• Europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • kräftor

Resultat för

Kräftor - Import och export

 1. L' ECREVISSE

  Frankrike

 2. VISGROOTHANDEL DE JONG

  Nederländerna

 3. SHRIMP DREAM

  Portugal

 4. ESPORTSBETTING

  Frankrike

 5. LEHNHERR S.A.

  Schweiz

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på Europages.
 1. GRAMELLINI F.LLI S.P.A.

  Italien

 2. STEF SERV IMPEX SRL

  Rumänien

 3. POISTETTU

  Finland

 4. RAT-MET

  Polen

 5. FEINKOSTFABRIK GUSTAV L. LANGBEIN & CO. GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG

  Tyskland

 1. S.R.O.

  Slovakien

 2. KARE-PACK

  Turkiet

  Verified by Europages badge

  Kare Pack är en tillverkare av miljövänliga och säkra förpackningar från Turkiet. Vi tillverkar högkvalitativa pappersskålar av högkvalitativt papper. Våra skålar har fått alla relavanta hälsocertifikat (inklusive BRC) och används världen över. Ta en titt på de medföljande bilderna. Vi kan tillgodose alla möjliga tryckbehov du kan ha för dina skålar. Våra lock med perfekt passform ger dig ytterst tillfredsställda slutkunder. Vi har mycket konkurrenskraftiga priser och ledtider. Vår grundläggande princip är att uppnå 100 % kundnöjdhet; därför förnyar vi oss ständigt genom att följa tekologiska utvecklingar, så att vi kan erbjuda våra högt värderade kunder ännu bättre kvalitet, ännu stadigare produkter och ännu mer detaljfokus på design. Vid frågor, tveka inte att kontakta oss. Vi ser fram emot ett framgångsrikt samarbete.

  Webbplats Open In New icon
 3. PACK LION

  Bulgarien

  Verified by Europages badge

  PackLion är en europeisk paketeringsleverantör baserad i Sofia i Bulgarien, med säljkontor i London i England. Vi tillhandahåller kundanpassade, miljövänliga förpackningar vid beställning. De trycks i Bulgarien och levereras till alla adresser inom Europa. Vårt erbjudande omfattar ett stort sortiment av specialutformade förpackningar för dina produkter, som: - Sminkaskar - Chokladaskar - CBD-förpackningar - Kaffe- och teförpackningar - Läkemedelsförpackningar - Ljusförpackningar med mera. PackLion är en snabb och effektiv plattform där du kan få dina förpackningar utan en tidskrävande process av offerter och anpassning, - direkt till beställning, tillverkning och leverans. Det vi gör allra bäst är - förpackningstillverkning! -Toppmodern teknik, toppmoderna maskiner, välkvalificerade tekniker och produktionsteam, breda utbud av material med premiumdetaljer och -effekter. -Skyndsamma ledtider, perfekt kvalitet. Allt till konkurrenskraftiga priser, eftersom alla produktionslinjer och samarbetspartners är baserade i Bulgarien. Det ligger inom EU och erbjuder samma kvalitet till mycket bättre villkor. Miljövänliga aspekter: - Fullständigt återvinnbar/PCW-återvinnbar/Nedbrytbar - FSC®-certifiering - Koldioxidneutral - Plastfri - Miljövänligt bläck.

  Webbplats Open In New icon
 4. MER PLUS SP.J.

  Polen

  Verified by Europages badge
 5. ATLAS EXPORT

  Turkiet

  Verified by Europages badge
 6. GRIMM INDUSTRIES PTE LTD

  Singapore

  Behöver du en OEM? Eller en leverantör av högre kvalitet? Hitta din lösning hos oss! Grimm Industries Pte Ltd har ett nära samarbete med våra fabriker i Kina sedan 1995. Vi fokuserar på att skapa kundanpassade produkter till låga maskinkostnader. Vi lägger stor vikt vid god kommunikation, och försäkrar oss om att ha tagit till oss alla önskemål innan vi påbörjar produktionen. Vi levererar produkter till Europa, Skandinavien, Australien, Sydostasien och de amerikanska kontinenterna. Våra järnvaror används inom industrier som fordon, bygg, sjöfart och raffinering.

 7. CHAMPEMY

  Frankrike

  Verified by Europages badge

  CHAMPEMY, etablerade i Frankrike, säljer livsmedel och delikatesser på internationell nivå och som erbjuder yrkesfolk kvalitetsprodukter. Vi har en lagringskapacitet på 2 000 m2 och 500 m2 kylrum för att säkra era regelbundna leveranser. CHAMPEMY, företag som säljer vild svamp i Franche-Comté (Frankrike), går samman med företaget EKOLFOOD etablerat i Turkiet, grundat av en framstående kock, exklusiv återförsäljare för märkena ANDROS, ELLE&VIRE, PHILADELPHIA, för framstående hotell och restauranger som förlitar sig på oss som RITZ, CARLTON, HILTON. Ledande på den turkiska marknaden är de också distributörer för butikerna: MIGROS, METRO och CARREFOUR. Herr BILEN, ägare av 8 företag, varav Anatolia, BRC-certifierat företag erbjuder svamp som är färsk, torkad eller i pulverform, 100 % vild och naturlig, men också 20 sorters kryddor, olivolja med tryffel, djupfryst frukt, färsk eller torkad, marmelader, frystorkad frukt, djupfryst ren fruktjuice (apelsin, morell, citron, granat), 60 sorter och smaker infusion, torr vitlök, saffran, vanilj från Madagaskar … Kvalitén av våra produkter kontrolleras av 3 jordbruksingenjörer, med en spårbarhet bekräftad av livsmedelscertifieringarna ISO 22000-FSSC 22000-BRC, och företaget är också certifierat ISO 9001. Våra produkter är färska, torkade, djupfrysta eller förpackade och kan kvalitetsmärkas. Förpackningen kan anpassas.

 8. AAAGILER GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  Industripartihandel och inköpsagentur med fokus på industri, lager, anläggning och kommunal verksamhet, arbetsplatssystem samt vibrationsdämpande mattor, golvmarkeringar, industrimarkeringar, skyltar, taktila vägledningssystem för synskadade/markmarkeringar av plast och betong, mattor för arbetsplatser/gummimattor, streckkodsetiketter, hyllmärkning, lagermärkning, Industri 4.0-lösningar, (programvara för kvalitetshantering, optiska AR-inspektionssystem), taktila markeringssystem för synskadade, industrihyllor, industrigolvmattor, industristolar, ESD-utrustning, mobila bullerskydd, bullerskyddsväggar, lagerteknik för golvlager/blocklager, köpa industrivågar, fartygsutrustning/marin utrustning, stapelhyllor, hyllställ, stapelställ, ritningsdelar av plast/gummi, formdelar av plast, plastdelar, påkörningsskydd, kollisionsskydd för hyllor, inköpsagentur för inköpsoptimering och utrustningsoptimering.

  Webbplats Open In New icon
 9. UZUNLAR MATBAA AMBALAJ TIC. LTD. STI.

  Turkiet

  Verified by Europages badge

  Vårt företag grundades som ett familjeföregat i Cağaloğlu 1973. 1995 fortsatte vi verksamheten i egen lokal på 1 000 kvadratmeter vid Matbaacılar Sitesi. Sedan 2014 har vi varit verksamma som ett företag inom tryck, förpackning och marknadsföring med 47 års erfarenhet, kunskap, kvalitet och ett kundorienterat förhållningssätt genom att följa etiska principer. 2021 flyttade vi till en ny lokal på 3 000 kvadratmeter i İkitelli OSB Ipkas Sanayi Sitesi. Vi har erbjudit våra tjänster till ett urval av olika länder, med ett team på 50 erfarna anställda. Våra tjänster innefattar tillverkning av förstklassiga papperskassar, Bristolpåsar av papper, lådor för livsmedel, lådor för produkter, papplådor och många andra produkter som är efterfrågade i många olika industrier. Vårt mål är att skapa hållbara alternativ baserade på våra kunders behov och förväntningar, och utveckla marknadsföringsstrategier i enlighet med deras önskemål. Vi begränsar oss inte till ett format, utan integrerar olika format när vi tar fram våra idéer. Som ett ansvarstagande företag som är öppet för innovation och förändring, så är vårt mål att möta kundens önskemål med utlovad kvalitet och vid efterfrågad deadline med de visuella lösningarna vi tillhandahåller, och garanterar kundnöjdhet med olika alternativ. Vårt mål är att bli ett toppmodernt företag genom att erbjuda alla visuella lösningar med alternativ som individer och företag behöver i sina branscher. Tveka inte att kontakta oss för mer information.

  Webbplats Open In New icon
 10. AS VI LEVERER

  Norge

  Verified by Europages badge

  As Vi Leverer är ett högteknologiskt handels- och tillverkningsföretag. Vi har tillverkat organisk och ickeorganisk gödningsutrustning de senaste tjugo åren. Vår utrustning säljs i 75 länder och är den populäraste utrustningen inom jordbruksgödning globalt. Med vår EMCC kan du alltid få en helhetslösning med rådgivning, designer, utrustning, installation, utbildning, akut understöd, fältunderstöd, reservdelar, rutinunderhåll. Vi har ett brett produktsortiment, bland annat drycker (kolsyrade drycker, energidrycker, ölsorter osv), torkade frukter och kryddor, oljor (solrosolja, nötolja osv), hälso- och sjukvårdsrelaterad utrustning (ansiktsskydd, handskar osv), mejeriprodukter, träpellets och mycket mer, som kan hittas på vår hemsida! Vi är inte bara grundade i den inhemska marknaden, utan riktar oss även mot internationella marknader. Vi har förbättrat vår teknik, organisering och andra aspekter med hjälp av svenska Las Daktronics. Genom att toppstyra vision och strategi, och genom att utföra produkthantering (organiseringskvalitet, teknik, testning och produktion) utefter internationella standarder skapar vi förstklassig teknik och service, och kräver perfektion genom hela verksamheten för våra kunders skull. Vi exporterar våra produkter till Kazakstan, Indien, Indonesien, Turkiet, Kanada, Afrika, och andra länder och regioner. Kontakta oss för mer information!

  Webbplats Open In New icon
 1. ARIA DIS TICARET ANONIM SIRKETI

  Turkiet

  Verified by Europages badge

  Vår resa inleddes inom tillverkning av varmformningsmaskiner 2008, och har fortsatt in i tillverkning och leverans av förpackningsprodukter samt rådgivningstjänster, som vi förser våra kunder med utefter behov. Vi är ett framåtskridande företag inom ständig utveckling. När vi växer förbättrar vi våra ansträngningar för att göra just ditt liv och arbete lättare. Det är det vårt företag finns här för.

  Webbplats Open In New icon
 2. BARRIER VACUUM BAGS

  Rumänien

  Verified by Europages badge
 3. HOMKEY PACKAGING COMPANY LIMITED

  Kina

  Verified by Europages badge

  Homkey Packaging Co. Ltd. grundades 1997. Det är en ledande tillverkare av förpackningar med tryck i södra Kina. Våra produkter innefattar ett heltäckande utbud av lådor av hård kartong, papperspåsar, presentaskar, wellpapplådor, vikbara kartonger, förpackningar av pressad pappersmassa och specialtillverkade mikrofiberprodukter. Våra fabriker är certifierade utefter ISO, FSC och Sedex. Vi erbjuder en enskild hållplats för alla paketeringstjänster, från design, prototyper, massproduktion och kvalitetsinspektion till frakt. När vi har fått produktkraven från kunden: 1. bygger vi förpackningen, från koncept till produktion. Genom att utveckla ett projekt från början kan vi minska antalet variabler och begränsa informationsuppfall direkt, så att vi kan säkra projektets väg till produktionen. 2. tar vi en design som redan finns, eller som har blivit paketerad för produktion. Därefter gör vi en utvärdering och fyller i eventuell information som saknas från designförpackningen. Sedan skriver vi en offert, bekräftar tryck, och påbörjar produktionen.

  Webbplats Open In New icon
 4. FLINTEC

  Förenade kungariket

  Verified by Europages badge

  Flintec tillverkar viktsensorer och lastceller i världsklass. Företaget grundades av två svenska ingenjörer 1968 och har breddat sig globalt. Det är erkänt som en ledande precisionsexpert inom viktmätningsteknologi. Vi är specialiserade på töjningsmätare och kraftsensorer som är precisa, pålitliga och tåliga. För att möta efterfrågningarna erbjuder Flintec en specialanpassad design- och tillverkningsprocess som lyder under strikta internationella standarder och specifikationer för verifikation.

  Webbplats Open In New icon
 5. LA PAILLE EN LIEGE

  Frankrike

  Verified by Europages badge
 6. IZOL LUXURY PACKAGING

  Turkiet

  Verified by Europages badge
 7. LES NOUVELLES PAILLES

  Frankrike

  Verified by Europages badge
 8. LAVAL EUROPE

  Frankrike

  Verified by Europages badge
 9. SML IMPORT EXPORT

  Frankrike

  Verified by Europages badge
 10. EMBALPACK LEVANTE S.L.

  Spanien

  Verified by Europages badge