• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • kost och drycker - ingredienser

Resultat för

Kost och drycker - ingredienser - Import och export

 1. SEVAROME

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Verksamheten på Sévarome består i att skapa och tillverka söta livsmedelsaromer (vanilj, kaffe, citron, jordgubbe, kryddor, frukter, blommor, specialiteter), salta livsmedelsaromer (kökshjälpmedel), nötberedningar (pistascher, hasselnötter, smaksatta preparat), andra ingredienser (vaniljstång, livsmedelsfärg, stabilisatorer, texturmedel). Livsmedelsaromer för tillverkning av högkvalitativa livsmedelsprodukter. Vi samarbetar med stora kockar och vi saluför de bästa applikationerna för era största succéer. Vårt credo är vår passion för smaker, resultat och kundnöjdhet. SEVAROME: Kreation och tillverkning i Frankrike av livsmedelsaromer för glass, livsmedelsaromer för sorbet, livsmedelsaromer för choklad, av livsmedelsaromer för dietprodukter, livsmedelsaromer för te, livsmedelsaromer för kaffe, livsmedelsaromer för örtteer, aromer och naturaromer, färgämnen för livsmedel.

 2. ROHA EUROPE SL

  Spanien

  Verified by europages badge

  ROHA grundades 1972 som en tillverkare av syntetiska färger för industriella tillämpningar. Företaget har fört en revolution inom industrin för livsmedelsfärgämnen tack vare kvalitetsnormer utan motstycke. ROHA är en multinationell jätte som tillverkar: - naturliga livsmedelsingredienser, - livsmedelsfärgämnen, - pigment för läkemedel och kosmetika, - torkade ingredienser, - livsmedelsfärgämnen och färgämnen för industrin. ROHAs huvudkontor ligger i Indien men ROHA är nu etablerade i 22 länder i världen. ROHA är en av de viktigaste aktörerna inom industrin för livsmedelsfärgämnen och ingredienser, och som arbetar för stora namn inom färgämnesindustrin för FMCG, läkemedel, F&B och industriföretag. ROHA har blivit en av de största företagen i världen på marknaderna för livsmedelsfärgämnen och ingredienser, och färgämnen och pigment för industrin, tack vare det ständiga sökandet efter naturliga alternativ, ny teknik, intensiv forskning, hållbara leveranskällor, samtidigt som det förblir i framkant för de senaste tendenserna för att utveckla färdiga lösningar för sina kunders framtid.

 3. SÉLECTARÔME

  Frankrike

  Verified by europages badge

  SELECTAROME är specialiserade på tillverkning av livsmedelsarom sedan mer än 30 år. Vi erbjuder ett stort utbud av naturliga livsmedelsaromer i flytande form och i pulverform, livsmedelsfärg, aromer för e-vätskor och tillsatser och andra konsistensgivare. Våra kunder är distributörer för bagerier, konditorier, glasstillverkare, cateringföretag, restauranger och livsmedelstillverkare. Vi har en lång rad trogna kunder. Dessutom har vi utökat vårt utbud och vår tillverkningskapacitet för att bättre kunna tillgodose kundernas behov och anpassa tillverkningen efter vår ökande försäljning i utlandet. Vi är strategiskt belägna i sydfranska Grasse, där många av de kryddväxter vi använder lever och frodas i det provensalska klimatet. Vi är extra noga med kontroller under tillverkningsprocessen för att alltid leva upp till de höga kvalitetskrav vi själva har satt upp och som utmärker oss som yrkesmänniskor. Våra medarbetare finns där för att besvara dina förfrågan så snabbt det bara går.

 4. WILLY BENECKE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Hjärtligt välkommen till Willy Benecke. Företaget grundades 1954 av Willy Benecke. Företaget säljer och producerar naturliga gummin och hartser för livsmedelsindustrin och andra branscher. Centralt beläget i hansastaden Hamburg har företaget ett internationellt logistiknät och över 20 representanter i utlandet. 7 000 m2 lageryta, ett eget laboratorium samt produktion och förädling säkerställer hög kvalitet. Företaget övertogs av Dietmar Hauser 1982 och drivs idag i tredje generationen av Thorsten och Soeren Hauser. Lång erfarenhet och användandet av modern teknik säkerställer kvalitet, kontinuitet och pålitlighet. Detta understryks genom den oberoende certifieringen enligt den internationella normen IFS och FSSC 22000.

 5. ÁRIK 21 - AGRO KFT

  Ungern

  Verified by europages badge

  Välkommen titill ÁRIK 21 - AGRO KFT, ett privatägt handelsföretag med huvudsäte i Rotterdam i Nederländerna. Vi tillhandahåller ojämförliga affärslösningar för kunder över hela världen. Vi är specialiserade inom märkesprodukter av hög kvalitet till grossistpriser, och betjänar företag av alla storlekar. Dessutom ser vår friktionsfria logistik till att alla leveranser sker punktligt. Som ett ledande handelsföretag är vi en strålande grossist och distributör, med ett mycket brett produktutbud. Sortimentet innefattar drycker, t ex läsk och energidrycker, alkoholhaltiga och alkoholfria öl, mejeriprodukter, mjölkersättning samt godsaker som choklad, konfektyr och te- och kaffesorter av lyxkvalitet. Vi har starka partnerskap med kända tillverkare som Nestle, Heinz, Mars, Red Bull, Coca Cola, Tchibo och Ferrero. Det gör att vi kan betjäna verksamheter över hela världen med stor framgång. Vi prioriterar ypperlighet, och därför utforskar vi fängslande niche-kategorier och unika märken. Vi kultiverar hållbara relationer med leverantörer, och ser till att alla beställningar levereras inom 48 timmar. Hos ÁRIK 21 - AGRO KFT är tillitsfulla och långvariga samarbeten centrala. Vårt erfarna team kombinerar handlingsexpertis med ett visionärt förhållningssätt, och möjliggör effektiva transaktioner. Vårt mål är att skapa samarbeten som sträcker sig utöver en enkel beställning, och kultivera en ömsesidig tillväxt.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. NATURAL HUB PALLANGYO

  Belgien

  Verified by europages badge

  Företaget NATURAL HUB PALLANGYO, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Kost och drycker - ingredienser. Företaget är även verksamt inom Baljväxter, Kryddor, Baljväxter, kaffe, Kryddor, och frön. Företagets huvudkontor finns i Merksem Antwerpen, Belgien.

 2. NCP DISTRIBUTION

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget NCP DISTRIBUTION, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Kost och drycker - ingredienser. Företagets huvudkontor finns i Paris, Frankrike.

 3. D - INGREDIENTS S.R.L.

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget D - INGREDIENTS S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kost och drycker - ingredienser. Företaget är även verksamt inom Livsmedelstillsatser, kemiska syresättare för livsmedelsindustrin, naturliga tockningsmedel för livsmedels- och konservindustrin, Livsmedelstillsatser, naturliga smakämnen för livsmedels- och konservindustrin, kemiska tillsatser för livsmedels- och konservindustrin, kemiska tillsatser för dryckindustrin, tillsatser, färgämnen och pigment för livsmedel, och naturliga tillsatser för livsmedels- och konservindustrin. Företagets huvudkontor finns i Bonate Sopra, Italien.

 4. SWEET INGREDIENTS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget SWEET INGREDIENTS GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Kost och drycker - ingredienser. Företagets huvudkontor finns i Uetersen, Tyskland.

 5. INNOVANTA, LLC

  Ryssland

  Företagsgruppen Innovanta innehar 40 % av marknadsdelen för speciallivsmedel i Ryssland och erbjuder sjukhuskost och dietkost som har visat sig vara effektiv och säker i kliniska studier. Våra produkter stärker hälsan och förebygger vissa sjukdomar. Vi äger vår tillverkningslokal, som är över 1 000 kvadratmeter stor och lever upp till standarderna ISO 22000 och HACCP. Vår avdelning för forskning och utveckling lägger största vikt vid receptframtagning och använder bara naturliga ingredienser. Dessutom är minst 70 % av ingredienserna lokala. Det innebär att priser inte hänger på dollarns växlingskurs, och produkterna bibehåller ett rimligt pris för våra samarbetspartners. Vår personal tar ansvar för produkternas kvalitet och smak. Vi tillverkar inte bara sjukhuskost, utan även hälsosam kost för vuxna och barn, sportkost, vitamintillkott och produkter för viktnedgång, viktuppgång och viktstabilisering.

 1. YAROSLAVSKY DISTILLERY

  Ryssland

  Yaroslavsky likero-vodochny zavod LLC grundades 1901 och tillverkar alkoholdrycker, som: vodka, vetch, rosolio, aperitifer, starksprit. Vårt sortiment innehåller över 30 drycker av olika märken. Företaget tillverkar klassiska spritsorter i original. Inom den närmsta framtiden ska vi bredda produktsortimentet med brandy, whiskey, fruktig alkohol, skandinavisk vodka (akvavit), grappasorter (bl a lagrad grappa, aromatisk grappa), fruktvodka, maltdrycker. Malt för dryckesindustrin köps in från välkända europeiska malthus. Våra verksamheter: drycker - import/export. Möjlig dryckesleverantör för restauranger. Vi säljer även tillbehör för dryckesindustrin. Vår produktion är certifierad utefter internationella kvalitets- och säkerhetskrav (FSSC).

 2. ANONA GMBH

  Tyskland

  Varumärket anona står för ett livsmedelsföretag som varit framgångsrika i mer än 180 år. Med fordran att kombinera tradition med framtidsorienterad teknik har anona utvecklats från en mjölkvarn till ett modernt livsmedelsföretag. Idag utvecklar och producerar vi produkter åt kunder i Tyskland, Europa och resten av världen. Det handlar om innovativa livsmedel med hög kvalitet på områdena hälsokost, sportnäring, vegansk näring samt glassprodukter. Och det från en pool med över 1 500 råvaror. Fler än 400 medarbetare ägnar sig dagligen åt att uppfylla våra höga krav vad gäller kvalitet, tillförlitlighet och kundservice – för våra kunders bästa. Och detta med en innovationslust, precision, kompetens och strikt kvalitetsstyrning. Våra produkter: Proteinbars, havrebars, sportnäring, glassbaser, preparat med aminosyror, dryckeskoncentrat, kosttillskott, sportdrycker, tabletter som beställningsarbete (livsmedel)

 1. LEOVIT NUTRIO LTD

  Ryssland

  LEOVIT Nutrio är ett företag inom forskning och produktion med över 20 års erfarenhet. Vi tillverkar specialkost och ekologiska livsmedel, kosttillskott och näringstillskott vid sportutövning. Vi utvecklar terapeutiska och förebyggande näringstillskott och koster. Vår huvudverksamhet är tillverkning av kosttillskott, ekologiska funktionella livsmedel för nyttiga måltider samt terapeutiska och förebyggande produkter för viktkontroll med eget utvecklade innovationer, avancerad teknologi samt högkvalitativa ingredienser och material. LEOVIT Nutrio tillverkar över 500 olika produkter, inklusive terapeutiska och förebyggande produkter för viktnedgång och energitillförsel; fruktbars, proteinbars och müslibars för vuxna och barn; produkter för detox, för de som jobbar i skadliga miljöer. Våra produkter genomgår klinisk testning på ledande medicinska centraler i Ryssland. LEOVIT Nutrio är certifierat utefter ISO9001 och HACCP, och tillverkningsprocessen utförs i enlighet med standard ISO22000.

 2. COSMÉTIC PROVENCE INDUSTRY

  Frankrike

  Algovital är specialiserade på framställningen av ekologiska vård- och skönhetsprodukter som geler, salvor och oljor. Tack vare våra 40 års erfarenhet och förtroendet vi förvärvat från producenterna av eteriska oljor i Frankrike och hela världen erbjuder vi ett brett sortiment av eteriska oljor som är 100 % naturliga, rena och ekologiskt certifierade för att uppfylla era behov. Våra produkter är anpassade till olika tillämpningar som kosmetika, kosttillskott, energidrycker, läkemedel, parfymer och aromaterapi. Våra oljor levereras i metallfat på 1 kg till 1 ton. Som väletablerade leverantörer kan vi stödja er under hela tillverkningsprocessen, från de första utvärderingarna till de strikta kvalitetskontrollerna. ALGOVITAL investerar i råvara till färdig produkt. Vårt fou-lab ställer sin know-how och sin kreativitet till ert förfogande för att formulera skräddarsydda kvalitetsprodukter.

 3. YALOGA-NT

  Ryssland

  Yaloga-NT grundades 2016 och producerar tillsatser och ingredienser för livsmedelsbranschen (gelfärger för livsmedel, naturliga livsmedelsfärger) under märket KREDA. Matfärger används för infärgning av livsmedel och drycker, konfekt, dekorationer för bakelser osv. Företaget utnyttjar många års kunskap och erfarenhet i färghantering. Produkterna från KREDA förkroppsligar vetenskap och natur i ett. Vårt koncept förkroppsligar idén om medvetet urval av ingredienser för matlagningsvisioner. Vi prioriterar våra produkters kvalitet, tillgänglighet och säkerhet för människor och för miljön. Våra produkter är testade för kvalitet och säkerhet på det europeiska kontrollcentret Untersuchungs-und Forschungslaboratorium GmbH (Tyskland), med lyckat resultat. KREDAs matfärger är • ett brett utbud av färger för alla produkter • säkra att använda • konsekventa i sina egenskaper • ekonomiska

 4. LLC LALIBELA COFFEE

  Ryssland

  Lalibela Coffee LLC tillverkar rostade kaffebönor och malet, rostat kaffe. Våra drycker hittas på hyllorna hos ledande nationella butikskedjor och står i hög efterfrågan som kaffealternativ för restauranger och automater. Våra utvalda blandningar och högklassiga urval för barer lämnar ingen finsmakare av rostat kaffe oberörd. Fördelar med vårt företag: Vi använder enbart dubbelt rensade råvaror; Vi använder förstklassig rostningsutrustning från det tyska företaget PROBAT; Vi har implementerat kvalitetskontrollssystemen HACCP och ISO 22000; Vi har ett eget välrenommerat laboratorium för kvalitetskontroll; Vi välkomnar nya samarbetspartners och är redo att ta fram en layout för ett nytt eget märke; Vi kan erbjuda alla former av kafferosning; Vi tillverkar alla sorters kaffeblandningar. Våra främsta kunder är: distributörer: företag inom import av rostat kaffe och relaterade produkter; butikskedjor som säljer kaffebönor och malet kaffe.

 5. POGAR POTATO FACTORY (PPF)

  Ryssland

  Pogar Potato Factory JSC (PKF) odlar och bearbetar potatis till potatismospulver, blandningar och potatiskorn. PKF JSC har funnits på livsmedelsmarknaden sedan 1999 och är den enda leverantören av potatisflingor till hotell-, restaurang- och cafébranschen i Ryssland. Vi paketerar potatisflingorna i små förpackningar på 200-300 gram, HoReCa-förpackningar på 1-20 kg, och påsar ppå 17-1 000 kilo för industriellt bruk. Vårt produktsortiment innefattar potatiskorn med densitet på 250-580 gram/liter i gräddvitt, ljusgult, gult och klargult. Företaget odlar dessutom vete, rapsfrön, lupiner och andra grödor. Vi handlar med egna sädartiklar av potatis och grönsaker. Torkat potatismos från PKF används i tillverkning av halvfärdiga produkter, chips och snacks, potatismos, fukthetskontroll vid bakning och tillverkning av purésoppor. Vi levererar potatismospulver till över 20 länder, bland annat till USA och till länder i Europa och Centralamerika.

 6. BISSARDON JUS DE FRUITS SAS

  Frankrike

  Hantverksmässig tillverkning och försäljning av färsk fruktjuice. Berikad med åren, erbjuder fruktjuicesortimentet Jean-Louis Bissardon "traditionella" fruktjuicer: apelsin, äpple, vindruv, tomat; skickligt sammanställda juicer: äpple-kvitten, äpple-vinbär, men även ovanligare smaker!

 7. BAOLIKANG BIOLOGICALFEED CO., LTD.

  Kina

  Baolikang verkar inom proteinfoder och djurfoder. Företaget har över 120 anställda, över 18 personer i teamet för forskning och utveckling, och falanger för jordbruksvetenskap och teknologi. Våra produkter: majsglutenmjöl, majsstärkelse, majsglutenfoder, oljepulver, lysin, kolinklorid, kisel, IMO, FOS, GOS, erytritol, maltodextrin, glukos.

 8. ANVISA ANTONIO VILLORIA SA

  Spanien

  ANVISA tillverkar alla typer av recept för utveckling av livsmedel, framför allt för charkuterier.

 1. DECO RELIEF

  Frankrike

  Företaget DECO RELIEF, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Formar och mallar. Företaget är även verksamt inom Kost och drycker - ingredienser, Kost och drycker - ingredienser, kakformar, Livsmedelsfärger, och tillbehör för konditorier. Företagets huvudkontor finns i Talant, Frankrike.

 2. EDELWEISS GROUPE

  Frankrike

  Företaget EDELWEISS GROUPE, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Solrosfrön. Företaget är även verksamt inom Kost och drycker - ingredienser, Vodka, Konserver, Kost och drycker - ingredienser, Vodka, och Rafinirano sončnično olje. Företagets huvudkontor finns i Geispolsheim, Frankrike.

 3. LECOCQ FLAVOURS

  Belgien

  Företaget LECOCQ FLAVOURS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kost och drycker - ingredienser. Företaget är även verksamt inom Smakämnen - livsmedel, aromer för alkoholhaltiga drycker, naturliga aromer för dryckindustrin, Eko-aromer, och Smakämnen - livsmedel. Företagets huvudkontor finns i Zonhoven, Belgien.

 4. PONTE GLOBAL TRADING GMBH

  Tyskland

  Företaget PONTE GLOBAL TRADING GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för EKOLOGISKT JORDBRUK. Företaget är även verksamt inom Kost och drycker - ingredienser, primörer, försäljning i parti, fördelare, och Kost och drycker - ingredienser. Företagets huvudkontor finns i Frankfurt, Tyskland.

 5. CHENGDU SAFE BIOTECHNOLOGY CO.,LTD.

  Kina

  Företaget CHENGDU SAFE BIOTECHNOLOGY CO.,LTD., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kost och drycker - ingredienser. Företagets huvudkontor finns i Chengdu, Kina.

 6. ADITIVOS DEL MEDITERRÁNEO SL

  Spanien

  Företaget ADITIVOS DEL MEDITERRÁNEO SL, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Livsmedelstillsatser. Företaget är även verksamt inom Kost och drycker - ingredienser, Konserveringsmedel för livsmedel, Kost och drycker - ingredienser, Konserveringsmedel för livsmedel, stärkelse för livsmedel, och kemiska råmaterial. Företagets huvudkontor finns i Picassent, Spanien.

 7. MACRIGI LTD

  Förenade kungariket

  Företaget MACRIGI LTD, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Kost och drycker - ingredienser. Företaget är även verksamt inom italienska ostar, citrusprodukter, Italienska råvaror för pizza, och italienskt kaffe. Företagets huvudkontor finns i Stoke On Trent Tunstall, Förenade kungariket.

 8. GEDIMEX INGREDIENTS BV

  Belgien

  Företaget GEDIMEX INGREDIENTS BV, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kost och drycker - ingredienser. Företaget är även verksamt inom Torkade potatisflingor. Företagets huvudkontor finns i Gullegem, Belgien.

 9. SAN AGUSTÍN

  Spanien

  Företaget SAN AGUSTÍN, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kost och drycker - ingredienser. Företaget är även verksamt inom kaffe. Företagets huvudkontor finns i Villaobispo De Las Regueras, León, Spanien.

 10. KLATT AKTIV-BIERHEFE

  Tyskland

  Företaget KLATT AKTIV-BIERHEFE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kost och drycker - ingredienser. Företagets huvudkontor finns i Stuttgart, Tyskland.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Kost och drycker - ingredienser - Import och export

Antal resultat

1 434 Företag