• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • korv och salami

Resultat för

Korv och salami - Import och export

 1. FORATIA EUROPE OU

  Finland

  Verified by europages badge

  Vi har ett genuint globalt perspektiv och sourcar produkter från de stora produktionsområdena i Europa, Nord- och Sydamerika och Östra Asien. Våra främsta produktionsgrupper är: palmkäneolja, palmolja, rapsolja, söjabönsolja, solrosolja, blandningar, majsolja, bomullsfröolja, solrosolja med hög fettsyrehalt, fjäderfä, fläsk, nötköt, fisk, pommes frites, grönsaker, läsk och mejeriprodukter. Foratia Europe OU är ett leveransföretag inom livsmedel och oljor. Vi tillhandahåller ätbara oljor, energidrycker, läskedrycker, whiskeysorter, vinsorter och frysta produkter till över 100 länder över hela världen. Vi är främst aktiva i Europa, Afrika, Asien, Mellanöstern, Sydafrika och Karibien. Vi tillhandahåller tjänster och produkter till kunder inom följande livsmedelssektorer: Tillverkare, partihandlare, livsmedelsdistributörer och serveringslokaler. Vi är kända för att vara en pålitlig partner som tillhandahåller högkvalitativa produkter och märken. Vi tillhandahåller professionella tjänster i varje steg, till exempel paketering, kvalitetskontrollsdokumentation, logistik och kundtjänst. Alla tjänster kommer till konkurrenskraftiga priser. Foratia Europe OU är din specialist på global leverans av livsmedel och olja. Besök vår hemsida eller kontakta oss för mer information!

 2. DETRY

  Belgien

  Verified by europages badge

  Sedan 1963 erbjuder vi ett utbud delikata charkuterivaror, beryktade för deras unika smak och för våra charkmästares know-how. Från skinka till blodkorv, över pastejer och råa produkter, är det 9 stora familjer som utgör vårt sortiment som ständigt berikas med olika smaker! Önskar ni lansera vårt märke AUBEL i er handel? Köpa våra varor i parti eller förpackade under ert eget märke? Kontakta oss för att berätta om ert projekt

 3. VAN DER JEUGT BV

  Belgien

  Verified by europages badge

  Företaget VAN DER JEUGT BV, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Korv och salami. Företaget är även verksamt inom Skinkor, fjälster för livsmedelsbranschen, och Skinkor. Företagets huvudkontor finns i Lokeren, Belgien.

 4. MANUFACTURAS TABERNER

  Spanien

  Sedan 1953 tänker vi ut och skapar smakerna för var och en av våra produkter för att erbjuda sektorn för industriellt slakteri lite mer än en vanlig tjänst. Vår utvecklingsansvariga personal är utrustad med produktionslinjer som uppfyller de högsta kvalitetsnormerna för att skapa kryddblandningar och recept, ett modernt laboratorium för kvalitetskontroll av våra produkter. Dessa värden har tillsammans med personalens tekniska kunnande gjort det möjligt för oss att skapa ett omfattande produktsortiment.

 5. HÖHENRAINER DELIKATESSEN GMBH

  Tyskland

  Höhenrainer levererar kalkonkorv av 100 % rent kalkonkött. Våra näringsrika och mångsidiga produkter är fettsnåla och innehåller mycket högvärdigt protein. Vi säljer över 35 olika sorter som alla ger prov på tysk matkvalitet och vår starka familjetradition. Kvalitet och smakfullhet är våra nyckelord. Därför använder vi bara de bästa råvarorna och tillagar produkterna efter gamla, beprövade recept och tysk slakteritradition. All tillverkning sker i vår bayerska hemby. Företagsnamnet Höhenrainer kommer från byn Großhöhenrain, där firman har sitt säte. Vår grundare Georg Lechner sammanförde den bayerska korvtraditionen med det goda kalkonköttet och företaget är fortfarande i familjens ägo. Våra anställda har lång erfarenhet av yrket och säkerställer att produkterna fortsätter att hålla hög kvalitet – i dag består vårt team av ca 200 kunniga medarbetare. Vi utbildar själva inom företaget: många tidigare lärlingar har i dag ansvarsfulla tjänster i verksamheten.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. EMBUTIDOS ARÉVALO

  Spanien

  Vårt familjeföretag har lyckats upprätta en harmonisk balans mellan fäderneärvd erfarenhet och modern teknik, för att erhålla en produkt med stort stamträd som förädlar vårt arbete och vår vilja att utvecklas vidare för varje dag som går. Traditionella produkter för gommens njutning, de vanligaste produkterna (skinka, lomo, chorizo) framställda med största omsorg, noggrann uppföljning av kvaliteten på produkterna som placeras i mycket moderna torkar för att få fram en produkt av exceptionell kvalitet.

 2. PORTALCONSA

  Spanien

  PORTALCONSA satsar på typiska produkter från Galicien, som traditionell chorizo och chorizo med lök, fläsklägg, sidfläsk, cacheira (grishuvud)..., utan att för den skull glömma bort mer vanliga produkter som råbiff, korv och criollo, men naturligtvis alltid med högsta kvalitet på råvaror från regionen och yrkeskunnandet hos experter, samt en teknisk infrastruktur som inte kan annat än bidra till våra produkters excellens.

 3. GARRUDO BENITO

  Spanien

  Charkuteri- och skinkproducent Urbenade och skivade skinkor. Skuldra, filéer, charkuteriprodukter och kött av iberisk gris.

 4. LOS QUIJALES

  Spanien

  Hantverksmässig förädling, resultatet av en rik och anrik charkuteritradition från spanska Levante, företaget har gjort sina produkter till en referens i hela regionen.

 5. CONSORZIO CALABRIA IN TAVOLA SRL

  Italien

  Företaget CONSORZIO CALABRIA IN TAVOLA SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Korv och salami. Företaget är även verksamt inom parmigiano reggiano, och export skinka. Företagets huvudkontor finns i Crosia, Italien.

 1. FUMEIROS DA GUARDA

  Portugal

  Företaget FUMEIROS DA GUARDA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Korv och salami. Företaget är även verksamt inom korvstoppning, skinka, och fårostar. Företagets huvudkontor finns i Guarda, Portugal.

 2. LTD ECOPRODUCT-2017

  Ukraina

  Företaget LTD ECOPRODUCT-2017, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Korv och salami. Företaget är även verksamt inom tiilagade charkuterivaror, charkuterier, cervelatkorv, och mortadella. Företagets huvudkontor finns i Kharkov, Ukraina.

 1. MEATALY

  Italien

  Företaget MEATALY, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Charkuterivaror och skinkor. Företaget är även verksamt inom Korv och salami, italienskt charkuteri, Korv och salami, och korv. Företagets huvudkontor finns i Sant'egidio Del Monte Albino, Italien.

 2. BUISSON

  Frankrike

  Företaget BUISSON, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Ostar. Företaget är även verksamt inom Charkuterivaror och skinkor, Skinkor, Korv och salami, franska ostar, Charkuterivaror och skinkor, Skinkor, och Korv och salami. Företagets huvudkontor finns i Rungis Cedex, Frankrike.

 3. PATRIMONIAM

  Frankrike

  Företaget PATRIMONIAM, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Korv och salami. Företagets huvudkontor finns i Rillieux La Pape, Frankrike.

 4. SALA DE DESPIECE Y EMBUTIDOS CASTRO SL

  Spanien

  Företaget SALA DE DESPIECE Y EMBUTIDOS CASTRO SL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Korv och salami. Företagets huvudkontor finns i Tomelloso, Spanien.

 5. M-NOVOMAX-D PRODUCTION OF MEAT PRODUCTS

  Slovakien

  Företaget M-NOVOMAX-D PRODUCTION OF MEAT PRODUCTS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Korv och salami. Företaget är även verksamt inom färskt fläsk, och färskt oxkött. Företagets huvudkontor finns i Busince, Slovakien.

 6. MHD03SUCUKLARI

  Turkiet

  Företaget MHD03SUCUKLARI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Korv och salami. Företaget är även verksamt inom Diet- och bionäring, förkokt korv, häst-, får- och nötkött, och Diet- och bionäring. Företagets huvudkontor finns i Afyonkarahisar, Turkiet.

 7. SALAISONS LABORIE FILS

  Frankrike

  Företaget SALAISONS LABORIE FILS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Charkuterivaror och skinkor. Företaget är även verksamt inom Skinkor, Korv och salami, Patéer och pastejer, charkuteri av gris, Skinkor, Korv och salami, och Patéer och pastejer. Företagets huvudkontor finns i Parlan, Frankrike.

 8. JAMONES JIERRITO ALEJO

  Spanien

  Företaget JAMONES JIERRITO ALEJO, som är verksamt inom sektorn för Skinkor. Företaget är även verksamt inom Korv och salami, färgpaletter, Chorizos, Korv och salami, och fläsk. Företagets huvudkontor finns i Jerez De Los Caballeros-Badajoz, Spanien.

 1. D'ARGIFRAL

  Belgien

  Företaget D'ARGIFRAL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kött och charkuterivaror. Företaget är även verksamt inom Korv och salami, Korv och salami, och charkuteri av gris. Företagets huvudkontor finns i Chaineux, Belgien.

 2. BERGER MEAT WORKS

  Polen

  Företaget BERGER MEAT WORKS, som är verksamt inom sektorn för Korv och salami. Företaget är även verksamt inom charkuteri, och kött. Företagets huvudkontor finns i Rydułtowy, Polen.

 3. SANPAREIL

  Belgien

  Företaget SANPAREIL, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Kött- och korvkonserver. Företaget är även verksamt inom Färskt kött och fjäderfä, Charkuterivaror och skinkor, Korv och salami, Färskt kött och fjäderfä, Charkuterivaror och skinkor, och Korv och salami. Företagets huvudkontor finns i Kapelle-Op-Den-Bos, Belgien.

 4. ETS PIERRE OTEIZA

  Frankrike

  Företaget ETS PIERRE OTEIZA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Livsmedel - Import/Export. Företaget är även verksamt inom Korv och salami, Charkuterivaror och skinkor, Ostar, Korv och salami, Charkuterivaror och skinkor, gås- anklever, och Ostar. Företagets huvudkontor finns i Les Aldudes, Frankrike.

 5. Q- FOOD

  Belgien

  Företaget Q- FOOD, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Korv och salami. Företaget är även verksamt inom kött, kött i parti, vegetariska förrätter, och försörjningar. Företagets huvudkontor finns i Lokeren, Belgien.

 6. MIRTO FOOD SRLS

  Italien

  Företaget MIRTO FOOD SRLS, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Korv och salami. Företaget är även verksamt inom ost och mejeriprodukter, charkuteri, stark korv, och stark pimiento. Företagets huvudkontor finns i Crosia, Italien.

 7. JSC BREST MEAT PACKING PLANT

  Vitryssland

  Företaget JSC BREST MEAT PACKING PLANT, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Korv och salami. Företaget är även verksamt inom Nötkött, Griskött, Skinkor, allmän handel med kött och köttprodukter, Nötkött, Griskött, och Skinkor. Företagets huvudkontor finns i Brest, Vitryssland.

 8. VERY GOURMAND EPICERIE FRANCAISE

  Portugal

  Företaget VERY GOURMAND EPICERIE FRANCAISE, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Ostar. Företaget är även verksamt inom Korv och salami, och Korv och salami. Företagets huvudkontor finns i Lisbonne, Portugal.

 9. COCK'S VLEESWAREN

  Belgien

  Företaget COCK'S VLEESWAREN, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Charkuterivaror och skinkor. Företaget är även verksamt inom Korv och salami, Korv och salami, färsk färdiglagad mat, lasagne, och vol-au-vent. Företagets huvudkontor finns i Sint-Niklaas, Belgien.

 10. HENRI RAFFIN

  Frankrike

  Företaget HENRI RAFFIN, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Charkuterivaror och skinkor. Företaget är även verksamt inom Korv och salami, korv, torkad skinka, korvar, och Korv och salami. Företagets huvudkontor finns i LA ROCHETTE, Frankrike.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis