• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • konservöppnare

Resultat för

Konservöppnare - Import och export

 1. WESTMARK GMBH

  Tyskland

  1956 grundade Hubert Deimel ”Hubert Deimel Haushaltwarenfabrik”. Det som tillverkades var potatisskalaren ”Famos”. Produkten blev en stor succé och la grunden för företagets framgång. Idag heter företaget Westmark GmbH och har mer än 2 500 artiklar i sitt sortiment. Som specialiserad partner åt detaljhandeln erbjuder Westmark ett sortiment med praktiska köks- och hushållsartiklar. Populärast är de artiklar som används för att skala, skära, dela, tillreda mat, servera/ta med mat, koka och baka. Dessutom finns presentartiklar, korgar och bordstabeletter i sortimentet. En stor del av omsättningen kommer från försäljningen av de egna produkterna som tillverkas i Tyskland. Tillverkningen sker med form- och strängsprutad plast, pressgjuten aluminium och zink samt metallbearbetning. All tillverkning sker vid huvudanläggningen i Lennestadt-Elspe samt Wittelsberg.

 2. NOGENT 3 ETOILES

  Frankrike

  Företaget NOGENT 3 ETOILES, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Husgeråd - Artiklar i metall. Företaget är även verksamt inom Konservöppnare, Bestick för hushåll och yrkesmässigt bruk, Konservöppnare, Bestick för hushåll och yrkesmässigt bruk, bordsbestick, och knivar utan motor. Företagets huvudkontor finns i Biesles, Frankrike.

 3. TISCH-UND-HERD.DE

  Tyskland

  Företaget TISCH-UND-HERD.DE, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Konservöppnare. Företagets huvudkontor finns i Gutach, Tyskland.

 4. BOJ OLAÑETA,S.L.

  Spanien

  Företaget BOJ OLAÑETA,S.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Konservöppnare. Företaget är även verksamt inom korkskruvar. Företagets huvudkontor finns i Eibar, Spanien.

 5. ERALKAN METAL

  Turkiet

  Företaget ERALKAN METAL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Konservöppnare. Företagets huvudkontor finns i Izmir, Turkiet.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. SIEGER GMBH & CO.

  Tyskland

  Företaget SIEGER GMBH & CO., som är verksamt inom sektorn för Husgeråd - Artiklar i metall. Företaget är även verksamt inom Konservöppnare, och Konservöppnare. Företagets huvudkontor finns i Solingen, Tyskland.