• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • korv och salami

Resultat för

Korv och salami - Import och export

 1. FORATIA EUROPE OU

  Finland

  Vi har ett genuint globalt perspektiv och sourcar produkter från de stora produktionsområdena i Europa, Nord- och Sydamerika och Östra Asien. Våra främsta produktionsgrupper är: palmkäneolja, palmolja, rapsolja, söjabönsolja, solrosolja, blandningar, majsolja, bomullsfröolja, solrosolja med hög fettsyrehalt, fjäderfä, fläsk, nötköt, fisk, pommes frites, grönsaker, läsk och mejeriprodukter. Foratia Europe OU är ett leveransföretag inom livsmedel och oljor. Vi tillhandahåller ätbara oljor, energidrycker, läskedrycker, whiskeysorter, vinsorter och frysta produkter till över 100 länder över hela världen. Vi är främst aktiva i Europa, Afrika, Asien, Mellanöstern, Sydafrika och Karibien. Vi tillhandahåller tjänster och produkter till kunder inom följande livsmedelssektorer: Tillverkare, partihandlare, livsmedelsdistributörer och serveringslokaler. Vi är kända för att vara en pålitlig partner som tillhandahåller högkvalitativa produkter och märken. Vi tillhandahåller professionella tjänster i varje steg, till exempel paketering, kvalitetskontrollsdokumentation, logistik och kundtjänst. Alla tjänster kommer till konkurrenskraftiga priser. Foratia Europe OU är din specialist på global leverans av livsmedel och olja. Besök vår hemsida eller kontakta oss för mer information!

 2. DETRY

  Belgien

  Sedan 1963 erbjuder vi ett utbud delikata charkuterivaror, beryktade för deras unika smak och för våra charkmästares know-how. Från skinka till blodkorv, över pastejer och råa produkter, är det 9 stora familjer som utgör vårt sortiment som ständigt berikas med olika smaker! Önskar ni lansera vårt märke AUBEL i er handel? Köpa våra varor i parti eller förpackade under ert eget märke? Kontakta oss för att berätta om ert projekt

 3. VAN DER JEUGT BV

  Belgien

 4. MANUFACTURAS TABERNER

  Spanien

  Sedan 1953 tänker vi ut och skapar smakerna för var och en av våra produkter för att erbjuda sektorn för industriellt slakteri lite mer än en vanlig tjänst. Vår utvecklingsansvariga personal är utrustad med produktionslinjer som uppfyller de högsta kvalitetsnormerna för att skapa kryddblandningar och recept, ett modernt laboratorium för kvalitetskontroll av våra produkter. Dessa värden har tillsammans med personalens tekniska kunnande gjort det möjligt för oss att skapa ett omfattande produktsortiment.

 5. HÖHENRAINER DELIKATESSEN GMBH

  Tyskland

  Höhenrainer levererar kalkonkorv av 100 % rent kalkonkött. Våra näringsrika och mångsidiga produkter är fettsnåla och innehåller mycket högvärdigt protein. Vi säljer över 35 olika sorter som alla ger prov på tysk matkvalitet och vår starka familjetradition. Kvalitet och smakfullhet är våra nyckelord. Därför använder vi bara de bästa råvarorna och tillagar produkterna efter gamla, beprövade recept och tysk slakteritradition. All tillverkning sker i vår bayerska hemby. Företagsnamnet Höhenrainer kommer från byn Großhöhenrain, där firman har sitt säte. Vår grundare Georg Lechner sammanförde den bayerska korvtraditionen med det goda kalkonköttet och företaget är fortfarande i familjens ägo. Våra anställda har lång erfarenhet av yrket och säkerställer att produkterna fortsätter att hålla hög kvalitet – i dag består vårt team av ca 200 kunniga medarbetare. Vi utbildar själva inom företaget: många tidigare lärlingar har i dag ansvarsfulla tjänster i verksamheten.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. EMBUTIDOS ARÉVALO

  Spanien

  Vårt familjeföretag har lyckats upprätta en harmonisk balans mellan fäderneärvd erfarenhet och modern teknik, för att erhålla en produkt med stort stamträd som förädlar vårt arbete och vår vilja att utvecklas vidare för varje dag som går. Traditionella produkter för gommens njutning, de vanligaste produkterna (skinka, lomo, chorizo) framställda med största omsorg, noggrann uppföljning av kvaliteten på produkterna som placeras i mycket moderna torkar för att få fram en produkt av exceptionell kvalitet.

 2. PORTALCONSA

  Spanien

  PORTALCONSA satsar på typiska produkter från Galicien, som traditionell chorizo och chorizo med lök, fläsklägg, sidfläsk, cacheira (grishuvud)..., utan att för den skull glömma bort mer vanliga produkter som råbiff, korv och criollo, men naturligtvis alltid med högsta kvalitet på råvaror från regionen och yrkeskunnandet hos experter, samt en teknisk infrastruktur som inte kan annat än bidra till våra produkters excellens.

 3. CONSORZIO CALABRIA IN TAVOLA SRL

  Italien

 4. LTD ECOPRODUCT-2017

  Ukraina

 5. FUMEIROS DA GUARDA

  Portugal

 1. BUISSON

  Frankrike

 2. SALA DE DESPIECE Y EMBUTIDOS CASTRO SL

  Spanien

 1. PATRIMONIAM

  Frankrike

 2. MHD03SUCUKLARI

  Turkiet

 3. MIRTO FOOD SRLS

  Italien

 4. Q- FOOD

  Belgien

 5. CARMEN & ROSA DER SPANISCHER SUPERMARKT KÖLN

  Tyskland

 6. CHARCUTERIE ROUCH

  Frankrike

 7. BERGER MEAT WORKS

  Polen

 8. ALEKSANDRIA. DARIUSZ MOCZARSKI. RODZINNA FIRMA WEDLINIARSKA

  Polen

 1. HENRI RAFFIN

  Frankrike

 2. BÍSARO - SALSICHARIA TRADICIONAL, LDA

  Portugal

 3. ETS PIERRE OTEIZA

  Frankrike

 4. SALAISONS LABORIE FILS

  Frankrike

 5. JOVA

  Belgien

 6. FONT - SANS, S.A.

  Spanien

 7. BÔFUMEIRO, LDA

  Portugal

 8. IRURA

  Spanien

 9. PROBAR

  Portugal

 10. THIERY FREDERIC

  Belgien