• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • kul- - rull- och nållager

Resultat för

Kul- - rull- och nållager - Import och export

 1. LEMM MASCHINENBAU GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget LEMM maskinteknik är sedan mer än 50 år global leverantör inom området specialkonstruktioner av rullhanteringssystem i pappers-, folie-, förpacknings- och livsmedelsindustrin. Dessutom tillverkar vi sedan mer än 20 år konsoler, kopplingar, spindelförlängningar och vridspjäll för driv- och armaturindustrin. Tack vare vår moderna maskinpark kan vi alltid hantera de höga kraven inom svarvning och fräsning. Företaget är certifierat enligt EN ISO 9001: 2015 och en kundorienterad kvalitetspolitik är därmed en viktig del i vår företagsfilosofi. Tack vara kvalificerad, fackkunnig personal kan vi alltid garantera individuell rådgivning och hjälp med speciallösningar.

 2. LELI SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Vårt företag har mer än sextio års erfarenhet och blickar framåt i tiden. Sedan 1950 är vi verksamma inom distribution av komponenter för transmission och drivlinor och tillhandahåller assistans och underhållstjänster för montering, kontroll och diagnostik. Vi har ett gott rykte för vår professionalism, kompetens, effektivitet och den uppmärksamhet vi ägnar alla kunders specifika problematik. En tradition som förnyas varje dag i sökandet efter de mest övertygande och innovativa varumärkena i branschen, som vi väljer för att erbjuda våra kunder en service som alltid är på toppnivå. Dessutom, tack vare lager som hela tiden fylls på och uppdateras, kan vi uppfylla alla behov på rekordtid. Kvalitet, erfarenhet och passion. Det är just dom ingredienserna som gör att vi kan göra skillnad även i de mest komplexa situationer och skapa solida relationer med våra kunder.

 3. FINDLING WÄLZLAGER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vårt breda och användarorienterade ABEG-koncept är ett innovativt sätt att välja och beställa rullager och alla relaterade komponenter: vi betraktar inte världsmarknaden enbart ur teknisk synvinkel, utan väger också in lönsamhetsaspekten och erbjuder nya perspektiv för företag, konstruktörer och inköpare. Analys och utvärdering av alla rullager som finns tillgängliga på marknaden baserat på kapacitet och pris. Klassificering enligt de fyra produktkategorierna Premium, Supra, Eco och EasyRoll, gratis nätbaserad sökfunktion (Quickfinder) med inbyggd livstidsberäkning, professionell urvals- och beräkningsprogramvara för konstruktörer (ABEG Quickfinder professional), sekundsnabb produktöversikt med hänsyn tagen till prestanda, lämplighet, tillgänglighet och produktpris, kvalitetssäkring genom tillverkarövergripande kvalitetsstyrning och certifiering enligt DIN ISO 9001: 2015 och DIN ISO 14001: 2.

 4. STC-STEYR WÄLZLAGER DEUTSCHLAND GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  STC-Steyr® är verksamt över hela världen som tillverkare av rullager och rullagertillbehör. Ända sedan 1922 serietillverkar vi rullager på den anrika industriorten Steyr i Österrike. Hög produktkvalitet och individuell service är grundpelarna i vår produktion. Sedan flera år tillbaka levererar vi våra produkter till kända internationella företag och koncerner. Vi är även medlemmar i DKF Group.

 5. KUGEL- UND ROLLENLAGERWERK LEIPZIG GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Varje år tillverkar vi över 900 olika typer av rullager. Dessutom omfattar vårt sortiment såväl standardrullager som kundanpassade speciallösningar, med en diameter från 50 till 1 500 mm. Utöver diverse rullagerkomponenter förser vi även våra kunder med speciella precisionskomponenter och tillbehör. Vår styrka ligger i forsknings- och utvecklingsarbetet för användningsoptimerade speciallager. I direkt samarbete med våra kunder stämmer vi av, kontrollerar och omsätter tekniska möjligheter i praktiken. Utöver projektrelaterade beräkningar innehåller vårt teknikutbud även praktiska livslängds- och hållfasthetstester samt lagerfynd. Kvalitet genom kompetens – Allra högsta kvalitet går som en röd tråd genom vår verksamhet – från inköp av material till leverans av färdiga produkter. KRW: s rullager tillverkas sedan 1934 vid en anrik anläggning i västra Leipzig. Dessutom har vi distributörer i Kina, Indien, Kazakstan och sydostasien, för att kunna vara nära våra kunder och erbjuda anpassade lösningar.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. NMB ITALIA SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Nmb Italia srl ​​specialiserar sig på tillverkning av miniatyr- och specialkullager, A/C och D/C axialfläktar för industriellt bruk, hybrid-, magnet- och bldc-stegmotorer, precisionsmonterade lager, sfäriska glidlager, primärkomponenters datorsystem, bilar, flygplan

 2. MELUCCI - CUSCINETTI

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget Melucci srl, som grundades av Giovanni Melucci, har funnits på marknaden sedan 1950-talet. Företaget har vuxit över tiden inom området lagerdistribution, specialiserat sig på transmissioner, och erbjuder komponenter som remmar, remskivor, kedjor, kronor, kedjehjul, etc. Företaget samarbetar med andra världsledande företag inom området för industriella förnödenheter. SKF, Timken, Ina och Nadella är universellt erkända som ledande företag inom respektive marknadssegment.

 3. IEF-WERNER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget IEF-WERNER GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kul- , rull- och nållager. Företagets huvudkontor finns i Furtwangen, Tyskland.

 4. SUNOBA SUMINISTROS INDUSTRIALES

  Spanien

  Verified by europages badge

  Företaget SUNOBA SUMINISTROS INDUSTRIALES, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Kul- , rull- och nållager. Företaget är även verksamt inom levererans till industrin, Dragstänger, Läppackningar, delar eller reservdelar för tätning, utskärning för mekaniska förslutningar, lager, och Transmissionsstift. Företagets huvudkontor finns i Vigo (pontevedra), Spanien.

 5. DV-B DREHVERBINDUNGEN BAUTZEN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget DV-B DREHVERBINDUNGEN BAUTZEN GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kul- , rull- och nållager. Företagets huvudkontor finns i Bautzen, Tyskland.

 1. ZAHNRADFABRIK HÄNEL GMBH & CO KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget ZAHNRADFABRIK HÄNEL GMBH & CO KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kul- , rull- och nållager. Företagets huvudkontor finns i Bad Friedrichshall, Tyskland.

 2. LESCHINSKI GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget LESCHINSKI GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Kul- , rull- och nållager. Företagets huvudkontor finns i Hamburg, Tyskland.

 1. KAUTZ ZAHNRADFABRIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget KAUTZ ZAHNRADFABRIK GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kul- , rull- och nållager. Företagets huvudkontor finns i Wuppertal, Tyskland.

 2. WALTER MÖLLER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget WALTER MÖLLER GMBH, är ett Agent/ Representant, som är verksamt inom sektorn för Kul- , rull- och nållager. Företagets huvudkontor finns i Lüdenscheid, Tyskland.

 3. PWB ENCODERS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget PWB ENCODERS GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kul- , rull- och nållager. Företagets huvudkontor finns i Eisenach, Tyskland.

 4. WILHELM VOGEL GMBH ANTRIEBSTECHNIK

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget WILHELM VOGEL GMBH ANTRIEBSTECHNIK, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kul- , rull- och nållager. Företagets huvudkontor finns i Oberboihingen, Tyskland.

 5. HERBERT HÄNCHEN GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget HERBERT HÄNCHEN GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kul- , rull- och nållager. Företagets huvudkontor finns i Ostfildern, Tyskland.

 6. MATHIASZYK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget MATHIASZYK GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Kul- , rull- och nållager. Företagets huvudkontor finns i Schwanewede, Tyskland.

 7. SEW-EURODRIVE GES.M.B.H.

  Österrike

  Verified by europages badge

  Företaget SEW-EURODRIVE GES.M.B.H., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kul- , rull- och nållager. Företagets huvudkontor finns i Wien, Österrike.

 8. WITTMANN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget WITTMANN GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kul- , rull- och nållager. Företagets huvudkontor finns i Uhingen, Tyskland.

 1. KAYSER ELECTRIC GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget KAYSER ELECTRIC GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kul- , rull- och nållager. Företagets huvudkontor finns i Stuttgart, Tyskland.

 2. MEDAN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget MEDAN GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kul- , rull- och nållager. Företagets huvudkontor finns i Bempflingen, Tyskland.

 3. WATT DRIVE ANTRIEBSTECHNIK GMBH

  Österrike

  Verified by europages badge

  Företaget WATT DRIVE ANTRIEBSTECHNIK GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kul- , rull- och nållager. Företagets huvudkontor finns i Markt Piesting, Österrike.

 4. KOCO MOTION GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget KOCO MOTION GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kul- , rull- och nållager. Företagets huvudkontor finns i Dauchingen, Tyskland.

 5. KARL WALDEISEN GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget KARL WALDEISEN GMBH & CO. KG, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Kul- , rull- och nållager. Företagets huvudkontor finns i Lahr, Tyskland.

 6. DOPAG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget DOPAG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kul- , rull- och nållager. Företagets huvudkontor finns i Mannheim, Tyskland.

 7. RHEIN-GETRIEBE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget RHEIN-GETRIEBE GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kul- , rull- och nållager. Företagets huvudkontor finns i Meerbusch, Tyskland.

 8. SZ-SAALFELDER ZAHNRADFABRIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget SZ-SAALFELDER ZAHNRADFABRIK GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kul- , rull- och nållager. Företagets huvudkontor finns i Unterwellenborn, Tyskland.

 9. GUNDA AUTOMATION GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget GUNDA AUTOMATION GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kul- , rull- och nållager. Företagets huvudkontor finns i Schlier-Wetzisreute, Tyskland.

 10. IKS-FÖRDERTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget IKS-FÖRDERTECHNIK GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Kul- , rull- och nållager. Företagets huvudkontor finns i Markranstädt/ Leipzig, Tyskland.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Kul- - rull- och nållager - Import och export

Antal resultat

2 852 Företag