• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • konstgjuteri

Resultat för

Konstgjuteri - Import och export

 1. INOXYDA SA

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Inoxyda jobbar med sandgjutning av tekniska delar i storformat (5m x 5m – 50 ton) med anti-korrosionslegeringar: aluminiumbrons eller brons. Inoxyda tillverkar både vanliga legeringar och specifika aluminiumsbronslegeringar: Inoxyda 53H / 3P: gjutna delar, Inoxyda 53 AMA: omagnetisk Inoxyda 154: förhöjd resistens. Inoxydas erfarenhet inom storformatsdelar gör att de kan tillverka alla tekniska delar för kranar, pumpar och turbiner

 2. SRI - SAINT-REMY INDUSTRIE

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Gjuteriet SRI, som ligger i Commentry, tillverkar sandgjutna delar för alla användningsområden i ren koppar, härdad koppar, aluminiumbrons, tennbrons, blybrons och HH mässing. Saint Rémy Industrie (SRI) har en bearbetningsverkstad som ständigt utvecklas. Vi levererar helt färdiga och kontrollerade produkter. Tack vare detta behöver våra kunder bara en samtalspartner för varje artikel

 3. COMERCIAL DE FUNDICIONES GALIPORT

  Spanien

  Comercial de Fundiciones Galiport S.L.U. som arbetar med hantverksmässig tillverkning av delar i exklusiv design. Det rör sig om produkter som tillverkas av gjutna material såsom järn, aluminium, brons, silver, guld och harts. Produkterna har elegant finish och kan kundanpassas.

 4. FOND-REC SNC DI RECULIANI A. E C.

  Italien

  Fond-Rec är ett konstgjuteri som tillverkar komponenter för armaturer av mässing. Vi erbjuder idag en kollektion som kännetecknas av klassisk och modern design med ett avundsvärt gott förhållande mellan pris och kvalitet. Utöver tillverkningen av komponenter till konstnärliga takkronor av mässing kan Fond-Rec erbjuda måttbeställda formpressande artiklar av mässing för lödning (lödtänger och skaltänger), ventiler för vatten och gas och självstartande pumpar.

 5. ANDREW WEBB

  Förenade kungariket

  Företaget ANDREW WEBB, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Konstgjuteri. Företaget är även verksamt inom Skulpturer, Smidesjärn - konstnärligt, bearbetning av metall, Skulpturer, och Smidesjärn - konstnärligt. Företagets huvudkontor finns i West Sussex, Förenade kungariket.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. CASTING HOUSE

  Belgien

  Företaget CASTING HOUSE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Konstgjuteri. Företaget är även verksamt inom Gjutjärn - Produkter, Antikvariat och antika föremål, Lås, hänglås och nycklar, Gjutjärn - Produkter, Antikvariat och antika föremål, Lås, hänglås och nycklar, och mikrogjutning med cire perdue. Företagets huvudkontor finns i Bruxelles, Belgien.

 2. FUNDIRMETAL AMANDO SL

  Spanien

  Företaget FUNDIRMETAL AMANDO SL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Konstgjuteri. Företaget är även verksamt inom gjutgods, Formning, bronsskulptur, och stadsinredning. Företagets huvudkontor finns i Alcantarilla-Murcia, Spanien.

 3. LLC FOUNDRY FACTORY SYMBOL

  Ukraina

  Företaget LLC FOUNDRY FACTORY SYMBOL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Spiraltrappor. Företaget är även verksamt inom konstgjuteri, grillning, och träkoleldade utegrillar. Företagets huvudkontor finns i Kyiv, Ukraina.

 4. URBAN CASTING

  Turkiet

  Företaget URBAN CASTING, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Konstgjuteri. Företaget är även verksamt inom Gjutjärn - Produkter, Gjutjärn - Produkter, manhål, och natursten. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 5. KURAL DÖKÜM

  Turkiet

  Företaget KURAL DÖKÜM, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Konstgjuteri. Företaget är även verksamt inom utomhusmöbler av metall, belysningsanordningar för utomhusbruk och trädgård, anläggning av parker, trädgårdar och terrasser, och trädgårdsfontäner. Företagets huvudkontor finns i Bursa, Turkiet.

 1. ATELIER D'ART ERIC KLEIN

  Frankrike

  Företaget ATELIER D'ART ERIC KLEIN, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Konstgjuteri. Företagets huvudkontor finns i Nieulle Sur Seudre, Frankrike.

 2. MASSARD

  Luxemburg

  Företaget MASSARD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Konstgjuteri. Företaget är även verksamt inom Järn-/stålindustri och metallurgi - Maskiner och anläggningar, Gjutjärn - Produkter, Järn-/stålindustri och metallurgi - Maskiner och anläggningar, rostfria lås, metallkonstruktioner, och Gjutjärn - Produkter. Företagets huvudkontor finns i Kayl, Luxemburg.

 1. FONDERIE D'ART PHILIPPE MACHERET

  Frankrike

  Företaget FONDERIE D'ART PHILIPPE MACHERET, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gjutjärn - Produkter. Företaget är även verksamt inom Konstgjuteri, Konstgjuteri, Livarna brona, och dekorationer. Företagets huvudkontor finns i Montfort-Le-Gesnois, Frankrike.

 2. ART CASTING

  Belgien

  Företaget ART CASTING, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Presentartiklar - företag. Företaget är även verksamt inom Gjuterier koppar, brons, mässing, Gjuterier koppar, brons, mässing, medaljer, byster, och konstgjuteri. Företagets huvudkontor finns i Oudenaarde, Belgien.

 3. FONDERIE VINCENT

  Frankrike

  Företaget FONDERIE VINCENT, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gjutjärn - Produkter. Företaget är även verksamt inom Obearbetade och specialgjutjärn, Konstgjuteri, Obearbetade och specialgjutjärn, Metallbearbetning, och Konstgjuteri. Företagets huvudkontor finns i Brignais, Frankrike.

 4. FONDERIE DE BRONZE LAURAGAISE

  Frankrike

  Företaget FONDERIE DE BRONZE LAURAGAISE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gjutjärn - Produkter. Företaget är även verksamt inom Konstgjuteri, Konstgjuteri, Livarna brona, möbeltillverkning, och bronsskulptur. Företagets huvudkontor finns i Blan, Frankrike.

 5. FONDERIE DE BRONZE ET ART LAMBERT

  Frankrike

  Företaget FONDERIE DE BRONZE ET ART LAMBERT, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gjutjärn - Produkter. Företaget är även verksamt inom Konstgjuteri, Livarna brona, Konstgjuteri, och liti deli. Företagets huvudkontor finns i Luxeuil-Les-Bains, Frankrike.

 6. SOCIETE NOUVELLE FODOR

  Frankrike

  Företaget SOCIETE NOUVELLE FODOR, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gjutjärn - Produkter. Företaget är även verksamt inom Konstgjuteri, Konstgjuteri, och konstlås art deco-stil. Företagets huvudkontor finns i Port-Sur-Saone, Frankrike.

 7. FONDERIE RENOUARD

  Frankrike

  Företaget FONDERIE RENOUARD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Obearbetade och specialgjutjärn. Företaget är även verksamt inom Konstgjuteri, Gjuterier, special- och kvalitetsstål, Konstgjuteri, precisionsgjuteri, Gjuterier, special- och kvalitetsstål, och konstnärliga föremål och prydnadsföremål av gjutgods. Företagets huvudkontor finns i Heric, Frankrike.

 8. ART & TECHNIQUE SPRL

  Belgien

  Företaget ART & TECHNIQUE SPRL, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Gjutjärn - Produkter. Företaget är även verksamt inom Konstgjuteri, Konstgjuteri, konstnärliga reproduktioner, reproduktion av teckningar, och konstnärliga reproduktioner. Företagets huvudkontor finns i Bruxelles, Belgien.

 1. KUNSTGIESSEREI CHRISTOPH PASCH

  Tyskland

  Företaget KUNSTGIESSEREI CHRISTOPH PASCH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Marmor och naturliga stenar. Företaget är även verksamt inom Stål, Obearbetade och specialgjutjärn, Brons och legeringar, Konstgjuteri, Stål, Obearbetade och specialgjutjärn, Brons och legeringar, och Konstgjuteri. Företagets huvudkontor finns i Kempen, Tyskland.

 2. P.W. AL-POL

  Polen

  Företaget P.W. AL-POL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Konstgjuteri. Företaget är även verksamt inom Dekoration av trädgårdar, lampor, NE-metallsandgjutning, Dekoration av trädgårdar, och gjutning av legeringar. Företagets huvudkontor finns i Bydgoszcz, Polen.

 3. FONDERIE EMILE GODARD

  Frankrike

  Företaget FONDERIE EMILE GODARD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Konstgjuteri. Företaget är även verksamt inom Medaljer och troféer, mindre restaureringsarbeten, tillverkare av statyer och skulpturer, och Medaljer och troféer. Företagets huvudkontor finns i Bagneux, Frankrike.

 4. BRONCES FERNANDO EGEA MUÑOZ

  Spanien

  Företaget BRONCES FERNANDO EGEA MUÑOZ, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Konstgjuteri. Företaget är även verksamt inom Gängskärning av stål och andra metaller, och brännare för köksbruk. Företagets huvudkontor finns i Lucena, Spanien.

 5. KUNSTGIESSEREI STRASSACKER GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget KUNSTGIESSEREI STRASSACKER GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Konstgjuteri. Företaget är även verksamt inom Koppar, aluminium, Koppar, och heliga föremål. Företagets huvudkontor finns i Süssen, Tyskland.

 6. MBU METAL

  Turkiet

  Företaget MBU METAL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Konstgjuteri. Företagets huvudkontor finns i Sanliurfa, Turkiet.

 7. WB WHITE FOUNDRY

  Förenade kungariket

  Företaget WB WHITE FOUNDRY, som är verksamt inom sektorn för Gjutjärn - Produkter. Företaget är även verksamt inom Konstgjuteri, Specialgjutjärn, Obearbetade och specialgjutjärn, Rör och rörsystem i gjutjärn, Konstgjuteri, Specialgjutjärn, Obearbetade och specialgjutjärn, och Rör och rörsystem i gjutjärn. Företagets huvudkontor finns i Brighouse, Förenade kungariket.

 8. FUNDICIÓN HERMANOS OLIVA

  Spanien

  Företaget FUNDICIÓN HERMANOS OLIVA, som är verksamt inom sektorn för Konstgjuteri. Företaget är även verksamt inom Aluminiumgjuterier, Aluminiumgjuterier, gjutningar cire perdue, koppar, och brons. Företagets huvudkontor finns i San Ginés-Alcantarilla-Murcia, Spanien.

 9. PERINCIOLI ALESSANDRO & FIGLIO

  Italien

  Företaget PERINCIOLI ALESSANDRO & FIGLIO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Klockor - Gjuterier. Företaget är även verksamt inom Konstgjuteri, Smidesjärn - konstnärligt, Konstgjuteri, och Smidesjärn - konstnärligt. Företagets huvudkontor finns i Quarona, Italien.

 10. LORENZI F.LLI S.R.L.

  Italien

  Företaget LORENZI F.LLI S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Smidesjärn - konstnärligt. Företaget är även verksamt inom Klockor - Gjuterier, Konstgjuteri, Klockor - Gjuterier, och Konstgjuteri. Företagets huvudkontor finns i Isorella, Italien.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis