• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • kranar för sanitetsutrymmen

Resultat för

Kranar för sanitetsutrymmen - Import och export

 1. COMET-PUMPEN SYSTEMTECHNIK GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Sedan över 30 år tillbaka är COMET-PUMPEN en av Europas ledande tillverkare av produkter för husvagnar, husbilar och den övrig fritidsmarknaden. Vi erbjuder bland annat dränkbara och utvändiga pumpar, självsugande membranpumpar, armaturer av plastmaterial och mässing, belysningsarmaturer, köksfläktar och ett stort sortiment av olika tillbehör. Vi arbetar ständigt med att utveckla och förbättra våra produkter och att anpassa dem efter marknadens krav. Genom moderna arbetsmetoder för både tillverkning och montering står vi väl rustade för morgondagens utmaningar. Vi lämnar inte våra framgångar åt slumpen. Istället arbetar vi målmedvetet för att på ett konstruktivt sätt hjälpa våra kunder och att tillsammans hitta den bästa lösningen. Hos oss kommer kvaliteten alltid i första rummet.

 2. ANZAPACK SL

  Spanien

 3. FORNARA SPA

  Italien

 4. FISC ITALIANA SRL

  Italien

 5. DI LORENZO GIUSEPPE & C. SNC

  Italien

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. LOEX LOTZ EXIM TRADING INH. HENNER LOTZ

  Tyskland

 2. MARKUS KELLER GMBH

  Schweiz

 3. IDRORICAMBI

  Italien

 4. ITAL-TAP SRL

  Italien

 5. TOGNO PLASTICS SNC

  Italien

 1. DEMM RUBINETTERIA SRL

  Italien

 2. HYDROPLAST

  Italien

 1. TASSINARI RUBINETTERIE SRL

  Italien

 2. G.T. COMIS SPA

  Italien

 3. B & W INTERNATIONAL GMBH

  Tyskland

 4. FIRMA R. A. HESSMER

  Tyskland

 5. MAATZ·CHRISTENSEN VERTEILER- UND ROHRSYSTEME GMBH

  Tyskland

 6. XIAMEN SINOTAP TECHNOLOGY CO.,LTD

  Kina

  Xiamen Sinotap Technology Co., Ltd. är specialiserade på tillverkning av kranar, ventiler och rörprodukter för badrum och kök. Företaget har fyrtio års erfarenhet och har tillhandahållit ett brett utbud av produkter till stora märken på den globala marknaden, i till exempel USA, Sydamerika, Storbritannien, Europa och Asien. Sinotap äger en fabrik på 15 500㎡ och har över 200 anställda. Vi utför hela produktionsprocessen, inklusive formgjutning, CNC-bearbetning, polering och gravering. Sinotap har en oberoende avdelning för forskning och utveckling, och skapar alla våra egna formar. Vi har ett funktionellt testlabb med högklassig utrustning som kan uppfylla kundernas högsta testkrav. Sinotap har utmärkt teknik för utveckling och tillverkning av spolventiler och termostatkranar. För Sinotap är OEM- och ODM-verksamhet alltid högsta prioritet. Vi har ett ungt team med nya idéer som arbetar tillsammans med ett erfaret och skickligt produktionsteam. Sinotap erbjuder unik, stilren design och god service till konkurrenskraftiga priser.

 7. PRECITOOL WERKZEUGHANDEL GMBH & CO. KG ZENTRALLAGER

  Tyskland

  Att ge våra kunder bästa möjliga service är filosofin bakom PRECITOOLs verksamhet. Vi står för kvalitet, tillförlitlighet, rådgivning och att hitta lösningar på alla problem som rör metallbearbetning, i kombination med solida kunskaper om marknaden: PRECITOOL – förtroende och kompetens. Våra produkter är framtagna för intensiv och långvarig professionell användning. De uppfyller högt ställda kvalitetskrav och säkerhetsföreskrifter. PRECITOOL – vi arbetar med flera kraftfulla partnerföretag runtom i Tyskland och Europa. På så sätt kan vi hjälpa alla våra industri- och hantverkskunder snabbt och effektivt, oavsett var de befinner sig. PRECITOOLs sortiment omfattar över 100 000 kvalitetsprodukter från kända tillverkare och märken. PRECITOOL – den moderna logistik- och tjänstecentralen för metallbearbetning och skärande verktygsteknik. Skärverktyg, spännverktyg, mätverktyg, fil-, slip- och sågverktyg, handverktyg och elverktyg av högsta kvalitet

 8. PORTA SRL

  Italien

 1. SOPAL

  Tunisien

 2. EL MOHAJIRI

  Marocko

 3. REMER RUBINETTERIE S.P.A.

  Italien

 4. DANIEL RUBINETTERIE S.P.A.

  Italien

 5. HUG GMBH & CO. KG

  Tyskland

 6. SZYMUSIK

  Belgien

 7. AGIRE GMBH & CO. KG

  Tyskland

 8. TIENDAINICIA

  Spanien

 9. HELVETIC GMBH

  Tyskland

 10. TRUPLAST KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH

  Tyskland

Filter

Resultat för

Kranar för sanitetsutrymmen - Import och export

Antal resultat

21 953 företag