• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • kranar - justerbara reglage

Resultat för

Kranar - justerbara reglage - Import och export

 1. HERBERHOLZ GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Sedan mer än 60 år tillverkar och levererar vi spjällventiler, vridspjäll och reglerspjäll i de mest skilda material och nominella diametrar för såväl industriella applikationer som till klimatanläggningar i byggnader och till bilbranschen. Vi använder oss av lagerhållna komponenter som går att montera med kort varsel och utrusta med önskat drivsystem. Vi har gjort det till vår uppgift att lösa era systembehov.

 2. MÜLLER CO-AX GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Välkommen till företaget som uppfann koaxialventilerna. Ta del av alla fördelarna med denna teknik och bli en del av vår kundbas. Vår mission är att ta fram måttanpassade lösningar tillsammans med våra kunder. Tack vare expertis, erfarenhet och sakkunnig rådgivning har müller co-ax lyckats bra på flera internationella marknader sedan 1960: maskin- och anläggningskonstruktion, marinindustri, kemisk industri, energi, olja och gas, byggindustri och transport, flyg- och rymdindustri för att bara nämna några. Koaxialventilernas unika konstruktion tillsammans med möjligheten att välja olika material och tillval gör att de har en rejäl konkurrensfördel. För att utöka koaxialventilernas användningsområde har flera ventiltyper lagts till i sortimentet. Vårt produktsortiment omfattar en mängd olika ventillösningar som kan anpassas enligt kundens önskemål.

 3. SCHUBERT & SALZER CONTROL SYSTEMS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Schubert & Salzer Control Systems är ett starkt växande Hightech-företag som utvecklar, tillverkar och säljer mycket exakta styr- och avstängningsventiler för användning i tekniska processer inom industrin. Våra ventiler hör till de mest effektiva på marknaden vad gäller energiförbrukning, livslängd och bulleremission. Deras kompakta konstruktion och höga styrkvalitet underlättar installationen och underhållet, och säkerställer en hög drift- och processäkerhet samt ovanligt långa drifttider. Schubert & Salzer Control Systems GmbH har sitt huvudkontor i Ingolstadt och kan erbjuda er och era kunder kvalitetsprodukter av tysktillverkad kvalitet direkt eller från våra dotterbolag i Benelux, England, Frankrike, Indien och USA, samt från fler än 40 internationella partners.

 4. ES ARMATUREN GMBH

  Tyskland

  ES-Armaturen GmbH är ett nytt teknik-, tillverknings- och handelsföretag som grundades 2020. Vårt specialistföretag har lång erfarenhet inom följande områden: Ventiler för livsmedels-, läkemedels-, kosmetikaindustrin och kemisk industri, industriventiler enligt DIN- och ANSI-standard, många års erfarenhet inom pigteknik, specialtillverkning – har du en idé? Förverkliga den med oss! Teknik – ”Innovativa lösningar är vår vardag.” service – reservdelshantering. Vi är…… Experter på utveckling och försäljning av komponenter av hög kvalitet för livsmedels-och läkemedelsindustrin och kemisk industri. Tillverkningen och försäljningen av tekniskt avancerade produkter av hög kvalitet är vårt yrke och att du som kund ska vara nöjd är vår drivkraft. Vår kärnkompetens är teknik, försäljning, tillverkning och rådgivning. Vi lägger stor vikt vid ”Made in GERMANY”.

 5. SAMSON AG

  Tyskland

  SAMSON har ett mångsidigt produktsortiment och har sedan över 100 år funnits överallt där flöden måste regleras. Till exempel kemiska substanser såväl som olja, gas och ånga. De ventiler som utgör vår kärnverksamhet har en modulär uppbyggnad och därmed den flexibilitet som krävs för att anpassas även till de allra mest krävande uppgifterna. Genom att beroende på användningsområde välja genomgångs-, vinkel- eller trevägsventiler och göra ytterligare anpassningar i form av olika flänsfomer och påsvetsade ändar, material, foder och kombinera det med det stora antal manöverdon och tillbehör vi erbjuder hittar du alltid en lösning som passar dina behov perfekt. Vill du ha ännu mer avancerade funktioner så kombinerar du ventilerna med någon av våra digitala produkter, till exempel vårt predikativa övervaknings- och diagnossystem SAM GUARD®. Hos oss möts artificiell intelligens (AI) och mänsklig erfarenhet – det är det som gör SAMSON och våra produkter så effektiva och framgångsrika.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. JASTA ARMATUREN GMBH & CO KG

  Tyskland

  Företaget JASTA ARMATUREN GMBH & CO KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kranar och ventiler för petroleum- och petrokemiska industrier. Företaget är även verksamt inom Industriella kranar och ventiler, Kranar - justerbara reglage, Industriella kranar och ventiler, tallriksventiler, och Kranar - justerbara reglage. Företagets huvudkontor finns i Essen, Tyskland.

 2. NINGBO ITALISA SANITARY PRODUCTS CO., LTD

  Kina

  Företaget NINGBO ITALISA SANITARY PRODUCTS CO., LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kranar - justerbara reglage. Företaget är även verksamt inom hygieniska sanitetsapparater. Företagets huvudkontor finns i Ningbo, Kina.

 3. SCHLEY ARMATUREN GMBH

  Tyskland

  Företaget SCHLEY ARMATUREN GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kranar - justerbara reglage. Företaget är även verksamt inom säkerhetsventil. Företagets huvudkontor finns i Trittau, Tyskland.

 4. EBRO ARMATUREN GEBR. BRÖER GMBH

  Tyskland

  Företaget EBRO ARMATUREN GEBR. BRÖER GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kranar - justerbara reglage. Företaget är även verksamt inom armaturer. Företagets huvudkontor finns i Hagen, Tyskland.

 5. BARTHEL ARMATUREN GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget BARTHEL ARMATUREN GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriella kranar och ventiler. Företaget är även verksamt inom Ventiler och kopplingar, Kranar - justerbara reglage, Tryckreducerare för vätskor, Ankare - Fartyg, Ventiler och kopplingar, Kranar - justerbara reglage, Tryckreducerare för vätskor, och Ankare - Fartyg. Företagets huvudkontor finns i Hamburg, Tyskland.

 1. ADAMS ARMATUREN GMBH

  Tyskland

  Företaget ADAMS ARMATUREN GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriella kranar och ventiler. Företaget är även verksamt inom Kranar - justerbara reglage, Kranar och ventiler för petroleum- och petrokemiska industrier, backventiler, tallriksventiler, Kranar - justerbara reglage, och Kranar och ventiler för petroleum- och petrokemiska industrier. Företagets huvudkontor finns i Herne, Tyskland.

 2. HAAS PRÄZISIONSTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Företaget HAAS PRÄZISIONSTECHNIK GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Stål och metall - bearbetning. Företaget är även verksamt inom Kranar - justerbara reglage, Ventilatorer för industriellt bruk, Motorstyrning för industrikranar, Kranar - justerbara reglage, Ventilatorer för industriellt bruk, och Ventiler. Företagets huvudkontor finns i Bad Dürrheim, Tyskland.

 1. VICOPARTS

  Belgien

  Företaget VICOPARTS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kranar - justerbara reglage. Företagets huvudkontor finns i Moorslede, Belgien.

 2. BORER AG

  Schweiz

  Företaget BORER AG, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Stål och metall - bearbetning. Företaget är även verksamt inom Industriella kranar och ventiler, Ventiler för industriell rörläggning, Kranar - justerbara reglage, Hydraulik - Anläggningar och apparater, Industriella kranar och ventiler, Ventiler för industriell rörläggning, Kranar - justerbara reglage, och Hydraulik - Anläggningar och apparater. Företagets huvudkontor finns i Füllinsdorf, Schweiz.

 3. ELGAS VERTRIEBSGESELLSCHAFT FÜR GASE UND ARMATUREN MBH

  Tyskland

  Företaget ELGAS VERTRIEBSGESELLSCHAFT FÜR GASE UND ARMATUREN MBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kranar för sanitetsutrymmen. Företaget är även verksamt inom Industriella kranar och ventiler, Kranar - justerbara reglage, Maskiner och utrustning - begagnat och renoverat, Petroleumbränsle och tillsatser, Industriella kranar och ventiler, Kranar - justerbara reglage, Maskiner och utrustning - begagnat och renoverat, och Petroleumbränsle och tillsatser. Företagets huvudkontor finns i Otterfing, Tyskland.

 4. SAMSON AG

  Tyskland

  Företaget SAMSON AG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriella kranar och ventiler. Företaget är även verksamt inom Kranar - justerbara reglage, Fordon - Intelligenta navigeringssystem, Mätning och reglering av tryck - Redskap och instrument, Signalering - System och anläggningar, Kranar - justerbara reglage, Fordon - Intelligenta navigeringssystem, Mätning och reglering av tryck - Redskap och instrument, och Signalering - System och anläggningar. Företagets huvudkontor finns i Kesselsdorf, Tyskland.

 5. INSTANDSSETZUNGSBETRIEB DIPL.ING. ROLF NAUJOKS

  Tyskland

  Företaget INSTANDSSETZUNGSBETRIEB DIPL.ING. ROLF NAUJOKS, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Kranar för sanitetsutrymmen. Företaget är även verksamt inom Industriella kranar och ventiler, Ventiler och kopplingar, Kranar - justerbara reglage, Etikettering och märkning - Maskiner, Industriella kranar och ventiler, Ventiler och kopplingar, Kranar - justerbara reglage, och Etikettering och märkning - Maskiner. Företagets huvudkontor finns i Essen, Tyskland.

 6. XOMOX INTERNATIONAL GMBH

  Tyskland

  Företaget XOMOX INTERNATIONAL GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Järnhaltiga och järnfria mineraler. Företaget är även verksamt inom Bultar, Kranar för sanitetsutrymmen, Industriella kranar och ventiler, Kranar - justerbara reglage, Bultar, Kranar för sanitetsutrymmen, Industriella kranar och ventiler, och Kranar - justerbara reglage. Företagets huvudkontor finns i Grevenbroich, Tyskland.

 7. AIRWOLF GMBH

  Tyskland

  Företaget AIRWOLF GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriella vibratorer - Anläggningar. Företaget är även verksamt inom Kranar - justerbara reglage, Farmakologiprodukter av bas- och hjälppreparatstyp, Målning - Företag, Reparation av industriutrustning, Kranar - justerbara reglage, Farmakologiprodukter av bas- och hjälppreparatstyp, Målning - Företag, och Reparation av industriutrustning. Företagets huvudkontor finns i München, Tyskland.

 8. RSW ARMATUREN GMBH

  Tyskland

  Företaget RSW ARMATUREN GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Järnhaltiga och järnfria mineraler. Företaget är även verksamt inom Bultar, Kranar för sanitetsutrymmen, Industriella kranar och ventiler, Kranar - justerbara reglage, Bultar, Kranar för sanitetsutrymmen, Industriella kranar och ventiler, och Kranar - justerbara reglage. Företagets huvudkontor finns i Wathlingen, Tyskland.

 1. GLOBIMEX HEINRICH BABILAS

  Tyskland

  Företaget GLOBIMEX HEINRICH BABILAS, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Järnhaltiga och järnfria mineraler. Företaget är även verksamt inom Kranar för sanitetsutrymmen, Industriella kranar och ventiler, Ventiler för industriell rörläggning, Kranar - justerbara reglage, Kranar för sanitetsutrymmen, Industriella kranar och ventiler, Ventiler för industriell rörläggning, och Kranar - justerbara reglage. Företagets huvudkontor finns i Cölbe, Tyskland.

 2. SAMSON AG

  Tyskland

  Företaget SAMSON AG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriella kranar och ventiler. Företaget är även verksamt inom Kranar - justerbara reglage, Fordon - Intelligenta navigeringssystem, Mätning och reglering av tryck - Redskap och instrument, Signalering - System och anläggningar, Kranar - justerbara reglage, Fordon - Intelligenta navigeringssystem, Mätning och reglering av tryck - Redskap och instrument, och Signalering - System och anläggningar. Företagets huvudkontor finns i Hamburg, Tyskland.

 3. ANTRIEBSTECHNIK-RG, REINHOLD GRAUTE

  Tyskland

  Företaget ANTRIEBSTECHNIK-RG, REINHOLD GRAUTE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriella kranar och ventiler. Företaget är även verksamt inom Kranar - justerbara reglage, Hjul - små och stora, Kul- , rull- och nållager, Mekaniska transmissioner och komponenter, Kranar - justerbara reglage, Hjul - små och stora, Kul- , rull- och nållager, och Mekaniska transmissioner och komponenter. Företagets huvudkontor finns i Schloß Holte-Stukenbrok, Tyskland.

 4. ARMATURENSERVICE JENS KRÜGER

  Tyskland

  Företaget ARMATURENSERVICE JENS KRÜGER, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Kranar för sanitetsutrymmen. Företaget är även verksamt inom Industriella kranar och ventiler, Ventiler och kopplingar, Kranar - justerbara reglage, Verktygsmaskiner - Bearbetning av metaller, Industriella kranar och ventiler, Ventiler och kopplingar, Kranar - justerbara reglage, och Verktygsmaskiner - Bearbetning av metaller. Företagets huvudkontor finns i Tamm, Tyskland.

 5. MEDENUS GAS-DRUCKREGELTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Företaget MEDENUS GAS-DRUCKREGELTECHNIK GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriella kranar och ventiler. Företaget är även verksamt inom Ventiler och kopplingar, Kranar - justerbara reglage, Fordon - Intelligenta navigeringssystem, Mätning och reglering av tryck - Redskap och instrument, Ventiler och kopplingar, Kranar - justerbara reglage, Fordon - Intelligenta navigeringssystem, och Mätning och reglering av tryck - Redskap och instrument. Företagets huvudkontor finns i Olpe, Tyskland.

 6. ASC ARMATUREN GMBH

  Tyskland

  Företaget ASC ARMATUREN GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Järnhaltiga och järnfria mineraler. Företaget är även verksamt inom Bultar, Kranar för sanitetsutrymmen, Industriella kranar och ventiler, Kranar - justerbara reglage, Bultar, Kranar för sanitetsutrymmen, Industriella kranar och ventiler, och Kranar - justerbara reglage. Företagets huvudkontor finns i Popelau, Tyskland.

 7. ATRO-ARMATUREN TROST GMBH

  Tyskland

  Företaget ATRO-ARMATUREN TROST GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Järnhaltiga och järnfria mineraler. Företaget är även verksamt inom Kranar för sanitetsutrymmen, Industriella kranar och ventiler, Kranar - justerbara reglage, Kompressorer, Kranar för sanitetsutrymmen, Industriella kranar och ventiler, Kranar - justerbara reglage, och Kompressorer. Företagets huvudkontor finns i Stuttgart, Tyskland.

 8. CAVAGNA GROUP DEUTSCHLAND

  Tyskland

  Företaget CAVAGNA GROUP DEUTSCHLAND, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Ventiler för sanitetskopplingar. Företaget är även verksamt inom Industriella kranar och ventiler, Ventiler och kopplingar, Kranar - justerbara reglage, Pumpar, Industriella kranar och ventiler, Ventiler och kopplingar, Kranar - justerbara reglage, och Pumpar. Företagets huvudkontor finns i Duisburg, Tyskland.

 9. TLV EURO ENGINEERING GMBH

  Schweiz

  Företaget TLV EURO ENGINEERING GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriella kranar och ventiler. Företaget är även verksamt inom Kranar - justerbara reglage, Kompressorer, Etikettering och märkning - Maskiner, Tryck och sammansättning - Maskiner och utrustning, Kranar - justerbara reglage, Kompressorer, Etikettering och märkning - Maskiner, och Tryck och sammansättning - Maskiner och utrustning. Företagets huvudkontor finns i Lachen, Schweiz.

 10. MK ARMATURENVERTRIEB GMBH

  Tyskland

  Företaget MK ARMATURENVERTRIEB GMBH, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Järnhaltiga och järnfria mineraler. Företaget är även verksamt inom Bultar, Kranar för sanitetsutrymmen, Industriella kranar och ventiler, Kranar - justerbara reglage, Bultar, Kranar för sanitetsutrymmen, Industriella kranar och ventiler, och Kranar - justerbara reglage. Företagets huvudkontor finns i Wachtendonk, Tyskland.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis