• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • krukväxter

Resultat för

Krukväxter - Import och export

 1. ROSELL VEGA HORTICULTORS S.L.

  Spanien

  Verified by europages badge

  Företaget ROSELL VEGA HORTICULTORS S.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Plantskolor och skogsbruk. Företaget är även verksamt inom Blommor, Blommor, prydnadsväxter, växter i kruka, krukväxter, och rosenbuskar MINI FOREVER. Företagets huvudkontor finns i El Masnou-Barcelona, Spanien.

 2. VIVAI MARCONI ANTONIO & FIGLI

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget VIVAI MARCONI ANTONIO & FIGLI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Plantskolor och skogsbruk. Företaget är även verksamt inom Krukväxter, häckar, inom- och utomhusväxter, Krukväxter, oleandrar, plantorkola, växter i parti, granatäppleträd, och blommande växter. Företagets huvudkontor finns i Grottammare, Italien.

 3. LUXURYTREES.COM®

  Österrike

  Företaget LUXURYTREES.COM®, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Blomsterodling. Företaget är även verksamt inom Krukväxter, Fruktträd, Bonsai, landskapsarkitektur, Krukväxter, Fruktträd, och Bonsai. Företagets huvudkontor finns i St. Johann In Tirol, Österrike.

 4. AFP FLORICOLTURA PONENTE DI CICCIONE ANDREA

  Italien

  Företaget AFP FLORICOLTURA PONENTE DI CICCIONE ANDREA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Konstgjorda blommor, växter och frukt. Företaget är även verksamt inom Krukväxter, aromatiska örter, aromatiska plantor och medicinalväxter, blommor och plantor grossist, och Krukväxter. Företagets huvudkontor finns i Albenga, Italien.

 5. SENKAP PLASTIK LTD.STI.

  Turkiet

  Företaget SENKAP PLASTIK LTD.STI., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Krukväxter. Företaget är även verksamt inom Trädgårdsskötsel, grönsaksland och blommor - Utrustning och förnödenheter, Trädgårdsskötsel, grönsaksland och blommor - Utrustning och förnödenheter, övervakning, burkar för förpackning, och vasunderlägg. Företagets huvudkontor finns i Konya, Turkiet.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. KRITIKACERAMICA

  Grekland

  Företaget KRITIKACERAMICA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Krukväxter. Företaget är även verksamt inom Hantverkskeramik, blomkrukor, handmålad keramik, Hantverkskeramik, och urnor. Företagets huvudkontor finns i Hraklio, Grekland.

 2. FLOREANA HYDROKULTUR GMBH

  Tyskland

  Företaget FLOREANA HYDROKULTUR GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Skogsväxter. Företaget är även verksamt inom Krukväxter, Blommande växter, Krukväxter, och Blommande växter. Företagets huvudkontor finns i Hamburg, Tyskland.

 3. CASHPO DESIGN

  Tyskland

  Företaget CASHPO DESIGN, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Krukväxter. Företaget är även verksamt inom Konstgjorda växter, blomlådor, och Konstgjorda växter. Företagets huvudkontor finns i Königs Wusterhausen, Tyskland.

 4. HYDRO-MANIA

  Förenade kungariket

  Företaget HYDRO-MANIA, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Utrustning och leverantörer för bevattningssystem. Företaget är även verksamt inom Plantor, blomsterlökar och frö, Krukväxter, Blomväxter, hydrokultur, Plantor, blomsterlökar och frö, Krukväxter, och Blomväxter. Företagets huvudkontor finns i Birstall, Förenade kungariket.

 5. VAN VLIET FLOWER GROUP

  Nederländerna

  Företaget VAN VLIET FLOWER GROUP, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Blommor. Företaget är även verksamt inom Krukväxter, klippta blommor, distribution av snittblommor, Krukväxter, och blommor och plantor grossist. Företagets huvudkontor finns i Honselersdijk, Nederländerna.

 1. FLEURS VRY

  Luxemburg

  Företaget FLEURS VRY, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Blommor. Företaget är även verksamt inom Krukväxter, Krukväxter, sammanställning av brudbuketter, exotiska växter, och grönväxter. Företagets huvudkontor finns i Hellange, Luxemburg.

 2. PAULOWNIA EUROPA

  Rumänien

  Företaget PAULOWNIA EUROPA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Jordbruk - Import/Export. Företaget är även verksamt inom Skogsväxter, Växter, Krukväxter, Blommande växter, Skogsväxter, Växter, Krukväxter, och Blommande växter. Företagets huvudkontor finns i Cristian, Rumänien.

 1. LUCIEN BINSFELD

  Luxemburg

  Företaget LUCIEN BINSFELD, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Plantskolor och skogsbruk. Företaget är även verksamt inom Krukväxter, Krukväxter, Prydnadstillbehör, fällning av farliga träd, och uppsättning av byggstängsel. Företagets huvudkontor finns i Oberpallen, Luxemburg.

 2. KERN & DRIVE GMBH

  Ungern

  Företaget KERN & DRIVE GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Trädgårdsskötsel och hortikultur - Maskiner och apparater. Företaget är även verksamt inom Krukväxter, reservdelar för jordbruks- och trädgårdsmaskiner, reservdelar för industrimaskiner, Krukväxter, och maskiner de trädgårdsarbete. Företagets huvudkontor finns i Gyor, Ungern.

 3. BAMSCHOUL MARTIN WAHL

  Luxemburg

  Företaget BAMSCHOUL MARTIN WAHL, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Krukväxter. Företaget är även verksamt inom Fruktträd, blommande buskar, Fruktträd, träd, och inredning för trädgårdar. Företagets huvudkontor finns i Eppeldorf, Luxemburg.

 4. MAŁA SZKLARNIA

  Polen

  Företaget MAŁA SZKLARNIA, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Krukväxter. Företaget är även verksamt inom växter för kontor, och inom- och utomhusväxter. Företagets huvudkontor finns i Wrocław, Polen.

 5. ALCHIMAWEB S.L.

  Spanien

  Företaget ALCHIMAWEB S.L., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Krukväxter. Företaget är även verksamt inom trädgårdsskötsel, utsäde, odling svampar, och LED odlingslampor. Företagets huvudkontor finns i Vilamalla, Spanien.

 6. ZHEJIANG XINGUANGYANG LIGHTING CO., LTD.

  Seychellerna

  Företaget ZHEJIANG XINGUANGYANG LIGHTING CO., LTD., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Krukväxter. Företagets huvudkontor finns i Jiaxing, Seychellerna.

 7. BELGICACTUS

  Belgien

  Företaget BELGICACTUS, som är verksamt inom sektorn för Växter. Företaget är även verksamt inom Krukväxter, Krukväxter, och kaktus. Företagets huvudkontor finns i Westerlo, Belgien.

 8. ECOPLUS CO., LTD.

  Sydkorea

  Företaget ECOPLUS CO., LTD., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Krukväxter. Företaget är även verksamt inom vaser, och blomkrukor. Företagets huvudkontor finns i JEOLLABUK-DO, Sydkorea.

 1. PELARGONIUM DECOCK

  Belgien

  Företaget PELARGONIUM DECOCK, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Krukväxter. Företaget är även verksamt inom Växter, blommande växter, och Växter. Företagets huvudkontor finns i Comines, Belgien.

 2. FLOREAC

  Belgien

  Företaget FLOREAC, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Krukväxter. Företaget är även verksamt inom lägenhetsväxter, och trädgårdsväxter. Företagets huvudkontor finns i Lochristi, Belgien.

 3. DEFORCHE EXPORT

  Belgien

  Företaget DEFORCHE EXPORT, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Krukväxter. Företaget är även verksamt inom plantor och blommor för trädgården, och exportörer prydnadsväxter. Företagets huvudkontor finns i Lochristi, Belgien.

 4. PREMIER HORTICULTURAL PRODUCTS (PVT) LIMITED

  Sri Lanka

  Företaget PREMIER HORTICULTURAL PRODUCTS (PVT) LIMITED, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Torv och mylla. Företaget är även verksamt inom Krukväxter, poppelodling, Krukväxter, och Zemlje in substrati. Företagets huvudkontor finns i Negombo, Sri Lanka.

 5. FLORADREAM MÉDITERRANÉE

  Tunisien

  Företaget FLORADREAM MÉDITERRANÉE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Krukväxter. Företagets huvudkontor finns i Tunis, Tunisien.

 6. VIVAIO DEL SOLE

  Italien

  Företaget VIVAIO DEL SOLE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Krukväxter. Företaget är även verksamt inom medelhavsväxter, och plantskolor för palmträd. Företagets huvudkontor finns i Martinsicuro, Italien.

 7. OPEKO

  Polen

  Företaget OPEKO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Krukväxter. Företagets huvudkontor finns i Kraśnik, Polen.

 8. FOURNIER TUINCENTRUM

  Belgien

  Företaget FOURNIER TUINCENTRUM, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Krukväxter. Företaget är även verksamt inom Blomplantor, Blomplantor, och klippta blommor. Företagets huvudkontor finns i Menen, Belgien.

 9. KOREAMICA

  Nordkorea

  Företaget KOREAMICA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Krukväxter. Företagets huvudkontor finns i Busan, Nordkorea.

 10. GREEN CONCEPT

  Belgien

  Företaget GREEN CONCEPT, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Krukväxter. Företaget är även verksamt inom uthyrning växter. Företagets huvudkontor finns i Wemmel, Belgien.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis