• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • konserverat fläskkött

Resultat för

Konserverat fläskkött - Import och export

 1. MIR HAN BAU GMBH.

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Mir Han Bau GmbH är specialiserade på partiförsäljning av globalt erkända och högt värdesatta livsmedel, generella handelsvaror samt livsstilsprodukter till otaliga länder. Den ökade efterfrågan på västliga livsmedels- och daglighandelsvaror i nästan alla europeiska länder har gjort att vårt företag har blivit en av de snabbast växande företagen på den globala exportkedjan av dagligvaror. Vår framgång beror på vår exceptionella kundtjänst, en snabb och pålitlig leveranskedja samt vår djupgående kännedom om den globala marknaden för dagligvaror. Med åratal av erfarenhet inom sourcing och distribution av märkesvaror över hela världen har vi utvecklat en omfattande förståelse av industrin. Vårt strategiska partnerskap med de växande östliga marknaderna har bidragit till att stärka vår position. På Mir Han Bau GmbH är vi stolta över att leverera högkvalitativa märkesprodukter och möta den globala handelns krav. Vi är hängivna till att bevara vår utmärkta kundtjänst, säkerställa snabba och pålitliga leveranser samt kapitalisera på möjligheter inom den ständigt växande märknaden för västliga livsmedel och daglighandelsvaror.

 2. SALUMIFICIO BOVO DAL 1987 MASSIMO BORTOLAZZI

  Italien

  Sedan 1987 erbjuder charkuteriet Salumificio Bovo, från Bortolazzi Massimo, i Verona, hantverkstillverkade produkter som soppressa (torkad korv med vitlök), torkad korv, korv, rullat späck, salamella (sorts korv), cotechino (korv att steka), färskt kött, lagrade specialiteter. Salumificio Bovo utgör valet av alla som vill erbjuda sina kunder bästa möjliga kvalitet och smak därför att det positionerar sig som kundens privilegierads partner och ställer till dennes förfogande ett stort val av korv och torkad korv av premiumkvalitet.

 3. BAUWENS THEO

  Belgien

  Theo Bauwens SA är ett familjeföretag grundat 1909 som nu styrs av den fjärde generationen. Vi är en av de största producenterna av tillredda charkuterivaror i Europa. Vårt rykte om enastående kvalitet och hygien intygas av vår IFS-certifiering (International Food Standard) och kontrolleras av vårt ackrediterade, interna mikrobiologilaboratorium och av vårt kemilaboratorium. Våra produkter är föremål för ständig innovation och vi är kända för vår flexibilitet och våra tjänster.

 4. VITALI DI VITALI GIUSEPPE E GIAMPIERO & C. SNC

  Italien

  Sedan 1957 ägnar sig familjen Vitali åt hantverksmässig beredning av inälvsmat med passion . De lägger speciell omsorg vid sin kundkrets och vid produkters kvalitet. Moderna produktionstekniker har gett oss möjlighet att utveckla specificiteter som ligger bakom vårt företags rykte. Vi odlar spannmålen som våra djur livnär sig på.

 5. CUITS CHARCUTERÍA Y COCINADOS SA

  Spanien

  Specialist på färdigrätter med anka. Anklever. Catering. Charkuteri och färdiglagade rätter. Kött, bog och charkuterivaror. Fågel och pastejer. Ankspecialiteter. Grillat kött.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. MAISON VOISINE

  Frankrike

  Företaget MAISON VOISINE, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Charkuterivaror och skinkor. Företaget är även verksamt inom Konserverat fläskkött, tradicionalni sir, Konserverat fläskkött, torkad skinka, och färska slakteriprodukter. Företagets huvudkontor finns i Auros, Frankrike.

 2. KURGAN MEAT PROCESSING PLANT STANDART (SATURN LLC)

  Ryssland

  Företaget KURGAN MEAT PROCESSING PLANT STANDART (SATURN LLC), är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Färdiga maträtter och gastronomiska specialiteter. Företaget är även verksamt inom Patéer och pastejer, Konserverat fläskkött, Köttkonserver, Livsmedel - Import/Export, Patéer och pastejer, Konserverat fläskkött, Köttkonserver, och Livsmedel - Import/Export. Företagets huvudkontor finns i Moscow, Ryssland.

 3. ROGER VIDAL SARL

  Frankrike

  Företaget ROGER VIDAL SARL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Konserverat fläskkött. Företaget är även verksamt inom leverantörer av patéer, och leverantörer av pastejer. Företagets huvudkontor finns i Saint-Jean Du Bruel, Frankrike.

 4. CAPELLI VINICIO & C. S.N.C.

  Italien

  Företaget CAPELLI VINICIO & C. S.N.C., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Konserverat fläskkött. Företaget är även verksamt inom handel, lufttorkad skinka, och Hantverksmässigt utförande. Företagets huvudkontor finns i Castel Guelfo Di Bologna, Italien.

 5. MAYTE SAUVEUR ET FILS SARL

  Frankrike

  Företaget MAYTE SAUVEUR ET FILS SARL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kött- och korvkonserver. Företaget är även verksamt inom Konserverat fläskkött, Skinkor, Konserverat fläskkött, Skinkor, ankkött, och block med hel anklever. Företagets huvudkontor finns i Saint-Jean-Le-Vieux, Frankrike.

 1. MAISON GARCIA

  Frankrike

  Företaget MAISON GARCIA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kött- och korvkonserver. Företaget är även verksamt inom Konserverat fläskkött, Konserverat fläskkött, och charkuteri. Företagets huvudkontor finns i Villeneuve Les Bouloc, Frankrike.

 2. CARNICA BATALLE S.A

  Spanien

  Företaget CARNICA BATALLE S.A, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Konserverat fläskkött. Företaget är även verksamt inom fläsk fryst. Företagets huvudkontor finns i Riudarenes, Spanien.

 1. GEORG MANGOLD KG

  Österrike

  Företaget GEORG MANGOLD KG, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Färskt kött och fjäderfä. Företaget är även verksamt inom Konserverade oliver, Kött- och korvkonserver, Konserverat fläskkött, Konserverade grönsaker, Konserverade oliver, Kött- och korvkonserver, Konserverat fläskkött, och Konserverade grönsaker. Företagets huvudkontor finns i Weiler, Österrike.

 2. LESVERRINESDEMAX

  Frankrike

  Företaget LESVERRINESDEMAX, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gåslever. Företaget är även verksamt inom Konserverat fläskkött, Champagne, Konserver, Konserverat fläskkött, Champagne, leverantörer av pastejer, och Konserver. Företagets huvudkontor finns i Reims, Frankrike.

 3. BERJAC VIANDES

  Frankrike

  Företaget BERJAC VIANDES, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Charkuterivaror och skinkor. Företaget är även verksamt inom Kött- och korvkonserver, Köttkonserver, Konserverat fläskkött, Kött- och korvkonserver, Köttkonserver, och Konserverat fläskkött. Företagets huvudkontor finns i Nantes, Frankrike.

 4. JAG ALIMENTACIÓ

  Spanien

  Företaget JAG ALIMENTACIÓ, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Konserverat fläskkött. Företaget är även verksamt inom charkuteriprodukter, ostproducenter, och skinka. Företagets huvudkontor finns i Hospitalet De Llobregat, Spanien.

 5. PRODENERGOPRODUCT

  Ukraina

  Företaget PRODENERGOPRODUCT, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Konserverat fläskkött. Företagets huvudkontor finns i Kharkiv, Ukraina.

 6. ALLANTON ERGA

  Grekland

  Företaget ALLANTON ERGA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Konserverat fläskkött. Företagets huvudkontor finns i Assiros, Grekland.

 7. FRELIMO

  Kroatien

  Företaget FRELIMO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Konserverat fläskkött. Företagets huvudkontor finns i Samobor, Kroatien.

 8. BORVO TRAITEUR

  Frankrike

  Företaget BORVO TRAITEUR, som är verksamt inom sektorn för Rökt och insaltad fisk. Företaget är även verksamt inom Färdiga maträtter och gastronomiska specialiteter, Charkuterivaror och skinkor, Konserverat fläskkött, Färdiga maträtter och gastronomiska specialiteter, Charkuterivaror och skinkor, och Konserverat fläskkött. Företagets huvudkontor finns i Chemilly Sur Yonne, Frankrike.

 1. JAKOB HERSCHLER + CO. KG

  Tyskland

  Företaget JAKOB HERSCHLER + CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Konserverat fläskkött. Företaget är även verksamt inom Gastronomiska specialiteter, Gåslever, Köttkonserver, Gastronomiska specialiteter, Gåslever, och Köttkonserver. Företagets huvudkontor finns i Heppenheim, Tyskland.

 2. SC CHIBAX SRL

  Rumänien

  Företaget SC CHIBAX SRL, som är verksamt inom sektorn för Konserverat fläskkött. Företaget är även verksamt inom Korv och salami, Ej behandlade läder och skinnprodukter, Internationell transport - Agenturer, Färskt kött och fjäderfä, Korv och salami, Ej behandlade läder och skinnprodukter, Internationell transport - Agenturer, och Färskt kött och fjäderfä. Företagets huvudkontor finns i Arad, Rumänien.

 3. LE GRATIN LYONNAIS

  Frankrike

  Företaget LE GRATIN LYONNAIS, som är verksamt inom sektorn för Kött- och korvkonserver. Företaget är även verksamt inom Konserverat fläskkött, Charkuterivaror och skinkor, Konserverat fläskkött, och Charkuterivaror och skinkor. Företagets huvudkontor finns i Lyon, Frankrike.

 4. FRIEDRICH POLL GESELLSCHAFT M.B.H.

  Österrike

  Företaget FRIEDRICH POLL GESELLSCHAFT M.B.H., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Frystorkat kött. Företaget är även verksamt inom Köttkonserver, Konserverat fläskkött, Köttkonserver, och Konserverat fläskkött. Företagets huvudkontor finns i Vorchdorf, Österrike.

 5. MCKEAN FOODS

  Förenade kungariket

  Företaget MCKEAN FOODS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Konserverat fläskkött. Företaget är även verksamt inom Kött- och korvkonserver, Köttkonserver, Kött- och korvkonserver, och Köttkonserver. Företagets huvudkontor finns i Glasgow, Förenade kungariket.

 6. MANDY FOODS INTERNATIONAL SRL

  Rumänien

  Företaget MANDY FOODS INTERNATIONAL SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Konserverat fläskkött. Företagets huvudkontor finns i Bucharest, Rumänien.

 7. SPANISH CARGO HANDLING

  Spanien

  Företaget SPANISH CARGO HANDLING, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Konserverat fläskkött. Företaget är även verksamt inom charkuteri. Företagets huvudkontor finns i Madrid, Spanien.

 8. C. CARNEVALE (UK) LTD

  Förenade kungariket

  Företaget C. CARNEVALE (UK) LTD, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Konserverat fläskkött. Företaget är även verksamt inom Kött- och korvkonserver, Köttkonserver, Kött- och korvkonserver, och Köttkonserver. Företagets huvudkontor finns i London, Förenade kungariket.

 9. ETABLISSEMENTS CANCE

  Frankrike

  Företaget ETABLISSEMENTS CANCE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Charkuterivaror och skinkor. Företaget är även verksamt inom Köttkonserver, Konserverat fläskkött, Köttkonserver, och Konserverat fläskkött. Företagets huvudkontor finns i Villeneuve, Frankrike.

 10. ZAKLAD PRZETWORSTWA MIESNEGO MAXPOL SP Z O O

  Polen

  Företaget ZAKLAD PRZETWORSTWA MIESNEGO MAXPOL SP Z O O, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kött- och korvkonserver. Företaget är även verksamt inom Charkuterivaror och skinkor, Konserverat fläskkött, Charkuterivaror och skinkor, och Konserverat fläskkött. Företagets huvudkontor finns i Kuznia Raciborska, Polen.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis