• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • konstgjorda växter

Resultat för

Konstgjorda växter - Import och export

 1. HYDRO-PROFI-LINE® BY GKR GERMANY

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Utveckling, produktion och försäljning av Hydro Profi Line®-växtinredningssystem för hållbar och funktionell växtinredning på tätade ytor, ytor utan jord och inomhus. Fördelarna med Hydro Profi Line®-växtsystemen: • Hållbar reducering av vattenförbrukningen för planteringar med upp till 80 %.• Unikt rotvegetationsutrymme med luft och vatten för perfekt luftning av rötterna.• Inga rotklumpar eller ruttnande rötter i botten av krukan eftersom inget fyllnadsmaterial krävs runt planteringskrukan.• Stor vattenreserv, eftersom det inte finns någon förskjutning av växtsubstrat.• Unikt Quick Change System för snabb och enkel omplantering• Passar alla plantor i jord och hydrokultur• Passar både på kontor och större ytor• Vattnas alltid och endast när det behövs – Det går i princip inte att vattna för mycket

 2. SAS ELEMENT VEGETAL

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget SAS ELEMENT VEGETAL, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Konstgjorda växter. Företaget är även verksamt inom Stabiliserade vegetabilier, Konstgjorda blommor, Stabiliserade vegetabilier, Konstgjorda träd, och konstgjord bambu. Företagets huvudkontor finns i Combaillaux, Frankrike.

 3. BELLA PLANTA KUNSTPFLANZEN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget BELLA PLANTA KUNSTPFLANZEN GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Konstgjorda växter. Företagets huvudkontor finns i Jüchen, Tyskland.

 4. UDO FRANZEN / MEDITERRANER BAUSTOFFSERVICE UND HANDELSAGENTUR

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget UDO FRANZEN / MEDITERRANER BAUSTOFFSERVICE UND HANDELSAGENTUR, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Konstgjorda växter. Företagets huvudkontor finns i Westerstede, Tyskland.

 5. GKR GERMANY GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget GKR GERMANY GMBH, är ett Agent/ Representant, som är verksamt inom sektorn för Konstgjorda växter. Företagets huvudkontor finns i München, Tyskland.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. LANDSCAPEABC DI CANNONE FRANCESCO

  Italien

  Företaget LANDSCAPEABC DI CANNONE FRANCESCO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Stabiliserade vegetabilier. Företaget är även verksamt inom Konstgjorda växter, och Konstgjorda växter. Företagets huvudkontor finns i Andria, Italien.

 2. CARLO CIVERA GIARDINI VERTICALI ARTIFICIALI, PIANTE E FIORI ARTIFICIALI, QUADRI DI LICHENI (MOSS)

  Italien

  Företaget CARLO CIVERA GIARDINI VERTICALI ARTIFICIALI, PIANTE E FIORI ARTIFICIALI, QUADRI DI LICHENI (MOSS), är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Konstgjorda växter. Företaget är även verksamt inom Konstgjorda blommor. Företagets huvudkontor finns i Brescia, Italien.

 3. COOLPLANT BV

  Nederländerna

  Företaget COOLPLANT BV, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Konstgjorda växter. Företagets huvudkontor finns i Joure, Nederländerna.

 4. BIFORES

  Vitryssland

  Företaget BIFORES, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Konstgjorda växter. Företaget är även verksamt inom artificiell julgran. Företagets huvudkontor finns i Dzerzhinsk, Vitryssland.

 5. OASIS DECOR, C.B.

  Spanien

  Företaget OASIS DECOR, C.B., är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Konstgjorda blommor, växter och frukt. Företaget är även verksamt inom Konstgjorda blommor, konstgjorda växter, och konstgjord bambu. Företagets huvudkontor finns i Benidorm, Spanien.

 1. ARTIPLANTES - PLANTES ARTIFICIELLES

  Frankrike

  Företaget ARTIPLANTES - PLANTES ARTIFICIELLES, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Konstgjorda växter. Företaget är även verksamt inom Konstgjorda blommor, Konstgjorda träd, och konstgjord bambu. Företagets huvudkontor finns i Cormelles-Le-Royal, Frankrike.

 2. KVAZAR LTD

  Ukraina

  Företaget KVAZAR LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Konstgjorda växter. Företaget är även verksamt inom artificiell julgran, och julpynt. Företagets huvudkontor finns i Gorodok, Ukraina.

 1. EDOFLOR NEWCO S.L.U

  Spanien

  Företaget EDOFLOR NEWCO S.L.U, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Konstgjorda växter. Företagets huvudkontor finns i Molins De Rei, Spanien.

 2. BLUMENTHAL JARDINAGE & HYDROCULTURE

  Luxemburg

  Företaget BLUMENTHAL JARDINAGE & HYDROCULTURE, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Trädgårdsskötsel, grönsaksland och blommor - Utrustning och förnödenheter. Företaget är även verksamt inom Utrustning och leverantörer för bevattningssystem, Konstgjorda växter, Grävning - Arbeten, Utrustning och leverantörer för bevattningssystem, Konstgjorda växter, och Grävning - Arbeten. Företagets huvudkontor finns i Hivange, Luxemburg.

 3. CASHPO DESIGN

  Tyskland

  Företaget CASHPO DESIGN, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Krukväxter. Företaget är även verksamt inom Konstgjorda växter, blomlådor, och Konstgjorda växter. Företagets huvudkontor finns i Königs Wusterhausen, Tyskland.

 4. RENQIU TIANMAI IMPORT AND EXPORT TRADING CO.,LTD

  Kina

  Företaget RENQIU TIANMAI IMPORT AND EXPORT TRADING CO.,LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Konstgjorda växter. Företaget är även verksamt inom tätningar mot korsdrag, och golv i pvc. Företagets huvudkontor finns i Renqiu, Kina.

 5. ARTI FLEUR DECO

  Belgien

  Företaget ARTI FLEUR DECO, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Blomsterodling. Företaget är även verksamt inom Växter, Konstgjorda växter, blomkransar, Växter, Konstgjorda växter, och Blomsterkompositioner. Företagets huvudkontor finns i Oostende, Belgien.

 6. MT-RENT

  Belgien

  Företaget MT-RENT, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Tryckluftsöverdrag, tält och draperier. Företaget är även verksamt inom uthyrning av tält, och konstgjorda växter. Företagets huvudkontor finns i Aarschot, Belgien.

 7. FLOWERS & PLANTS CO.

  Förenade kungariket

  Företaget FLOWERS & PLANTS CO., är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Utrustning och leverantörer för blomsterhandlare. Företaget är även verksamt inom blomsterdekorationer, uppträdanden för bröllop, och konstgjorda växter. Företagets huvudkontor finns i Kensington-London, Förenade kungariket.

 8. KUNSTPALM.NL

  Nederländerna

  Företaget KUNSTPALM.NL, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Konstgjorda blommor, växter och frukt. Företaget är även verksamt inom konstgjorda blommor och växter, och konstgjorda växter. Företagets huvudkontor finns i Lage Mierde, Nederländerna.

 1. MAXIFLEUR KUNSTPFLANZEN

  Nederländerna

  Företaget MAXIFLEUR KUNSTPFLANZEN, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Konstgjorda växter. Företaget är även verksamt inom artificiella växter, och dekorationer. Företagets huvudkontor finns i Aalsmeer, Nederländerna.

 2. DAMLA ÇIÇEKÇILIK

  Turkiet

  Företaget DAMLA ÇIÇEKÇILIK, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Konstgjorda växter. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 3. EASYPLANTS KUNSTPLANTEN

  Nederländerna

  Företaget EASYPLANTS KUNSTPLANTEN, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Konstgjorda växter. Företagets huvudkontor finns i Ossendrecht, Nederländerna.

 4. GUANGZHOU AOJIAN SPORTS & LEISURE FACILITIES CO., LTD.

  Kina

  Företaget GUANGZHOU AOJIAN SPORTS & LEISURE FACILITIES CO., LTD., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Konstgjorda växter. Företagets huvudkontor finns i Guangzhou, Kina.

 5. CMDECO

  Frankrike

  Företaget CMDECO, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Konstgjorda växter. Företaget är även verksamt inom blomlådor i plast, och konstgjorda blommor och växter. Företagets huvudkontor finns i Nice, Frankrike.

 6. ZARUBA DISPLAYS AG

  Schweiz

  Företaget ZARUBA DISPLAYS AG, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Konstgjorda växter. Företagets huvudkontor finns i Oberbüren, Schweiz.

 7. ESTHER DECOSTER

  Nederländerna

  Företaget ESTHER DECOSTER, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Konstgjorda växter. Företagets huvudkontor finns i Ter Aar, Nederländerna.

 8. BETH'S DELUXE FLOWERS, S.R.O.

  Tjeckiska republiken

  Företaget BETH'S DELUXE FLOWERS, S.R.O., är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Blomsterarrangemang. Företaget är även verksamt inom Blommor, Snittblommor, Konstgjorda växter, Fester och ceremonier - Produkter, Blommor, Snittblommor, Konstgjorda växter, och Fester och ceremonier - Produkter. Företagets huvudkontor finns i Praha, Tjeckiska republiken.

 9. PLASTPRODUCT LLC

  Ukraina

  Företaget PLASTPRODUCT LLC, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Konstgjorda växter. Företagets huvudkontor finns i Nagirna 1a, Ukraina.

 10. LEOPOLDFLORA

  Nederländerna

  Företaget LEOPOLDFLORA, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Konstgjorda växter. Företagets huvudkontor finns i Meteren, Nederländerna.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis