Bli leverantör Logga in
 • europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • kul- - rull- och nållager

Resultat för

Kul- - rull- och nållager - Import och export

 1. FINDLING WÄLZLAGER GMBH

  Tyskland

  Vårt breda och användarorienterade ABEG-koncept är ett innovativt sätt att välja och beställa rullager och alla relaterade komponenter: vi betraktar inte världsmarknaden enbart ur teknisk synvinkel, utan väger också in lönsamhetsaspekten och erbjuder nya perspektiv för företag, konstruktörer och inköpare. Analys och utvärdering av alla rullager som finns tillgängliga på marknaden baserat på kapacitet och pris. Klassificering enligt de fyra produktkategorierna Premium, Supra, Eco och EasyRoll, gratis nätbaserad sökfunktion (Quickfinder) med inbyggd livstidsberäkning, professionell urvals- och beräkningsprogramvara för konstruktörer (ABEG Quickfinder professional), sekundsnabb produktöversikt med hänsyn tagen till prestanda, lämplighet, tillgänglighet och produktpris, kvalitetssäkring genom tillverkarövergripande kvalitetsstyrning och certifiering enligt DIN ISO 9001: 2015 och DIN ISO 14001: 2.

 2. LELI SRL

  Italien

  Vårt företag har mer än sextio års erfarenhet och blickar framåt i tiden. Sedan 1950 är vi verksamma inom distribution av komponenter för transmission och drivlinor och tillhandahåller assistans och underhållstjänster för montering, kontroll och diagnostik. Vi har ett gott rykte för vår professionalism, kompetens, effektivitet och den uppmärksamhet vi ägnar alla kunders specifika problematik. En tradition som förnyas varje dag i sökandet efter de mest övertygande och innovativa varumärkena i branschen, som vi väljer för att erbjuda våra kunder en service som alltid är på toppnivå. Dessutom, tack vare lager som hela tiden fylls på och uppdateras, kan vi uppfylla alla behov på rekordtid. Kvalitet, erfarenhet och passion. Det är just dom ingredienserna som gör att vi kan göra skillnad även i de mest komplexa situationer och skapa solida relationer med våra kunder.

 3. LEMM MASCHINENBAU GMBH

  Tyskland

  Företaget LEMM maskinteknik är sedan mer än 50 år global leverantör inom området specialkonstruktioner av rullhanteringssystem i pappers-, folie-, förpacknings- och livsmedelsindustrin. Dessutom tillverkar vi sedan mer än 20 år konsoler, kopplingar, spindelförlängningar och vridspjäll för driv- och armaturindustrin. Tack vare vår moderna maskinpark kan vi alltid hantera de höga kraven inom svarvning och fräsning. Företaget är certifierat enligt EN ISO 9001: 2015 och en kundorienterad kvalitetspolitik är därmed en viktig del i vår företagsfilosofi. Tack vara kvalificerad, fackkunnig personal kan vi alltid garantera individuell rådgivning och hjälp med speciallösningar.

 4. KUGEL- UND ROLLENLAGERWERK LEIPZIG GMBH

  Tyskland

  Företaget KUGEL- UND ROLLENLAGERWERK LEIPZIG GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Hjul - små och stora. Företaget är även verksamt inom Kul- , rull- och nållager, Rullager, Kullager, Glidlager, Kul- , rull- och nållager, Rullager, Kullager, Koniska rullager, och Spindellager. Företagets huvudkontor finns i Leipzig, Tyskland.

 5. STC-STEYR WÄLZLAGER DEUTSCHLAND GMBH

  Tyskland

  STC-Steyr® är verksamt över hela världen som tillverkare av rullager och rullagertillbehör. Ända sedan 1922 serietillverkar vi rullager på den anrika industriorten Steyr i Österrike. Hög produktkvalitet och individuell service är grundpelarna i vår produktion. Sedan flera år tillbaka levererar vi våra produkter till kända internationella företag och koncerner. Vi är även medlemmar i DKF Group.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. SWC WÄLZLAGERFABRIKATION SW GMBH

  Tyskland

  Sedan SWC grundades för 25 år har dess varumärke blivit internationell etablerat och uppskattas av kunder på alla kontinenter. Som tidigare underavdelning i FAG har kvalitetsaspekten alltid stått i fokus. Vi sätter ett stort värde på felfria produkter av hög kvalitet och individuell rådgivning så att våra kunder kan skapa ett mervärde med rullningslager från SWC. SWC uppstod 1994 ur företaget FAG Kugelfischer i Schweinfurt. Idag utgörs SWC-gruppen av två företag för att kunna uppfylla de mångsidiga kraven på olika marknader: SWC WÄLZLAGERFABRIKATIONEN SW GMBH med huvudkontor i Niederwerrn i Tyskland och SWC BEARINGS TECHNOLOGY CO., LTD. med huvudkontor i Samutprakan i Thailand. SWC-gruppen har alltid satt stort värde på kvalitet, såväl för de tillverkade produkterna och rådgivningen till kunderna som processerna i de båda familjeledda företagen. I över 25 år har vi haft en sak i fokus: Mervärdet för våra kunder. Tack vare företagsgruppens struktur och det strategiska samarbetet med utvalda leverantörer och auktoriserade återförsäljare över hela världen kan vi minimera omkostnaderna och förkorta avstånden utan att tumma på kvaliteten. Vårt effektiva koncept för lagerhållning av komponenter säkerställer hög flexibilitet och korta produktionstider för katalogprodukter.

 2. NMB ITALIA SRL

  Italien

  Nmb Italia srl ​​specialiserar sig på tillverkning av miniatyr- och specialkullager, A/C och D/C axialfläktar för industriellt bruk, hybrid-, magnet- och bldc-stegmotorer, precisionsmonterade lager, sfäriska glidlager, primärkomponenters datorsystem, bilar, flygplan

 3. MELUCCI - CUSCINETTI

  Italien

  Företaget Melucci srl, som grundades av Giovanni Melucci, har funnits på marknaden sedan 1950-talet. Företaget har vuxit över tiden inom området lagerdistribution, specialiserat sig på transmissioner, och erbjuder komponenter som remmar, remskivor, kedjor, kronor, kedjehjul, etc. Företaget samarbetar med andra världsledande företag inom området för industriella förnödenheter. SKF, Timken, Ina och Nadella är universellt erkända som ledande företag inom respektive marknadssegment.

 4. IEF-WERNER GMBH

  Tyskland

  Företaget IEF-WERNER GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kul- , rull- och nållager. Företagets huvudkontor finns i Furtwangen, Tyskland.

 5. SUNOBA SUMINISTROS INDUSTRIALES

  Spanien

  Företaget SUNOBA SUMINISTROS INDUSTRIALES, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Kul- , rull- och nållager. Företaget är även verksamt inom levererans till industrin, Dragstänger, Läppackningar, delar eller reservdelar för tätning, utskärning för mekaniska förslutningar, lager, och Transmissionsstift. Företagets huvudkontor finns i Vigo (pontevedra), Spanien.

 1. DV-B DREHVERBINDUNGEN BAUTZEN GMBH

  Tyskland

  Företaget DV-B DREHVERBINDUNGEN BAUTZEN GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kul- , rull- och nållager. Företagets huvudkontor finns i Bautzen, Tyskland.

 2. PAUL FISCHER INHABER: HARALD KRAPP

  Tyskland

  Företaget PAUL FISCHER INHABER: HARALD KRAPP, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kul- , rull- och nållager. Företagets huvudkontor finns i Wuppertal, Tyskland.

 1. BAUMÜLLER REPARATURWERK GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget BAUMÜLLER REPARATURWERK GMBH & CO. KG, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Kul- , rull- och nållager. Företagets huvudkontor finns i Nürnberg, Tyskland.

 2. SANDVIK MINING AND CONSTRUCTION G.M.B.H.

  Österrike

  Företaget SANDVIK MINING AND CONSTRUCTION G.M.B.H., är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Kul- , rull- och nållager. Företagets huvudkontor finns i Zeltweg, Österrike.

 3. TRAMEC GETRIEBE GMBH

  Tyskland

  Företaget TRAMEC GETRIEBE GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kul- , rull- och nållager. Företagets huvudkontor finns i Lahr, Tyskland.

 4. POWERTRONIC DRIVE SYSTEMS GMBH

  Tyskland

  Företaget POWERTRONIC DRIVE SYSTEMS GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kul- , rull- och nållager. Företagets huvudkontor finns i Berlin, Tyskland.

 5. ANTON KLOCKE ANTRIEBSTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Företaget ANTON KLOCKE ANTRIEBSTECHNIK GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Kul- , rull- och nållager. Företagets huvudkontor finns i Bielefeld, Tyskland.

 6. SZ-SAALFELDER ZAHNRADFABRIK GMBH

  Tyskland

  Företaget SZ-SAALFELDER ZAHNRADFABRIK GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kul- , rull- och nållager. Företagets huvudkontor finns i Unterwellenborn, Tyskland.

 7. COLUMBUS MCKINNON SWITZERLAND AG

  Schweiz

  Företaget COLUMBUS MCKINNON SWITZERLAND AG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kul- , rull- och nållager. Företagets huvudkontor finns i Buchs, Schweiz.

 8. BAUMÜLLER AUSTRIA GMBH

  Österrike

  Företaget BAUMÜLLER AUSTRIA GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kul- , rull- och nållager. Företagets huvudkontor finns i Pasching, Österrike.

 1. MULTI MOVER EUROPE

  Tyskland

  Företaget MULTI MOVER EUROPE, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Kul- , rull- och nållager. Företagets huvudkontor finns i Moers, Tyskland.

 2. HAGMANN ZAHNRADFABRIK GMBH

  Tyskland

  Företaget HAGMANN ZAHNRADFABRIK GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kul- , rull- och nållager. Företagets huvudkontor finns i Hattenhofen, Tyskland.

 3. ALPHA-PUMPEN-TECHNIK GMBH

  Tyskland

  Företaget ALPHA-PUMPEN-TECHNIK GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Kul- , rull- och nållager. Företagets huvudkontor finns i Stuhr, Tyskland.

 4. ALLMENDINGER ELEKTROMECHANIK KG

  Tyskland

  Företaget ALLMENDINGER ELEKTROMECHANIK KG, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Kul- , rull- och nållager. Företagets huvudkontor finns i Bad Überkingen-Hausen, Tyskland.

 5. WITTMANN GMBH

  Tyskland

  Företaget WITTMANN GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kul- , rull- och nållager. Företagets huvudkontor finns i Uhingen, Tyskland.

 6. RHEIN-GETRIEBE GMBH

  Tyskland

  Företaget RHEIN-GETRIEBE GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kul- , rull- och nållager. Företagets huvudkontor finns i Meerbusch, Tyskland.

 7. HARMONIC DRIVE AG

  Tyskland

  Företaget HARMONIC DRIVE AG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kul- , rull- och nållager. Företagets huvudkontor finns i Limburg, Tyskland.

 8. TIMKEN GMBH

  Tyskland

  Företaget TIMKEN GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kul- , rull- och nållager. Företagets huvudkontor finns i Düsseldorf, Tyskland.

 9. CHEMNITZER ZAHNRADFABRIK GMBH & CO KG

  Tyskland

  Företaget CHEMNITZER ZAHNRADFABRIK GMBH & CO KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kul- , rull- och nållager. Företagets huvudkontor finns i Chemnitz/ot Grüna, Tyskland.

 10. RINGHOFFER VERZAHNUNGSTECHNIK GMBH & CO KG

  Tyskland

  Företaget RINGHOFFER VERZAHNUNGSTECHNIK GMBH & CO KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kul- , rull- och nållager. Företagets huvudkontor finns i Kohlberg, Tyskland.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Kul- - rull- och nållager - Import och export

Antal resultat

2 971 Företag