• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • kranar och ventiler för petroleum- och petrokemiska industrier

Resultat för

Kranar och ventiler för petroleum- och petrokemiska industrier - Import och export

 1. HERBERHOLZ GMBH

  Tyskland

  Sedan mer än 60 år tillverkar och levererar vi spjällventiler, vridspjäll och reglerspjäll i de mest skilda material och nominella diametrar för såväl industriella applikationer som till klimatanläggningar i byggnader och till bilbranschen. Vi använder oss av lagerhållna komponenter som går att montera med kort varsel och utrusta med önskat drivsystem. Vi har gjort det till vår uppgift att lösa era systembehov.

 2. BORSIG GMBH

  Tyskland

  I centrum för BORSIG-koncernen finns BORSIG GmbH med huvudkontor i Berlin. Den strategiska styrningen fokuserar på följande områden: koncernutveckling, produkt- och marknadsföringsstrategier, produktionsstrukturer, målformulering och måluppföljning, ekonomistyrning och controlling och HR. BORSIG står för kvalitet, tillförlitlighet och tysk innovationskraft. Våra välutbildade ingenjörer och tekniker arbetar alltid med målsättningen att utveckla, tillverka och montera de allra bästa anläggningarna och maskinerna. Därför är våra produkter effektiva, tillförlitliga och en god investering för framtiden, även när de används under riktigt tuffa förhållanden. Våra tillverkningsanläggningar i Berlin, Gladbeck och Meerane producerar alla absolut toppkvalitet med den modernaste tekniken och med innovativa tillverkningsmetoder. De noggranna kvalitetskontrollerna sker frikopplat från tillverkning och produktserier.

 3. HO-MATIC AG

  Schweiz

  Om du söker ventiler och tillbehör till styrningar för alla typer av ämnen är HO-Matic AG rätt ställe. Sedan vårt företag grundades 1977 har vi specialiserat oss på styrning av gasformiga och flytande ämnen samt av abrasiva material. Vid sidan av ett nära samarbete med internationellt välkända leverantörer av ventiler av vitt skilda slag (t. ex. företaget ROSS EUROPA GmbH eller Buschjost Magnetventile GmbH & Co. KG) har HO-Matic AG utvecklat en egen produkt, nämligen HOmatic-klämventilen. Den är idag en uppskattad lösning på många olika styrningsproblem hos kunder på alla kontinenter. Tack vare vår mångåriga erfarenhet inom ventilteknik och den höga kvaliteten på våra produkter kan vi omsätta kundernas önskemål i övertygande tekniska lösningar. Våra produkter: Reglerventiler för rörledningar; Klämventiler; Strypventiler; Tryckluftsstyrningsventiler m.m.

 4. JASTA ARMATUREN GMBH & CO KG

  Tyskland

  Företaget JASTA ARMATUREN GMBH & CO KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kranar och ventiler för petroleum- och petrokemiska industrier. Företaget är även verksamt inom Industriella kranar och ventiler, Kranar - justerbara reglage, Industriella kranar och ventiler, tallriksventiler, och Kranar - justerbara reglage. Företagets huvudkontor finns i Essen, Tyskland.

 5. FLEXOTECH GMBH SCHLAUCH- UND ARMATURENSERVICE

  Tyskland

  Företaget FLEXOTECH GMBH SCHLAUCH- UND ARMATURENSERVICE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kranar och ventiler för petroleum- och petrokemiska industrier. Företagets huvudkontor finns i Elmenhorst, Tyskland.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. EBRO ARMATUREN GES.M.B.H. - VERTRETUNG FÜR: A+R, STARLINE, LVF, MARIANI, VALVOSIDER

  Österrike

  Företaget EBRO ARMATUREN GES.M.B.H. - VERTRETUNG FÜR: A+R, STARLINE, LVF, MARIANI, VALVOSIDER, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kranar och ventiler för petroleum- och petrokemiska industrier. Företagets huvudkontor finns i Wien, Österrike.

 2. SUFA TECHNOLOGY INDUSTRY CO.,LTD., CNNC

  Kina

  Sufa Technology Industry Co., Ltd. (som ingår i CNNC) är en teknologifokuserad verksamhet som sammanför forskning och utveckling, design, tillverkning och försäljning av ventiler för industriellt bruk. Det är Kinas och CNNC: s första registrerade ventilföretag. Produkterna används i över tio olika industrier, så som bränsle, bensin, oljeraffinering, kärnkraft, elkraft, metall, kemi, skeppsvarv, papperstillverkning och läkemedel. Vi tillhandahåller produkter inom landet, utomlands och till nationella forskningsverksamheter. Företagets varumärken "H" och "SUFA" är välkända inom ventilindustrin, med goda rykten och en viss påverkan på den internationella ventilmarknaden. "H" är ett känt märke för staden Suzhou och provinsen Jiangsu. Det utsågs på den fjortonde världsproducentkonferensen (2006) till ett av Kinas topp tio (ventil-) varumärken på världsmarknaden 2006.

 3. DUWAR D.O.O.

  Kroatien

  DUWAR Ltd. är verksamt inom konstruktion, produktion och underhåll av doseringspumpar och doseringssystem, för alla slags flytande kemikalier. Vi tillverkar för processindustri, läkemedelstillverkning, kemikalieindustri, livsmedelsindustri och oljeindustri - doseringspumpar och kringarmaturer - doseringsanläggningar för tillsatser, metanol, trietylenglykol, demulsifieringsmedel - triplex sänkpumpar - hydrauliska handpumpar- nålventiler för höga tryck - tryckmätarventiler- säkerhetsventiler

 4. ARMATURENFABRIK FRANZ SCHNEIDER GMBH + CO. KG

  Tyskland

 5. RIDART SRL

  Italien

 1. PETRAS

  Frankrike

 2. VIAR VALVOLE SRL

  Italien

 1. GUMMI-KRAUS GMBH & CO. KG

  Tyskland

 2. AIRPOWER EUROPE GMBH

  Tyskland

 3. KNICK ELEKTRONISCHE MESSGERÄTE GMBH & CO. KG

  Tyskland

 4. INDEX4PIPING DI G.BETTOLO

  Italien

 5. LA TECNOVALVO SRL

  Italien

 6. KIHSCO VALVES EUROPE GMBH

  Tyskland

 7. AN DIS TICARET LTD. STI.

  Turkiet

 8. ARMAPRIME

  Ukraina

 1. FLOUR VALVES SRL

  Italien

 2. ECO VALVES LTD

  Israel

 3. VALVOSIDER S.R.L.

  Italien

 4. SFEROVA S.R.L.

  Italien

 5. CHEROFRANCE

  Frankrike

 6. DOUDOUX JULES ET FILS

  Frankrike

 7. LESER GMBH & CO. KG

  Tyskland

 8. RANDEX

  Frankrike

 9. ROFI

  Frankrike

 10. ZA.VE.RO. S.R.L.

  Italien

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis