• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • korgliftar

Resultat för

Korgliftar - Import och export

 1. KRAUSE-WERK GMBH & CO KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  KRAUSE-fabriken i Alsfeld/Hessen grundades år 1900 och har alltså mer än 100 års tradition av att tillverka olika steg- och ställningsanordningar. Idag har detta dynamiska företag vuxit till en internationellt verksam koncern. Ytterligare produktions- och driftsanläggningar har de senaste åren uppförts i Polen, Ungern, Ryssland och Schweiz. Våra produkter sätter standarden vad gäller funktion, säkerhet och användarvänlighet. Vi sätter högt värde på praktiska innovationer – KRAUSE står för kvalitet. Vi genomför noggranna kvalitets- och säkerhetskontroller i vårt eget laboratorium. Material- och TÜV-testning av våra produkter är en självklarhet.

 2. WILLECKE HEBE- UND FÖRDERGERÄTE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget WILLECKE HEBE- UND FÖRDERGERÄTE GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Korgliftar. Företagets huvudkontor finns i Hattingen, Tyskland.

 3. GABELSTAPLER FINGER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget GABELSTAPLER FINGER GMBH, är ett Agent/ Representant, som är verksamt inom sektorn för Korgliftar. Företagets huvudkontor finns i Wermelskirchen, Tyskland.

 4. BELATT LAGERTECHNIK E.K. BETRIEBS + LAGERBEDARF, TRANSPORTTECHNIK INH. BERND WELTICKE

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget BELATT LAGERTECHNIK E.K. BETRIEBS + LAGERBEDARF, TRANSPORTTECHNIK INH. BERND WELTICKE, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Korgliftar. Företagets huvudkontor finns i Düdinghausen, Tyskland.

 5. WEMATIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget WEMATIK GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Korgliftar. Företaget är även verksamt inom Elgeneratorer, Byggnads- och vägmaskiner, domkrafter för bil, hjullastare, minigrävskopor, teleskoplastare, generatorer, Elgeneratorer, och Byggnads- och vägmaskiner. Företagets huvudkontor finns i Nordhorn, Tyskland.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. LOCA-GRUE

  Belgien

  Verified by europages badge

  Företaget LOCA-GRUE, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Uthyrning av industriutrustning. Företaget är även verksamt inom Lyftkranar och portalkranar, Korgliftar, Bärgningsbilar, Varuhissar, Lyftkranar och portalkranar, Korgliftar, kran, uthyrning kran, och Bärgningsbilar. Företagets huvudkontor finns i Waterloo, Belgien.

 2. WEISEL GABELSTAPLER + TRANSPORTE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget WEISEL GABELSTAPLER + TRANSPORTE GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Lyftvagnar. Företaget är även verksamt inom Korgliftar, Mobilkranar, transporter i specialkonvojer, uthyrning av lyftplattformar, Korgliftar, logistik, och Specialtransporter. Företagets huvudkontor finns i Gau-Algesheim, Tyskland.

 3. GORACON SYSTEMTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Sedan 2002 erbjuder vi innovativa och tillförlitliga lösningar inom höghöjdsanpassning och lyftteknik på områdena HIGH ACCESS och GORACON OBJECT, men även inredningskoncept för idrottsanläggningar, kongresscenter, universitet och plenisalar. I vår globala leverantörskedja tar vi oss dagligen an utmaningar på marknader runt om i världen. Våra kunder drar nytta av måttanpassade lösningar baserade på expertis och flera års erfarenhet. Trots produkternas mångsidighet har de alla något gemensamt: kvalitet, säkerhet och ett förmånligt pris. Vårt företag utmärker sig med en familjär atmosfär på arbetsplatsen och avsaknaden av hierarki. Medarbetare och ledning arbetar tillsammans. Långvariga partnerskap med våra kunder, baserat på kundnöjdheten samt kvaliteten och hållbarheten på produkter och tjänster är vad som ligger oss varmast om hjärtat.

 4. ASMUS GMBH

  Tyskland

  Asmus GmbH är ett medelstort företag som sysslar med utveckling, uthyrning, försäljning och service av vajerstyrda lyftanordningar och arbetsplattformar. Andra fokus för verksamheten i vårt företag är tillträdessystem för rotorbladsservice och specialkonstruktioner för installation av hissystem utan behov av byggnadsställning. Asmus tillträdessystem levereras över hela världen och går inom EU enkelt att hyra med fullservice. Eventuell uthyrning utanför EU avgörs från fall till fall och beror på den gällande tullagstiftningen samt import- och exportreglerna för det aktuella landet utanför EU. Asmus tillträdessystem är TÜV- eller typgodkända enligt EN1808 och kan anpassas maximalt genom specialkonstruktion och individuell tillverkning. Våra certifierade instruktörer ger produktträning och utbildning i handhavandet av arbetsplattformarna ute på fältet eller på vårt företags huvudkontor. Hos oss gäller fortfarande Made in Germany!

 5. KRÄMER GMBH

  Tyskland

  Konstruktion, tillverkning och montering av gångbrosystem av aluminium, stegplattformar, trappor, räcken, trappstegar av trä. Specialkonstruktioner av aluminium, i industriutförande. Samarbetet med KRÄMER ska framför allt vara en sak: friktionsfritt. Från konstruktion – på begäran gör vi även uppmätning på plats – via tillverkning och fram till slutmontering: Våra kunder kan lita på att vi avlastar dem och behärskar hela projekteringen. Kostnadsmedvetet, planenligt, exakt. Tidsödande och nervpåfrestande efterarbete? Inte med KRÄMER. Vår robusta, ergonomiska och optiskt tilltalande måttillverkning av både små och mer avancerade större projekt uppfyller våra kunders krav. Det spelar ingen roll om du så är 5, 15 eller 25 meter upp i luften – på gångbryggorna och arbetsplattformarna från KRÄMER kan du röra dig och arbeta lika säkert som om du vore nere på marken.

 1. BAUER GMBH

  Tyskland

  BAUER GmbH utvecklar, tillverkar och säljer påbyggnadsutrustning för stapeltruckar, miljöskyddsutrustning samt material- och avfallsbehållare. BAUER GmbH startade 1966 och är idag ett av de ledande företagen i Europa i sin bransch. Företaget har sedan 1993 ett kvalitetsstyrningssystem som är certifierat enligt DIN EN ISO 9001 och garanterar därmed en hög och tillförlitlig kvalitet ”made by BAUER”. All tillverkning sker i de egna fabrikerna i Südlohn och Halberstadt där BAUER-koncernen sysselsätter mer än 300 anställda.

 2. RP HANDELS UND SERVICE GMBH

  Österrike

  ALL UTRUSTNING SOM BEHÖVS TILL ER BILVERKSTAD. Bilbranschen förändras i rasande takt och ställer krav på bilverkstäder att ha modern utrustning med den senaste tekniken. Vi på RP-TOOLS Werkstatt-Technik följer utvecklingen och har alltid koll på det senaste så att vi kan erbjuda innovativa produkter till er verkstad. Våra tjänster för verkstäder sträcker sig från individuell rådgivning till komplett verkstadsplanering och leverans och montering av verkstadsutrustning över hela Europa. Vi har specialiserat oss på bilverkstadsutrustning av alla de slag de senaste 16 åren i Europa (främst i Österrike, Tyskland och Schweiz) och har många nöjda kunder. Vi är ett österrikiskt familjeföretag där innovation, originalitet, en hög produktkvalitet samt kundnöjdhet ligger oss varmt om hjärtat. Vi har ett brett sortiment med produkter för bilverkstäder: alltifrån verkstadsutrustning till verkstadsvagnar, maskiner, enheter, förbrukningsmaterial, tillbehör och reservdelar – hos oss hittar ni allt ni behöver till er verkstad på ett och samma ställe.

 1. THOMAS KRANEN

  Belgien

  Sedan 1986 har Thomas Hoogwerkers erbjuder ett stort sortiment av kvalitetsliftar för olika sektorer, som exporteras världen över. Våra liftar är särskilt robusta, säkra och lätta att manövrera. Vi kan särskilja 4 kategorier: bogserbara liftar med korg, lastbilsmonterade liftar med korg, dragbilsmonterade liftar med korg och bomliftar med korg. Arbetshöjder mellan 13 och 32 meter. Ni är välkomna att kontakta oss om ni är intresserade.

 2. GILTEC GMBH

  Tyskland

  Företaget GILTEC GMBH, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Korgliftar. Företagets huvudkontor finns i Singen, Tyskland.

 3. WEILAND HEBETECHNIK GMBH

  Tyskland

  Företaget WEILAND HEBETECHNIK GMBH, är ett Agent/ Representant, som är verksamt inom sektorn för Korgliftar. Företagets huvudkontor finns i Lampertheim, Tyskland.

 4. ALBERT WASMER GMBH

  Tyskland

  Företaget ALBERT WASMER GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Korgliftar. Företagets huvudkontor finns i Karlsruhe, Tyskland.

 5. FBA SERVICE

  Tyskland

  Företaget FBA SERVICE, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Korgliftar. Företagets huvudkontor finns i Waltrop, Tyskland.

 6. ARBEITSBÜHNEN DRUMANN

  Tyskland

  Företaget ARBEITSBÜHNEN DRUMANN, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Korgliftar. Företagets huvudkontor finns i Dortmund, Tyskland.

 7. ARBEITSBÜHNENVERMIETUNG BERTEIT

  Tyskland

  Företaget ARBEITSBÜHNENVERMIETUNG BERTEIT, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Korgliftar. Företagets huvudkontor finns i Herne, Tyskland.

 8. AUTOKRANVERMIETUNG BOLAY GMBH

  Tyskland

  Företaget AUTOKRANVERMIETUNG BOLAY GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Korgliftar. Företagets huvudkontor finns i Leonberg, Tyskland.

 1. HUNDRUP ARBEITSBÜHNEN-VERMIETUNG GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget HUNDRUP ARBEITSBÜHNEN-VERMIETUNG GMBH & CO. KG, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Korgliftar. Företagets huvudkontor finns i Waltrop, Tyskland.

 2. EKM EINKAUF-KATALOG-MARKETING VERSANDHANDELS UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT)

  Tyskland

  Företaget EKM EINKAUF-KATALOG-MARKETING VERSANDHANDELS UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT), är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Korgliftar. Företagets huvudkontor finns i Rotenburg (wümme), Tyskland.

 3. WEP-WEISSHAUPT GMBH

  Tyskland

  Företaget WEP-WEISSHAUPT GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Varuhissar. Företaget är även verksamt inom Korgliftar, Lyftanordningar, Hissar, varuhissar, rulltrappor, Korgliftar, Lyftanordningar, Hissar, varuhissar, rulltrappor, och lyftbord. Företagets huvudkontor finns i Aachen, Tyskland.

 4. OSPINA ALQUILER

  Spanien

  Företaget OSPINA ALQUILER, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Bärgningsbilar. Företaget är även verksamt inom Korgliftar, och Korgliftar. Företagets huvudkontor finns i Barcelona, Spanien.

 5. GEBR. KÄUFER GMBH BEFAHRTECHNIK

  Tyskland

  Företaget GEBR. KÄUFER GMBH BEFAHRTECHNIK, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Korgliftar. Företagets huvudkontor finns i Hückeswagen, Tyskland.

 6. AEROLIFT

  Frankrike

  Företaget AEROLIFT, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Uthyrning av industriutrustning. Företaget är även verksamt inom Korgliftar, Korgliftar, uthyrning av skylift med stödfötter, uthyrning av lastbil med varuhiss, och uthyrning industrifordon. Företagets huvudkontor finns i Allonne, Frankrike.

 7. ZIEGLER GABELSTAPLER GMBH

  Tyskland

  Företaget ZIEGLER GABELSTAPLER GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Korgliftar. Företagets huvudkontor finns i Augsburg (gvz), Tyskland.

 8. AMS ARBEITSBÜHNEN- UND MASCHINEN-SERVICE GMBH

  Tyskland

  Företaget AMS ARBEITSBÜHNEN- UND MASCHINEN-SERVICE GMBH, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Korgliftar. Företagets huvudkontor finns i Hoppegarten, Tyskland.

 9. CONTROLE ELEVATION

  Frankrike

  Företaget CONTROLE ELEVATION, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Tekniskt industriellt underhåll. Företaget är även verksamt inom Korgliftar, och Korgliftar. Företagets huvudkontor finns i Bordeaux, Frankrike.

 10. GERALD HACKENBERG

  Tyskland

  Företaget GERALD HACKENBERG, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Korgliftar. Företagets huvudkontor finns i Erdmannhausen, Tyskland.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis