• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • konserveringsmedel för livsmedel

Resultat för

Konserveringsmedel för livsmedel - Import och export

 1. NEUPERT INGREDIENTS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Neupert Ingredients bedriver internationell handel med vegetabiliska råvaror, tillsatsmedel och specialiteter. Sedan många år levererar vi råvaror till livsmedels-, kosmetika-, läkemedels- och foderindustrin, där de förädlas till en mängd kända produkter. Våra kunder ställer höga krav på kvalitet och förhållandet mellan pris och prestanda. Till vår produktportfölj hör förtjocknings-, binde- och geleringsmedel, antioxidationsmedel, funktionella proteiner, superfoods, mjölkpulverprodukter, aminosyror, psyllium, syrareglerande medel, lecitin, sötningsmedel och stärkelsederivat, mikroalger, extrakt och olika specialprodukter. Tack vare vår långa erfarenhet av råvaror kan vi analysera den internationella marknaden löpande och informera våra kunder om trender beträffande prisutvecklingen och ge köprekommendationer.

 2. ALPHANOSOS

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Alphanosos använder sina egna AI-algoritmer för att upptäcka, utveckla och marknadsföra aktiva produkter och produkter baserade på extrakt av icke-farmaceutiska blandningar, i synnerhet botaniska sådana. Dessa aktiva blandningar, varav vissa redan patenterats i 15 länder för deras antimikrobiella egenskaper, är avsedda för djurhygien, hudkosmetika, livsmedelskonservering och kosmetika, och på längre sikt för funktionella livsmedel och behandling av sjukdomar. Företaget startade sin FoU 2015 och är idag ett försäljningsföretag som i första hand verkar via återförsäljare för sina produkter och via industri- och handelskoncerner för licensiering och nya FoU-projekt. Alphanosos använder för närvarande sina patenterade tillgångar i sina vårdprodukter för djur och människor inom specifika områden som eksem och pyodermi. AI-plattformen används i partneravtal för att upptäcka nya tillgångar och för optimering av formuleringar i syfte att skapa immateriella rättigheter på starka biologiska effekter, i synnerhet bakterie- och svampdödande, men också virusdödande och diverse cellaktiviteter av intresse inom kosmetika eller läkemedel, eller av intresse för industrin som optimering av bioproduktioner.

 3. AROMI MEDITERRANEI VISA SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget AROMI MEDITERRANEI VISA SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Smakämnen - livsmedel. Företaget är även verksamt inom Essenser för livsmedel, Extraherade smaktillsatser och kryddor, Konserveringsmedel för livsmedel, naturliga smakämnen för livsmedels- och konservindustrin, aromer för konditoriindustrin, Essenser för livsmedel, naturliga smakämnen, Extraherade smaktillsatser och kryddor, och Konserveringsmedel för livsmedel. Företagets huvudkontor finns i Nocera Inferiore, Italien.

 4. PURIF'AIR

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget PURIF'AIR, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Behandling av luft - Apparater och anläggningar. Företaget är även verksamt inom Konserveringsmedel för livsmedel, luftrenare, Förorening - Miljöservice, Produkter för borttagning av odörer, behandling av lukter, behandling och borttagning av lukter, Obdelava zraka, mögelskyddslösningar, och Oljeabsorptionsmedel. Företagets huvudkontor finns i Paris, Frankrike.

 5. MANUFACTURAS CEYLAN SL

  Spanien

  kompletta recept och aromer för kemisk industri. Kryddor och smaksättare CEYLAMIX.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. FODEY ENTERPRISES LTD

  Förenade kungariket

  Företaget FODEY ENTERPRISES LTD, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Konserveringsmedel för livsmedel. Företaget är även verksamt inom gummi arabicum. Företagets huvudkontor finns i London, Förenade kungariket.

 2. BESTHEMP, DIPL. ING. FH UTA STECHL GMBH

  Tyskland

  Företaget BESTHEMP, DIPL. ING. FH UTA STECHL GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Konserveringsmedel för livsmedel. Företagets huvudkontor finns i Rattenkirchen, Tyskland.

 3. ADITIVOS DEL MEDITERRÁNEO SL

  Spanien

  Företaget ADITIVOS DEL MEDITERRÁNEO SL, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Livsmedelstillsatser. Företaget är även verksamt inom Kost och drycker - ingredienser, Konserveringsmedel för livsmedel, Kost och drycker - ingredienser, Konserveringsmedel för livsmedel, stärkelse för livsmedel, och kemiska råmaterial. Företagets huvudkontor finns i Picassent, Spanien.

 4. VITALUNDFITMIT100 GMBH

  Tyskland

  Företaget VITALUNDFITMIT100 GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Konserveringsmedel för livsmedel. Företagets huvudkontor finns i Jüchen, Tyskland.

 5. HANDARY

  Belgien

  Företaget HANDARY, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Konserveringsmedel för livsmedel. Företaget är även verksamt inom Livsmedelstillsatser, och Livsmedelstillsatser. Företagets huvudkontor finns i Bruxelles, Belgien.

 1. INGREDIENTES ALIMENTARIOS COMEXSA SL

  Spanien

  Företaget INGREDIENTES ALIMENTARIOS COMEXSA SL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Extraherade smaktillsatser och kryddor. Företaget är även verksamt inom Kryddor, Konserveringsmedel för livsmedel, tillsatser, Kryddor, och Konserveringsmedel för livsmedel. Företagets huvudkontor finns i Vilassar De Dalt, Spanien.

 2. WOODCHEM

  Nederländerna

  Företaget WOODCHEM, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Behandling av trä mot svamp och skadedjur. Företaget är även verksamt inom Konserveringsmedel för livsmedel, Trä - Skyddsprodukter, Svamp- och bakteriebekämpningsmedel, och Konserveringsmedel för livsmedel. Företagets huvudkontor finns i Alkmaar, Nederländerna.

 1. STIERNON

  Belgien

  Företaget STIERNON, som är verksamt inom sektorn för Kosmetika. Företaget är även verksamt inom Konserveringsmedel för livsmedel, parafarmaceutiska produkter, forskning och utveckling, Konserveringsmedel för livsmedel, och livsmedelskomplement. Företagets huvudkontor finns i Ghislenghien, Belgien.

 2. GALACTIC

  Belgien

  Företaget GALACTIC, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Konserveringsmedel för livsmedel. Företaget är även verksamt inom mjölksyra, och stärkelse för livsmedel. Företagets huvudkontor finns i Bruxelles, Belgien.

 3. GLASS STUDIO

  Bulgarien

  Företaget GLASS STUDIO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Konserveringsmedel för livsmedel. Företaget är även verksamt inom bufféer, middagsbuffe, och buffeer för hotell, restauranger och offentliga inrättningar. Företagets huvudkontor finns i Pernik, Bulgarien.

 4. O SOLE E NAPULE SRL

  Italien

  Företaget O SOLE E NAPULE SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Konserveringsmedel för livsmedel. Företaget är även verksamt inom konservering av grönsaker, vinäger, och förpackad broccoli. Företagets huvudkontor finns i Marigliano, Italien.

 5. CALABRIA & CALABRIA DI SIRIANNI AGOSTINO

  Italien

  Företaget CALABRIA & CALABRIA DI SIRIANNI AGOSTINO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Konserveringsmedel för livsmedel. Företaget är även verksamt inom livsmedelskonserver, sylt, Kryddor, och såser. Företagets huvudkontor finns i Polistena, Italien.

 6. BIENCA - BIOTECHNOLOGICAL ENZYMATIC CATALYSE

  Belgien

  Företaget BIENCA - BIOTECHNOLOGICAL ENZYMATIC CATALYSE, som är verksamt inom sektorn för Konserveringsmedel för livsmedel. Företaget är även verksamt inom Extraherade smaktillsatser och kryddor, enzymer, och Extraherade smaktillsatser och kryddor. Företagets huvudkontor finns i Seneffe, Belgien.

 7. SPD PIR

  Ukraina

  Företaget SPD PIR, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Konserveringsmedel för livsmedel. Företaget är även verksamt inom kemiska konserveringsmedel för livsmedelsindustrin. Företagets huvudkontor finns i Kyiv, Ukraina.

 8. YURT KONSERVE

  Turkiet

  Företaget YURT KONSERVE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Konserveringsmedel för livsmedel. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 1. GEBRÜDER LEIMER KG

  Tyskland

  Företaget GEBRÜDER LEIMER KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kost och drycker - ingredienser. Företaget är även verksamt inom Konserveringsmedel för livsmedel, Byggnadsmaterial, industri - Maskiner och utrustning, Konserveringsmedel för livsmedel, och Byggnadsmaterial, industri - Maskiner och utrustning. Företagets huvudkontor finns i Traunstein, Tyskland.

 2. ARSHINE FOOD ADDITIVES CO., LTD.

  Kina

  Företaget ARSHINE FOOD ADDITIVES CO., LTD., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Konserveringsmedel för livsmedel. Företagets huvudkontor finns i Changsha, Kina.

 3. LANUCO GMBH

  Tyskland

  Företaget LANUCO GMBH, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Vitaminer och provitaminer. Företaget är även verksamt inom Näringstillsatser, dietprodukter för sport, Konserveringsmedel för livsmedel, Smakämnen - livsmedel, Bivax, Näringstillsatser, dietprodukter för sport, Konserveringsmedel för livsmedel, Smakämnen - livsmedel, och Bivax. Företagets huvudkontor finns i Hamburg, Tyskland.

 4. THE PROTEIN COMPANY

  Belgien

  Företaget THE PROTEIN COMPANY, som är verksamt inom sektorn för Konserveringsmedel för livsmedel. Företaget är även verksamt inom Extraherade smaktillsatser och kryddor, forskning och utveckling, proteiner, och Extraherade smaktillsatser och kryddor. Företagets huvudkontor finns i Bastogne, Belgien.

 5. PMP DISTRIBUCIONES

  Spanien

  Företaget PMP DISTRIBUCIONES, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Konserveringsmedel för livsmedel. Företagets huvudkontor finns i Las Palmas De Gran Canaria, Spanien.

 6. BROES CHEMICALS

  Belgien

  Företaget BROES CHEMICALS, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Kost och drycker - ingredienser. Företaget är även verksamt inom Konserveringsmedel för livsmedel, livsmedelskomplement, livsmedelsingredienser, stärkelse för livsmedel, och Konserveringsmedel för livsmedel. Företagets huvudkontor finns i Antwerp, Belgien.

 7. FFB GEBRÜDER HOLZINGER HANDELSKONTOR GMBH

  Tyskland

  Företaget FFB GEBRÜDER HOLZINGER HANDELSKONTOR GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kost och drycker - ingredienser. Företaget är även verksamt inom Konserveringsmedel för livsmedel, och Konserveringsmedel för livsmedel. Företagets huvudkontor finns i Neu-Ulm, Tyskland.

 8. FIBRACO 1998 SL

  Spanien

  Företaget FIBRACO 1998 SL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Konserveringsmedel för livsmedel. Företagets huvudkontor finns i Barcelona, Spanien.

 9. ENERGY366 PTY LTD

  Sydafrika

  Företaget ENERGY366 PTY LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Konserveringsmedel för livsmedel. Företagets huvudkontor finns i Johannesburg, Sydafrika.

 10. SHANTOU YUFENG MACHINERY CO., LTD

  Kina

  Företaget SHANTOU YUFENG MACHINERY CO., LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Konserveringsmedel för livsmedel. Företagets huvudkontor finns i Shantou, Kina.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis