• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • kräftor

Resultat för

Kräftor - Import och export

 1. ESPORTSBETTING

  Frankrike

  Företaget ESPORTSBETTING, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Kräftor. Företaget är även verksamt inom tillbehör för förbindelse till data- och videokällor, plommonstop, köper in mynt, och franskt kött. Företagets huvudkontor finns i 101100, Frankrike.

 2. SHRIMP DREAM

  Portugal

  Företaget SHRIMP DREAM, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Kräftor. Företaget är även verksamt inom Tropiska fiskar, och räkor. Företagets huvudkontor finns i Amora, Portugal.

 3. FISHLIME SU ÜRÜNLERI

  Turkiet

  Företaget FISHLIME SU ÜRÜNLERI, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Kräftor. Företaget är även verksamt inom Sötvattensfiskar, sötvattensöring, karpar, räkor förpackade, och Sötvattensfiskar. Företagets huvudkontor finns i Bursa, Turkiet.

 4. LEHNHERR S.A.

  Schweiz

  Företaget LEHNHERR S.A., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Fiskar. Företaget är även verksamt inom Kräftor, Fjäderfä, kanin och vilt - uppfödning, Snäckor, skaldjur, Hummer, Kräftor, Fjäderfä, kanin och vilt - uppfödning, Snäckor, skaldjur, och Hummer. Företagets huvudkontor finns i Bevaix, Schweiz.

 5. STEF SERV IMPEX SRL

  Rumänien

  Företaget STEF SERV IMPEX SRL, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Kräftor. Företagets huvudkontor finns i Bucuresti, Rumänien.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. POISTETTU

  Finland

  Företaget POISTETTU, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kräftor. Företagets huvudkontor finns i Vantaa, Finland.

 2. PRODUCTOS

  Spanien

  Företaget PRODUCTOS, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Kräftor. Företagets huvudkontor finns i Almoradi, Spanien.

 3. RAT-MET

  Polen

  Företaget RAT-MET, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kräftor. Företagets huvudkontor finns i Konstantynów Łódzki, Polen.

 4. S.R.O.

  Slovakien

  Företaget S.R.O., är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Kräftor. Företagets huvudkontor finns i Púchov, Slovakien.

 5. POLAND SP. Z O.O.

  Polen

  Företaget POLAND SP. Z O.O., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Kräftor. Företagets huvudkontor finns i Podlaskie, Polen.

 1. L' ECREVISSE

  Frankrike

 2. GRAMELLINI F.LLI S.P.A.

  Italien

 1. FEINKOSTFABRIK GUSTAV L. LANGBEIN & CO. GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG

  Tyskland

 2. KARE-PACK

  Turkiet

  Verified by europages badge

  Kare Pack är en tillverkare av miljövänliga och säkra förpackningar från Turkiet. Vi tillverkar högkvalitativa pappersskålar av högkvalitativt papper. Våra skålar har fått alla relavanta hälsocertifikat (inklusive BRC) och används världen över. Ta en titt på de medföljande bilderna. Vi kan tillgodose alla möjliga tryckbehov du kan ha för dina skålar. Våra lock med perfekt passform ger dig ytterst tillfredsställda slutkunder. Vi har mycket konkurrenskraftiga priser och ledtider. Vår grundläggande princip är att uppnå 100 % kundnöjdhet; därför förnyar vi oss ständigt genom att följa tekologiska utvecklingar, så att vi kan erbjuda våra högt värderade kunder ännu bättre kvalitet, ännu stadigare produkter och ännu mer detaljfokus på design. Vid frågor, tveka inte att kontakta oss. Vi ser fram emot ett framgångsrikt samarbete.

 3. AAAGILER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Industripartihandel och inköpsagentur med fokus på industri, lager, anläggning och kommunal verksamhet, arbetsplatssystem samt vibrationsdämpande mattor, golvmarkeringar, industrimarkeringar, skyltar, taktila vägledningssystem för synskadade/markmarkeringar av plast och betong, mattor för arbetsplatser/gummimattor, streckkodsetiketter, hyllmärkning, lagermärkning, Industri 4.0-lösningar, (programvara för kvalitetshantering, optiska AR-inspektionssystem), taktila markeringssystem för synskadade, industrihyllor, industrigolvmattor, industristolar, ESD-utrustning, mobila bullerskydd, bullerskyddsväggar, lagerteknik för golvlager/blocklager, köpa industrivågar, fartygsutrustning/marin utrustning, stapelhyllor, hyllställ, stapelställ, ritningsdelar av plast/gummi, formdelar av plast, plastdelar, påkörningsskydd, kollisionsskydd för hyllor, inköpsagentur för inköpsoptimering och utrustningsoptimering.

 4. SNI PACKAGING

  Turkiet

  Verified by europages badge

  SNI Pack grundades 2004 och är en ledande tillverkare av förpackningsprodukter av papp och kartong i Turkiet. Med över 20 års erfarenhet inom förpackningssektorn är vårt främsta mål att konsekvent uppnå 100 % kundnöjdhet samtidigt som vi bidrar positivt till industrin. Vårt mångfaldiga sortiment innefattar papperspåsar med skruvade eller platta handtag samt SOS-påsar. Vi har även olika typer av livsmedelsförpackningar av wellpapp (t ex pizzakartonger och sandwich-lådor) livsmedelsförpackningar med offsettryck, soppskålar, pappersmuggar och mycket mer. Besök vår webbplats för att upptäcka hela vårt produktsortiment. Som ett handelsfokuserat företag har vi introducerat innovativa förpackningsdesigner till marknaden, genom att inkorporera halvfärdig produkttillverkning i vår tillverkningsprocess. Vår erfarna personal, som är specialiserad på kartong och papper, säkerställer högkvalitativ produktion i samarbete med leverantörer utrustade med avancerad teknik. Vi förutser den växande efterfrågan på förpackningsprodukter med specialbeställda tryck, och vill kunna uppfylla även mindre beställningar samtidigt som vi efterlever kundes specifika tryckbehov. Vi vill även introducera nya tjänster som ökar kundnöjdheten genom att tillhandahålla skräddarsydda lösningar. På SNI Pack ligger vi steget före den tekniska utvecklingen inom förpackningsbranschen, och säkerställer att vi levererar högsta kvalitet och de mest passande förpackningslösningarna. Tveka inte att kontakta oss för mer information!

 5. KASSERIA KARUM

  Turkiet

  Verified by europages badge

  Företaget KASSERIA KARUM, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Plastična embalaža. Företaget är även verksamt inom Embalaža za živila, Plast - Tallrikar och engångsbordsbestick, emballage i papper, Embalaža za živila, bestick, Pappskål, pappersmuggar, små plastkoppar, och lådor för livsmedel. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 6. ATLAS EXPORT PACKAGING

  Turkiet

  Verified by europages badge

  Företaget ATLAS EXPORT PACKAGING, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Papper till förpackningsindustrin. Företaget är även verksamt inom Plast - Tallrikar och engångsbordsbestick, Papperservetter, Förpackning av papper och kartong, Specialförpackningar på kundbeställning, Bestick, Skedar, gafflar och knivar, Embalaža za živila, Produkter för hygien och toalett, och papper för emballage. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 7. MER PLUS SP.J.

  Polen

  Verified by europages badge

  Företaget MER PLUS SP.J., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Förpackning av papper och kartong. Företaget är även verksamt inom reklampåsar, papperspåsar, och presentpåsar. Företagets huvudkontor finns i Sulejowek, Polen.

 8. GRIMM INDUSTRIES PTE LTD

  Singapore

  Behöver du en OEM? Eller en leverantör av högre kvalitet? Hitta din lösning hos oss! Grimm Industries Pte Ltd har ett nära samarbete med våra fabriker i Kina sedan 1995. Vi fokuserar på att skapa kundanpassade produkter till låga maskinkostnader. Vi lägger stor vikt vid god kommunikation, och försäkrar oss om att ha tagit till oss alla önskemål innan vi påbörjar produktionen. Vi levererar produkter till Europa, Skandinavien, Australien, Sydostasien och de amerikanska kontinenterna. Våra järnvaror används inom industrier som fordon, bygg, sjöfart och raffinering.

  Alla produkter för "kräftor"
 1. ARIA PACKAGING

  Turkiet

  Verified by europages badge

  Aria Packaging grundades 2008 och är en förpackningstillverkare från Turkiet. Ända från början har vi fokuserat på att uppnå 100 % kundnöjdhet. Vi har ett brett produktsortiment, bland annat: •Termoformade produkter som livsmedelsbehållare, mikrovågsugnssäkra matlådor av plast, återanvändbara lunchlådor •Förpackningar av kraftpapper: muggar för varma drycker, dubbelväggade pappersmuggar, pappersmuggar för kalla drycker, lock för varma muggar •Livsmedelsförpackningsartiklar som: Lådor för nudlar och shawarma, hamburgerlådor, snackskoppar, rektangulära nudellådor, sushilådor, lådor för pommes frites, glassbyttor, lock för glassbyttor, pappersbrickor, mathinkar •PET-koppar, papperstallrikar •Ark av plastfolie och mycket mer. Allt finns på vår hemsida! Vi vill fortsätta med produktion och leverans av förpackningsprodukter, samt rådgivningstjänsterna vi erbjuder utefter våra kunders behov. Vi tillhandahåller kvalitetsprodukter och service i enighet med kraven från företagen vi arbetar med. Med vår expertis inom sektorn kan vi tillhandahålla gedigen support. I takt med att vi växer gör vi vårt bästa för att förbättra våra möjligheter att göra kundernas liv och arbete enklare. Det är det vårt företag finns här för. Tveka inte att kontakta oss för mer information!

 2. CHAMPEMY

  Frankrike

  Verified by europages badge

  CHAMPEMY, etablerade i Frankrike, säljer livsmedel och delikatesser på internationell nivå och som erbjuder yrkesfolk kvalitetsprodukter. Vi har en lagringskapacitet på 2 000 m2 och 500 m2 kylrum för att säkra era regelbundna leveranser. CHAMPEMY, företag som säljer vild svamp i Franche-Comté (Frankrike), går samman med företaget EKOLFOOD etablerat i Turkiet, grundat av en framstående kock, exklusiv återförsäljare för märkena ANDROS, ELLE&VIRE, PHILADELPHIA, för framstående hotell och restauranger som förlitar sig på oss som RITZ, CARLTON, HILTON. Ledande på den turkiska marknaden är de också distributörer för butikerna: MIGROS, METRO och CARREFOUR. Herr BILEN, ägare av 8 företag, varav Anatolia, BRC-certifierat företag erbjuder svamp som är färsk, torkad eller i pulverform, 100 % vild och naturlig, men också 20 sorters kryddor, olivolja med tryffel, djupfryst frukt, färsk eller torkad, marmelader, frystorkad frukt, djupfryst ren fruktjuice (apelsin, morell, citron, granat), 60 sorter och smaker infusion, torr vitlök, saffran, vanilj från Madagaskar … Kvalitén av våra produkter kontrolleras av 3 jordbruksingenjörer, med en spårbarhet bekräftad av livsmedelscertifieringarna ISO 22000-FSSC 22000-BRC, och företaget är också certifierat ISO 9001. Våra produkter är färska, torkade, djupfrysta eller förpackade och kan kvalitetsmärkas. Förpackningen kan anpassas.

 3. IZOL PACK

  Turkiet

  Verified by europages badge

  Izol PACK grundades 1977 och är en pionjär inom tillverkning av hårda och hopvikbara lådor. Med 45 års industrierfarenhet har vi blivit en ledande leverantör av unika designlösningar för förpackningar. Vår expertis omfattar sektorer inom kosmetika, smycken, textilier, färdiga kläder, livsmedel, glasgods, e-handel, detaljhandel med mera. Kundnöjdhet är vår främsta prioritet, och vi lyssnar noga till våra kunders behov för ett nära samarbete så att vi kan leverar exceptionella produkter. Vårt omfattande produktsortiment innefattar hårda askar som smyckesaskar, presentaskar, reklamaskar och industrilådor. Dessutom har vi hopvikbara lådor som passar för kosmetika, smycken, industri, kartonger, e-handelsförpackningar, reklamartiklar, presentlådor, textil- och klädesförpackningar, flasklådor, sushi-lådor, takeaway-lådor, pizzakartonger och snabbmatsförpackningar. Vi har även påsar av papper och wellpapp, så att vi kan uppfylla alla möjliga förpackningsbehov. Izol PACKs toppmoderna fabrik gör det möjligt för oss att erbjuda en mängt trycktjänster, som offsettryck, foliering och folietryck samt screentryck. Kontakt oss gärna för ytterligare information. Vi vill hjälpa dig med dina förpackningsbehov!

 4. SEACOMP

  Förenta Staterna

  Verified by europages badge

  SEACOMP designar och tillverkar elektronik för konsumentbranschen, sjukvården och industrin. Vi tar dina innovativa idéer från koncept till fysisk produkt, redo att distribueras världen över. Vi fokuserar på ny produktintroduktion (NPI) för elektroniska enheter. Vi hjälper dig att lansera din hårdvara på följande sätt: - designteknik och design för tillverkning (DFM) - produktionsförberedelse, leveranskedjesammansättning - anpassa produkten för massproduktion - optimera din produktionsprocess och leveranskedja. Vår historia började 1989, och våra tjänster har formats genom åren till det vi är idag: din samarbetspartner för design och tillverkning av elektronik. Vi har ett eget teknikteam i USA, och en egen tillverkningsanläggning i Kina som är certifierad med ISO13485. Vi ska även öppna en anläggning i Mexiko 2023. Att utveckla en ny elektronisk produkt är en lång process, med många enskilda beslut som måste gå ihop. Ett felaktigt beslut kan få en ovälkommen lavineffekt, som riskerar hela din produktlansering. Förenkla din produktutveckling genom att ingå ett samarbete med SEACOMP: vi guidar dig genom hela processen, från teknikutformning till sammanställning av leveranskedjan och allt däremellan. Med SEACOMP får du expertis inom design och utveckling, och kan fokusera på att få ditt företag att växa. Vi har insyn i utmaningarna med att utveckla nya elektroniska produkter, och finns till för att hjälpa dig till en framgångsrik produktlansering.

 5. ROLATUBE TECHNOLOGY LTD

  Förenade kungariket

  Verified by europages badge

  Rolatube äger patentet på den unika bi-stabila kompositen BRC (bi-stable reeled composite), det material som alla våra master och stativ är tillverkade av. BRC gör det möjligt för Rolatube att tillverka de lättaste masterna i världen, vilket ger oöverträffade fördelar för användaren. De slår också jämförbara produkter volymmässigt, vilket ger betydande besparingar i transportkostnader. Utplaceringen är snabb och enkel, vilket gör det möjligt för alla användare att placera ut utrustning på hög höjd snabbt & enkelt. Rolatube har levererat dessa master och produkter till den globala militära sektorn i 20 år och erbjuder nu samma produktsortiment till industrisektorn, inklusive bygg- och anläggningsindustrin, gruvindustrin, järnvägar, radio och tv, festivaler etc. "Testad och prövad av de bästa av oss, nu tillgänglig för resten av oss." Kan användas för att fästa belysning, antenner, sensorer, kameror, högtalare, övervakningsutrustning, mätinstrument etc. för perimetersäkerhet, belysning, kommunikation, Wi-Fi-hotspots, övervakning och alla andra tillfälliga behov där vikt, utrymme och tid är av högsta prioritet. Om du har ett svårtillgängligt område där du behöver skapa infrastruktur är Rolatube den bästa lösningen.

 6. UZN PACK

  Turkiet

  Verified by europages badge

  Välkommen till UZUNLAR Printing and Packaging, din pålitliga partner för enastående tryck- och förpackningslösningar sedan vi grundades 1973. Med över fyra årtionden av expertis har vi utvecklats till en pålitlig källa för en månfald av industrier: •Offset-förpackningar: Våra tjänster för offset-förpackningar levererar precisa och visuellt fängslande lösningar till olika användningsområden. •Papperspåsar och påsar av papp: Utforska vår mångfaldiga kollektion av papperspåsar, som innefattar Bristolpåsar, påsar med formskurna handtag, kuvertpåsar, vinpåsar, presentpåsar samt ett brett utbud av alternativ för påsar av papp. •Papplådor: Från sminklådor till presentaskar, textillådor, lådor med fönster, servettlådor och lådor för te och kaffe - vi erbjuder specialanpassade lösningar för dina unika behov. •Livsmedelsförpackningar: Våra omfattande alternativ för livsmedelsförpackningar innefattar nudellådor, pizzakartonger, kaffepåsar, brickpapper, salladslådor med mera, så att dina kulinariska kreationer ska presenteras på ett smickrande och säkert sätt. •Tryck av magasin och broschyrer: Vi trycker perfekta magasin, kataloger, böcker och broschyrer som fängslar publiken och stärker din märkessynlighet. •Presentaskar och presentpåsar: Utforska vårt breda utbud av presentaskar och presentpåsar, som passar utmärkt för speciella tillfällen eller företagsgåvor. Utöver förpackningar så har vi produkter relaterade till gåvor och deras paketering. Kontakta oss för mer information!

 7. SINANGIN PRINTING AND PACKAGING

  Turkiet

  Verified by europages badge

  SINANGIN Incc grundades 1955 och är ett familjeföretag som numera har blivit en ledande tryck- och förpackningstillverkare i Türkiye, belägen i Istanbul. Vår resa började med att trycka visitkort och bröllopsinbjudningar, varefter vi har utvidgat verksamheten genom åren och generationerna till där vi är nu. Den senaste tekniken, de bästa märkesmaskinerna och skicklig personal, tillsammans med välkända klienter/samarbetspartners som referenser, är grunden till vår plats i branschen. Vi tillhandahåller flera kända läkemedelsmärken med hopvikbara lådor och pamfletter. Det understryker vår kvalitet och exakthet, i och med att det är svårt att leva upp till läkemedelsföretagens höga standarder. Vi tillhandahåller hopvukbara lådor, styva lådor och pamfletter för sektorer som kosmetika, läkemedel, industri, livsmedel och dryck. - Hopvikbara kartonglådor -Pamfletter -Styva/hårda lådor -Avskiljare/inlägg/foder -Metalliserade lådor -Häftande lappar -Reklam med hådra pärmar -Skrivbordsuppsättningar -Fönsterlappar -Varmlaminering -Cellofanlaminering -Delvis UV -Glittrande effekt -Mjuk effekt -Matt/glänsande spridning -Fernissa eller UV** Reklamartiklar av kartong och papper fungerar för en mångfald av kreativa idéer, och skapar de bästa förutsättningarna för återvinningsbara gåvor i din marknadsföring. **Alla certifikat och relevanta ISO: s finns här och på vår hemsida. Sinangin co är certifierat med SEDEX och FSC.

 8. SAMPACKT AMBALAJ SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI

  Turkiet

  Verified by europages badge

  Företaget SAMPACKT AMBALAJ SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Förpackning. Företaget är även verksamt inom halm. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 9. BARRIER VACUUM BAGS

  Rumänien

  Verified by europages badge

  BARRIER VACUUM BAGS tillverkar och distribuerar vakuumpåsar med barriärer för vakuumapparater med interna kamrar eller extern sugmekanism. Är du verksam inom detaljhandel eller HORECA? Vi utvecklar skräddarsydda lösningar för olika livsmedelsprodukter genom att tillverka alla möjliga sorters vakuumpåsar: räfflade och släta vakuumpåsar, sous vide-påsar, antistatiska ESD-påsar, värmekrympande påsar med flera lager, osv. Vi gör även förpackningar för produkter som inte är livsmedel: medicinska produkter, farmaceutiska produkter, tekniska produkter, skrymmande produkter, kemikalier, bildelar, textilier osv. SAMARBETA MED OSS! Genom integrerade partnerskap har vi utvecklat ett nätverk som effektiviserar alla steg genom framtagning och produktion, från expertledd utveckling till leverans av den färdiga produkten. BARRIER VACUUM BAGS letar nya samarbetspartners i Europa för extrudering av barriärfolie. Tveka inte att kontakta oss!

 10. HOMKEY PACKAGING COMPANY LIMITED

  Kina

  Verified by europages badge

  Homkey Packaging Co. Ltd. grundades 1997. Det är en ledande tillverkare av förpackningar med tryck i södra Kina. Våra produkter innefattar ett heltäckande utbud av lådor av hård kartong, papperspåsar, presentaskar, wellpapplådor, vikbara kartonger, förpackningar av pressad pappersmassa och specialtillverkade mikrofiberprodukter. Våra fabriker är certifierade utefter ISO, FSC och Sedex. Vi erbjuder en enskild hållplats för alla paketeringstjänster, från design, prototyper, massproduktion och kvalitetsinspektion till frakt. När vi har fått produktkraven från kunden: 1. bygger vi förpackningen, från koncept till produktion. Genom att utveckla ett projekt från början kan vi minska antalet variabler och begränsa informationsuppfall direkt, så att vi kan säkra projektets väg till produktionen. 2. tar vi en design som redan finns, eller som har blivit paketerad för produktion. Därefter gör vi en utvärdering och fyller i eventuell information som saknas från designförpackningen. Sedan skriver vi en offert, bekräftar tryck, och påbörjar produktionen.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis