• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • kranar för sanitetsutrymmen

Resultat för

Kranar för sanitetsutrymmen - Import och export

 1. COMET-PUMPEN SYSTEMTECHNIK GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Sedan över 30 år tillbaka är COMET-PUMPEN en av Europas ledande tillverkare av produkter för husvagnar, husbilar och den övrig fritidsmarknaden. Vi erbjuder bland annat dränkbara och utvändiga pumpar, självsugande membranpumpar, armaturer av plastmaterial och mässing, belysningsarmaturer, köksfläktar och ett stort sortiment av olika tillbehör. Vi arbetar ständigt med att utveckla och förbättra våra produkter och att anpassa dem efter marknadens krav. Genom moderna arbetsmetoder för både tillverkning och montering står vi väl rustade för morgondagens utmaningar. Vi lämnar inte våra framgångar åt slumpen. Istället arbetar vi målmedvetet för att på ett konstruktivt sätt hjälpa våra kunder och att tillsammans hitta den bästa lösningen. Hos oss kommer kvaliteten alltid i första rummet.

 2. ANZAPACK SL

  Spanien

  Företaget ANZAPACK SL, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Kranar för sanitetsutrymmen. Företaget är även verksamt inom zaporni ventili za vodovod, och kranar och skarvar. Företagets huvudkontor finns i La Muela, Spanien.

 3. FORNARA SPA

  Italien

  Företaget FORNARA SPA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriella kranar och ventiler. Företaget är även verksamt inom Kranar för sanitetsutrymmen, kulventil, koppling, Kranar för sanitetsutrymmen, ventiler för skarvar, backventil, ventiler med flödesreglering, ventiler, och armatur. Företagets huvudkontor finns i Borgomanero, Italien.

 4. MK ELEC

  Frankrike

  Företaget MK ELEC, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för ELARTIKLAR. Företaget är även verksamt inom Elektronski sestavni deli, Kranar för sanitetsutrymmen, Elektronski sestavni deli, Kranar för sanitetsutrymmen, och Sanitetsgods och tillbehör. Företagets huvudkontor finns i Goussainville, Frankrike.

 5. DI LORENZO GIUSEPPE & C. SNC

  Italien

  Företaget DI LORENZO GIUSEPPE & C. SNC, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kranar för sanitetsutrymmen. Företaget är även verksamt inom konstfulla kranar, duschkolonner, krantillbehör, mässingshandtag, blandare, reservdelar badrum, duschkabin, armatur, och sanitetsporslin. Företagets huvudkontor finns i San Maurizio D'opaglio, Italien.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. LOEX LOTZ EXIM TRADING INH. HENNER LOTZ

  Tyskland

  Företaget LOEX LOTZ EXIM TRADING INH. HENNER LOTZ, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Kranar för sanitetsutrymmen. Företagets huvudkontor finns i Frankfurt, Tyskland.

 2. IDRORICAMBI

  Italien

  Företaget IDRORICAMBI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kranar för sanitetsutrymmen. Företaget är även verksamt inom kranar, och ZAZZERI. Företagets huvudkontor finns i Milano, Italien.

 3. ITAL-TAP SRL

  Italien

  Företaget ITAL-TAP SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Skarvar för industriella kranar. Företaget är även verksamt inom Kranar för sanitetsutrymmen, Industriella kranar och ventiler, kranar för tvättmaskiner, mässingskranar, Kranar för sanitetsutrymmen, bearbetning av mässingsrör, Industriella kranar och ventiler, kopplingar för hydraulik, och armatur. Företagets huvudkontor finns i Sarezzo, Italien.

 4. TOGNO PLASTICS SNC

  Italien

  Företaget TOGNO PLASTICS SNC, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kranar för sanitetsutrymmen. Företaget är även verksamt inom Formar för plast och gummi, Formsprutning av gummi och plast, gjutning av plastmaterial, halvexpanderad plastgjutning, Formar för plast och gummi, gjutformar för plastmaterial, Formsprutning av gummi och plast, gjutformar för tekniska artiklar, och plastmaterial. Företagets huvudkontor finns i Omegna, Italien.

 5. DEMM RUBINETTERIA SRL

  Italien

  Företaget DEMM RUBINETTERIA SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kranar för sanitetsutrymmen. Företaget är även verksamt inom blandare, engreppsblandare, automatiska kranar med flottör, fotocellstyrda kranar, mässingskranar, blandarkranar, kranar med massagemunstycke, och blandare för dusch. Företagets huvudkontor finns i Marmentino, Italien.

 1. TASSINARI RUBINETTERIE SRL

  Italien

  Företaget TASSINARI RUBINETTERIE SRL, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Kranar för sanitetsutrymmen. Företaget är även verksamt inom armatur, blandare, engreppsblandare, tidstyrda kranar, kranar för kylutrustning och kylanläggningar, kranar à pedaler, blandare av rostfritt stål, blandarkranar, och fotocellstyrda kranar. Företagets huvudkontor finns i Cesena, Italien.

 2. ALLSERVICE4YOU

  Italien

  Företaget ALLSERVICE4YOU, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Bastu - Utrustning. Företaget är även verksamt inom Kranar för sanitetsutrymmen, Golv och beläggningar i keramik, golv, JACUZZI, väggbeklädnad, Kranar för sanitetsutrymmen, FANTINI, armatur, och Golv och beläggningar i keramik. Företagets huvudkontor finns i Zug, Italien.

 1. MAATZ·CHRISTENSEN VERTEILER- UND ROHRSYSTEME GMBH

  Tyskland

  Företaget MAATZ·CHRISTENSEN VERTEILER- UND ROHRSYSTEME GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kranar för sanitetsutrymmen. Företagets huvudkontor finns i Borken, Tyskland.

 2. FIRMA R. A. HESSMER

  Tyskland

  Företaget FIRMA R. A. HESSMER, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Järnhaltiga och järnfria mineraler. Företaget är även verksamt inom Stål och metall - bearbetning, Svarvning av stål och metall, Fixering - Material, Bultar, Muttrar, Skruvar, Kranar för sanitetsutrymmen, Järnvaror, och Industriella järnvaror. Företagets huvudkontor finns i Plettenberg, Tyskland.

 3. XIAMEN SINOTAP TECHNOLOGY CO.,LTD

  Kina

  Xiamen Sinotap Technology Co., Ltd. är specialiserade på tillverkning av kranar, ventiler och rörprodukter för badrum och kök. Företaget har fyrtio års erfarenhet och har tillhandahållit ett brett utbud av produkter till stora märken på den globala marknaden, i till exempel USA, Sydamerika, Storbritannien, Europa och Asien. Sinotap äger en fabrik på 15 500㎡ och har över 200 anställda. Vi utför hela produktionsprocessen, inklusive formgjutning, CNC-bearbetning, polering och gravering. Sinotap har en oberoende avdelning för forskning och utveckling, och skapar alla våra egna formar. Vi har ett funktionellt testlabb med högklassig utrustning som kan uppfylla kundernas högsta testkrav. Sinotap har utmärkt teknik för utveckling och tillverkning av spolventiler och termostatkranar. För Sinotap är OEM- och ODM-verksamhet alltid högsta prioritet. Vi har ett ungt team med nya idéer som arbetar tillsammans med ett erfaret och skickligt produktionsteam. Sinotap erbjuder unik, stilren design och god service till konkurrenskraftiga priser.

 4. PRECITOOL WERKZEUGHANDEL GMBH & CO. KG ZENTRALLAGER

  Tyskland

  Att ge våra kunder bästa möjliga service är filosofin bakom PRECITOOLs verksamhet. Vi står för kvalitet, tillförlitlighet, rådgivning och att hitta lösningar på alla problem som rör metallbearbetning, i kombination med solida kunskaper om marknaden: PRECITOOL – förtroende och kompetens. Våra produkter är framtagna för intensiv och långvarig professionell användning. De uppfyller högt ställda kvalitetskrav och säkerhetsföreskrifter. PRECITOOL – vi arbetar med flera kraftfulla partnerföretag runtom i Tyskland och Europa. På så sätt kan vi hjälpa alla våra industri- och hantverkskunder snabbt och effektivt, oavsett var de befinner sig. PRECITOOLs sortiment omfattar över 100 000 kvalitetsprodukter från kända tillverkare och märken. PRECITOOL – den moderna logistik- och tjänstecentralen för metallbearbetning och skärande verktygsteknik. Skärverktyg, spännverktyg, mätverktyg, fil-, slip- och sågverktyg, handverktyg och elverktyg av högsta kvalitet

 5. EL MOHAJIRI

  Marocko

 6. SOPAL

  Tunisien

 7. DANIEL RUBINETTERIE S.P.A.

  Italien

 8. PORTA SRL

  Italien

 1. REMER RUBINETTERIE S.P.A.

  Italien

 2. AGIRE GMBH & CO. KG

  Tyskland

 3. HELVETIC GMBH

  Tyskland

 4. SZYMUSIK

  Belgien

 5. TIENDAINICIA

  Spanien

 6. MARKUS KELLER GMBH

  Schweiz

 7. HUG GMBH & CO. KG

  Tyskland

 8. TRUPLAST KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH

  Tyskland

 9. NIKIFOROV PE

  Ukraina

 10. R.E.I. TREGI

  Italien

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Kranar för sanitetsutrymmen - Import och export

Antal resultat

21 950 Företag