• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • kranar - justerbara reglage

Resultat för

Kranar - justerbara reglage - Import och export

 1. HERBERHOLZ GMBH

  Tyskland

  Sedan mer än 60 år tillverkar och levererar vi spjällventiler, vridspjäll och reglerspjäll i de mest skilda material och nominella diametrar för såväl industriella applikationer som till klimatanläggningar i byggnader och till bilbranschen. Vi använder oss av lagerhållna komponenter som går att montera med kort varsel och utrusta med önskat drivsystem. Vi har gjort det till vår uppgift att lösa era systembehov.

 2. MÜLLER CO-AX GMBH

  Tyskland

  Välkommen till företaget som uppfann koaxialventilerna. Ta del av alla fördelarna med denna teknik och bli en del av vår kundbas. Vår mission är att ta fram måttanpassade lösningar tillsammans med våra kunder. Tack vare expertis, erfarenhet och sakkunnig rådgivning har müller co-ax lyckats bra på flera internationella marknader sedan 1960: maskin- och anläggningskonstruktion, marinindustri, kemisk industri, energi, olja och gas, byggindustri och transport, flyg- och rymdindustri för att bara nämna några. Koaxialventilernas unika konstruktion tillsammans med möjligheten att välja olika material och tillval gör att de har en rejäl konkurrensfördel. För att utöka koaxialventilernas användningsområde har flera ventiltyper lagts till i sortimentet. Vårt produktsortiment omfattar en mängd olika ventillösningar som kan anpassas enligt kundens önskemål.

 3. SCHUBERT & SALZER CONTROL SYSTEMS GMBH

  Tyskland

  Som ett stark växande Hightech-företag utvecklar, tillverkar och säljer Schubert & Salzer Control Systems mycket exakta styr- och avstängningsventiler för användning inom industriprocesser. Våra ventiler hör till de mest effektiva på marknaden vad gäller energiförbrukning, livslängd och bulleremission. Deras kompakta konstruktion och höga styrkvalitet underlättar installationen och underhållet, och säkerställer en hög drift- och processäkerhet samt ovanligt långa drifttider. Schubert & Salzer Control Systems GmbH med säte i Ingolstadt erbjuder er och era kunder tysktillverkade kvalitetsprodukter direkt eller via våra dotterbolag i Beneluxländerna, England, Frankrike, Indien och USA.

 4. JASTA ARMATUREN GMBH & CO KG

  Tyskland

  Företaget JASTA ARMATUREN GMBH & CO KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kranar och ventiler för petroleum- och petrokemiska industrier. Företaget är även verksamt inom Industriella kranar och ventiler, Kranar - justerbara reglage, Industriella kranar och ventiler, tallriksventiler, och Kranar - justerbara reglage. Företagets huvudkontor finns i Essen, Tyskland.

 5. SAMSON AG

  Tyskland

  SAMSON har ett mångsidigt produktsortiment och har sedan över 100 år funnits överallt där flöden måste regleras. Till exempel kemiska substanser såväl som olja, gas och ånga. De ventiler som utgör vår kärnverksamhet har en modulär uppbyggnad och därmed den flexibilitet som krävs för att anpassas även till de allra mest krävande uppgifterna. Genom att beroende på användningsområde välja genomgångs-, vinkel- eller trevägsventiler och göra ytterligare anpassningar i form av olika flänsfomer och påsvetsade ändar, material, foder och kombinera det med det stora antal manöverdon och tillbehör vi erbjuder hittar du alltid en lösning som passar dina behov perfekt. Vill du ha ännu mer avancerade funktioner så kombinerar du ventilerna med någon av våra digitala produkter, till exempel vårt predikativa övervaknings- och diagnossystem SAM GUARD®. Hos oss möts artificiell intelligens (AI) och mänsklig erfarenhet – det är det som gör SAMSON och våra produkter så effektiva och framgångsrika.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. ES ARMATUREN GMBH

  Tyskland

  ES-Armaturen GmbH är ett nytt teknik-, tillverknings- och handelsföretag som grundades 2020. Vårt specialistföretag har lång erfarenhet inom följande områden: Ventiler för livsmedels-, läkemedels-, kosmetikaindustrin och kemisk industri, industriventiler enligt DIN- och ANSI-standard, många års erfarenhet inom pigteknik, specialtillverkning – har du en idé? Förverkliga den med oss! Teknik – ”Innovativa lösningar är vår vardag.” service – reservdelshantering. Vi är…… Experter på utveckling och försäljning av komponenter av hög kvalitet för livsmedels-och läkemedelsindustrin och kemisk industri. Tillverkningen och försäljningen av tekniskt avancerade produkter av hög kvalitet är vårt yrke och att du som kund ska vara nöjd är vår drivkraft. Vår kärnkompetens är teknik, försäljning, tillverkning och rådgivning. Vi lägger stor vikt vid ”Made in GERMANY”.

 2. SCHLEY ARMATUREN GMBH

  Tyskland

 3. BARTHEL ARMATUREN GMBH & CO. KG

  Tyskland

 4. EBRO ARMATUREN GEBR. BRÖER GMBH

  Tyskland

 5. PLUS SU ARITMA

  Turkiet

 1. WATTS INDUSTRIES UK

  Förenade kungariket

 2. LESAK - ZEMAN S.R.O.

  Tjeckiska republiken

 1. ÇERKEZKOY KOMBI SERVISI

  Turkiet

 2. R L B S LTD

  Förenade kungariket

 3. DAB VALVES LTD

  Förenade kungariket

 4. ASCO NUMATICS

  Förenade kungariket

 5. D P VALVE SPARES LTD

  Förenade kungariket

 6. JETSEAL

  Förenade kungariket

 7. INDUSTRIAL TRADING SOLUTIONS

  Förenade kungariket

 8. VALVE SOLUTIONS

  Förenade kungariket

 1. M & D JENKINS

  Förenade kungariket

 2. SEETRU LTD

  Förenade kungariket

 3. ALL TYPE VALVES LTD

  Förenade kungariket

 4. PACIFIC VALVE

  Förenade kungariket

 5. UK PROCESS VALVES

  Förenade kungariket

 6. CONTROL VALVE SYSTEMS

  Förenade kungariket

 7. AVALCO LTD

  Förenade kungariket

 8. TYNE VALVES LTD

  Förenade kungariket

 9. AMETCO VALVES LTD

  Förenade kungariket

 10. ORSEAL LTD

  Förenade kungariket

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis