• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • konserverad frukt

Resultat för

Konserverad frukt - Import och export

 1. EDEN SPEED NEGOCE

  Tunisien

  Verified by europages badge

  EDEN FARMER är ett produktion- och exportföretag och ledande specialist inom vegetabiliska oljor av solrosfrön, majs, palm samt inom tillverkningen av konserver med frukt och grönsaker, nötter, frystorkad mjölk, såser och pastaprodukter. Vi är stolta att kunna erbjuda ett brett utbud färska och frysta produkter av hög kvalitet odlade på ett hållbart och miljövänligt vis. Våra kvalitetsoljor, som olivolja, solrosolja, majsolja, är noggrant utvalda för deras kvalitet och enastående smak. Vi arbetar med lokala jordbrukare och internationella leverantörer. Vårt team som är inriktat på yrkesfolk inom export och på distribution har djupt expertkunnande inom detta område och kan svara på varje kunds specifika behov (importörer, exportörer, grossister, inköpscentraler, jordbruksindustrin, m.m.) Hos Eden Farmer åtar vi oss att leverera de bästa produkterna och sunda och utsökta livsmedel till alla våra kunder i Frankrike och på export genom att stödja våra lokala och internationella leverantörer.

 2. TAISI

  Spanien

  Verified by europages badge

  Företaget TAISI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Konserverad frukt. Företaget är även verksamt inom kanderad frukt, frukt i sockerlag, sylt, och sylt. Företagets huvudkontor finns i Calatayud (zaragoza) España, Spanien.

 3. VIDECA

  Spanien

  Företaget VIDECA är sedan 1965 specialiserat på tillverkning och försäljning av ett stort sortiment av konserverad frukt. Företaget utmärker sig med sin diversifierade produktion, exklusiva produkter av hög kvalitet. Mispel, fikon, småpäron, kärnfria druvor utan skal, muskatdruvor och kulor av melon och päron. Citrusfrukt. Röda frukter och bär. Ananas

 4. ALACAM AGRI

  Turkiet

  Företaget ALACAM AGRI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Frukt. Företaget är även verksamt inom Konserverad frukt, frukt färsk, Konserverad frukt, försäljning av äpplen, och fikon. Företagets huvudkontor finns i Cay, Turkiet.

 5. CONSERVAS MEDRANO

  Spanien

  Företaget CONSERVAS MEDRANO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Konserverad frukt. Företaget är även verksamt inom Grönsakskonserver, Grönsakskonserver, beredda ris- eller pastarätter, och regionala charkuterivaror. Företagets huvudkontor finns i Tudela, Spanien.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. MELETIADIS S.A

  Grekland

  Företaget MELETIADIS S.A, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Konserverad frukt. Företaget är även verksamt inom socker, och choklad med hasselnötter. Företagets huvudkontor finns i Thessaloniki, Grekland.

 2. OTTO FRANCK IMPORT GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget OTTO FRANCK IMPORT GMBH & CO. KG, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Grönsakskonserver. Företaget är även verksamt inom Fiskkonserver, Konserverad frukt, Frysta och djupfrysta livsmedel, Fiskkonserver, Konserverad frukt, espressokaffe, och Frysta och djupfrysta livsmedel. Företagets huvudkontor finns i Augsburg, Tyskland.

 3. SABORES DEL GUIJO

  Spanien

  Företaget SABORES DEL GUIJO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Konserverad frukt. Företaget är även verksamt inom sylt. Företagets huvudkontor finns i Guijo De Santa Bárbara, Spanien.

 4. WECKONLINE INTERNATIONAL

  Nederländerna

  Företaget WECKONLINE INTERNATIONAL, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Konserverad frukt. Företagets huvudkontor finns i Daarlerveen, Nederländerna.

 5. ALFA-NISTRU SA

  Moldavien

  Företaget ALFA-NISTRU SA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Preparat med fruktbas. Företaget är även verksamt inom Konserverad frukt, och Konserverad frukt. Företagets huvudkontor finns i Soroca, Moldavien.

 1. FRUCOPASA

  Spanien

  Företaget FRUCOPASA, som är verksamt inom sektorn för Fruktkonserver och sylt. Företaget är även verksamt inom Konserverad frukt, Konserverad frukt, sylt, konserver, och fruktsylt. Företagets huvudkontor finns i BINACED - HUESCA, Spanien.

 2. CONSERVES GUINTRAND SA

  Frankrike

  Företaget CONSERVES GUINTRAND SA, som är verksamt inom sektorn för Konserverad frukt. Företaget är även verksamt inom Grönsakskonserver, Grönsakskonserver, och päron. Företagets huvudkontor finns i Carpentras, Frankrike.

 1. CULINARI MUNDI

  Frankrike

  Företaget CULINARI MUNDI, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Import/Export - jordbruksprodukter. Företaget är även verksamt inom Vegetabiliska oljor, Konserverad frukt, Vegetabiliska oljor, och Konserverad frukt. Företagets huvudkontor finns i Vannes, Frankrike.

 2. HOTTLET INTERNATIONAL AGENCIES

  Belgien

  Företaget HOTTLET INTERNATIONAL AGENCIES, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Konserver. Företaget är även verksamt inom Konserverade grönsaker, Konserverad frukt, livsmedelskonserver, Konserverade grönsaker, konserverad fruktkompott, och Konserverad frukt. Företagets huvudkontor finns i Hove, Belgien.

 3. MERMELADAS BUBUB S.L.U.

  Spanien

  Företaget MERMELADAS BUBUB S.L.U., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Konserverad frukt. Företagets huvudkontor finns i Bulbuente (zaragoza), Spanien.

 4. CASA DO VALE - FLAVOURS

  Portugal

  Företaget CASA DO VALE - FLAVOURS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Konserverad frukt. Företagets huvudkontor finns i Porto, Portugal.

 5. DUKACSO TRADE, SPOL. S R.O.

  Slovakien

  Företaget DUKACSO TRADE, SPOL. S R.O., är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Mjölkprodukter. Företaget är även verksamt inom Extraherade smaktillsatser och kryddor, Grönsakskonserver, Konserverad frukt, Köttkonserver, Extraherade smaktillsatser och kryddor, Grönsakskonserver, Konserverad frukt, och Köttkonserver. Företagets huvudkontor finns i Kvetoslavov , Slovakien.

 6. FABRICA DE CONSERVE DIN CALARASI SA

  Moldavien

  Företaget FABRICA DE CONSERVE DIN CALARASI SA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Konserverad frukt. Företaget är även verksamt inom fruktpuré. Företagets huvudkontor finns i Calarasi, Moldavien.

 7. PLEXIMS SRL

  Moldavien

  Företaget PLEXIMS SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Frukt. Företaget är även verksamt inom Konserverad frukt, frukt färsk, och Konserverad frukt. Företagets huvudkontor finns i Chisinau, Moldavien.

 8. PACIFIC OCEAN KFT

  Ungern

  Företaget PACIFIC OCEAN KFT, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Konserverad frukt. Företaget är även verksamt inom diabetikerkost, sylt, och likör för bakverk. Företagets huvudkontor finns i Vac, Ungern.

 1. HAPPYMAMA

  Italien

  Företaget HAPPYMAMA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Konserverad frukt. Företaget är även verksamt inom Fruktkonserver och sylt, EKOLOGISKT fruktmos, Fruktkonserver och sylt, och Konserverad frukt och marmelad. Företagets huvudkontor finns i Cavriago, Italien.

 2. VEGAVIVA

  Spanien

  Företaget VEGAVIVA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Konserverad frukt. Företagets huvudkontor finns i Cullar Vega , Granada, Spanien.

 3. RUCHEY S.L.

  Spanien

  Företaget RUCHEY S.L., är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Konserverad frukt. Företaget är även verksamt inom misplar, och förpackad mispelfrukt. Företagets huvudkontor finns i Callosa De Ensarrià, Spanien.

 4. EYA ORGANIK

  Turkiet

  Företaget EYA ORGANIK, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fruktjuice. Företaget är även verksamt inom Konserverad frukt, fruktkompott, och Konserverad frukt. Företagets huvudkontor finns i Afyonkarahisar, Turkiet.

 5. JOLLY JOCKER LLC

  Vitryssland

  Företaget JOLLY JOCKER LLC, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Konserverad frukt. Företagets huvudkontor finns i Minsk, Vitryssland.

 6. FRANCISCO MORENO

  Spanien

  Företaget FRANCISCO MORENO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Konserverad frukt. Företaget är även verksamt inom fruktsylt, och kanderad frukt. Företagets huvudkontor finns i Calahorra, Spanien.

 7. DONELLO FOOD

  Turkiet

  Företaget DONELLO FOOD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Konserverad frukt. Företaget är även verksamt inom ekologisk sylt. Företagets huvudkontor finns i Ankara, Turkiet.

 8. WILKIN & SONS LIMITED

  Förenade kungariket

  Företaget WILKIN & SONS LIMITED, som är verksamt inom sektorn för Honung. Företaget är även verksamt inom Fruktkonserver och sylt, Konserverad frukt, Fruktkonserver och sylt, och Konserverad frukt. Företagets huvudkontor finns i Tiptree, Förenade kungariket.

 9. BENNINGER & STREIT E.K.

  Tyskland

  Företaget BENNINGER & STREIT E.K., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Frukt. Företaget är även verksamt inom Konserverad frukt, Frystorkad frukt, Frukt och grönsaker - Import/export, Konserverad frukt, Frystorkad frukt, och Frukt och grönsaker - Import/export. Företagets huvudkontor finns i Köln, Tyskland.

 10. SA NISTRU-OLANESTI

  Moldavien

  Företaget SA NISTRU-OLANESTI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Konserverad frukt. Företagets huvudkontor finns i Raionul Stefan Voda, Moldavien.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis