• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • kräftor

Resultat för

Kräftor - Import och export

 1. SHRIMP DREAM

  Portugal

 2. VISGROOTHANDEL DE JONG

  Nederländerna

 3. ESPORTSBETTING

  Frankrike

 4. LEHNHERR S.A.

  Schweiz

 5. POISTETTU

  Finland

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. STEF SERV IMPEX SRL

  Rumänien

 2. PRODUCTOS

  Spanien

 3. RAT-MET

  Polen

 4. POLAND SP. Z O.O.

  Polen

 5. S.R.O.

  Slovakien

 1. GRAMELLINI F.LLI S.P.A.

  Italien

 2. FEINKOSTFABRIK GUSTAV L. LANGBEIN & CO. GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG

  Tyskland

 1. L' ECREVISSE

  Frankrike

 2. KARE-PACK

  Turkiet

  Kare Pack är en tillverkare av miljövänliga och säkra förpackningar från Turkiet. Vi tillverkar högkvalitativa pappersskålar av högkvalitativt papper. Våra skålar har fått alla relavanta hälsocertifikat (inklusive BRC) och används världen över. Ta en titt på de medföljande bilderna. Vi kan tillgodose alla möjliga tryckbehov du kan ha för dina skålar. Våra lock med perfekt passform ger dig ytterst tillfredsställda slutkunder. Vi har mycket konkurrenskraftiga priser och ledtider. Vår grundläggande princip är att uppnå 100 % kundnöjdhet; därför förnyar vi oss ständigt genom att följa tekologiska utvecklingar, så att vi kan erbjuda våra högt värderade kunder ännu bättre kvalitet, ännu stadigare produkter och ännu mer detaljfokus på design. Vid frågor, tveka inte att kontakta oss. Vi ser fram emot ett framgångsrikt samarbete.

 3. PACK LION

  Bulgarien

  PackLion är en europeisk paketeringsleverantör baserad i Sofia i Bulgarien, med säljkontor i London i England. Vi tillhandahåller kundanpassade, miljövänliga förpackningar vid beställning. De trycks i Bulgarien och levereras till alla adresser inom Europa. Vårt erbjudande omfattar ett stort sortiment av specialutformade förpackningar för dina produkter, som: - Sminkaskar - Chokladaskar - CBD-förpackningar - Kaffe- och teförpackningar - Läkemedelsförpackningar - Ljusförpackningar med mera. PackLion är en snabb och effektiv plattform där du kan få dina förpackningar utan en tidskrävande process av offerter och anpassning, - direkt till beställning, tillverkning och leverans. Det vi gör allra bäst är - förpackningstillverkning! -Toppmodern teknik, toppmoderna maskiner, välkvalificerade tekniker och produktionsteam, breda utbud av material med premiumdetaljer och -effekter. -Skyndsamma ledtider, perfekt kvalitet. Allt till konkurrenskraftiga priser, eftersom alla produktionslinjer och samarbetspartners är baserade i Bulgarien. Det ligger inom EU och erbjuder samma kvalitet till mycket bättre villkor. Miljövänliga aspekter: - Fullständigt återvinnbar/PCW-återvinnbar/Nedbrytbar - FSC®-certifiering - Koldioxidneutral - Plastfri - Miljövänligt bläck.

 4. KASSERIA KARUM

  Turkiet

 5. KARPAS AMBALAZE DOO

  Bosnien-Herzegovina

  Karpas Ambalaze är ett företag som tillverkar papperspåsar av kraftpapper. Vi tillverkar platta papperspåsar och bärpåsar av hög kvalitet för alla sorters bakverk och andra livsmedelsprodukter. Påsarna är certifierade för 100 % livsmedelssäkerhet! Vi tillverkar över 3 000 000 lådor och 900 000 kg papperspåsar varje år. Kvalitetskartongsförpackningar för pizza, tårtor och små bakverk; förpackningspåsar av papper är en del av vårt utbud.

 6. MER PLUS SP.J.

  Polen

 7. GRIMM INDUSTRIES PTE LTD

  Singapore

  Behöver du en OEM? Eller en leverantör av högre kvalitet? Hitta din lösning hos oss! Grimm Industries Pte Ltd har ett nära samarbete med våra fabriker i Kina sedan 1995. Vi fokuserar på att skapa kundanpassade produkter till låga maskinkostnader. Vi lägger stor vikt vid god kommunikation, och försäkrar oss om att ha tagit till oss alla önskemål innan vi påbörjar produktionen. Vi levererar produkter till Europa, Skandinavien, Australien, Sydostasien och de amerikanska kontinenterna. Våra järnvaror används inom industrier som fordon, bygg, sjöfart och raffinering.

  Alla produkter för "kräftor"

 8. CHAMPEMY

  Frankrike

  CHAMPEMY, etablerade i Frankrike, säljer livsmedel och delikatesser på internationell nivå och som erbjuder yrkesfolk kvalitetsprodukter. Vi har en lagringskapacitet på 2 000 m2 och 500 m2 kylrum för att säkra era regelbundna leveranser. CHAMPEMY, företag som säljer vild svamp i Franche-Comté (Frankrike), går samman med företaget EKOLFOOD etablerat i Turkiet, grundat av en framstående kock, exklusiv återförsäljare för märkena ANDROS, ELLE&VIRE, PHILADELPHIA, för framstående hotell och restauranger som förlitar sig på oss som RITZ, CARLTON, HILTON. Ledande på den turkiska marknaden är de också distributörer för butikerna: MIGROS, METRO och CARREFOUR. Herr BILEN, ägare av 8 företag, varav Anatolia, BRC-certifierat företag erbjuder svamp som är färsk, torkad eller i pulverform, 100 % vild och naturlig, men också 20 sorters kryddor, olivolja med tryffel, djupfryst frukt, färsk eller torkad, marmelader, frystorkad frukt, djupfryst ren fruktjuice (apelsin, morell, citron, granat), 60 sorter och smaker infusion, torr vitlök, saffran, vanilj från Madagaskar … Kvalitén av våra produkter kontrolleras av 3 jordbruksingenjörer, med en spårbarhet bekräftad av livsmedelscertifieringarna ISO 22000-FSSC 22000-BRC, och företaget är också certifierat ISO 9001. Våra produkter är färska, torkade, djupfrysta eller förpackade och kan kvalitetsmärkas. Förpackningen kan anpassas.

 1. AAAGILER GMBH

  Tyskland

  Industripartihandel och inköpsagentur med fokus på industri, lager, anläggning och kommunal verksamhet, arbetsplatssystem samt vibrationsdämpande mattor, golvmarkeringar, industrimarkeringar, skyltar, taktila vägledningssystem för synskadade/markmarkeringar av plast och betong, mattor för arbetsplatser/gummimattor, streckkodsetiketter, hyllmärkning, lagermärkning, Industri 4.0-lösningar, (programvara för kvalitetshantering, optiska AR-inspektionssystem), taktila markeringssystem för synskadade, industrihyllor, industrigolvmattor, industristolar, ESD-utrustning, mobila bullerskydd, bullerskyddsväggar, lagerteknik för golvlager/blocklager, köpa industrivågar, fartygsutrustning/marin utrustning, stapelhyllor, hyllställ, stapelställ, ritningsdelar av plast/gummi, formdelar av plast, plastdelar, påkörningsskydd, kollisionsskydd för hyllor, inköpsagentur för inköpsoptimering och utrustningsoptimering.

  Alla produkter för "kräftor"

 2. ARIA PACKAGING

  Turkiet

  Aria Packaging grundades 2008 och är en förpackningstillverkare från Turkiet. Ända från början har vi fokuserat på att uppnå 100 % kundnöjdhet. Vi har ett brett produktsortiment, bland annat: •Termoformade produkter som livsmedelsbehållare, mikrovågsugnssäkra matlådor av plast, återanvändbara lunchlådor •Förpackningar av kraftpapper: muggar för varma drycker, dubbelväggade pappersmuggar, pappersmuggar för kalla drycker, lock för varma muggar •Livsmedelsförpackningsartiklar som: Lådor för nudlar och shawarma, hamburgerlådor, snackskoppar, rektangulära nudellådor, sushilådor, lådor för pommes frites, glassbyttor, lock för glassbyttor, pappersbrickor, mathinkar •PET-koppar, papperstallrikar •Ark av plastfolie och mycket mer. Allt finns på vår hemsida! Vi vill fortsätta med produktion och leverans av förpackningsprodukter, samt rådgivningstjänsterna vi erbjuder utefter våra kunders behov. Vi tillhandahåller kvalitetsprodukter och service i enighet med kraven från företagen vi arbetar med. Med vår expertis inom sektorn kan vi tillhandahålla gedigen support. I takt med att vi växer gör vi vårt bästa för att förbättra våra möjligheter att göra kundernas liv och arbete enklare. Det är det vårt företag finns här för. Tveka inte att kontakta oss för mer information!

 3. SEACOMP

  Förenta Staterna

  SEACOMP designar och tillverkar elektronik för konsumentbranschen, sjukvården och industrin. Vi tar dina innovativa idéer från koncept till fysisk produkt, redo att distribueras världen över. Vi fokuserar på ny produktintroduktion (NPI) för elektroniska enheter. Vi hjälper dig att lansera din hårdvara på följande sätt: - designteknik och design för tillverkning (DFM) - produktionsförberedelse, leveranskedjesammansättning - anpassa produkten för massproduktion - optimera din produktionsprocess och leveranskedja. Vår historia började 1989, och våra tjänster har formats genom åren till det vi är idag: din samarbetspartner för design och tillverkning av elektronik. Vi har ett eget teknikteam i USA, och en egen tillverkningsanläggning i Kina som är certifierad med ISO13485. Vi ska även öppna en anläggning i Mexiko 2023. Att utveckla en ny elektronisk produkt är en lång process, med många enskilda beslut som måste gå ihop. Ett felaktigt beslut kan få en ovälkommen lavineffekt, som riskerar hela din produktlansering. Förenkla din produktutveckling genom att ingå ett samarbete med SEACOMP: vi guidar dig genom hela processen, från teknikutformning till sammanställning av leveranskedjan och allt däremellan. Med SEACOMP får du expertis inom design och utveckling, och kan fokusera på att få ditt företag att växa. Vi har insyn i utmaningarna med att utveckla nya elektroniska produkter, och finns till för att hjälpa dig till en framgångsrik produktlansering.

 4. HOMKEY PACKAGING COMPANY LIMITED

  Kina

  Homkey Packaging Co. Ltd. grundades 1997. Det är en ledande tillverkare av förpackningar med tryck i södra Kina. Våra produkter innefattar ett heltäckande utbud av lådor av hård kartong, papperspåsar, presentaskar, wellpapplådor, vikbara kartonger, förpackningar av pressad pappersmassa och specialtillverkade mikrofiberprodukter. Våra fabriker är certifierade utefter ISO, FSC och Sedex. Vi erbjuder en enskild hållplats för alla paketeringstjänster, från design, prototyper, massproduktion och kvalitetsinspektion till frakt. När vi har fått produktkraven från kunden: 1. bygger vi förpackningen, från koncept till produktion. Genom att utveckla ett projekt från början kan vi minska antalet variabler och begränsa informationsuppfall direkt, så att vi kan säkra projektets väg till produktionen. 2. tar vi en design som redan finns, eller som har blivit paketerad för produktion. Därefter gör vi en utvärdering och fyller i eventuell information som saknas från designförpackningen. Sedan skriver vi en offert, bekräftar tryck, och påbörjar produktionen.

 5. BARRIER VACUUM BAGS

  Rumänien

  BARRIER VACUUM BAGS tillverkar och distribuerar vakuumpåsar med barriärer för vakuumapparater med interna kamrar eller extern sugmekanism. Är du verksam inom detaljhandel eller HORECA? Vi utvecklar skräddarsydda lösningar för olika livsmedelsprodukter genom att tillverka alla möjliga sorters vakuumpåsar: räfflade och släta vakuumpåsar, sous vide-påsar, antistatiska ESD-påsar, värmekrympande påsar med flera lager, osv. Vi gör även förpackningar för produkter som inte är livsmedel: medicinska produkter, farmaceutiska produkter, tekniska produkter, skrymmande produkter, kemikalier, bildelar, textilier osv. SAMARBETA MED OSS! Genom integrerade partnerskap har vi utvecklat ett nätverk som effektiviserar alla steg genom framtagning och produktion, från expertledd utveckling till leverans av den färdiga produkten. BARRIER VACUUM BAGS letar nya samarbetspartners i Europa för extrudering av barriärfolie. Tveka inte att kontakta oss!

 6. FLINTEC

  Förenade kungariket

  Flintec tillverkar viktsensorer och lastceller i världsklass. Företaget grundades av två svenska ingenjörer 1968 och har breddat sig globalt. Det är erkänt som en ledande precisionsexpert inom viktmätningsteknologi. Vi är specialiserade på töjningsmätare och kraftsensorer som är precisa, pålitliga och tåliga. För att möta efterfrågningarna erbjuder Flintec en specialanpassad design- och tillverkningsprocess som lyder under strikta internationella standarder och specifikationer för verifikation.

 7. BESTPACK PACKAGING & EXPORT

  Turkiet

 8. GRIST 99 PRINTING HOUSE

  Polen

 9. JORDILIS II PACKAGING SOLUTIONS

  Portugal

 10. IZOL PACK

  Turkiet