, cylinderrullar och nållagrade trissor enligt DIN. Specialtillverkning och specialmaterial finns ofta som alternativ. Dessutom kan vi erbjuda kultrissor. Vi har kärnkompetens inom tillverkning av nållagrade trissor, cylinderrullar och massiva kulor. De senare finns tillgängliga i olika typer av utföranden som t.ex. keramik, stål och rostfritt stål! Vi är en tillförlitlig partner åt industrin och handeln och vill gärna bistå även dig. Vi förverkligar även våra kunders individuella önskemål vad gäller cylinderrullar, stålkulor samt nållagrade trissor, och allt av högsta kvalitet förstås. Ett urval från vårt produktsortiment: Härdade stålkulor, härdat eller ohärdat rostfritt stål (VA, härdat och ohärdat kolstål), kulor av hårdmetall, keramikkulor, plastkulor, stålkulor, kulor för krossning, polerade kulor med en diameter på 0, 3 mm – 250 mm.

 4. KUGEL- UND ROLLENLAGERWERK LEIPZIG GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Varje år tillverkar vi över 900 olika typer av rullager. Dessutom omfattar vårt sortiment såväl standardrullager som kundanpassade speciallösningar, med en diameter från 50 till 1 500 mm. Utöver diverse rullagerkomponenter förser vi även våra kunder med speciella precisionskomponenter och tillbehör. Vår styrka ligger i forsknings- och utvecklingsarbetet för användningsoptimerade speciallager. I direkt samarbete med våra kunder stämmer vi av, kontrollerar och omsätter tekniska möjligheter i praktiken. Utöver projektrelaterade beräkningar innehåller vårt teknikutbud även praktiska livslängds- och hållfasthetstester samt lagerfynd. Kvalitet genom kompetens – Allra högsta kvalitet går som en röd tråd genom vår verksamhet – från inköp av material till leverans av färdiga produkter. KRW: s rullager tillverkas sedan 1934 vid en anrik anläggning i västra Leipzig. Dessutom har vi distributörer i Kina, Indien, Kazakstan och sydostasien, för att kunna vara nära våra kunder och erbjuda anpassade lösningar.

 5. NMB ITALIA SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Nmb Italia srl ​​specialiserar sig på tillverkning av miniatyr- och specialkullager, A/C och D/C axialfläktar för industriellt bruk, hybrid-, magnet- och bldc-stegmotorer, precisionsmonterade lager, sfäriska glidlager, primärkomponenters datorsystem, bilar, flygplan

 6. IBC WÄLZLAGER GMBH INDUSTRIAL BEARINGS AND COMPONENTS

  Tyskland

  Verified by europages badge

  IBC Wälzlager GmbH kan blicka tillbaka på en mer än 45 år lång företagshistoria inom valslagerteknik. Företaget för vidare traditionen från Robert Kling Wetzlar GmbH som grundades 1972. Många produktserier såsom högprecisionsvalslager, specialvalslager och linjära valslager vidareutvecklas till högsta tekniska nivå utifrån erfarenhet och omfattande kompetens. Kvalitetens strategiska betydelse och det konsekventa fullföljandet av vår företagsstrategi har på ett avgörande sätt bidragit till vårt företags framgång på alla marknader. Kompetens och teknisk prestationsförmåga bevisas genom ständigt vidareutvecklade och optimerade produkter från fabrikerna i Solms-Oberbiel (Tyskland), Asslar (Tyskland) och Grenchen (Schweiz). Ett processorienterat kvalitetshanteringssystem ger fullständig kundorientering.

 7. MELUCCI - CUSCINETTI

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget Melucci srl, som grundades av Giovanni Melucci, har funnits på marknaden sedan 1950-talet. Företaget har vuxit över tiden inom området lagerdistribution, specialiserat sig på transmissioner, och erbjuder komponenter som remmar, remskivor, kedjor, kronor, kedjehjul, etc. Företaget samarbetar med andra världsledande företag inom området för industriella förnödenheter. SKF, Timken, Ina och Nadella är universellt erkända som ledande företag inom respektive marknadssegment.

 8. IGUS® GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget IGUS® GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Snuddande lager. Företaget är även verksamt inom Tryckta kablar, 3D-skrivare linjärteknik, Drivteknik, Energiförsörjning, Energikedjor, Länklager, Skruvdrifter, Förmonterade drivkablar, och Förmonterade energikedjesystem. Företagets huvudkontor finns i Köln, Tyskland.

 1. THOMSON NEFF INDUSTRIES GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget THOMSON NEFF INDUSTRIES GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kullager. Företagets huvudkontor finns i Wolfschlugen, Tyskland.

 2. SORB INDUSTRIES

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget SORB INDUSTRIES, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kullager. Företaget är även verksamt inom packningar, rullager, blåsbälgar, och Bärande kulor. Företagets huvudkontor finns i Paris, Frankrike.

 3. SMALLTEC GMBH & CO KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget SMALLTEC GMBH & CO KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kullager. Företagets huvudkontor finns i Winnweiler, Tyskland.

 4. MPS MICRO PRECISION SYSTEMS AG

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Företaget MPS MICRO PRECISION SYSTEMS AG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kullager. Företaget är även verksamt inom Halvledare, linjära system, optik, aeronautik, och Halvledare. Företagets huvudkontor finns i Biel/bienne, Schweiz.

 5. KBT KNAPP WÄLZLAGERTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget KBT KNAPP WÄLZLAGERTECHNIK GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Tätningar. Företaget är även verksamt inom Snuddande lager, Tätningsfogar, Länklager, Snuddande lager, Kullager, nållager, cylindriska rullager, kulledshuvuden, och kullager. Företagets huvudkontor finns i Waiblingen, Tyskland.

 6. BALLCENTER HANDELSGESELLSCHAFT MBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget BALLCENTER HANDELSGESELLSCHAFT MBH & CO. KG, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Kullager. Företagets huvudkontor finns i Eichenzell, Tyskland.

 7. BS ROLLEN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget BS ROLLEN GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Små hjul för möbler. Företaget är även verksamt inom Hjul - små och stora, Hjul - små och stora, plasthjul, kullager, bord med rullar, hjul i polyuretan, och Bärrullar. Företagets huvudkontor finns i Remscheid, Tyskland.

 8. KGM KUGELFABRIK GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget KGM KUGELFABRIK GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kullager. Företagets huvudkontor finns i Fulda, Tyskland.

 9. NUOVA CIERRE

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget NUOVA CIERRE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kul- , rull- och nållager. Företaget är även verksamt inom rullager, kullager, linjära rullager, rullningslager för valsverk, lager, och tappar. Företagets huvudkontor finns i Quinzano D'oglio, Italien.

 10. BIANKA ZÜNDORF KUGELLAGER SHOP

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget BIANKA ZÜNDORF KUGELLAGER SHOP, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Kullager. Företagets huvudkontor finns i Falkensee, Tyskland.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis