• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • konserverade sniglar

Resultat för

Konserverade sniglar - Import och export

 1. PERLESCARGOTS LTD

  Bulgarien

  Verified by europages badge

  Företaget PERLESCARGOTS LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Färdiga maträtter och gastronomiska specialiteter. Företaget är även verksamt inom Konserverade sniglar, Djupfrysta färdiga maträtter, sniglar, Frysning, Export lyxlivsmedel, certificates food, snigelodling, sniglar färdiga, och snigeluppfödning. Företagets huvudkontor finns i Sevlievo, Bulgarien.

 2. MERCADO CARACOL

  Spanien

  Företaget vilar på erfarenhet, omsorg och uppmärksamhet för sina kunder och det konstanta sökandet av ett hantverksmässigt arbete. Merparten av våra produkter skördas för hand och förpackas enligt traditionella metoder. Levande sniglar: Bover (Helix Aspersa) och Viñal. Inhemsk produkt. Snigelkonserver: sniglar i saltlake att avsmaka med er favoritsås, sniglar i sås, snigelpaté, sniglar med ratatouille, sniglar Euskal Herria och Navarrico, etc.

 3. HELIFRUSA

  Spanien

  Hos HELIFRUSA säljer vi sniglar: levande, färdiglagade, djupfrysta, naturell och i sås. Under hela den industriella processen är vårt främsta mål att värna om kvaliteten och smaken som våra kunder får i tallriken.

 4. ROMANZINI SAS

  Frankrike

  Romanzini är en fransk specialist när det gäller beredning av konserverade sniglar och fyllda snäckor och sniglar. Sniglar är ett gemensamt intresse i familjen. Romanzini är en trofast anhängare av marina gastropoder sedan 1921: naturella sniglar, sniglar i sås, tillagade sniglar, snigelpajer, sniglar med smör och persilja, i formar, grodlår, kokta sniglar, recept på konserverade sniglar, frysta sniglar eller kylda sniglar.

 5. CARACOLES PERIBÁÑEZ

  Spanien

  Försäljning av levande, kokta och djupfrysta sniglar för att tillreda llauna och andra rätter.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. LUMACA ITALIA

  Italien

  Företaget LUMACA ITALIA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Konserverade sniglar. Företaget är även verksamt inom sniglar, och uppfödning biologisk. Företagets huvudkontor finns i Pescara, Italien.

 2. AGROFARMA

  Grekland

  Företaget AGROFARMA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Konserverade sniglar. Företagets huvudkontor finns i Larisa, Greece, Grekland.

 3. LA LUMACA

  Italien

  Företaget LA LUMACA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Sniglar. Företaget är även verksamt inom Konserverade sniglar, och Konserverade sniglar. Företagets huvudkontor finns i Viterbo, Italien.

 4. RAVLYKOVA KHATA

  Ukraina

  Företaget RAVLYKOVA KHATA, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Konserverade sniglar. Företaget är även verksamt inom sniglar, och snigeluppfödning. Företagets huvudkontor finns i Kiev, Ukraina.

 5. FEREIKOS

  Grekland

  Företaget FEREIKOS, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Konserverade sniglar. Företaget är även verksamt inom živi polži, snigelodling, vnaprej kuhani polži, och Zamrznjeni polži. Företagets huvudkontor finns i Corinth, Grekland.

 1. HÉLIX SANTA ANA

  Spanien

  Företaget HÉLIX SANTA ANA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Animalieproduktion. Företaget är även verksamt inom Konserverade sniglar, sniglar, Konserverade sniglar, och sniglar färdiga. Företagets huvudkontor finns i La Coruña, Spanien.

 2. EMIR-PA PAZARLAMA VE GIDA SAN. LTD. STI.

  Turkiet

  Företaget EMIR-PA PAZARLAMA VE GIDA SAN. LTD. STI., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Konserverade sniglar. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 1. LA LUMACA BAIATA

  Italien

  Företaget LA LUMACA BAIATA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Konserverade sniglar. Företaget är även verksamt inom snigelodling. Företagets huvudkontor finns i Paceco, Italien.

 2. HELIXIRION SNAILS

  Grekland

  Företaget HELIXIRION SNAILS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Konserverade sniglar. Företaget är även verksamt inom snigeluppfödning, öronsnäcka, och Sniglar att tillaga. Företagets huvudkontor finns i Volos, Grekland.

 3. HELIXMUR

  Spanien

  Företaget HELIXMUR, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fisk-, skaldjurs- och snigelkonserver. Företaget är även verksamt inom Konserverade sniglar, snigelodling, och Konserverade sniglar. Företagets huvudkontor finns i Murcia, Spanien.

 4. LA LUMACA BIANCA S.S. SOCIETÀ AGRICOLA

  Italien

  Företaget LA LUMACA BIANCA S.S. SOCIETÀ AGRICOLA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Biologiska kosmetiska produkter. Företaget är även verksamt inom EKOLOGISKT JORDBRUK, Konserverade sniglar, EKOLOGISKT JORDBRUK, Konserverade sniglar, Sniglar att tillaga, och sniglar. Företagets huvudkontor finns i Ghedi, Italien.

 5. AZIENDA AGRICOLA PRADA

  Italien

  Företaget AZIENDA AGRICOLA PRADA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Konserverade sniglar. Företaget är även verksamt inom sniglar. Företagets huvudkontor finns i Brembate, Italien.

 6. HELIXLAND

  Grekland

  Företaget HELIXLAND, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Konserverade sniglar. Företaget är även verksamt inom snigelodling, behandlade sniglar, och sniglar färdiga. Företagets huvudkontor finns i Kastoria, Grekland.

 7. LUMACHERIA ITALIANA S.R.L.

  Italien

  Företaget LUMACHERIA ITALIANA S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Konserverade sniglar. Företagets huvudkontor finns i Cherasco, Italien.

 8. BIOCARACOL

  Portugal

  Företaget BIOCARACOL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Konserverade sniglar. Företaget är även verksamt inom öronsnäcka, och sniglar färdiga. Företagets huvudkontor finns i Leiria, Portugal.

 1. UAB BALTIC ESCARGOTS

  Litauen

  Företaget UAB BALTIC ESCARGOTS, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Konserverade sniglar. Företagets huvudkontor finns i Vilnius, Litauen.

 2. L'ESCARGOT FRAIS

  Belgien

  Företaget L'ESCARGOT FRAIS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Konserverade sniglar. Företaget är även verksamt inom snigeluppfödning, och hantverksmässig tillverkning. Företagets huvudkontor finns i Mouscron, Belgien.

 3. HELIX ITALIA SRL

  Italien

  Företaget HELIX ITALIA SRL, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Konserverade sniglar. Företagets huvudkontor finns i Sassari, Italien.

 4. POLISH SNAIL HOLDING

  Polen

  Företaget POLISH SNAIL HOLDING, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Konserverade sniglar. Företagets huvudkontor finns i Elbląg, Polen.

 5. BAGES CARGOL S.L

  Spanien

  Företaget BAGES CARGOL S.L, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Konserverade sniglar. Företaget är även verksamt inom Torkad svamp. Företagets huvudkontor finns i Fonollosa, Spanien.

 6. CHIOCCIOLA SILASARDA S.A.R.L.S.

  Italien

  Företaget CHIOCCIOLA SILASARDA S.A.R.L.S., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Jordbruksprodukter. Företaget är även verksamt inom Konserverade sniglar, snigelodling, och Konserverade sniglar. Företagets huvudkontor finns i San Giovanni In Fiore, Italien.

 7. ESCARGOTS VIVANT, CHAIRS, COQUILLE

  Turkiet

  Företaget ESCARGOTS VIVANT, CHAIRS, COQUILLE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Konserverade sniglar. Företagets huvudkontor finns i Izmir, Turkiet.

 8. LA LUMACA PERFETTA

  Italien

  Företaget LA LUMACA PERFETTA, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Konserverade sniglar. Företaget är även verksamt inom sniglar, och živi polži. Företagets huvudkontor finns i Salerno, Italien.

 9. DELICATESSEN SNAILEX S.R.O.

  Tjeckiska republiken

  Företaget DELICATESSEN SNAILEX S.R.O., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Konserverade sniglar. Företaget är även verksamt inom sniglar, och kaviar. Företagets huvudkontor finns i Brno, Tjeckiska republiken.

 10. ARDESEN RUTAY

  Turkiet

  Företaget ARDESEN RUTAY, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Konserverade sniglar. Företaget är även verksamt inom konstruktion trätak, konstruktion av infrastrukturer, och snigelodling. Företagets huvudkontor finns i Ardeşen Rize, Turkiet.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis