• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • kranar och ventiler för petroleum- och petrokemiska industrier

Resultat för

Kranar och ventiler för petroleum- och petrokemiska industrier - Import och export

 1. HERBERHOLZ GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Sedan mer än 60 år tillverkar och levererar vi spjällventiler, vridspjäll och reglerspjäll i de mest skilda material och nominella diametrar för såväl industriella applikationer som till klimatanläggningar i byggnader och till bilbranschen. Vi använder oss av lagerhållna komponenter som går att montera med kort varsel och utrusta med önskat drivsystem. Vi har gjort det till vår uppgift att lösa era systembehov.

 2. HO-MATIC AG

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Om du söker ventiler och tillbehör till styrningar för alla typer av ämnen är HO-Matic AG rätt ställe. Sedan vårt företag grundades 1977 har vi specialiserat oss på styrning av gasformiga och flytande ämnen samt av abrasiva material. Vid sidan av ett nära samarbete med internationellt välkända leverantörer av ventiler av vitt skilda slag (t. ex. företaget ROSS EUROPA GmbH eller Buschjost Magnetventile GmbH & Co. KG) har HO-Matic AG utvecklat en egen produkt, nämligen HOmatic-klämventilen. Den är idag en uppskattad lösning på många olika styrningsproblem hos kunder på alla kontinenter. Tack vare vår mångåriga erfarenhet inom ventilteknik och den höga kvaliteten på våra produkter kan vi omsätta kundernas önskemål i övertygande tekniska lösningar. Våra produkter: Reglerventiler för rörledningar; Klämventiler; Strypventiler; Tryckluftsstyrningsventiler m.m.

 3. BORSIG GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  I centrum för BORSIG-koncernen finns BORSIG GmbH med huvudkontor i Berlin. Den strategiska styrningen fokuserar på följande områden: koncernutveckling, produkt- och marknadsföringsstrategier, produktionsstrukturer, målformulering och måluppföljning, ekonomistyrning och controlling och HR. BORSIG står för kvalitet, tillförlitlighet och tysk innovationskraft. Våra välutbildade ingenjörer och tekniker arbetar alltid med målsättningen att utveckla, tillverka och montera de allra bästa anläggningarna och maskinerna. Därför är våra produkter effektiva, tillförlitliga och en god investering för framtiden, även när de används under riktigt tuffa förhållanden. Våra tillverkningsanläggningar i Berlin, Gladbeck och Meerane producerar alla absolut toppkvalitet med den modernaste tekniken och med innovativa tillverkningsmetoder. De noggranna kvalitetskontrollerna sker frikopplat från tillverkning och produktserier.

 4. FLEXOTECH GMBH SCHLAUCH- UND ARMATURENSERVICE

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget FLEXOTECH GMBH SCHLAUCH- UND ARMATURENSERVICE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kranar och ventiler för petroleum- och petrokemiska industrier. Företagets huvudkontor finns i Elmenhorst, Tyskland.

 5. EBRO ARMATUREN GES.M.B.H. - VERTRETUNG FÜR: A+R, STARLINE, LVF, MARIANI, VALVOSIDER

  Österrike

  Verified by europages badge

  Företaget EBRO ARMATUREN GES.M.B.H. - VERTRETUNG FÜR: A+R, STARLINE, LVF, MARIANI, VALVOSIDER, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kranar och ventiler för petroleum- och petrokemiska industrier. Företagets huvudkontor finns i Wien, Österrike.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. SUFA TECHNOLOGY INDUSTRY CO.,LTD., CNNC

  Kina

  Sufa Technology Industry Co., Ltd. (som ingår i CNNC) är en teknologifokuserad verksamhet som sammanför forskning och utveckling, design, tillverkning och försäljning av ventiler för industriellt bruk. Det är Kinas och CNNC: s första registrerade ventilföretag. Produkterna används i över tio olika industrier, så som bränsle, bensin, oljeraffinering, kärnkraft, elkraft, metall, kemi, skeppsvarv, papperstillverkning och läkemedel. Vi tillhandahåller produkter inom landet, utomlands och till nationella forskningsverksamheter. Företagets varumärken "H" och "SUFA" är välkända inom ventilindustrin, med goda rykten och en viss påverkan på den internationella ventilmarknaden. "H" är ett känt märke för staden Suzhou och provinsen Jiangsu. Det utsågs på den fjortonde världsproducentkonferensen (2006) till ett av Kinas topp tio (ventil-) varumärken på världsmarknaden 2006.

 2. DUWAR D.O.O.

  Kroatien

  DUWAR Ltd. är verksamt inom konstruktion, produktion och underhåll av doseringspumpar och doseringssystem, för alla slags flytande kemikalier. Vi tillverkar för processindustri, läkemedelstillverkning, kemikalieindustri, livsmedelsindustri och oljeindustri - doseringspumpar och kringarmaturer - doseringsanläggningar för tillsatser, metanol, trietylenglykol, demulsifieringsmedel - triplex sänkpumpar - hydrauliska handpumpar- nålventiler för höga tryck - tryckmätarventiler- säkerhetsventiler

 3. JASTA ARMATUREN GMBH & CO KG

  Tyskland

  Företaget JASTA ARMATUREN GMBH & CO KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kranar och ventiler för petroleum- och petrokemiska industrier. Företaget är även verksamt inom Industriella kranar och ventiler, Kranar - justerbara reglage, Industriella kranar och ventiler, tallriksventiler, och Kranar - justerbara reglage. Företagets huvudkontor finns i Essen, Tyskland.

 4. ARMATURENFABRIK FRANZ SCHNEIDER GMBH + CO. KG

  Tyskland

  Företaget ARMATURENFABRIK FRANZ SCHNEIDER GMBH + CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriella kranar och ventiler. Företaget är även verksamt inom Kranar och ventiler för petroleum- och petrokemiska industrier, kulventiler, Ventiler, vikt och massa - instrument för mätning och reglering, och Kranar och ventiler för petroleum- och petrokemiska industrier. Företagets huvudkontor finns i Nordheim, Tyskland.

 5. RIDART SRL

  Italien

  Företaget RIDART SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kranar och ventiler för petroleum- och petrokemiska industrier. Företaget är även verksamt inom överlastningsbegränsare. Företagets huvudkontor finns i Gazzada Schianno, Italien.

 1. PETRAS

  Frankrike

  Företaget PETRAS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriella kranar och ventiler. Företaget är även verksamt inom Kranar och ventiler för petroleum- och petrokemiska industrier, Ventiler för industriell rörläggning, Industriventiler och -kranar, manöverutrustning, pneumatiska manöverdon, Kranar och ventiler för petroleum- och petrokemiska industrier, Ventiler för industriell rörläggning, och Industriventiler och -kranar, manöverutrustning. Företagets huvudkontor finns i Pourrieres, Frankrike.

 2. KE-ARM, S.R.O.

  Tjeckiska republiken

  Företaget KE-ARM, S.R.O., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kranar och ventiler för petroleum- och petrokemiska industrier. Företaget är även verksamt inom backventiler, kulventil, tillverkare av industriella kranar, och kulventiler för höga temperaturer. Företagets huvudkontor finns i Opava, Tjeckiska republiken.

 1. VIAR VALVOLE SRL

  Italien

  Företaget VIAR VALVOLE SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kranar och ventiler för petroleum- och petrokemiska industrier. Företaget är även verksamt inom kulventil. Företagets huvudkontor finns i Varese, Italien.

 2. KNICK ELEKTRONISCHE MESSGERÄTE GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget KNICK ELEKTRONISCHE MESSGERÄTE GMBH & CO. KG, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Kranar och ventiler för petroleum- och petrokemiska industrier. Företagets huvudkontor finns i Berlin, Tyskland.

 3. GUMMI-KRAUS GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget GUMMI-KRAUS GMBH & CO. KG, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Kranar och ventiler för petroleum- och petrokemiska industrier. Företagets huvudkontor finns i Ingolstadt, Tyskland.

 4. AIRPOWER EUROPE GMBH

  Tyskland

  Företaget AIRPOWER EUROPE GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kranar och ventiler för petroleum- och petrokemiska industrier. Företagets huvudkontor finns i Rheinbreitbach, Tyskland.

 5. INDEX4PIPING DI G.BETTOLO

  Italien

  Företaget INDEX4PIPING DI G.BETTOLO, är ett Agent/ Representant, som är verksamt inom sektorn för Kranar och ventiler för petroleum- och petrokemiska industrier. Företaget är även verksamt inom industriventiler, ventiler med flödesreglering, ventil med dubbla klaffar, och ventiler för petrokemisk industri. Företagets huvudkontor finns i Milano, Italien.

 6. ZA.VE.RO. S.R.L.

  Italien

  Företaget ZA.VE.RO. S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriella kranar och ventiler. Företaget är även verksamt inom Ventiler för industriell rörläggning, Kranar och ventiler för petroleum- och petrokemiska industrier, Ventiler för industriell rörläggning, Kranar och ventiler för petroleum- och petrokemiska industrier, kulventil, och Ringventiler. Företagets huvudkontor finns i Romagnano Sesia, Italien.

 7. AN DIS TICARET LTD. STI.

  Turkiet

  Företaget AN DIS TICARET LTD. STI., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kranar och ventiler för petroleum- och petrokemiska industrier. Företaget är även verksamt inom tackjärn, och mekanisk seriebearbetning. Företagets huvudkontor finns i Konya, Turkiet.

 8. DOUDOUX JULES ET FILS

  Frankrike

  Företaget DOUDOUX JULES ET FILS, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Bultar. Företaget är även verksamt inom Stål och metall - bearbetning, Cementtillverkning - maskiner och utrustning, Kranar och ventiler för petroleum- och petrokemiska industrier, Stål och metall - bearbetning, Industrimekanik, Cementtillverkning - maskiner och utrustning, och Kranar och ventiler för petroleum- och petrokemiska industrier. Företagets huvudkontor finns i Thilay, Frankrike.

 1. A + R ARMATUREN GMBH

  Tyskland

  Företaget A + R ARMATUREN GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriella kranar och ventiler. Företaget är även verksamt inom Kranar och ventiler för petroleum- och petrokemiska industrier, Kranar och ventiler för petroleum- och petrokemiska industrier, kulventiler, och skarvstycken. Företagets huvudkontor finns i Bad Salzuflen, Tyskland.

 2. KIHSCO VALVES EUROPE GMBH

  Tyskland

  Företaget KIHSCO VALVES EUROPE GMBH, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Industriella kranar och ventiler. Företaget är även verksamt inom Kranar och ventiler för petroleum- och petrokemiska industrier, Ventiler och kopplingar, Kranar och ventiler för petroleum- och petrokemiska industrier, Skjutventiler, backventiler, och Ventiler och kopplingar. Företagets huvudkontor finns i Nauheim, Tyskland.

 3. ARMAPRIME

  Ukraina

  Företaget ARMAPRIME, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Kranar och ventiler för petroleum- och petrokemiska industrier. Företaget är även verksamt inom armatur, flänsar, och ventiler. Företagets huvudkontor finns i Kyiv, Ukraina.

 4. ADAMS ARMATUREN GMBH

  Tyskland

  Företaget ADAMS ARMATUREN GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriella kranar och ventiler. Företaget är även verksamt inom Kranar - justerbara reglage, Kranar och ventiler för petroleum- och petrokemiska industrier, backventiler, tallriksventiler, Kranar - justerbara reglage, och Kranar och ventiler för petroleum- och petrokemiska industrier. Företagets huvudkontor finns i Herne, Tyskland.

 5. VALVOSIDER S.R.L.

  Italien

  Företaget VALVOSIDER S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriella kranar och ventiler. Företaget är även verksamt inom Kranar och ventiler för petroleum- och petrokemiska industrier, Ventiler för industriell rörläggning, Kranar och ventiler för petroleum- och petrokemiska industrier, Ventiler för industriell rörläggning, Ventiler, och ventiler. Företagets huvudkontor finns i Borgosesia, Italien.

 6. OMB VALVES S.P.A.

  Italien

  Företaget OMB VALVES S.P.A., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriella kranar och ventiler. Företaget är även verksamt inom Ventiler och kopplingar, Kranar och ventiler för petroleum- och petrokemiska industrier, Ventiler och kopplingar, Kranar och ventiler för petroleum- och petrokemiska industrier, slidventiler, och kulventil. Företagets huvudkontor finns i Cenate Sotto, Italien.

 7. A.C.G. ITALIA C/O ACG AUTOMATION CENTER GERMANY

  Italien

  Företaget A.C.G. ITALIA C/O ACG AUTOMATION CENTER GERMANY, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriella kranar och ventiler. Företaget är även verksamt inom Ventiler och kopplingar, Kranar och ventiler för petroleum- och petrokemiska industrier, Ventiler och kopplingar, och Kranar och ventiler för petroleum- och petrokemiska industrier. Företagets huvudkontor finns i Tettnang-Germany, Italien.

 8. RANDEX

  Frankrike

  Företaget RANDEX, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriella kranar och ventiler. Företaget är även verksamt inom Kranar och ventiler för petroleum- och petrokemiska industrier, Kranar och ventiler för petroleum- och petrokemiska industrier, Ventiler, och skarvstycken. Företagets huvudkontor finns i Voiron, Frankrike.

 9. LA TECNOVALVO SRL

  Italien

  Företaget LA TECNOVALVO SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kranar och ventiler för petroleum- och petrokemiska industrier. Företaget är även verksamt inom Specialstål, Specialstål, och Kemi. Företagets huvudkontor finns i Bollate, Italien.

 10. SOLDO S.R.L.

  Italien

  Företaget SOLDO S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriella kranar och ventiler. Företaget är även verksamt inom Ventiler och kopplingar, Kranar och ventiler för petroleum- och petrokemiska industrier, Brytare, Ventiler och kopplingar, Kranar och ventiler för petroleum- och petrokemiska industrier, och Brytare. Företagets huvudkontor finns i Desenzano Del Garda, Italien.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis